- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.521
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar, canım sıkılıyor yaa, bazen hayat zor geliyor banane bileyim karamsarlığa kapılıyorum, bişeyden zevk almıyorum bugün böyle moddayım.
sabah resmen eziliyordum belkide o benim psikolojimi bozdu, bir servis mnibüsü tam köşeyi dönüyordu bende karşıya geçiyordum, salak adam sol tarafına baka baka çıkıyor insan bide sağ tarafına bakar, resmen ölümle aramda 20 cm kaldı. adamın artık ne öküzlüğü kaldı, ne ayılığı, adamı minibüsten ndirip dövesim bile geldi yani o korkuyla ve o sinirle vallahi. yani ölüm bir an kadar yakın, valla bu bana belkide bir işaret, herşeyi kafama takıyorum, yok ev satılmadı, yok bebeğim olmadı, yok adetim uzadı, yok şu yok bu, yok para biriktireyim yok bilmemne. ulan yaşadığımız kadar birdaha mı yaşayacağız, kim açlıktan ölmüş, Allah herkesin rızkını nasibini verir, kendini yırtmaya gerek yok belkide. son günlerde biliyorsunuz yoğundum, müşteri ziyaretleri iş görüşmeleri filan iyice bi asılmıştım işlere, ama yok ya ben huzur istiyorum off ya çok sıkkınım bugün kusura bakmayın canınızı sıktım, ama napim şurda içimi döküyorum. adetim bitmek bilmedi namaz kılamıyorum edemiyorum ruhum bozuldu bir yandan da, ama artık bu akşam abdest alıcam içimide rahat tutarak kılacak bol bol namaz içim ferahlasın maneviyatım artsın.
CANIM BENİM MAŞALLAH OH OH
Allahım herşeyi yolunda götürecek inşallah sen kalbini ferah tut tatlım benim dualarımız seninşe bugün cuma hepimiz ederiz inşallah sana.
12 tane yumurta 5 tanesi döllenmiş..Allaha şükür..inşallah devam eder
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar, canım sıkılıyor yaa, bazen hayat zor geliyor banane bileyim karamsarlığa kapılıyorum, bişeyden zevk almıyorum bugün böyle moddayım.
sabah resmen eziliyordum belkide o benim psikolojimi bozdu, bir servis mnibüsü tam köşeyi dönüyordu bende karşıya geçiyordum, salak adam sol tarafına baka baka çıkıyor insan bide sağ tarafına bakar, resmen ölümle aramda 20 cm kaldı. adamın artık ne öküzlüğü kaldı, ne ayılığı, adamı minibüsten ndirip dövesim bile geldi yani o korkuyla ve o sinirle vallahi. yani ölüm bir an kadar yakın, valla bu bana belkide bir işaret, herşeyi kafama takıyorum, yok ev satılmadı, yok bebeğim olmadı, yok adetim uzadı, yok şu yok bu, yok para biriktireyim yok bilmemne. ulan yaşadığımız kadar birdaha mı yaşayacağız, kim açlıktan ölmüş, Allah herkesin rızkını nasibini verir, kendini yırtmaya gerek yok belkide. son günlerde biliyorsunuz yoğundum, müşteri ziyaretleri iş görüşmeleri filan iyice bi asılmıştım işlere, ama yok ya ben huzur istiyorum off ya çok sıkkınım bugün kusura bakmayın canınızı sıktım, ama napim şurda içimi döküyorum. adetim bitmek bilmedi namaz kılamıyorum edemiyorum ruhum bozuldu bir yandan da, ama artık bu akşam abdest alıcam içimide rahat tutarak kılacak bol bol namaz içim ferahlasın maneviyatım artsın..
garip hallerdeyim.....kahverengi lekelenme gelmişti gece..şimdi bakıyorum yine geldi çamaşırımı kirletti..doktoru aradım progestan mı nedir onu kullan dedi.. ama düşük kanamasa ise..ne fayda...adet gibi başladı ağrılarım hafif hafif kasıklarım ağrıyor..işyerindeyimde..izin alıp gidecek durumum yok...hapıda aldım içtim..sanırım olmayacak...napalım allahtan demekki sağlıklı değilmiş..düşmesi gerekiyormuş.. hayırlısı olsun allahtan...
