Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

graphicdesigner sıkama canını arada hepimizde oluyor bu tür bunalımlar bak sen çözümü bulmuşsun namaz kılmakta en güzeli ALLAH a dua etmek hiç canını sıkma herşey yoluna girer önemli olan sağlığına bişey olmasın herşeyin başı sitres biliyorsun namazda gönül huzuru bulcaksın

bende birkaç gündür sabah namazına kalkamıyorum yaa ona çok üzülüyorum şeytan oyalıyo işte alarm sesini bile duyamadım.. ALLAH affetsin inşallah ..

oy kıyamam sana üzme kendini ama takma aklınada hersey olacagına varır öyle deilmi lami cimi yok yarın doktora gidiyosun söyle hersey yolunda bebegin olur senin desinde moralin yerine gelsin biraz öyle deilmi

garip hallerdeyim.....kahverengi lekelenme gelmişti gece..şimdi bakıyorum yine geldi çamaşırımı kirletti..doktoru aradım progestan mı nedir onu kullan dedi.. ama düşük kanamasa ise..ne fayda...adet gibi başladı ağrılarım hafif hafif kasıklarım ağrıyor..işyerindeyimde..izin alıp gidecek durumum yok...hapıda aldım içtim..sanırım olmayacak...napalım allahtan demekki sağlıklı değilmiş..düşmesi gerekiyormuş.. hayırlısı olsun allahtan...

bence hemen izin al ve doktora git senin ve bebeğinin sağlıgından daha önemli hiç bir şey olamaz, belkide tutunmaya calışıyordur sana onu salıverme sakın önlemini al takdir ALLAHTAN.

Gamzecim evet haklısın, namaz yok niyaz yok, dua yok, Kuran yok çok normal yani bu halim aslında. ayy akşam olsada gidip bi yıkanıp kendimi odaya kapatıp transa geçsem ya
oy kıyamam sana üzme kendini ama takma aklınada hersey olacagına varır öyle deilmi lami cimi yok yarın doktora gidiyosun söyle hersey yolunda bebegin olur senin desinde moralin yerine gelsin biraz öyle deilmi
canım haklısın, ben bu adetin bitmesini beklersem çok beklerim, birde o benim moralimi bozuyor, 2 gün önce böyle pat diye bir kan pıhtısı gibi bişey düştü, ertesi günde böyle kordon gibi bi uzantı, yani içimde neler oluyor kimiblir kafayı yiycem. gidicem canım artık dediğin gibi lamı cimi kalmadı bu işin çok haklısın nazocum
pazartesi ne okucamıza kara verilim dostlarr
işte süpersin sen yaa bende bekliyorum bakalım kim düşünmeye başlayacak diye, ilk adım senden geldi
acaba bu sefer günde 7 kere ayetel kürsi mi okusak diye geçiyor aklımdan? herkes fikrini yazsın bakalım...
ayy canım benim yaaa, ALlahım hakkında hayırlısını nasibetsin, canım benim nekadar güzel bir bakıuş açısı ile yaklaşmışsın konuya, sağlıklı değilse kaderine razı olup sakince anlatmışsın, işte hepimizin yapması gereken bu. ya birde bu iş hayatının yoğun ve sıkı temposu bizi kadınlığımızdan uzaklaştırıyor ya, bak sen mesela kimbilir şuanda ne yaşıyorsun, belkide bebeğin için tehlikeli saatler geçiriyorsun ama izin alamayacağın için oturup beklemek zorunda kalıyorsun, veya ben, 2 günde bir işe geç gelmemek için yumurtlama takibini erteliyorum, 20 gündür adet oluyorum dr a gitmiyorum vs vs. kadın dediğin evinin kadını olmalı arkadaş, çalışan kadından kadın işte bukadar oluyor demekki

Tatlım bana da bu aralar sık sık böyle olmaya başladı, içim bunalıyor ne kadar kaafama takmayacağım desem de elimden gelmiyor bol dua oku, Rabbim içim,ze ferahlık ve selamet versin ögle yemegine cıkıyorum, afiyet olsun cıkacalara...

ne kadar farklı birşey şu sanal alem... hiç tanımadığın insanlara derdini anlatıyorsun ... derdini anlattığın hiç tanımadığın insanlar senin için dua ediyor iyi dileklerini yazıyor yada üzüntünü paylaşıyor ve okadar inanıyorsun ki içtenliklerine yüzünde tebessüm oluşuyor cevaplarını okudukça...

evet canım tek çare dua etmek, ALlah biraz O'na yaklaşmamızı istior bence ayy sabırsızxlanıyorum akşam olsun artık yaa, insan namaz kılmayı bukadar özlermi hiç, alnımı secdeden kaldırmayacağım öylesine canım çekti resmen
afiyet olsun bircanım sen şimdi diyince bende saate baktım evet öğlen yemeği saati gelmiş.
ben evden z.yağlı fasulye getirdim, anlamsız bir kilo alma durumum var çünkü bi yandan da onu dizginlemeye çalışıyorum

