Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım kürtajdan sonra 2 ay az değil mi rahmin kendini toparlaması lazım bunun için an az 3 ay diyorlar en iyisi 6 ay beklemek diyorlar

bilmiyorumki canim bana iki ay dedi ama ben kontrol olmaya birde şimdi takipte lazim bende pko çikti şimdi bu konuyla ilgilide doktorumu bilgilendirmemde lazim hayirlisi ben yazi çikartmayi düşünüyorumda bilmiyoruki kafam boşaldi sanki hayirlisi artik ne diyim canim

Geçmiş olsun balım inş. hayırlı zamanlarda gelir kuzucukların kendine dikkat et çok yorma kendini iyi haberlerini bekliyoruz bebeğimm

Gül yasemin ve Ayşe dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah.

Aslı cnm mesajından keyfin iyi gibi çok şükür inşallah öyledir rabbimin izniyle bebisler hayırlısı ile sağlıkla vaktinde gelecekler inşallah...öptük seni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok uzun ayrıntılı yazmıştım ama gelmedi yazdıklarım özet geçiyorum psikiyatriye gittim eşimle annem zorla getirdi.ilaç yazdı 2 gündür içmedim süte geçmiyormuş aradım bidaha tastikledim emin değilim Napiyim sizce doktor içmezsen daha kötüye gidersin elinde değil yaptıkların dedi aynen öyle kaygı bozukluğu varmış.çocukta burnunu tutsa niye tuttu diye doktora gidecem o derece.tuğra da böyle şeytan dürttü derizya öyle oluyo arada epilepsi mi diye doktora getirdim hamdolsun bişe çıkmadı.EEG de çekildi.ordaki doktora bişe olsa EEG de çıkardı dimi dedim bana açıklamalarından sonra oda aşada psikiyatri var ona bi uğra dedi.sonuç bu.içiyim mi ne yapim??

Son düzenleme:
Birde hastaneye yaklaşınca bile karnım ağrıyor ateş basıyor midem bulanıyor çarpıntım oluyo.tansiyonum da çıkıyo bi kaç kere ölçüldüm yüksekdi.acaba elimde mi değil herhalde engel olamıyorum.sürekli de netten araştırıp duruyorum ne olsa..ilaç içmeden düzelemem mi?

Dilekcim seni çok iyi anlıyorum ben ilk bebegi kütrajla aldırdım, sonra 4 kere gebelik haberi daha aldım olmadı ama bütün bu yaşadıklarıma hamndolsun, iyi ki yaşamışım, benim inancımı arttırdı, ruhumu degiştirdi, daha çok dua ettim, kuran okudum, düşündüm ve şunu öğrendim nasip Allahtan ,verdiklkerini kabul ettikce mutlu oluyorum, direnmedikce hersey daha kolay oliuyor, benim 5 gebeligimdeki evlatlarim hayirli sağlikli olslardı yaşarlardı, demek ki degiller, iyiki yaşamadılar Allah a şükürler olsun ve ben. Ilk kürtajimdan buna yana bambaşka bir ben oldum, Allah bütün bu olgunlaşmayı yaşamam için bana bu tecrübeleri yaşatti, namaza daha sıkı sarıldım, düşünme şeklimi degiştirdim ve her an dedim ki bunu yaşıyorsam güzel bir nedeni var, neymiş o neden diye anlamaya çalıştım, neden ben demedim artık, ve kapılar açıldı yavaş yavaş 3 sen boyunca tek tek küçük küçük işlendi ruhuma zihnime ve bu halime hamdüsenalar olsun

Gelelim glofor'a lütfen endişe ve şikayet etme, Allah sana bu hapi vesile kıldı şimdilik, düzenli iç ve bol egzersiz yürü@üş yap, benim pco lu bir arkadaşım glofor içti 8 kilo verdi ve hemen arkasına hamile kaldi, kilo vermek daha çok ve sağlıklı yumurtlamsına vesile oldu, ilaca başlarken zorla başlamıştı halbuki......

gamze geçmiş olsun canım hayırdır oğlunun nesi var anlamadım,sende kaygı bozukluğumu varmış belirtileri neler sebebi nedir ?