Gamzecim evet haklısın, namaz yok niyaz yok, dua yok, Kuran yok çok normal yani bu halim aslında. ayy akşam olsada gidip bi yıkanıp kendimi odaya kapatıp transa geçsem ya
graphicdesigner sıkama canını arada hepimizde oluyor bu tür bunalımlar bak sen çözümü bulmuşsun namaz kılmakta en güzeli ALLAH a dua etmek hiç canını sıkma herşey yoluna girer önemli olan sağlığına bişey olmasın herşeyin başı sitres biliyorsun namazda gönül huzuru bulcaksın
bende birkaç gündür sabah namazına kalkamıyorum yaa ona çok üzülüyorum şeytan oyalıyo işte alarm sesini bile duyamadım.. ALLAH affetsin inşallah ..
canım haklısın, ben bu adetin bitmesini beklersem çok beklerim, birde o benim moralimi bozuyor, 2 gün önce böyle pat diye bir kan pıhtısı gibi bişey düştü, ertesi günde böyle kordon gibi bi uzantı, yani içimde neler oluyor kimiblir kafayı yiycem. gidicem canım artık dediğin gibi lamı cimi kalmadı bu işin çok haklısın nazocumoy kıyamam sana üzme kendini ama takma aklınada hersey olacagına varır öyle deilmi lami cimi yok yarın doktora gidiyosun söyle hersey yolunda bebegin olur senin desinde moralin yerine gelsin biraz öyle deilmi
işte süpersin sen yaa bende bekliyorum bakalım kim düşünmeye başlayacak diye, ilk adım senden geldipazartesi ne okucamıza kara verilim dostlarr
ayy canım benim yaaa, ALlahım hakkında hayırlısını nasibetsin, canım benim nekadar güzel bir bakıuş açısı ile yaklaşmışsın konuya, sağlıklı değilse kaderine razı olup sakince anlatmışsın, işte hepimizin yapması gereken bu. ya birde bu iş hayatının yoğun ve sıkı temposu bizi kadınlığımızdan uzaklaştırıyor ya, bak sen mesela kimbilir şuanda ne yaşıyorsun, belkide bebeğin için tehlikeli saatler geçiriyorsun ama izin alamayacağın için oturup beklemek zorunda kalıyorsun, veya ben, 2 günde bir işe geç gelmemek için yumurtlama takibini erteliyorum, 20 gündür adet oluyorum dr a gitmiyorum vs vs. kadın dediğin evinin kadını olmalı arkadaş, çalışan kadından kadın işte bukadar oluyor demekkigarip hallerdeyim.....kahverengi lekelenme gelmişti gece..şimdi bakıyorum yine geldi çamaşırımı kirletti..doktoru aradım progestan mı nedir onu kullan dedi.. ama düşük kanamasa ise..ne fayda...adet gibi başladı ağrılarım hafif hafif kasıklarım ağrıyor..işyerindeyimde..izin alıp gidecek durumum yok...hapıda aldım içtim..sanırım olmayacak...napalım allahtan demekki sağlıklı değilmiş..düşmesi gerekiyormuş.. hayırlısı olsun allahtan...
sabah resmen eziliyordum belkide o benim psikolojimi bozdu, bir servis mnibüsü tam köşeyi dönüyordu bende karşıya geçiyordum, salak adam sol tarafına baka baka çıkıyor insan bide sağ tarafına bakar, resmen ölümle aramda 20 cm kaldı. adamın artık ne öküzlüğü kaldı, ne ayılığı, adamı minibüsten ndirip dövesim bile geldi yani o korkuyla ve o sinirle vallahi. yani ölüm bir an kadar yakın, valla bu bana belkide bir işaret, herşeyi kafama takıyorum, yok ev satılmadı, yok bebeğim olmadı, yok adetim uzadı, yok şu yok bu, yok para biriktireyim yok bilmemne. ulan yaşadığımız kadar birdaha mı yaşayacağız, kim açlıktan ölmüş, Allah herkesin rızkını nasibini verir, kendini yırtmaya gerek yok belkide. son günlerde biliyorsunuz yoğundum, müşteri ziyaretleri iş görüşmeleri filan iyice bi asılmıştım işlere, ama yok ya ben huzur istiyorum off ya çok sıkkınım bugün kusura bakmayın canınızı sıktım, ama napim şurda içimi döküyorum. adetim bitmek bilmedi namaz kılamıyorum edemiyorum ruhum bozuldu bir yandan da, ama artık bu akşam abdest alıcam içimide rahat tutarak kılacak bol bol namaz içim ferahlasın maneviyatım artsın.