ayy canım yaa aynen varya senin yazını okurkende benim yüzümde tebessüm oluştu.
ben kimseyle derdini paylaşan biri değilim normal hayatımda biliyomusun, herkesin sonradan arkamdan konuşması, bana acıması veya tekrar görüştüğümüzde sanki çok ilgiliymiş gibi ağzının ucu ile sorması bana samimi gelmiyor çünkü. herşeyi kendi içimde yaşarım, bide eşimle paylaşırım.
burası çok çok farklı, belki yüzyüze olsak bukadar açık olamayız bukadar ayrıntılara giremeyiz çekiniriz. ama burası şeffaf oda gibi, içimde ne varsa yazılarıma aynen eksiksiz dökülüyor. o yüzden burayı ve sizleri çok seviyorum, çocukluktan beri tanışıyormuşuz gibi samimi candan hissediyorum sizi, birde hepimiz aşşağı yukarı aynı dertlerden muzdaripiz ve birbirlerimizi en iyi anlayacak kişiler gurubuyuz onunda etkisi vardır. ve çok şükürki yüzlerce kez maşallah diyorum bizim topik çok samimi, aile gibi, benim kinci adresim burası yani, birde dualarımız çok bol, insan manevi huzurda buluyor o yüzden çok şükürki

bu arada canım senin adın nedir? seni arkadaş listemize ekleyelim derim ben???

ayetel kürsiyi adetli iken okuyamıyomusun canım başka bişemi bulsak ama okunursada seve seve okurum elbette

teşekkür ederim ismim Çiğdem :) memnuniyetle kabul ederim bende..
gerçek hayatta bence insanlar bukadar açık ve dürüst olamıyor belkide dediğin gibi aşırı eleştiri çekememezlikler fesatlıklar.. allah herkesi yalancı dostlardan arkadaşlardan uzak tutsun.. ellerine sağlık hislerime tercüman olmuşsun..

ayetel kürsiyi adetli iken okuyamıyomusun canım başka bişemi bulsak ama okunursada seve seve okurum elbette

melek ben adetlimiyim değilmiyim bilmediğim için hafif kahverengi lekenlenme hafif kanama şeklinde birşeyler yaşadığım için şuan neyim ne değilim bilmiyorum ama sabahtan beri ayetel kürsi okuyorum..okumasam mı..

merhaba, doktora gitmen bişey ifade etmeyecektir.. eğer düşük yapıyorsan ki inşAllah yerleşmeyle alakadar bir kahve kanamadır.. sen ilacı iç Allah a sığın hayırlısını vericektir inşAllah.. ama kanaman fazlalaşırsa ilacı içeyim mi yine diye de doktora sor bence.. çünkü olası düşüklerde ilacı içmek düşüğün geç gerçekleşmesine sebeb olup fazla kanamaya yol açabiliyormuş. Allah tan hayırlısını diliyorum hepimiz için. Allah hiç birimizin boynunu bükük, kucağını boş bırakmasın.Amin.

çok doğru dedin ya bu aklıma gelmemişti canım benim evet olmaz. başka şey düşünelim

Çiğdemcim çok mmenun oldum, bizim birinci sayfada tablomuz var hepimizin adet tarihi evlilik yılı sorunu filan yazıyor seni ona ekleyeceğim.
birkaç sorum daha olacak ahiret soruları başladı deme sakın
bat
evlilik yılın
sorunun? bunlarıda yazarsan eksik kalmaz

merve ,gül seda ,derya, gamze ve burju82 dualarınızı okudum rabbim kabul etsin yasemincim ne dua seçilirse bende varım beni unutmayın

Yaseminn canım benim aynen dediğin gibi bizler bir üzüntünün peşinden koşarken sahip olduklarımıza şükretmeyi unutuyruz. geçen bir programda diyorlar ki, hayatta enn pahalı şey insan vücudu.. ama bize bedava verildiği için sahip olduğumuz zengiliğin farkına varamıyoruz. Bir organ nakli bulunması, uyumu, maddi sorumluluğu bunlar çok külfet.. şükrederken bunlarıda düşünmeli diye bitirdi ve haklıydı..
ama insanoğlu işte söz geçmiyor bazen. bugun benimde hiç yüzüm gülmedi. Allah beterinden korusun.. benim adetim geliyor.. ve karamsarım.. umutlarımı askıya asıp kendimi teselli edeceğim de içimden çok susmak geliyor..

bat: 15 eylül
evlilik yılım: 02.09.2011
sorun :) : allaha çok şükür bir sorunum yok

ama şuan ki sorunum düşük tehlikesi durumu yani çocuk yapmaya çalışmadık hiç amortiden oldu bu durum yani bir çaba yada bir beklenti yoktu.. biraz özel olacak ama ilk korunmasız ilişkimizde birkereye mahsustu oda gebelik ile sonuçlandı .. hani sorunum allaha şükür bildiğim kadarıyla şimdilik yok..

arkadaşım hoşgeldin, yazdıklarını okudumda ne kadar güzel biz burda bazen aylarca hamile kalmak için uğraşırken sen hiç uğraşmadan tek seferde tutturmuşsun valla çok güzel, kanaman çokmu fazla oluyor bilmiyorum ama yeni başladıysa az sadece leke gibi oluyorsa progestan içince duracaktır, rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah herşey yolunda gider.

merhaba canım ne güzel sürpriz olmuş size tebrik ederim anladığım kadarıyla lekelenmelerin kahverengi ben kahverengi olunca çok korkmamak gerektiğini okumuştum kırmızı veya pembe akıntılar tehlikeliymiş kahve olanlar eski kanamalardan kalanların atılmasıymış sen yine dikkat et yorma kendini işinden de izin al bence bi süreliğine kırmızı ve yoğun akıntıya dönüşmediği sürece de canını sıkma inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…