Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buralardayım kuzum internet buldukça ) annemlere gelir gelmez açıyorum vifiyi )) ayyy ben hiç foto çektirmiyorum bi kaç tane vardı bu sabah yanlislikla telefondaki bütün fotoları sildim ; ((( moralim çok bozuk

Amanin çarşamba benimde kontrolüm vardı keşkem haberlesseydik görüşürdük ; ((
benim kontrollerim arttı haftada 2 kez nst olcak belki bi kaç haftaya bilem gelebilir benim bebeler umarım gelmezlerde ; ( bakalım önümüzdeki hafta ciğer geliştirici iğne yapabilirim dedi beni korkular sardı inşallah zamanında gelir kuzucuklarim

bide üşütmüşüm heralde sabahlara kadar midemden uyuyamiyorum ; (( bu aralar fenayim kızlar ; (

Ayşe canim duani okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin Allah

Sebiha 22.08.2013 evlilim tarihim. 06.02.2014 son adet tarihim. Birde nasıl dua etcez azıcık anlatır mısın? Telefonla giriyorum ya çok inceleyemiyorum.
canım hoşgeldin aramıza, dua listesi inşallah sanada uğurlu gelir ve burda uzun soluklu aramıza katılıp yıllar boyu arkadaşlığımız sürüp gider
nazlı tatlım sende hoşgeldin, sebha için yazdığım tüm dileklerim senin içinde geçerli canım, biz burda akraba gibi olduk açıkçası, herkes herkesin herşeyni bilir yani. hakkaten süper bir arkadaşlık var bizim topikte, inşallah sende öyle kaynar girersin aramıza
Yasommm duani okudum canım benim Allah kabul etsin inşallah
özledim seni ikizim
oyy kuzum benim Allah razı olsun, bende seni özledim be, ayy işe bi başliyim hayırlısı ile daha sık görüşeceğiz zannediyorum, bu hasret sona erecek. öpüyorum minik kuzularını yerim ben onlrı yerimmmm
Yaseminim datlum duanı oudum şekerim benim :)
Allah razı olsun canımın içi, okuyan dillerin çikolatalarla ballarla şenlensin emi
yaso okudum duanı.Allah kabul etsin..zormuş bu dua..inşallah ezberlerimm:::))
Allah razı olsun buketim Allah kabul etsin inşallah. sanada işlerinde kolaylık diliyorum. ayy bi anlatsana yaa minik kuşu evde bırakıp gitmek ve bütün gün işyerinde olmak onu özlemek nasıl bişey. akşam eve geldiğinde nasıl karşılıyor seni ayyy çok merak ediyorum işe başlayınca nasıl bir ruh halim olcak yaavvv bilgi ver bana kuşum
canım ben patates havuç enginar azıcık bulgur yada pirinç ve irmik koyuyorum, bazen ıspanak ekliyorum. birde kasaptan kuzu kemiği aldım onları kaynattım, sularını bir çorbalık olacak şekilde dondurdum buzluğa koydum. her çorbaya bir parça koyuyorum. en son pişincede eytinyağı ekliyorum. bir fiske tuz koyuyorum ama çok az yani yoksa hiç güzel olmuyor yemiyor gibime geliyor.

Allah razı olsun canım benim Allah kabul etsin inşallah.
ayyy benimkide 5.5 ay oldu sayılır bende öyle kahvaltıya başlatsammı acaba ne dersin canım?
ben sabahları toplamda 1 çorba kaşığı kadar labne peynir yediriyorum kaşıkla , birde azıcık yumurta sarısını ezip veriyorum ağzına. yani üst damağına yapıştırıyorum ordan yiiyor:))
Yasiii duanı okudum canım allah kabul etsin inş.
Allah rzı olsun kuşum benim sağol varol
oyyy maşallah canım yaaa doğum kilosunun yarısına ylaşmış yani nerdeyse. bu günleri gösteren Allahımıza binlerce şükürler olsun yaa
ya kızlar siz böyle anlattıkça ben bunları kv le nasıl yapacam diye kara kara düşünüyorum..panik oluyorum..
bence sen bebeğinin çorbasını akşamdan yap bırak, 2-3 gün içebiliyormuş zaten. ben artanı buzluğa koyuyorum küçük meyve püresi kavanozlarım var, onları tam doldurmamak kaydı ile koyup buzluğa atıyorum iyi oluyor. hem dönüşümlü içmiş oluyor,
bende ayırdım canım aynen dediğin gibi yatak odasına girmeye korkuyorduk hatta nefes almaya bile. eşim zavallı sabah salonda giyiniyordu filan ayyy zordu be. benim betülde gece sık uyanıyor bebekliğinden beri öyle, huy edindi belkide bilmiyorum. aynen bende ışıksız karanlıkta uyutuyorum gece. gece dediğin karanlık olur yani o da bunu öğrensin istedim öyle yaptım baştan beri. demek doğruymuş çok sevindim :) öpüyorum seni canım özledim