CANIM BENİM MAŞALLAH OH OH
Allahım herşeyi yolunda götürecek inşallah sen kalbini ferah tut tatlım benim dualarımız seninşe bugün cuma hepimiz ederiz inşallah sana.
Gamzecim evet haklısın, namaz yok niyaz yok, dua yok, Kuran yok çok normal yani bu halim aslında. ayy akşam olsada gidip bi yıkanıp kendimi odaya kapatıp transa geçsem ya
canım haklısın, ben bu adetin bitmesini beklersem çok beklerim, birde o benim moralimi bozuyor, 2 gün önce böyle pat diye bir kan pıhtısı gibi bişey düştü, ertesi günde böyle kordon gibi bi uzantı, yani içimde neler oluyor kimiblir kafayı yiycem. gidicem canım artık dediğin gibi lamı cimi kalmadı bu işin çok haklısın nazocum
işte süpersin sen yaa bende bekliyorum bakalım kim düşünmeye başlayacak diye, ilk adım senden geldi
acaba bu sefer günde 7 kere ayetel kürsi mi okusak diye geçiyor aklımdan? herkes fikrini yazsın bakalım...
ayy canım benim yaaa, ALlahım hakkında hayırlısını nasibetsin, canım benim nekadar güzel bir bakıuş açısı ile yaklaşmışsın konuya, sağlıklı değilse kaderine razı olup sakince anlatmışsın, işte hepimizin yapması gereken bu. ya birde bu iş hayatının yoğun ve sıkı temposu bizi kadınlığımızdan uzaklaştırıyor ya, bak sen mesela kimbilir şuanda ne yaşıyorsun, belkide bebeğin için tehlikeli saatler geçiriyorsun ama izin alamayacağın için oturup beklemek zorunda kalıyorsun, veya ben, 2 günde bir işe geç gelmemek için yumurtlama takibini erteliyorum, 20 gündür adet oluyorum dr a gitmiyorum vs vs. kadın dediğin evinin kadını olmalı arkadaş, çalışan kadından kadın işte bukadar oluyor demekki
evet canım tek çare dua etmek, ALlah biraz O'na yaklaşmamızı istior bence ayy sabırsızxlanıyorum akşam olsun artık yaa, insan namaz kılmayı bukadar özlermi hiç, alnımı secdeden kaldırmayacağım öylesine canım çekti resmenTatlım bana da bu aralar sık sık böyle olmaya başladı, içim bunalıyor ne kadar kaafama takmayacağım desem de elimden gelmiyor bol dua oku, Rabbim içim,ze ferahlık ve selamet versin ögle yemegine cıkıyorum, afiyet olsun cıkacalara...
ne kadar farklı birşey şu sanal alem... hiç tanımadığın insanlara derdini anlatıyorsun ... derdini anlattığın hiç tanımadığın insanlar senin için dua ediyor iyi dileklerini yazıyor yada üzüntünü paylaşıyor ve okadar inanıyorsun ki içtenliklerine yüzünde tebessüm oluşuyor cevaplarını okudukça...
canım haklısın, ben bu adetin bitmesini beklersem çok beklerim, birde o benim moralimi bozuyor, 2 gün önce böyle pat diye bir kan pıhtısı gibi bişey düştü, ertesi günde böyle kordon gibi bi uzantı, yani içimde neler oluyor kimiblir kafayı yiycem. gidicem canım artık dediğin gibi lamı cimi kalmadı bu işin çok haklısın nazocum
işte süpersin sen yaa bende bekliyorum bakalım kim düşünmeye başlayacak diye, ilk adım senden geldi
acaba bu sefer günde 7 kere ayetel kürsi mi okusak diye geçiyor aklımdan? herkes fikrini yazsın bakalım...
ayy canım benim yaaa, ALlahım hakkında hayırlısını nasibetsin, canım benim nekadar güzel bir bakıuş açısı ile yaklaşmışsın konuya, sağlıklı değilse kaderine razı olup sakince anlatmışsın, işte hepimizin yapması gereken bu. ya birde bu iş hayatının yoğun ve sıkı temposu bizi kadınlığımızdan uzaklaştırıyor ya, bak sen mesela kimbilir şuanda ne yaşıyorsun, belkide bebeğin için tehlikeli saatler geçiriyorsun ama izin alamayacağın için oturup beklemek zorunda kalıyorsun, veya ben, 2 günde bir işe geç gelmemek için yumurtlama takibini erteliyorum, 20 gündür adet oluyorum dr a gitmiyorum vs vs. kadın dediğin evinin kadını olmalı arkadaş, çalışan kadından kadın işte bukadar oluyor demekki
evet canım tek çare dua etmek, ALlah biraz O'na yaklaşmamızı istior bence ayy sabırsızxlanıyorum akşam olsun artık yaa, insan namaz kılmayı bukadar özlermi hiç, alnımı secdeden kaldırmayacağım öylesine canım çekti resmen
afiyet olsun bircanım sen şimdi diyince bende saate baktım evet öğlen yemeği saati gelmiş.
