- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.261
Canım bende okurum beni de yaz Allah şifa versin
Dikkat dkkat
özellikle yasemin ve gamze
YA CELIL: Ruhsal hastalıklara, panik atak gibi rahatsızlıklara, her çeşit korku ve evhama iyi gelir
günde 5329 kez okunmalı, eger bu sayı okunamıyorsa günde 365 kez okunmalı, çarşamba gece ya da pazar günü okunmaya başlanmalı, buğunde başlanırsa olur
Elimde harika bir kitap var, o kitapta yazıyor, deneyin görün Alla_in izniyle, okumaya başlamadan önce bir ayetel kürsi okunur
Merhaba arkadaşlar bu sabah test yaptım adetim 6 gün gecikmişti sonuç böyle çıktı ne anlama geliyor nolur fikir verin
Buketcim gittim işte ilaç verdi.annem bana gelecek içecem ilk ilacımı sayenizde karar verdim..annemden destek alarak içecem hani etkiler belki tuğrayla ilgilenemem falan öyle yani
Bedriyecim çok sağol inan şimdi daha bi rahatladım.allah razı olsun cnm tam üstüne gelmiş :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim adim feride,yanlis yere yazmisim demin
çok teşekkür ederim arkadaşlar heyecan yaptım şimdi :) 4 ay önce düşük yaptım bunu inşallah sağlıkla kucağıma alırım Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun
Burcu canim benim sende ben gibisin ilk bebeğimden önce unuttuğum kurana yine başladim.daha sonra bebek haberim geldi sevindim ama rabbime hep tevekkül ettim boş kese vs herşeyi burda okurken öğrendim.rabbime sadece başima gelirse isyan etmeyecek sabir ver diye dualar ettim.gerisini herşeyin sahibine biraktim.kalp atişina gitmeden gece rüyamda allah imin isimlerini ve mucizelerini gördüm eşim rüyamda hep güldüğümü söyledi uyandiğimda sabah ezani okunuyordu namazi kildim ve tevekkül ettim bebeğimin olmadiğini ama rabbimin beni unutmadiğini gördüm şimdi kursuma devam ediyorum o olmadi ama içimde kurani büyüttüm şimdi kurana geçtim yolda kateddim diye düşünüyorum mevlam ikisinide büyütmeyi nasip etsin artik iyiki onun varliği var bu doktorabile bana mutluluk kaynaği oldu.BURCU siki dur canim demiştimya gidersem dayanamam diye doktora bugün gittim bende pko yokmuş dla
BURCU canim teşhis yanlişmiş dedimya doktor sordu başliycaz mi diye tam ben ara vericem derken eşim evet beklemeye gerek yok dedi buh yüzden tedavim rabbimin izniyle mayista transim olacak canim rabbim hayirli eder inşallah bu donemimde destek olduğunuz için hepiniz sağ olun allah razi olsun.sizleri seviyorum.
amin canım inşallah.o arkadaş benimle iletişime geçebilir mi bilgi alsam ondan.
Sağol özlemcim öyle yapacam inşallah
Korkuyor arada da onu da biliyorum sizde okuyun olsun mu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ilacını kullan bedriyenin söylediklerini bugün bende dinledim,doktor kullanabilirsin diyorsa kullanabilirsiniz diyordu,ayrıca tuğranın o irkilmeleri korktuğundan olabilir canım genelde çocuklar korktuğunda uykularından irkilerek uyanırlar biraz nazar duaları falan okuyun kendini hiç yıpratma bide çok fazla evde kalma kafa dağıt arkadaşlarınla toplan sana iyi gelecektir.
ne oldu senin telefonuna hayırdır.
Allah yardımcınız olsun bizim topikteki arkadaşlarımızdan birinde de haşimato var ve tedavisiz hamile kaldı darısı sizin başınıza
Kızlar Günaydıınnnnnn..
Heeerkescikler iyi inşallah Yarabbim..
Aslı dan hayır haber var mı? Ben göremedimmm de inşallah iyidirler Yarabbim..
Buket bugun haberleri dinlerken haftaya 23 Nisan olması sebebiyle diye haber devam ederken direk aklıma sen düştün banka tatil olucak dedimm..ve sen güzeelll bir gün geçirceksin inşallah bolca.. iyıllık izninde çabucak gelse kuzucuğunla bolca vakit geçirsenn..
canım ismi buketdemet gün içinde gelir
Canım beni de ekle benim adımda gülhan tatlım ne zamana kadar bitirilmesi gerekiyor etrafımdada bir kaç kişiye söyleyim bebeğimmm
aminn Allah razı olsun canım :)tamam feridecim Allahın izniyle okundu say, Rabbim kalbine ferahlık versin duaların kabul olsun inşallah
hayırlı olsun arkadaşim, inşallah bu bebek çok sağlıklı ve hayırlı olur sizin için
Çok sağol tatlım :)Hadi hayırlı olsun :)
çok sağolun yaa valla çok mutlu ettiniz beniHayırlı uğurlu olsun canım hamilesinn
canım 10 gün içinde okunursa iyi olur.şuan çok eksiğim var söyleyebileceğin herkese söyleyebilirsin.Herkes sadece bir tane okuyabiliyor onu belirtirsen sevinirim cnaım çünkü bazen yanlış anlaşılabiliyr.Allah razı olsun
Ayyyyyyyyyyyyyyy Dilekkkkkkkkk
Allahın mucizesine bak lütfen Ya Rabbim sen ne büyüksün, Allah sana harika bir hediye gönderecek, Allahımmmmmmmm daha dün ne diyordun şimdi mayısta transfer diyorsun, Rabbim ya Rabbim çok büyüksün, maşallah suphanallah
Dilek lütfen bugünden başla günde 336 kez ya musavvir çek, hamile kalmak hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik gecirmek için okunuyor, hep pozitif düşün, sakın şeytanın okyunan inanıp negatif bir sey düşünme, herşey çok güzel olacak Allahın izniyle, Allah'tan istemek ne güzel şey...Ya Allah :)
ben neyi kaçırdım:))?? bana bir soru mu vardı ben takip edemedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?