evvettt alıntılarım bitti gelelim bana...
dün betüle bakma mevzusu ile geçti günüm. benim abimin eşi bakacak Allah nasibederse betüle. öyle anlaşmıştık. ben daha betüş doğmadan dedim parada veririm sana nekadar olsa emek harcayacaksın vakit vereceksin yani cüzi bir miktarda olsa vericem demiştim. dün abime dedimki abi haftada 100 lira'dan ayda 400 lira vereyim yengeme ne dersin gibisinden sordum. ki kızcağız yani yengem hiç para mevzusunu ağzına bile almıyor sağolsun ben para için bakmıyorum seviyorum onu diyor. neyse abim dediki ben araştırdım dışardan birini tutsan 500dolar vereceksin dedi. bende sana 3 seçenek sunuyorum ; birincisi: 500 dolar ver. ikincisi; 250 dolar ver. üçüncüsü; hiç verme, vermesende niye vermiyosun demeyiz dedi. haydaaaa dedim abi ben dolarla mı para kazanıyorum o nerden çıktı dedim. hem 500 dolar verecek olsam ben hiç işe gitmiyim ozaman dedim. zaten benim maaaşımda öyle çok yüksek değil. kendi işimiz olduğu için babam bana dışardaki grafikerlerin yarısı kadar veriyor diyebilirim. 350 dolarda 530 lira filan yapıyor galiba, yani kendi düşümcemce o paraya zaten konu komşu kime götürsem bakar, e bizim yakınlığımız nerde kalıyor ozaman diye düşünüyorum. zaten hiç vermemeyi kesinlikle aklımdan geçirmiyorum çünkü bebek bakmakta emek gerektiren bir şey.. yani işte abimin böyle bana hesap kitap yapmasına çok şaşırdım ve açıkçası alındımda. ben elalemmiyim sanki şu dediklerine bak. sonra yengemle konuştum sen ona ne bakıyorsun benim öyle bir talebim yok filan dedi. şimdi arada kaldım ne yapayım diye düşünüyorum. birde ben burda betüle bakacaklar diye taşındım geldim , şimdi karşıma dolar hesapları ile çıkıyor kafam allak bullak.
bana yorum yapın kızlar...

Canım çok yazmasamda ben okuyorum hep yavaş yavaş kaynasiyorum aranıza :)
Betül konusuna gelince abin şaka yapmış olabilir mi? Birde nerde oturuyorsun ki dolar hesabı yapılıyor ben ilk defa duydum.

sen kv ye hangi yemeği nasıl yapmanız neler yedirmeniz gerektiğini anlatacaksın hazırlayacaksın o da yedirecek canım , eskiler biraz kendi bildiğin okur ama yapacak bişey yok
evet öyle ..bildiklerini sürekli dile getiriyor ama Allahı var çokta direkmiyor..ama ben nasıl söyleyecem nasıl anlatacam yani iletişşim yönünden kaygılıyım..eşimlemi konuşayım bu konuyu bilemedim..kafam karışık..

hımm..hesap kitap ortasında kaldın demek..ama yengenin yaklaşımını beğendim..sende ikisinin ortası bişey yap..bizim burada
1000-tl artı yol diye anlaşıyo herkes..doları moları geç..sen güzel bi rakam vermişsin..

canım 32 den sonra heyet raporu vermez direk doğum iznine ayırır stres yapmıyorum ama o kadar plan suya düşüyor diyorum maaş alacağım ama rapor bittikten sonra galiba, doğum izninin parasıda yanlış bilmiyorsam izin bittikten sonra toplu alınıyor yanlışsam düzeltsin bilenler,zaten hastanede yattığım 1 haftada yatmadı onuda rapor parası ile alacağım sanırım bir sürü borç harç var daha alışveriş yapmadık bilmiyorum bakalım ne olacak,hakkımızda hayırlısı olsun

aaa o gün öğlene kadar oralardaydım bilseydim görüşürdük canım,beni hala 1 ay sonra çağırıyor herhalde ondan sonra 2 haftada bir çağırır,canım inşallah seninkiler acele etmez bu aralar yat dinlen yorma kendini,ciğer geliştirici iğne yapması bir yandan iyi ben erken gelirse ciğerleri gelişmezse diye düşünüyorum inşallah gelmez zamanını bekler, aslıııı bebeklere hazırladığın odayı merak ediyorum fotoğraf çekip koysana lütfeeeeennn

oyyy maşallah canım yaaa doğum kilosunun yarısına ylaşmış yani nerdeyse. bu günleri gösteren Allahımıza binlerce şükürler olsun yaa

