Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buketcim gittim işte ilaç verdi.annem bana gelecek içecem ilk ilacımı sayenizde karar verdim..annemden destek alarak içecem hani etkiler belki tuğrayla ilgilenemem falan öyle yani

Bedriyecim çok sağol inan şimdi daha bi rahatladım.allah razı olsun cnm tam üstüne gelmiş :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]gul82/ Gül
[/TD]
[TD]14.04.2014 pazartesi
[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AYYYY kızlaaaaar, arkadaşlarıııımm, canlarımmmmmm.....
depresyondamıyım değilmiyim, giriyormuyum çıkıyormuyum, üzüntülümüyüm heyecanlımıyım, isteklimiyim isteksizmiyim, ben annemiyim yoksa iş hanımımıyım, iyimi ypıyorum yoksa kötümü yapıyorum.............

pazartesi Allah nasibederse işe başlayacağım, 3 gündür sabah kalkıyorum betüşe bakıyorum ağlıyorum nasıl bırakıp bırakıp gidicem diye, burda mis kokulu bir melek ile gün geçirmek varken, işyerinde kaba saba sanayici adamlarla mı vakit geçiricem diye, hamilelik dahil olmak züere 1 yıldır ev hayatına alıştım, şimdi işyerinde nasıl bir psikolojiye sahip olacam diye, betüle haksızlık mı yapıyorum diye, daha çokmu küçük yoksa erkenmi bırakıyorum diye, vs vs..... ama bir yandan da çalışmayı seviyorum, daha fazla ara verirsem hem bilgilerim eskide kalacak hem hiç adapte olamayacam gibi durumlar var.
ayyyy acayipim dipteyim sondayım depresyondayım ama bir yandan heyecanlıyım buruk bir sevinç demiyimde içimde kıpırtılar var değişik bir döneme giriyorum diye ayy yere göğe sığamıyorum nasıl olacak ne olacak diye diye...

canım valla aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık çalışmak bi yönden iyi ama bebek olunca kötü gibi görünüyor..şahsen ben çalışmayı cok seviyorum ama bebek varken aklım onda olunca zaten kendimi işe veremiycemi biliyorum yoksa kayınvalidem ben bakıym dio ama bırakamam biliyorum onada dedim senle alakalı değil benim içim rahat etmio dedim ..doğumdan sonra işe başlayan arkadaşlarım var ilk başlarda zorlanmışlar ama alımışlar boşuna sıkıntıya sokma kendini hayırlısı olsun

canımcım bende yaşadım aynı şeyi...evet küçücük sana muhtaç bi kuzucuk var ama sende çalışmak zorundasın birde öyle düşün..ben daha küçükken başladım beni düşün..eğer senin çalışman çok elzem değilse hemde evden yürütebiliyorsan..biraz daha devam et..ama ağlamakla bi yere varılmıyor..1 aydır kızıma hasretim sabah görüp çıkıyorum ğlen 10 dk görüyorum akşam gelioyrum 10 dk görüyorum sonra yemek koy kaldır hoop uyku vaktii..akşam saat 9 oluyo..çoğu zaman yanında sızıp kalıyorum..öyle özlüyorumki dün ağladım durdum kv niye ağladın dedi durdu..eşime demiş sonra senmi bişey dedin diyee..gece koynuma alıp uyuyorum..napiyim gündüz göremiyorum tek lüksüm o..haftasonu sadece cumartesilerim var pazarları temizlikle ütüyle geçiyor...ama asla şikayet etmi,yorum..napalım ekmek parası:) çalışmak zorundayız bu bir gerçek öyle değilmi..ağlayınca iş iyice zorlaşıyor..
geçenay doktora götürdüm işe başlıycam dedim doktor bile biraz baksaydın dedi..bu ay yine götürdüm 250 gr kilo almış..aç kalmış yavruşum..yoğurt veriyoduk ara ara ama yetmiyodu..bugün sebze çorbası yaptım öğlen hepsini yemiş(nerdeyse 1 tas)yoğurt yedirecek sonra kv..süt de sağdım..yetmezse mama verecek..bu nedenle mutluyum..
sende üzüleceğin şeyleri düşünme yengen gibi yakın birine(hem evine hem sana) bırakıldiğin için sevinmeyi düşün..

bardağa dolu tarafından bak...demet akalın bilmem kaç liraya dadı tutmuş yinede konser konser dolaşıyo..paranın içinde yüzüyolar niye çocuklarına kendileri bakmıyolar..hayat herzaman herkese güzel değil..:))

Ben 1 tane okurum arkadaşım adım burcu yaz beni, sende bana adını yaz ismen niyetleneyim inşallah

gülcüm hepsi çok güzel ellerine sağlık, harikasın

eğer ben böyle bir durum içinde olsaydım dilim damağım kuruyana kadar Allahın isimlerini tespih ederdim

