Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mart 14 benim son adet 98 cikti bhcg 4 haftaliksin dedi ama gebelik var dedi seninde var ama bak ben bugun gittim daha kese yok 3 hafta sonra bebeisini gorursun insalah bana 22 gel bakalim dedi

Hem bak 4 gun arayla dogurcazzz

Ay hadi inşallah insan inanamıyor Canım yaaa :) doktor bugün bana günlük bile değil çok küçük dedi ama nette 4 haftalık hesaplıyor:) 23 aralık diyo tahmini doğum..adet ağrısına benzer ağrım var normalmiş galiba başka bi belirtim de yok... Sen de var mı canım? Bizim bebişler yay burcu oluyor:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burcum tesekkur ederim cevabin icin evet tam duzene giriyor uykumuz derken bozuluuyor.

Bedriyem gece 2 saatte bir ana gunduz hep memede benide yoruyor kendinide tam uyuyor yatagina koyuyorum uyaniyor. Bugun cok agladi hani biyerini acitmisim gibi memeyi yerkende resmen kavga ede ede emiyor .2 gundur boyle daha once yoktu boyle bisey.
Ben biyerde okumustum bebekler buyudukce midesi buyur gece daha uzun uyur diye odami bos cikti bende gece az uyanmanin hayallerini kuruyordum.Allah yardimcin olsun canim dunyanin en tatli uykusuu Elifin olsun rahat rahat uyusun kuzucuk.

Kızlar akşam bizim özlem ve meral ASLI Ile konuşmüşlar, sağolsunlar, durumu özetliyorum:

Nts de sancı çıkmış, doğumu ertelemek için serum veriyorlarmış, ayrıca ciğer geliştirici iğne olmuş, alttan muayne etmemişler, eğer bebekler kanala girdiyse doğuracakmış, kanala girmediyse doğurmayacakmiş, şimdilik haberler bunlar Allah rızası için duaya devam..

maöa verme tümayım sağda ver beşki tek gögüsle doymuyodur birde iki gögüs emzir bakalım diğer bir ihtimalde seni emzik niyetine kullanıyor olması
Sütün var gögüslerin doluysa 15 dakika boşaltabiliyor olması lazım fazla kaluryorsa doymuyor olabilir zira eslem 40 dk memede kalıyordu doktpr çok uzun dedi memede az kalıryorda sıksık istiyorsa ver nolcak gündüz daha hareketli olduklarından çabuk açıkıyolar

Allahım inş. İki hafta daha kalsınlar içerde

Allahım korusun bebişlarini de aslıyıda inş. sağ salim yavrularını kucağına alır inş. bebişler vaktinde dünyaya gelir...

Canim 10 dk emiyor yarim saat sonra tekrar emmek istiyor memede uyuyor memeyi biraktirinca uyaniyor.Goguslerimde eskisi kadar sert degil bazen iki memeyide emiyor zaten bazen tek yetiyor

Kızlar Aslının son durumu ne? Bilen var mi..inşallah bebislerde kendiside iyidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcısı olsun vaktinde gelir bebişler inşallah...

kızlar aslı ile konuştum ilaç ve serum veriyorlarmış sancıları daha azmış ama yinede devam ediyormuş,henüz alttan muayene olmamış doktor yarın yapacakmış,kendisi de gelecek detayları kendisi de verir zaten

özlemim canım benim Allah razı olsun haber verdiğin için, inan aklımdaydı hep ama çekindim aramaya, ohh çok şükür , inşallah 4 hafta daha dayanır yumoşlar, Allahın kudreti sonsuz, herşey çok güzel olacak çok inanıyorum Rabbim koruyor onları

sağolasın canım Allah hepinizden razı olsun,aslının bebekleride bekleyecek bence zamanını sadece birazcık acele ediyor bizimkiler

Kizlar allah yardimciisi olsun o arkadaşin doktor bana glifor vermişti ama ne sikintili bir ilaç yesem dert yemesem dert doktor zayiflaticam diye öldürecek beni galiba bende yarin kendi doktoruma gidicem bi kürtaj geçeli iki ay oldu ben ara vermek istiyorum biraz daha eşim israr etmezsse ama orada ayni ortamda buz bebişler olduğunu bilmek acaba vazmigeçsem demekten alamiyorum kendimi ilk mutluluğu orda tattim ama yine orda biiraktim kizlar bugün biraz hüzünlüyüm insan unutmuyor alişmiş taklidi yapiyor galiba hayirlisi artik kizlar hepinizin gönlüne göre versin rabbim geleceğin fedakar anne adaylari

canım ben yeniyim sizleri tanımaya çalışıyorum. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. hakkında hayırlısı olsun...

Kızlar öncelikle Allah hepinizden razı olsun yaptığınız dualar iyi dilekler için...
Şimdi gelelim bize dün nstye die geldim nstdeyken doktorumu çağırmışlar apar topar yatış oldu nasıl korktum anlatamam bide yalnızım;( dün yatıştan bugün öğlene kadar sancım vardı şükürler olsun şimdi azaldı gibi tabi benim sancı hissettiğim falan yok sancı sadece makinada
Kuzucuklar hayırlı zamanda ve zamanında gelirler umarım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok öpüyorum
Bu arada ne olup biteceği kesinliği yarın sabah belli olacak inşallah hayırlısı olur...

canım kürtajdan sonra 2 ay az değil mi rahmin kendini toparlaması lazım bunun için an az 3 ay diyorlar en iyisi 6 ay beklemek diyorlar

canım ben yeniyim sizleri tanımaya çalışıyorum. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. hakkında hayırlısı olsun...

Öncelikle aramiza hoşgeldin.rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin inşallah ben giriyorum arada bende pek kimseyi tanimiorum ama olsun burda içimizi döküyoruz sağ olsun ark teselli olmaya çalişiyor gönüllerimiz dileklerimiz bir onlarla hepsinden allah razi olsun sendende canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…