Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canımm sağol inşallah. Benim ertelemek içime sinmese de zaman kaybı gibi gelse de etrafımı düşünüyorum daha çok tatil filan isteğim yok benim ama eşim çok yıprandı keza annemde öyle. Biraz onlarında kafası dağılsın diyorum eşimde çok üzüldü biliyorsun ilaçlar da psikolojiyi çok etkiliyor bu sene de yaptırıp negatif alırsam tatil yapmadan yine işe başlıcam çünkü şehir dışında olacağından 2 hafta izin tedaviye gidecek üstüne 2 hafta da rapor alıcam bekleme aşamasında tutmazsa tatil için daha izin alamam daha kötü olurum diye endişe ediyorlar hem bu sene oruç tutmak istiyorum hem de biraz kendime bakmak istiyorum her açıdan bir de sonbaharda aşılama denicem başka hastanede tekrar onu deneriz yaptırmadan şansımızı deneriz dedik kısmet. Sen nasılsın halin hatrını da soramadım son günlerde canım yaa nasıl gidiyor bir sorun yok inşallahh

Canım diziyi biliyorum ama hiç izlemedim ne zaman oluyosa bi bakayım bari )
Canım henüz iğne olmadım haftada iki kez nst ye gircem sonuca göre karar verir heralde bugün de çok usendim gitmedim yarın gitcem bakalım hayırlısı. Canım ben oda hazırladım bebelere tamamlayım paylaşırım kendi odamda da ayrıca beşik var
senin bebislerde büyümüşlerdir zeynepp oyyy super sende dikkat et kendine çok öpüyorum bugün ki kontrol nasıl geçti haberdar et

İyi haftalar canlar...
Asli canim bende bi oneri vereyim Elif ile Yusuf benim cok istedigim isimlerden di.Biz kizimizi gorduk Ayse dedik aklimizdaki isim Sevilay di o an cok onemli :))

Seda canim cok uzuldum yanlis tedavi kismina demekki hayirlisi boyleymis .Biraz kendini toparla saglikli beslen enerji topla tedaviye kadar ....Tez zamanda gelsin kuzucugun.

akşam üzeri 17,30-18,00 gibi çıkıyo canım starda.iki beşiği nasıl sığdırdın peki odaya :44: merakla bekliyorum
dr dan geldik.gelişimleri iyi dedi çok şükür.ilaçları bıraktırdı.sadece elevite devam dedi.onunda içinde domuzdan elde edilen ürünler varmış diye okudum bugün.kafam karıştı.almadan geldim.gene aynı şeyi söyledi bana 2 ay gez toz.sonra yatırıcam dedi.eşim hiçmi kalkmıcak dedi.sadece wc ve yemek için dedi
ama asıl canımı sıkan;ense ölçümünde biri 1,7 biri 2,3 çıktı.2,5 üstüne riskli diyoruz dedi.bişey var demiyorum ama hekim olarak bilgilendirmek benim görevim dedi.ikisinin farklı çıkması kafa karıştırıcıymış.birinin adını verdi.bide ona gidin dedi.oda bi görsün oda aynısını söylerse amniyosentezden sıvı alınır dedi.bizde istemiyoruz dedik.tercih sizin dedi.tekrar söylüyorum bişey var diyemem bu tedbir amaçlı dedi.ama genede canım sıkıldı.Allah ım inşallah bişey yoktur yaa :18::18: nolur dua edin sağlıklı doğsun bebişlerim.

valla nasıl olduğumu bende biliyorum sedacım.aslıya yazdım biraz önce kafam karışık

SEDOŞ iki negatif tüp denemesinin sonucunu öğrenmene çok sevindim ama giden para, psikolojik treawma, zaman insanın içine oturur elbette ama inşallah bu son olur, eğer dr içine sindiyse ya Allah der başlarsın, tabiki tatilde ve bir yıl dinleme konusunda seni kararsız gördüm hakkında hayırlısı olsun
dua listesi için duyuru yaptım canım, kimseyi zorlmaka istemedim sadece adını yazdiranları ekledim listeye, akşam seni de eklerim, eski liste yaseminin hesabinda paylaşıldı, yani ben paylaştım, profilden yasenminin gecmiş cevaplarına bir bakıver gecen hafta ya çarşamba paylaştım

ZEYNEP canım önce sakın moralini bozma başka bir dr ye gir, benim arkadaşa dokuz ay boyunca ense kalınlığı aşmış dediler, kesin sorunlu doğacak dediler maşallah turp gibi sağlıklı bir oğlü oldu, kalbini ferah tut tatlım, sana dua edicem, dr her zaman herseyi doğru bilmiyor bence

ASLİ kuzum canım bebekelrin ismim önerileri harika, ama Kaan icin bir yorum yapamak istiyorum tanidığim bütün kaan bebekler cok yaramaz ve benim kaan ismli bir ogrencim var cok sorunlu ve serseri :)) nasıl içini bunalttım di mi :))))))

Tümay canım elif ismini çok seviyorum ama kuzende var bakalım biz yüzlerine bakınca ne dicez

Canım benim odalar biraz büyük ) rahatlıkla sığdı
Simdi gelelim kontrole maşallah herşey yolundaymis bence doktorun her dediğini kendine çok dert etme canım benimde bebisimin tekinin yüksek çıkmıştı sonra iyi bi perinatologa gittim ara ara gitmekte fayda var daha doğrusu belli haftalar önemli ama inan hiç paniklemedim canım geçen kontrolde kız da kalça cikikligi olabilir dedi inan kafama takmadim ne yasiycaksak yaşicaz zaten canım inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız
hem hasta doğacak die beklenen ama sağlıklı doğan bir dolu hikayeler var sen içini ferah tut duani eksik etme ve bebislere stres Yaşatma ) Allaha emanet olun...

