- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.181
Dilekcim amin ağzına sağlık ne güzel dua etmişsin Rabbim çok büyük , herşeyin güzelini veriyor bizlere yeterki doğru yerden bakıp yaşadığımız sorunların içindeki güzellikleri görebileleim, bak yukarda da yazdim, benim arkadasim 28 yasinda yumura rezervleri bitmis , dr tüp bile olmaz demiş, artık adeti de kesilmmiş şimdi 4 aylık hamile, maşallah süphanallah, Rabbimin mucizeleri her an istiyorumr, inşallah tez zamabda da sana da sağlıklı hayırlı bir evlat verir, sonuna kadar çıkarırsın :)
DUYURU
Kızlar aslı aradı hastaneye yatırıyorlarmış sancıları varmış sanırım sıklaşmış doğum olacakmış galiba bizden dua istiyor lütfen hepimiz aslı için dua edelim rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle yavrularını kucağına almayı nasip etsin
Aaa özlemm erken deilmi kaçıncı haftafaydı rabbim yarfımcısı olsun
DUYURU
Kızlar aslı aradı hastaneye yatırıyorlarmış sancıları varmış sanırım sıklaşmış doğum olacakmış galiba bizden dua istiyor lütfen hepimiz aslı için dua edelim rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle yavrularını kucağına almayı nasip etsin
canım henüz erken ama ikiz olduğu için onun doğum erken olacaktı doktoru ciğer geliştirici iğne yapacaktı ama yaptımı bilmiyorum henüz 30.haftasında
aayy özlem hangi hastanede..Allah yardımcısı olsun
DUYURU
[h=2]DOĞUM SANCISI ÇEKEN KADINA OKUNACAK DUA[/h][h=3]Hz.Fatıma validemiz şöyle rivayet etmiştir.Benim doğum belirtilerim başladığında Sevgili peygamberimiz Aleyhisselam ümmü seleme ve zeynep binti cahş`a şöyle emir vermiştir.[/h][h=3]Gidin Fatıma nın yanında ayetel kürsi yi ve araf suresinin 54. ayeti,ni ve felak,nas surelerini okuyun.[/h][h=3]Araf suresinin 54.ayeti[/h][h=3]bismillahirrahmanirrahiym[/h][h=3]İnne rabbekümullahüllezi halagas semavati vel arda fiy sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşilleylen nehara yatlübüha hasiysev veş şemse vel gamera ven nücume müsahharatim bi emrihiy ela lehül halgu vel emr tebarekallahü rabbül alemiyn.[/h]
Hamileyimm bendeeeee 4 haftalikmisimmmmm
Canım öncelikle gözün aydın:) betahcg kaç çıktı sat ne zamandu? ? Benim sat 18 mart betahcg 84 doktor bişi demedi sadece çok küçük dedi de merak ediyorum kaç haftalıkım diye :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?