Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu canim benim sende ben gibisin ilk bebeğimden önce unuttuğum kurana yine başladim.daha sonra bebek haberim geldi sevindim ama rabbime hep tevekkül ettim boş kese vs herşeyi burda okurken öğrendim.rabbime sadece başima gelirse isyan etmeyecek sabir ver diye dualar ettim.gerisini herşeyin sahibine biraktim.kalp atişina gitmeden gece rüyamda allah imin isimlerini ve mucizelerini gördüm eşim rüyamda hep güldüğümü söyledi uyandiğimda sabah ezani okunuyordu namazi kildim ve tevekkül ettim bebeğimin olmadiğini ama rabbimin beni unutmadiğini gördüm şimdi kursuma devam ediyorum o olmadi ama içimde kurani büyüttüm şimdi kurana geçtim yolda kateddim diye düşünüyorum mevlam ikisinide büyütmeyi nasip etsin artik iyiki onun varliği var bu doktorabile bana mutluluk kaynaği oldu.BURCU siki dur canim demiştimya gidersem dayanamam diye doktora bugün gittim bende pko yokmuş dla

BURCU canim teşhis yanlişmiş dedimya doktor sordu başliycaz mi diye tam ben ara vericem derken eşim evet beklemeye gerek yok dedi buh yüzden tedavim rabbimin izniyle mayista transim olacak canim rabbim hayirli eder inşallah bu donemimde destek olduğunuz için hepiniz sağ olun allah razi olsun.sizleri seviyorum.

Canım çok geçmiş olsun en doğru olanı yapıyorsun ilaçlarını içmekle inş. bir an önce iyleşirsin bebeğim...

Ayyyyyyyyyyyyyyy Dilekkkkkkkkk
Allahın mucizesine bak lütfen Ya Rabbim sen ne büyüksün, Allah sana harika bir hediye gönderecek, Allahımmmmmmmm daha dün ne diyordun şimdi mayısta transfer diyorsun, Rabbim ya Rabbim çok büyüksün, maşallah suphanallah

Dilek lütfen bugünden başla günde 336 kez ya musavvir çek, hamile kalmak hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik gecirmek için okunuyor, hep pozitif düşün, sakın şeytanın okyunan inanıp negatif bir sey düşünme, herşey çok güzel olacak Allahın izniyle, Allah'tan istemek ne güzel şey...Ya Allah :)

Kızlar Günaydıınnnnnn..
Heeerkescikler iyi inşallah Yarabbim..

Aslı dan hayır haber var mı? Ben göremedimmm de inşallah iyidirler Yarabbim..

Buket bugun haberleri dinlerken haftaya 23 Nisan olması sebebiyle diye haber devam ederken direk aklıma sen düştün banka tatil olucak dedimm..ve sen güzeelll bir gün geçirceksin inşallah bolca.. iyıllık izninde çabucak gelse kuzucuğunla bolca vakit geçirsenn..

eşim telefonunu bozdu benimkini aldı:))

ay eveeeeett hah ne güzel..aklıma gelmemişti..yaşşa senn:))

canım ismi buketdemet gün içinde gelir

ben neyi kaçırdım:))?? bana bir soru mu vardı ben takip edemedim:))

Canım beni de ekle benim adımda gülhan tatlım ne zamana kadar bitirilmesi gerekiyor etrafımdada bir kaç kişiye söyleyim bebeğimmm

canım 10 gün içinde okunursa iyi olur.şuan çok eksiğim var söyleyebileceğin herkese söyleyebilirsin.Herkes sadece bir tane okuyabiliyor onu belirtirsen sevinirim cnaım çünkü bazen yanlış anlaşılabiliyr.Allah razı olsun

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim bizlere tez zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam feridecim Allahın izniyle okundu say, Rabbim kalbine ferahlık versin duaların kabul olsun inşallah

hayırlı olsun arkadaşim, inşallah bu bebek çok sağlıklı ve hayırlı olur sizin için
aminn Allah razı olsun canım :)

Hadi hayırlı olsun :)
Çok sağol tatlım :)
Hayırlı uğurlu olsun canım hamilesinn
çok sağolun yaa valla çok mutlu ettiniz beni

tmyomr/Tümay 16.04.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
hayatumuttur /Gamze 17.04.2014 persembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
duamnur/Burcu 18.04.2014 cuma Ailesine ve eşine hayırlı sağlıklı bir ömür, evine huzur ve bereket,kendisine acil şifalar

Allah ım kabul etsin inşAllah

Benid ekle bende okurum kısmetse.. okudum diye haber vermem sen direk okundu say.. Allah niyetini kabul etsin inşAllah.

Rabbime binlerce hamdu seneler olsun evet mucize bu artik ikincisinden korkmuyorum çünkü en değerli şey rabbimin bizleri birakmamasi en köötüsü onun sevgisini kaybetmek rabbimden hep dileğim önce sizlere hayirli evlatlar nasip etmesi en sondada bana vermesi dualarim sizlerle tevekkül etmekettim yine hayirlarimizin kabülü şerlerimizin deffini diliyorum bu cuma saatinde allah im bizi sensiz birakipta hatalara düşürme rabbim.burcu bu siededeki herkeze rabbim gönüllerindeki hakkindada hayirli etsin inşallah

Burcum sağol cnm inşallah rabbimden fayda zaten inşallah geçecek..

Gülhancım başladım ilaçlara allahın İzniyle şifa versin rabbim inşallah sağol cnm

Sağol özlemcim allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Aslıyı bende merak ettim nasıl acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben neyi kaçırdım:))?? bana bir soru mu vardı ben takip edemedim:))

buketciğim merhabahayatt feride isimli arkadaş bu mesajı yazmıştı ondada haşimato tiroidi varmış bende bizim topiktede bir arkadaşımız var dedim tedavisiz hamile kaldı dedim oda senden bilgi almak konuşmak istedi,kendisi ile mesajlaşmak yardımcı olmak istersin belki canım.

Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…