çok şükür canım bugünlerimize doktor bu gidişle 3.500 kg ile doğar dedi bakalım bizi neler bekliyor

yaseminciğim abin sanırım sana şaka yapmış sen onu takma yengenle hallet madem 400 düşündün bu kadar verebiliriim de yengene , en azından bildiğin güvendiğin bi insan bakar hem bak betülüde seviyormuş daha ne istiyorsun

eşinle paylaş canım sen bişey diyemezsen o söyler annene en azından kendi annesi kv senin söylediğine kırılsa bile oğluna kırılmaz herhalde,aslında bazen belki eskileride dinlemek lazım onlar bizi nasıl büyüttü şimdi bizler herşeyi çok inceliyoruz

Canım bence yengenle konuş hallet abini çıkar aradan hem evini bile taşımışsin sonuçta abinde biliyo bunları dert etme hallolur hem seninde verebileceğin ücret de bellidir

Canımmm Odamız daha tam değil perde, halı ve avize eksik herşey tam olsun gönderirim

yo
k kuşum ben çokda incelemiyorum..daha neler var.çocuk vii-fiden etkilenmesin radyasyon almasın diye interneti kapatanlar var..o kadar değilim..ama aç kalmasın besinsiz kalmasın demi yavruşum

Yasemincim bence erken 6 ayına girsin hayırlısıyla o zaman kahvaltıya güzel başla bence ben doğru düzgün 2 haftadır veriyorum 7. Ayımızdayız.Abine gelince cnm sen takma bence de yengenle anlaş..
Buket sen ne kadar dersen de uyar aynılar:) anneme o kadar diyorum verme yedirme etme ) tamam diyo sonra az verdim Ha diyo :)) böyle büyüyecekler allahın İzniyle:) ama tuğra da annemle yiyo ben yediremiyorum gerçi annem tatlı tuzlu şeyler veriyo oda biliyor işini :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence babanla konuş başlayacağın zamanı biraz daha geri at atıyorum şöyle 15 gün falan abinlede hiç muhatap olma babana da söyle senin dönüp dönmeyeceğinle ilgili bişey paylaşmasınlar ki abin kırıldıgını falan anlasın.. şaka yapıyordur gibime geldi ama demek ki şaka değil.. Bence onu çok yanıltıp kırdığını böyle bir durumda kendileri olsa asla böyle davranamayacağını söyle bilsin.. Yasemin keşke Betülü bana bıraksan sen ben ne güzel bakarımm hemde Elif de var sosyal olur ikiside benim kız sosyallesir yada öyle söyliyimm :) hemde bedava :)), ama sen gıcık olursun bana başladığın tüm ek gıdaları iptal ederim, kahvaltıya kesinlikle 7.ayda başlarım, et suyu tavuk suyu 7 yada 8.ayda onu net bilmiyorum o zaman başlarım.. ve asla tuz atmam yiyeceklerine 1 yaşına kadar yok çünkü.. okudumda ben bunları yapınca sen bana gıcık olurdunn Betül ü benden kaptığın gibi götürürdünn ama ben onlarla oyunda oynardımm biliyunnn mmüüüü

canımm özlemmiiimm sen sormuşsun söyliyimm ben özel sektörde çalışıyordumm biz farklı yaptık işyeri tanıdık olduğu için ama normalde benim bildiğim kadarıyla sen raporun başladığı andan itibaren maaşın kesiliyor ve rapor sonrası aynı zamanda doğum sonrasında iştee sen sgk dan doğum parası alıyorsun bak seniniçin netden baktım biz aynen şu adamın dediği gibi yaptık ama o para tabi bana hediye olarak kalmıyor ben kısmetse ptesi bankadan alıp işyerine iade edeceğim..

bebek.com: 1. Anne adayı doğum izninde iken maaş ödemesine devam edilir mi? Yanıtınız evet ise ödeme işveren tarafından mı yoksa sosyal güvenlik kurumu tarafından mı ödenir?
Hatice Tokgöz: İş Kanununa göre doğum izni süresince çalışana ücret ödeme zorunluluğu yoktur. Bu süreye ilişkin ücret doğum izni süresi sonunda SSK’dan alınır. Ancak iş yeriniz mağdur olmamanız için bu sürede ödemenizi düzenli olarak yapmaya devam edebilir, ve daha sonra SSK dan almanız gereken doğum parasını aldığınıza işyerinize ödeyebilirsiniz. Öyle ki birçok işyeri çalışanının SSK dan aldığı bu ücreti de hediye olarak kendisine bırakabiliyor, tabi bu tarz durumlar zorunluluk değil tamamen işverenin inisiyatifine bağlı durumlardır.