aslım cankuzum, kalbim o kadar ferah ki senin miniklerin çok akıllı annesi zamanında gelecekler Allhın inziyle dularala, Rabbim ömürlerini uzun etsin, bal onlar can...Allahım sana da sakinlik ve güç versin

gamzecim kesinlikle iç ilaçları ,bende yaşadım aynı şeyi, ansiyete, ve ilaç kullandım hepsi gecti, geçiyor Allahın izniyle ,kesinlikle başla dr nasil dediyse öyle iç, hiç kendi kafana göre bir içip bir içmemezlik yapma, düzenli iç, bak gör nasıl faydası olacak, Allahım bu ilaçları sana vesile kıldı. Boşuna kendine bu korkuları yaşatma işkence etme kendine...

burcuuuu günaydıın

Günaydın özlemim canım, bugün Bora hergünden daha sağlıklı olsun, tam zamanında sağlıkla gelsin, annesini hiç üzmesin
çayı koyup kahvaltıyı hazırlamam gerekirken ben burda geziniyorum :)))))
Seni koskacaman öpüyorum ve gidiyorum, eşimi uyandırıp üzerimi degiştirip işe gideceeeeeeeem :))))))))))

amiinn canım o annesini şimdilik hiç üzmüyor size afiyet olsun bende seni öpüyorum, işe gitmiyor olmak ne güzel bi duygu yaaaa

Özlemcim oğlum böyle irkiliyodu ürkme gibi internette niye olur diye baktım.epilepsi belirtilerinde vardı belirti bide geceleri atıyordu kendini böyle el ayak atması falan oda belirtiymiş vesvese ettim gittik bişe çıkmadı bişeyi yok çok şükür oğluşum ama bende var işte sıkıntı.çok takıyorum bişe olacak diye korkuyorum.teşhisi ben koyuyorum bu çocuk kesin böyle diye.hastaneye gittim mi panik oluyorum sürekli tuğranın hareketleri korkuyorum ve çevremdekileri sorularımla bunaltıyorum ama hiç biri isteyerek değil..
Burcum inan ilaç kullanmak istemiyorum günaha giriyo hissediyorum benim ilacım allah ama dediğin gibi vesiledir hayırlısı inşallah cnm çok sağol

Canım önceki mesajlarını da okudum. Doktorun sana verdiği ilaçları ic mutlaka. Eğer Rahatsızlığın ilerlerse Allah korusun bebeğine bakamazsin o perisan olur onun için senin iyi olman lazım. Ben de ansiyeteden tedavi oldum bekarken. Inanki bu rahatsızlık inanca bakmiyor o yüzden günaha girdiğini düşünme sakın.

Merhaba arkadaşlar bu sabah test yaptım adetim 6 gün gecikmişti sonuç böyle çıktı ne anlama geliyor nolur fikir verin

Eklentiler

• $20140417_093704.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 62
Sağol cnm inşallah bugün başlayacam.Hastaymışım gibi değilim ama öyleyim galiba kuruntulu oldum inşallah geçer iyi.

ya telefonum yok arayamıyorum

kuzum Allah yardımcın olsun..hayırlı zamanda gelsinler..

kesinlikle iç..kesinlikle doktora git..

Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Son düzenleme:

Canımcıımmm çok geçmiş olsun şimdi trt de anne elimi tutsana diye bi program var bi anne aradı oda seninle aynı durumdaymış antidepresan başlamış ve oda kullanayım mı ilacı sutumden gecer diye korkuyorum dedi dr ilacı veren drunuz için dediyse kullanın dedi dünyaca kabul edilen ilaç listeleri varmışbu ilacı emziren anne içer, içemez tarzı yazar dedi drunuz emzirdiğini biliyorsa ve bu ilacı için diyorsa o listede içebilir diye yazıyordur dedi.. kaygı bozukluğu ilerleyen günlerde bebeğide etkiler mutlaka için dedi, ayrıca ben bilmiyordum özellikle antidepresan ilaçlarında ve çğu ilaçta emziren anneler içemez vs diye yazar dedi bu yasal bir zorunluluk dr kontrolune sevketmek için dedi.. Yani gönül rahatlığıyla kullanabilirmişssiinn.. Allah şifa versin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…