Canımmm Kaan ismini çoktan eledik zaten çok istiyodum ama vazgeçtim )) dün eşimle konuşuyoruz isim konusunu da sonunda kıza benim ismi erkeğe de babasının ismini koycaz bu gidişle benim şuan tek yoğunlaştığım konu sağlıkla ve zamanın da doğmalari inşallah

Ohhh valla çok güzel bir fifkir
Elbetteki Aslım sağlıkla doğsun minikler

Kızlar ,okulda ,benim bir arkadaşım var, dr menopaza girdin , boşuna tüp bebek için bile uğraşma, parana yazık demiş, maşallah kadın şimdi 4 aylık hamile, Rabbim nelere kadir

Zeynepciğim valla ölçümlere hiç kafanıtakma daha riskli alanda bile değilki çok yüksek çıkanlarda bile illa çıkmıyor dr bunu söylemekle sorumlu olduğu için söylüyor sonra bana demediler uyarmadılar denmesin diye merak etme içini ferah tut dr dediği gibi 2 ay gez hava al havalar güzel tadını çıkar yatman gerekiyor madem yatacaksın bu bebişler için nelere katlandın sağlıkla doğsunlar yeter ki. Eleviti almadıysan içine sinmediyse dr ile konuş muadili olan başka ilaç yazabiliyorsa yazsın ama muadili yoksa kullanman lazım vitamin ama birde senin iki tane var canımm

zeyneeeep ikili tarama vakti gelmiş yaptırdınmı diyecektim diğer mesajında ense kalınlığına bakıldığını yazmışsın ikiliyide yaptırmışsındır veya yaptıracaksındır maşallah zaman nasılda eçiyor

bebişlerin gelişimleri çok şükür iyiymiş ama neden yatacaksın onu anlamadım tehlikeli bir durummu var yoksa sadece önlem amaçlı ikiz olduğu içinmi öyle bişey söyledi doktor ? ense kalınlığı söylediği rakamın altında çıkmış canım hiç canını sıkma yanılmıyorsam aslınınkilerde farklı çıkmıştı ikiside aynı değildi hiç içini karartma canım,istersen birde söylediği doktora git amniyosentez zor bi işlem sanırım umarım gerek kalmaz. Rabbim ikisinede sağlık sıhhat versin canım sen içini ferah tut hiç bişey olmayacak Allahın izni ile

aslıııı erkek için öneride bulunabilirmiyim yağız ismi hoşuma gidiyor bizim arkadaş koyacak belki sende düşünebilirsin.

inşallah canım.Rabbim dileyen herkesin yüzünü güldürsün.benimkilerde buz bebiş

Ey kurban olduğum rabbim yumurtaya can veren sensin sen rizanla bize hayirli evlatlar ver yüzlerimizi güldür.bizi kendinden başka kapilara muhtaç etme şersede sen hayr eylede veren şu sitelerde evlat için yanip tutuşan senin erhametine siğinmiş tüm kardeşlerimi sevindir içindede en son beni sevindir yarabbi sen kimden bu dualari makbül kabül edip kabül buyuracaksan o yapmiş gibi kabül et yarabbim sen herşeye kadirsin doksan dokuz ismine siğindi yarabbi sen dualarimizi kabül et aminn

Dilekcim amin ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin Rabbim çok büyük , herşeyin güzelini veriyor bizlere yeterki doğru yerden bakıp yaşadığımız sorunların içindeki güzellikleri görebileleim, bak yukarda da yazdim, benim arkadasim 28 yasinda yumura rezervleri bitmis , dr tüp bile olmaz demiş, artık adeti de kesilmmiş şimdi 4 aylık hamile, maşallah süphanallah, Rabbimin mucizeleri her an var, inşallah tez zamabda da sana da sağlıklı hayırlı bir evlat verir, sonuna kadar tadını çıkarırsın :)

Canım çok güzel dua etmişsin..rabbim tez zamanda bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zeynebimm güzeell ikizlerin güzell annesi ölçümleri okudum hemen nette bi araştırma yaptımm hastanelerin referansları çok değişiyor mesela başka hastanelerde referans 3, müş.. ikiz bebeklerde ölçümlere pek guvenilmez diyor bide kendimden anımsadığım bebeklerin burnu oluşmuş mu? ben ikili teste girdiğimde 425 çıkmıştı riskim dr iyi demişti sonra baktım milletin 5000-10000 degerlerinde Rabbim herşeyin hayırlısını versin sağlıklısını versin sana bu ikizler çok dualarla geldi Rabbim bereket verdi iki tane geldiler ben hiç bir sıkıntı olacağını sanmıyorum inşAllah amniyonsentez falan hiç biri yapılmaz gerek de kalmaz hiçbirşeye..

bu arada zeynep benim hep 2 kızın olucak gibime geliyor.. hayırlı sağlıklı olsunlar inşAllah tabi de bakalım doğru tahmin mi?

gul82/ Gül 14.04.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
buketdemet/Buket 15.04.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

dualarınızı okudum Rabbim inşAllah kabull eder..

bu arada zeynep benim hep 2 kızın olucak gibime geliyor.. hayırlı sağlıklı olsunlar inşAllah tabi de bakalım doğru tahmin mi?

bedriyeee ben zeynep için en baştan beri 2 erkek demiştim bakalım hangimizin tahmini doğru çıkacak zeyneeeeppp not al bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…