- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.161
sedacım dr içine sinmiş gibi.inşallah bebeklerine vesile olacaktır canım.madem acele etmene gerek yokmuş.Güzelce tatilinizi yapın,kafanızı dağıtın,kendinizi hazır hissettiğinizdede başlarsınız inşallah hayırlısı ile .sonra gelsin bebişler
aslııı,berat la bahar demişsin ya.aklıma direk beni affezisi geldi.izliyormusun bilmem.orda var ikisi.ordaki berat iğrenç bi tip.insanı isimden soğutur.bahar ismini bende çok seviyorum ama.Allah hayırlı isimler nasip etsin.isimleriyle uzun sağlıklı bi ömür yaşasınlar inşallah
bizde bugün dr a gitcez.inşallah iyidir tosunlarımben grip oldum biraz.kafamın ağrısı dinmiyor.neyse tatlım kendinede bebişlerinede iyi bak.Allah a emanet olun.buarada bişey sorcam unutmadan;ciğer geliştirici yaptılarmı senin bebelere?geçen bahsetmiştin.bideee özlem demişti ama bende çok merak ediyorum.bebişlere odamı hazırladın yoksa kendi odana beşikmi aldın?paylaşırsan sevinirim
Canım diziyi biliyorum ama hiç izlemedim ne zaman oluyosa bi bakayım bari)
Canım henüz iğne olmadım haftada iki kez nst ye gircem sonuca göre karar verir heralde bugün de çok usendim gitmedim yarın gitcem bakalım hayırlısı. Canım ben oda hazırladım bebeleretamamlayım paylaşırım kendi odamda da ayrıca beşik var
senin bebislerde büyümüşlerdir zeynepp oyyy super sende dikkat et kendine çok öpüyorum bugün ki kontrol nasıl geçti haberdar et
Canımm sağol inşallah. Benim ertelemek içime sinmese de zaman kaybı gibi gelse de etrafımı düşünüyorum daha çok tatil filan isteğim yok benim ama eşim çok yıprandı keza annemde öyle. Biraz onlarında kafası dağılsın diyorum eşimde çok üzüldü biliyorsun ilaçlar da psikolojiyi çok etkiliyor bu sene de yaptırıp negatif alırsam tatil yapmadan yine işe başlıcam çünkü şehir dışında olacağından 2 hafta izin tedaviye gidecek üstüne 2 hafta da rapor alıcam bekleme aşamasında tutmazsa tatil için daha izin alamam daha kötü olurum diye endişe ediyorlar hem bu sene oruç tutmak istiyorum hem de biraz kendime bakmak istiyorum her açıdan bir de sonbaharda aşılama denicem başka hastanede tekrar onu deneriz yaptırmadan şansımızı deneriz dedik kısmet. Sen nasılsın halin hatrını da soramadım son günlerde canım yaa nasıl gidiyor bir sorun yok inşallahh
Tümay canım elif ismini çok seviyorum ama kuzende varİyi haftalar canlar...
Asli canim bende bi oneri vereyim Elif ile Yusuf benim cok istedigim isimlerden di.Biz kizimizi gorduk Ayse dedik aklimizdaki isim Sevilay di o an cok onemli :))
Seda canim cok uzuldum yanlis tedavi kismina demekki hayirlisi boyleymis .Biraz kendini toparla saglikli beslen enerji topla tedaviye kadar ....Tez zamanda gelsin kuzucugun.
akşam üzeri 17,30-18,00 gibi çıkıyo canım starda.iki beşiği nasıl sığdırdın peki odaya :44: merakla bekliyorum
dr dan geldik.gelişimleri iyi dedi çok şükür.ilaçları bıraktırdı.sadece elevite devam dedi.onunda içinde domuzdan elde edilen ürünler varmış diye okudum bugün.kafam karıştı.almadan geldim.gene aynı şeyi söyledi bana 2 ay gez toz.sonra yatırıcam dedi.eşim hiçmi kalkmıcak dedi.sadece wc ve yemek için dedi
ama asıl canımı sıkan;ense ölçümünde biri 1,7 biri 2,3 çıktı.2,5 üstüne riskli diyoruz dedi.bişey var demiyorum ama hekim olarak bilgilendirmek benim görevim dedi.ikisinin farklı çıkması kafa karıştırıcıymış.birinin adını verdi.bide ona gidin dedi.oda bi görsün oda aynısını söylerse amniyosentezden sıvı alınır dedi.bizde istemiyoruz dedik.tercih sizin dedi.tekrar söylüyorum bişey var diyemem bu tedbir amaçlı dedi.ama genede canım sıkıldı.Allah ım inşallah bişey yoktur yaa :18::18: nolur dua edin sağlıklı doğsun bebişlerim.