ben evden z.yağlı fasulye getirdim, anlamsız bir kilo alma durumum var çünkü bi yandan da onu dizginlemeye çalışıyorum
ayy canım yaa aynen varya senin yazını okurkende benim yüzümde tebessüm oluştu.
ben kimseyle derdini paylaşan biri değilim normal hayatımda biliyomusun, herkesin sonradan arkamdan konuşması, bana acıması veya tekrar görüştüğümüzde sanki çok ilgiliymiş gibi ağzının ucu ile sorması bana samimi gelmiyor çünkü. herşeyi kendi içimde yaşarım, bide eşimle paylaşırım.
burası çok çok farklı, belki yüzyüze olsak bukadar açık olamayız bukadar ayrıntılara giremeyiz çekiniriz. ama burası şeffaf oda gibi, içimde ne varsa yazılarıma aynen eksiksiz dökülüyor. o yüzden burayı ve sizleri çok seviyorum, çocukluktan beri tanışıyormuşuz gibi samimi candan hissediyorum sizi, birde hepimiz aşşağı yukarı aynı dertlerden muzdaripiz ve birbirlerimizi en iyi anlayacak kişiler gurubuyuz onunda etkisi vardır. ve çok şükürki yüzlerce kez maşallah diyorumbizim topik çok samimi, aile gibi, benim kinci adresim burası yani, birde dualarımız çok bol, insan manevi huzurda buluyor o yüzden çok şükürki
bu arada canım senin adın nedir? seni arkadaş listemize ekleyelim derim ben???
ayetel kürsiyi adetli iken okuyamıyomusun canım başka bişemi bulsak ama okunursada seve seve okurum elbette
garip hallerdeyim.....kahverengi lekelenme gelmişti gece..şimdi bakıyorum yine geldi çamaşırımı kirletti..doktoru aradım progestan mı nedir onu kullan dedi.. ama düşük kanamasa ise..ne fayda...adet gibi başladı ağrılarım hafif hafif kasıklarım ağrıyor..işyerindeyimde..izin alıp gidecek durumum yok...hapıda aldım içtim..sanırım olmayacak...napalım allahtan demekki sağlıklı değilmiş..düşmesi gerekiyormuş.. hayırlısı olsun allahtan...
çok doğru dedin ya bu aklıma gelmemişti canım benim evet olmaz. başka şey düşünelimayetel kürsiyi adetli iken okuyamıyomusun canım başka bişemi bulsak ama okunursada seve seve okurum elbette
teşekkür ederim ismim Çiğdem :) memnuniyetle kabul ederim bende..
gerçek hayatta bence insanlar bukadar açık ve dürüst olamıyor belkide dediğin gibi aşırı eleştiri çekememezlikler fesatlıklar.. allah herkesi yalancı dostlardan arkadaşlardan uzak tutsun.. ellerine sağlık hislerime tercüman olmuşsun..
çok doğru dedin ya bu aklıma gelmemişti canım benim evet olmaz. başka şey düşünelim
Çiğdemcim çok mmenun oldum, bizim birinci sayfada tablomuz var hepimizin adet tarihi evlilik yılı sorunu filan yazıyor seni ona ekleyeceğim.
birkaç sorum daha olacak ahiret soruları başladı deme sakın
bat
evlilik yılın
sorunun? bunlarıda yazarsan eksik kalmaz
bat: 15 eylül
evlilik yılım: 02.09.2011
sorun :) : allaha çok şükür bir sorunum yok
ama şuan ki sorunum düşük tehlikesi durumu yani çocuk yapmaya çalışmadık hiç amortiden oldu bu durum yani bir çaba yada bir beklenti yoktu.. biraz özel olacak ama ilk korunmasız ilişkimizde birkereye mahsustu oda gebelik ile sonuçlandı .. hani sorunum allaha şükür bildiğim kadarıyla şimdilik yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?