Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ay ne güzel ikiz olcak maşallah. Sağ saglim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canım benim yaa ikiz çocuk büyütmek zor ama ikiz kardesi olmak çok güzel bir duygu ne kadar çok kavga edersen et koşulsuz sığınacağın tek liman ikizinin yanı

Bi öneride benden olsun çağlar - çağla :) yada çağan - çağla

Aminn canım benim isim önerilerinide eşime sundum )) çok öpüyorum

Kızlar bu hafta hepimiz için güzel ve hayırlı olsun..bol bol güzel haberler alalım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sizleri böyle okudukça çok mutlu oluyorum ara vermeyi düşündüğüm tedaviimden vazgeçiyorum buz bebişlerimi hiç bekletmiyim diuyorum belki mevlam benide sevindirir hepimizi sevindirsin inşallah

Kizlar sizleri böyle okudukça çok mutlu oluyorum ara vermeyi düşündüğüm tedaviimden vazgeçiyorum buz bebişlerimi hiç bekletmiyim diuyorum belki mevlam benide sevindirir hepimizi sevindirsin inşallah

inşallah canım benim inşallah sağ salim hamiş kalırsın kucağına alırsın kuzucum

Topiğe geldiğimden beri ilk defa dualarda adım yok

Doğru tabi haber vermedim. Geçen listeyi hiç okuyamadım aslında geçen hafta okuyup bitirecektim lakin reglim bitmedi gerekirken kahverengi böyle kırmızıya çalan akıntılar devam etti akıntı mı yoksa regl devamı mı karar veremedim çarşamba bitti İstanbul'a gidecektim cuma günü de işte o akşa öbür akşam hazırlıklar derken kaldı Burcu veya başka birinde geçen dua listesinin kopyası varsa istiyorum bu dua listesinde de yer almak istiyorum.

Herneyse. C.tesi günü İstanbul'da dr gittim dosyamı götürdüm filan. Tabii meslektaşını kötülemek istemiyor şu an karşımda değil bir şey diyemem ama kendi yorumunu söyleyeyim dedi dosyaya bakıp, bir kere benim kiloma göre ilaç dozu fazlaca yüksekmiş zaten pco olduğumdan ve çok yumurta gelişeceği belli olduğundan da bu kadar verilmemesi gerekirmiş mesela ben 112.5 gonal f ve 75 mg menagon kullandın menagon hiç verilmemeliymiş yanında gonal f iğnede vurduğumun yarı dozu verilmeliymiş. Ayrıca yumurtalar gelişince yükselen e2 değerimde tahmin ettiğim gibi çok yüksekmiş ve bu değerler transfer normal şartlarda olmamalıymış 5.000 değerlerinde bile iptal edilmeliymiş tedavi. Sürekli bu hormona bakılıp ilaç dozu ona göre ayarlanmalıydı dedi ama tabii bilemem ultrasonda takip eden o doktor karşımda da değil bana açıklama yapamaz ama normal şartları söylüyorum dedi. Yanii hatalar var tedavimde belli oldu. Bu sene ertelemem de sakınca yokmuş aile öyküsünde erken menapoz olup olmadığını sordu yok dedim sorun yok o zaman dedi. Sadece bir yaş daha yaşlanırsın o kadar tedaviye bir katkısı yok şimdi başlamanın çünkü ilaçların etkisi hemen öbür ay gider vücuttan hiç yaptırmamış gibi olursun dedi. Bakalım artık. Sanırım ertelicez sonbahara burada aşılama denicem yine. İşte böyle.

graphicdesigner/ yasemin 10.04.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
nartanesi/ Ayşe 11.04.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,sağlıklı sorunsuz hamişlik, oğlunun kolayca doğması ve hayırlı evlat
gul82/ Gül 14.04.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

kızlar dualrınızı okudum.Ayşecim Rabbim oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Gül ve Yasemin canlarım sizin bebelerede Allah uzun ömürler versin.dert keder acı,hastalık göstermesin inşallah

inşallah canım.Rabbim dileyen herkesin yüzünü güldürsün.benimkilerde buz bebiş

sedacım dr içine sinmiş gibi.inşallah bebeklerine vesile olacaktır canım.madem acele etmene gerek yokmuş.Güzelce tatilinizi yapın,kafanızı dağıtın,kendinizi hazır hissettiğinizdede başlarsınız inşallah hayırlısı ile .sonra gelsin bebişler

Aminn canım benim isim önerilerinide eşime sundum )) çok öpüyorum

aslııı,berat la bahar demişsin ya.aklıma direk beni affet dizisi geldi.izliyormusun bilmem.orda var ikisi.ordaki berat iğrenç bi tip.insanı isimden soğutur.bahar ismini bende çok seviyorum ama.Allah hayırlı isimler nasip etsin.isimleriyle uzun sağlıklı bi ömür yaşasınlar inşallah
bizde bugün dr a gitcez.inşallah iyidir tosunlarım ben grip oldum biraz.kafamın ağrısı dinmiyor.neyse tatlım kendinede bebişlerinede iyi bak.Allah a emanet olun.buarada bişey sorcam unutmadan;ciğer geliştirici yaptılarmı senin bebelere?geçen bahsetmiştin.bideee özlem demişti ama bende çok merak ediyorum.bebişlere odamı hazırladın yoksa kendi odana beşikmi aldın?paylaşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…