Bu arada bebeklerimize 1 yaşına kadar tuzlu şekerli şeyler vermiyoruz böbreklerini yormamak adına.. onların zaten ağız tadı yok tuz diye bişey bilmiyorlar dolayısıyla verdiğimiz şeyleri tuzsuz diye reddetme durumları yok.. Sende Bora ya vermeee, cokkudu cokkudu emsinn inşAllah anasını.. senin de bööölleeee sular seller gibi çok sütün olsun inşAllah

Sündüzzüüüümmm kaç zamandır aklımdasınn iyisin inşAllahhh.. Anneciğin ameliyat olucak diye okumuştum ama sonra vazgeçtiniz sanırım.. Senin kız kaç aylık oldu Sündüzümm.. mama sandalyesi almadımm ben henuz.. araştırmalardayımm.. kolaylık sağlıyor mu? Sarımsak geçen atsam dedim sonra vazgeçtim kısmetse yarın atayım çorbasına

vay beee ne iş yerleri varmış o parayı hediye ediyorlarmış yok anacım bizimkiler etmez o kadar çok hamile varki hangi birine etsin bu sene bizim iş yerinde patlama yaşandı onlar yatırmazda mecburen rapor süresinin bitmesini bekleyip paramı sgk dan toplu alacağım,teşekkür ederim canım.

tuz kullanılmaz diye biliyordum şekerle ilgili bi bilgim yoktu ama ben araştırmadım açıkçası nedenini bilmiyordum hep çevreden duyduğum bildiğim bunuda söylemen iyi oldu canım,inşallah boool boool sütüm olurda bora beyde doya doya emer canım

canlarım ciğerlerim merhaba, kimse yok ama herkese yinede selamlar
içinde bulunduğum konu ile ilgili yorumlarınızı okudum kendimi yalnız hissetmedim ve bana moral verdiniz Allahh razı olsun kuşlarım benim. kafama taktım abim bana neden böyle davrandı diye bugün dayanamadım gittim konuştum uzun uzun çok şükür konu halloldu, ayy nasıl ferahladım anlatamam. konu paranın miktarı değil de bana neden öyle kesin ve sert bir dille konuştu onu kabullenememiştim sanki elalemmişim gibi davranmıştı. bazı yanlış anlaşılmalar, geçmişteki yanlış konuşmalar, şuanki başka stresli durumlar filan derken boyle bir durum oluşmuş, ama çözdük hamdolsun ohh

bedriyemmmm canımm oyy ben bakarım demişsin bide tuz şeker kahvaltı vs yok demişsin alemsin yaa yerim ben seni.

ohh betüşüme bugün çorba yaptım, patates, havuç,pirinç,irmik,ıspanak ve içine 1 tanede tavuk kemiği attım kaynattım,en son zeytinyağı döktüm, sonra cırtttttt blendır yaptım, "bismillahirrahmanirrahim şifa niyetine yarabbim" dedim yedirdim. babam annem filan anlatıyor eskiden bebeklere neler yedirdiklerini filan. bakıyorum hakkaten eski nesil şimdikilerden 10 kat daha sağlam. o yüzden ben eskilerin dediği şeyleri çok önemsiyorum ve inanıyorum. korktukça herşeyden sakındıkça daha çok negatif oluyor herşey. Onlar bize zaten rabbimin emaneti, "rabbim emanetin herzaman sana emanet, sen koru kolla, ona herşeyin en iyisini nasibet" dye dua ediyorum herzaman. bizler hiçbirşeyiz yani, herşey Allahtan onun bilincinde olup çok kasmayın kendinizi diyorum nacizane. maşallah subhanallah hepmizin bebeklerine, göbeklerine ve rahimlerine diyip konuyu kapatıyorum

aslıııı seninkilerin isimleri belli değilmi hiç söylemedin isimleri

Yok be kuzum biz en baştan herkese kimse karışmasın die kaan ve zeynep olucak dedik ama olmucak daha isim bulamadik ve soyle bi karar aldik dogduklarinda yuzlerine bakip karar vercez tabi bu kararımızda değişmezse ) bu arada Berat ve Bahar üzerinde yoğunlaştık bu aralar

hazırda bir kaç isim olsunda o zaman yüzlerine bakar kararınızı verirsiniz

Konuyu çözmene çok sevindim baya kafama takılmıştı benim abim böyle yapsa ben ne düşünürüm diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…