ASLİ kuzum canım bebekelrin ismim önerileri harika, ama Kaan icin bir yorum yapamak istiyorum tanidığim bütün kaan bebekler cok yaramaz ve benim kaan ismli bir ogrencim var cok sorunlu ve serseri :)) nasıl içini bunalttım di mi :))))))
Canımmm Kaan ismini çoktan eledik zaten çok istiyodum ama vazgeçtim)) dün eşimle konuşuyoruz isim konusunu da sonunda kıza benim ismi erkeğe de babasının ismini koycaz bu gidişle benim şuan tek yoğunlaştığım konu sağlıkla ve zamanın da doğmalari inşallah
bizde bugün dr a gitcez.inşallah iyidir tosunlarımben grip oldum biraz.kafamın ağrısı dinmiyor.neyse tatlım kendinede bebişlerinede iyi bak.Allah a emanet olun.buarada bişey sorcam unutmadan;ciğer geliştirici yaptılarmı senin bebelere?geçen bahsetmiştin.bideee özlem demişti ama bende çok merak ediyorum.bebişlere odamı hazırladın yoksa kendi odana beşikmi aldın?paylaşırsan sevinirim
akşam üzeri 17,30-18,00 gibi çıkıyo canım starda.iki beşiği nasıl sığdırdın peki odaya :44: merakla bekliyorum
dr dan geldik.gelişimleri iyi dedi çok şükür.ilaçları bıraktırdı.sadece elevite devam dedi.onunda içinde domuzdan elde edilen ürünler varmış diye okudum bugün.kafam karıştı.almadan geldim.gene aynı şeyi söyledi bana 2 ay gez toz.sonra yatırıcam dedi.eşim hiçmi kalkmıcak dedi.sadece wc ve yemek için dedi
ama asıl canımı sıkan;ense ölçümünde biri 1,7 biri 2,3 çıktı.2,5 üstüne riskli diyoruz dedi.bişey var demiyorum ama hekim olarak bilgilendirmek benim görevim dedi.ikisinin farklı çıkması kafa karıştırıcıymış.birinin adını verdi.bide ona gidin dedi.oda bi görsün oda aynısını söylerse amniyosentezden sıvı alınır dedi.bizde istemiyoruz dedik.tercih sizin dedi.tekrar söylüyorum bişey var diyemem bu tedbir amaçlı dedi.ama genede canım sıkıldı.Allah ım inşallah bişey yoktur yaa :18::18: nolur dua edin sağlıklı doğsun bebişlerim.
inşallah canım.Rabbim dileyen herkesin yüzünü güldürsün.benimkilerde buz bebiş
Ey kurban olduğum rabbim yumurtaya can veren sensin sen rizanla bize hayirli evlatlar ver yüzlerimizi güldür.bizi kendinden başka kapilara muhtaç etme şersede sen hayr eylede veren şu sitelerde evlat için yanip tutuşan senin erhametine siğinmiş tüm kardeşlerimi sevindir içindede en son beni sevindir yarabbi sen kimden bu dualari makbül kabül edip kabül buyuracaksan o yapmiş gibi kabül et yarabbim sen herşeye kadirsin doksan dokuz ismine siğindi yarabbi sen dualarimizi kabül et aminn
Ey kurban olduğum rabbim yumurtaya can veren sensin sen rizanla bize hayirli evlatlar ver yüzlerimizi güldür.bizi kendinden başka kapilara muhtaç etme şersede sen hayr eylede veren şu sitelerde evlat için yanip tutuşan senin erhametine siğinmiş tüm kardeşlerimi sevindir içindede en son beni sevindir yarabbi sen kimden bu dualari makbül kabül edip kabül buyuracaksan o yapmiş gibi kabül et yarabbim sen herşeye kadirsin doksan dokuz ismine siğindi yarabbi sen dualarimizi kabül et aminn
Canım çok güzel dua etmişsin..rabbim tez zamanda bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada zeynep benim hep 2 kızın olucak gibime geliyor.. hayırlı sağlıklı olsunlar inşAllah tabi de bakalım doğru tahmin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?