Vay ağzını öpeyim :)

gülcüm canım benim evet bende alışacağımı düşünüyorum. işte o ilk ayrılma günleri yada haftaları zor olacak bunu biliyorum. insan nelere alışmıyor ama işte duygusal bir tablo yani bu aralar bu psikoloji içinde olmaya alışmalıyım...
kız ağlatacaktın beni nasıl dokunaklı yazmışsın, nasıl yaşanılmışlıkları ruhen dile getirmişsin canım benim
minik kuşun aldığı kilo hakkaten az, ama aynı şey aynı ayda benimde başıma gelmişti hatırlarsan. gerçi benimki 4. ay kontrolunde az çıkmıştı 550 gr almıştı. ebe buna mama verin sütün yetmiyor dedi. o aydan itibaren bebelac 1 numara devam sütü vermeye başladım, birde öğlenleri çorba, sonra akşama doğruda meyve püresi veriyorum ben dördüncü aydan beri. çok şükür 5. ay kontrole gittiğimde 800gr almıştı ve betüşün o çılgın ağlamalrı sona ermişti, demekki yavrum doymuyordu, bizde gaz diyip duruyorduk... mama vermekten çekinme, çocuğun aç kalması ve az gelişmesi mi iyi, yoksa mama ile bile olsa karnı doyup yeterince gelişmesi ve mutlu olması mı iyi? anne sütü demek herşey demek değil yani, ben emzirirken hem betüş mutsuzdu hem onun ağlamalarından ben mutsuzdum biliyorsun olay sinir krizine kadar gitmişti... ben yavaş yavaş kahvaltıyada başlatacağım Allah nasibederse. ceviz fındık badem aldım, onları rondodan geçirip toz haline getiricem. bebek bisküvisi ve bebek ekmeğide aldım, ayrıca birde bebek sütü satılıyor pınarın onuda aldım. birde labne peynir ve pekmez ve yarım yumurta sarısı koyup hepsini blendırlayıp vericez bakalım, inşallah hayırlısı ile sevip yer.
ben bunları nerden biliyorum diye sorarsn, yengem biliyor sağolsun 2 çocuğunuda bu şekilde büyüttü, biri4 yaşında diğeri 7 yaşında maşallah sağlıklılar. o yüzden önümde güzel örnekler var bende onların yolundan devam ediyorum Allahın izin verdiği ölçüde. inşallah yaptığımız herşey şifa olur bebeklerimize. yani ek gıda vermekten çekinme işin özeti.

eğer ben böyle bir durum içinde olsaydım dilim damağım kuruyana kadar Allahın isimlerini tespih ederdim

süpersin burcum harikasın evet Allahın isimleri ile kendimi rahatlatmak en güzeli, en doğal antidepresan gibi bişey yani süpersin süper

Canim adim feride ekledim senide ekledim

gülcüm hepsi çok güzel ellerine sağlık, harikasın
sağol canım benim değişik değişik bişiler denemeye çalışıyorum işte yakında da kısmetse resim BASKILI pasta ve kurabiyelere başlıcam canım İNŞALLAH
ALLAH YARDIMCIN OLSUN TATLIMM..

Canim adim feride,yanlis yere yazmisim demin

Canim benimde böyle çıkmıştı bence hemen bir ka testi yaptır en garantisi o.

Canım bence hamilesin çift çıktı silik olsa da hayırlı olsun diyelim...

çok teşekkür ederim arkadaşlar heyecan yaptım şimdi :) 4 ay önce düşük yaptım bunu inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun

Canım bende okurum beni de yaz Allah şifa versin

canım ilacını kullan bedriyenin söylediklerini bugün bende dinledim,doktor kullanabilirsin diyorsa kullanabilirsiniz diyordu,ayrıca tuğranın o irkilmeleri korktuğundan olabilir canım genelde çocuklar korktuğunda uykularından irkilerek uyanırlar biraz nazar duaları falan okuyun kendini hiç yıpratma bide çok fazla evde kalma kafa dağıt arkadaşlarınla toplan sana iyi gelecektir.

ya telefonum yok arayamıyorum

ne oldu senin telefonuna hayırdır.

Allah yardımcınız olsun bizim topikteki arkadaşlarımızdan birinde de haşimato var ve tedavisiz hamile kaldı darısı sizin başınıza

Sağol özlemcim öyle yapacam inşallah
Korkuyor arada da onu da biliyorum sizde okuyun olsun mu :)

Canim adim feride,yanlis yere yazmisim demin

tamam feridecim Allahın izniyle okundu say, Rabbim kalbine ferahlık versin duaların kabul olsun inşallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar heyecan yaptım şimdi :) 4 ay önce düşük yaptım bunu inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun

hayırlı olsun arkadaşim, inşallah bu bebek çok sağlıklı ve hayırlı olur sizin için

Dikkat dkkat
özellikle yasemin ve gamze

YA CELIL: Ruhsal hastalıklara, panik atak gibi rahatsızlıklara, her çeşit korku ve evhama iyi gelir
günde 5329 kez okunmalı, eger bu sayı okunamıyorsa günde 365 kez okunmalı, çarşamba gece ya da pazar günü okunmaya başlanmalı, buğunde başlanırsa olur

Elimde harika bir kitap var, o kitapta yazıyor, deneyin görün Alla_in izniyle, okumaya başlamadan önce bir ayetel kürsi okunur

amin canım inşallah.o arkadaş benimle iletişime geçebilir mi bilgi alsam ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…