Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyyy kuşum benim Allah razı olsun ne güzel bir dua önerisi bu öpüyorum mıncırıyorum seni yanaklarından

ayyyy canım ilgilenmediğimi sanma diye bende bir yazayım dedim. yeni regl oldum eğer 10 günden evvel biterse ben seni haberdar ederim tatlım. Allah şimdiden kabul etsn dileklerini inşallah

Ah canim maşallah süphan allah. Rabbim sana çok hayirli bir evlat verecek inşallah duaya devam her zaman .

Canlarim inşallah sifaolur, dualar en güzel yardimcimiz', huysuz uyumayan bebek için de esma var.

Aaaaaaaaa ASLİ gelmiş,canim seni çok merak ettim. Güzel haberler getirdin insallah

Canım benimm evet anca geldim dün öğlen taburcu etti doktorum sancılarda azalma oldu şükürler olsun ama hergün hast gidicem nstye giricem sabah gittim şükürler olsun sancı çıkmadı ama doktorum her an hazırlıklı olucaksın dedi hayırlısı olur inşallah dualarınızda eksik etmeyin
Doğum her an olabilir die kardeşim annemler evimi temiZliyolar

Canim benim önce maşallah Allahim nazardan korusun sizi, sana bol bol dua edicem inşallah, Aslim sende bol bol tespih çek. Hatta hemen yazayim. Günde 336 tane Ya Mussavvir cekebilirsen çek, hamilelerin evlatlarinin saglikla büyümesi ve kolay rahat doğum için. Bide senin öyle olacagini sanmıyorum ama yinede yazayim, benim görümce ikizleri 32 haftalık doğurdu,maşallah hicbir sorun yasamadi. Kalbini ferah tutu seninbkiler tam zamanında gelecek inşallah duaya devam.

tamam canım çok teşekkürler

Sağol canım benim sizler ve dualarınız iyiki varsınız ayyyy görümcenden bahsetmiştin hatırlıyorum içim ferah inşallah herşey çok güzel olacak...bu arada duaya hep devam
Aslıcııımmmm çok sevindim Rabbim en hayırlı vakitde kucağına almayı nasip etsin inşAllah..
dualarımdasınn
Allah razı olsun canım benim âmin en hayırlı vakitte gelirler inşallah
amin allah razı olsun canım
Bende senin için bir Yasin okudum şimdi annemde okuyacak not alırsın Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda...

amin cnaım allah razı olsun

Buket tümay ve burcu dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslıcım canım hakkında hayırlısı olsunnn inş. vakitli zamanda doğumunu yaparsınn kuzucum benim... :)

Gamzecim bir an önce iyileşmen dileğiyle kuzumm benim ilaçlar şifa olsun datlum :)

Benn iyiyim çok şükür 4. ay aşımızı olduk çok şükür ateş yapmadı ama kızımı çok huzursuz yaptı birde aşı yerleri ağrıyor tam anlamıyla uykuya dalamıyor sürekli ağlayıp ağlayıp duruyor inş. iyi olur kuzucum benim Bende iyiym çok şükür sadece buraları özledim artık daha aktif burayı girmeyi isrtiyorum hepinizi çok çok çok öpüyorum ve seviyorum...

Buket tümay ve burcu dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dua listesini tamamladım nolur nolmaz die borç kalmasın Allah kabul etsin

Allah razı olsun canlarım, gönlünüzden geçen tüm duaları Rabbim hakkınızda hayırlı kılsın, dün ikiniz içinde dua ettim, aman diyim sizde tespihi elden bırakmayın, ne varsa esma da dua da var, Allahım yardımcınız şüphesiz..

myomr/Tümay
du
anı okudum Allah kabul etsinn..

herkese selamlar giremiyorum bu aralar..

aslı nasılsın ne var ne yok??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…