Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canlarım ciğerlerim uzun zamandır giremiyorum.dulardada geridemiyim diye bi baktım bit tek gül kalmış..onuda okurum..
geçmişede çok bakamadım akşam eve geliyorum bilgisayarı elime alamıyorum..işte de yoğunum..nevar ne yok özet geçin bakiiiiiimmm

$
aminn canim benimde teşhis kondu şimdi kilo vermek için uuğraşiyorum.perşembe günü kendi doktorumla gidip görüşcem eşim rahat durmuyoki gidelimde gidelim yillarca killari kipirdamayumurta poponun ağzina gelince senki hemen yumurtluycaz.bende ara vermek istemiy

kızlar merhabalar,,,
bende bu hafta itibari ile ani bir değişiklik ile evden çalışmaya başladım. aslında işe çağırdılarda yok dedim mayısa kadar gelemem, ayy dün oturdum ağladım nasıl bırakıcam betüşü de ben gidicem diye, şimdi evden çalışma iyi oldu bari yavaş yavaş alışıyorum, betüş şimdi yengesinde ben evdeyim, ara ara iniyorum, kendimi alıştırıyorum ayyy çalışan anne olmak çok vicdan meselesi yavvv anammm Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.

DUYURU

Kızlar aslı aradı hastaneye yatırıyorlarmış sancıları varmış sanırım sıklaşmış doğum olacakmış galiba bizden dua istiyor lütfen hepimiz aslı için dua edelim rabbim hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle yavrularını kucağına almayı nasip etsin

[h=2]DOĞUM SANCISI ÇEKEN KADINA OKUNACAK DUA[/h][h=3]Hz.Fatıma validemiz şöyle rivayet etmiştir.Benim doğum belirtilerim başladığında Sevgili peygamberimiz Aleyhisselam ümmü seleme ve zeynep binti cahş`a şöyle emir vermiştir.[/h][h=3]“Gidin Fatıma nın yanında ayetel kürsi yi ve araf suresinin 54. ayeti,ni ve felak,nas surelerini okuyun.”[/h][h=3]Araf suresinin 54.ayeti[/h][h=3]bismillahirrahmanirrahiym[/h][h=3]İnne rabbekümullahüllezi halagas semavati vel arda fiy sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşilleylen nehara yatlübüha hasiysev veş şemse vel gamera ven nücume müsahharatim bi emrihiy ela lehül halgu vel emr tebarekallahü rabbül alemiyn.[/h]

Aaa özlemm erken deilmi kaçıncı haftafaydı rabbim yarfımcısı olsun

aayy özlem hangi hastanede..Allah yardımcısı olsun

Allah yardımcısı olsun...

nartanesi/ Ayşe 11.04.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,sağlıklı sorunsuz hamişlik, oğlunun kolayca doğması ve hayırlı evlat
gul82/ Gül 14.04.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
dualarınızı okudum Allah kabul etsin :)

Selam fistiklar ....
Aslim rabbim yar ve yardimcin olsun.Sagsalim kavus kuzularina.

Kizlar benim boncugum iki gundur gunduz toplam 3 saat uyuyor gecede 11.30ta uyuyor 2saatte biruyaniyor 7.30kadar cok az degilmi surekli meme istiyor doymuyormu acaba?Mama verip denesemmi? :,((

adetli oldugum için sadece nas felak ayetel kursi okudum, Rabbim yardımcısı olsun inşallah hayırlısıyla 1 ay daha uzatılır hamileleik, sağsalim doğsunlar inşlahha, Allahım güç versin sabır versin Aslımıza....

TÜMAYIM sorduğun soruya maalesef cevap veremiyorum ama diyaorum ki inşallah bu aylarda normaldir, ve uyku düzeni en kısa zamanda eski haline döner, bol bol uyur da büyür inşallah

YASOM canım benim çalışan anne zor haklısın, Rabbim sabrını veriyor, ama sakın ağlama Allahtan ewvde çalışma gibi bir imkanın var şükürler olsun, şirket aile şiketiymiş, belki biraz büyünce yanında bile götürürsün ve Allah sana hemen alt katında betüle bakacak bir yenge vermiş inanki çok şvanslısın, sakın ağlama sahip olduğun. Bir çok anne de yok, hamdolsun, hasrete de alışırsın inşallah, şükür ki günde sadece 7-8 saat ayrı kalacaksın sonrasında tüm akşam betül senin

tUMAAYYYYYYYYY
sütün yetiyordur emen bebekler 2 saatte bir kalkıyorlar hoş elif saat başına çevirdi olayı.. bu arada her ay bende diyordum sütüm yetmiyor diye, dr çocuk aç kalsa susturamazsın çok ağlar uykuya dalamaz ddedi..

Hamileyimm bendeeeee 4 haftalikmisimmmmm

Canım öncelikle gözün aydın:) betahcg kaç çıktı sat ne zamandu? ? Benim sat 18 mart betahcg 84 doktor bişi demedi sadece çok küçük dedi de merak ediyorum kaç haftalıkım diye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mart 14 benim son adet 98 cikti bhcg 4 haftaliksin dedi ama gebelik var dedi seninde var ama bak ben bugun gittim daha kese yok 3 hafta sonra bebeisini gorursun insalah bana 22 gel bakalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…