- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.221
canım kürtajdan sonra 2 ay az değil mi rahmin kendini toparlaması lazım bunun için an az 3 ay diyorlar en iyisi 6 ay beklemek diyorlar
Kızlar öncelikle Allah hepinizden razı olsun yaptığınız dualar iyi dilekler için...
Şimdi gelelim bize dün nstye die geldim nstdeyken doktorumu çağırmışlar apar topar yatış oldu nasıl korktum anlatamam bide yalnızım;( dün yatıştan bugün öğlene kadar sancım vardı şükürler olsun şimdi azaldı gibi tabi benim sancı hissettiğim falan yok sancı sadece makinada
Kuzucuklar hayırlı zamanda ve zamanında gelirler umarım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok öpüyorum
Bu arada ne olup biteceği kesinliği yarın sabah belli olacak inşallah hayırlısı olur...
Kizlar allah yardimciisi olsun o arkadaşin doktor bana glifor vermişti ama ne sikintili bir ilaç yesem dert yemesem dert doktor zayiflaticam diye öldürecek beni galiba bende yarin kendi doktoruma gidicem bi kürtaj geçeli iki ay oldu ben ara vermek istiyorum biraz daha eşim israr etmezsse ama orada ayni ortamda buz bebişler olduğunu bilmek acaba vazmigeçsem demekten alamiyorum kendimi ilk mutluluğu orda tattim ama yine orda biiraktim kizlar bugün biraz hüzünlüyüm insan unutmuyor alişmiş taklidi yapiyor galiba hayirlisi artik kizlar hepinizin gönlüne göre versin rabbim geleceğin fedakar anne adaylari
Kızlar öncelikle Allah hepinizden razı olsun yaptığınız dualar iyi dilekler için...
Şimdi gelelim bize dün nstye die geldim nstdeyken doktorumu çağırmışlar apar topar yatış oldu nasıl korktum anlatamam bide yalnızım;( dün yatıştan bugün öğlene kadar sancım vardı şükürler olsun şimdi azaldı gibi tabi benim sancı hissettiğim falan yok sancı sadece makinada
Kuzucuklar hayırlı zamanda ve zamanında gelirler umarım dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok öpüyorum
Bu arada ne olup biteceği kesinliği yarın sabah belli olacak inşallah hayırlısı olur...
Çok uzun ayrıntılı yazmıştım ama gelmedi yazdıklarım özet geçiyorum psikiyatriye gittim eşimle annem zorla getirdi.ilaç yazdı 2 gündür içmedim süte geçmiyormuş aradım bidaha tastikledim emin değilim Napiyim sizce doktor içmezsen daha kötüye gidersin elinde değil yaptıkların dedi aynen öyle kaygı bozukluğu varmış.çocukta burnunu tutsa niye tuttu diye doktora gidecem o derece.tuğra da böyle şeytan dürttü derizya öyle oluyo arada epilepsi mi diye doktora getirdim hamdolsun bişe çıkmadı.EEG de çekildi.ordaki doktora bişe olsa EEG de çıkardı dimi dedim bana açıklamalarından sonra oda aşada psikiyatri var ona bi uğra dedi.sonuç bu.içiyim mi ne yapim??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
burcuuuu günaydıın
Günaydın özlemim canım, bugün Bora hergünden daha sağlıklı olsun, tam zamanında sağlıkla gelsin, annesini hiç üzmesin
çayı koyup kahvaltıyı hazırlamam gerekirken ben burda geziniyorum :)))))
Seni koskacaman öpüyorum ve gidiyorum, eşimi uyandırıp üzerimi degiştirip işe gideceeeeeeeem :))))))))))
Özlemcimöyle irkiliyodu ürkme gibi internette niye olur diye baktım.epilepsi belirtilerinde vardı belirti bide geceleri atıyordu kendini böyle el ayak atması falan oda belirtiymiş vesvese ettim gittik bişe çıkmadı bişeyi yok çok şükür oğluşum ama bende var işte sıkıntı.çok takıyorum bişe olacak diye korkuyorum.teşhisi ben koyuyorum bu çocuk kesin böyle diye.hastaneye gittim mi panik oluyorum sürekli tuğranın hareketleri korkuyorum ve çevremdekileri sorularımla bunaltıyorum ama hiç biri isteyerek değil..
Burcum inan ilaç kullanmak istemiyorum günaha giriyo hissediyorum benim ilacım allah ama dediğin gibi vesiledir hayırlısı inşallah cnm çok sağol
Sağol cnm inşallah bugün başlayacam.Hastaymışım gibi değilim ama öyleyim galiba kuruntulu oldum inşallah geçer iyi.Canım önceki mesajlarını da okudum. Doktorun sana verdiği ilaçları ic mutlaka. Eğer Rahatsızlığın ilerlerse Allah korusun bebeğine bakamazsin o perisan olur onun için senin iyi olman lazım. Ben de ansiyeteden tedavi oldum bekarken. Inanki bu rahatsızlık inanca bakmiyor o yüzden günaha girdiğini düşünme sakın.
Merhaba arkadaşlar bu sabah test yaptım adetim 6 gün gecikmişti sonuç böyle çıktı ne anlama geliyor nolur fikir verin
Merhaba arkadaşlar bu sabah test yaptım adetim 6 gün gecikmişti sonuç böyle çıktı ne anlama geliyor nolur fikir verin
kızlar aslı ile konuştum ilaç ve serum veriyorlarmış sancıları daha azmış ama yinede devam ediyormuş,henüz alttan muayene olmamış doktor yarın yapacakmış,kendisi de gelecek detayları kendisi de verir zaten
Çok uzun ayrıntılı yazmıştım ama gelmedi yazdıklarım özet geçiyorum psikiyatriye gittim eşimle annem zorla getirdi.ilaç yazdı 2 gündür içmedim süte geçmiyormuş aradım bidaha tastikledim emin değilim Napiyim sizce doktor içmezsen daha kötüye gidersin elinde değil yaptıkların dedi aynen öyle kaygı bozukluğu varmış.çocukta burnunu tutsa niye tuttu diye doktora gidecem o derece.tuğra da böyle şeytan dürttü derizya öyle oluyo arada epilepsi mi diye doktora getirdim hamdolsun bişe çıkmadı.EEG de çekildi.ordaki doktora bişe olsa EEG de çıkardı dimi dedim bana açıklamalarından sonra oda aşada psikiyatri var ona bi uğra dedi.sonuç bu.içiyim mi ne yapim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?