- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.281
oyyy kuşum benim Allah razı olsun ne güzel bir dua önerisi bu öpüyorum mıncırıyorum seni yanaklarındanDikkat dkkat
özellikle yasemin ve gamze
YA CELIL: Ruhsal hastalıklara, panik atak gibi rahatsızlıklara, her çeşit korku ve evhama iyi gelir
günde 5329 kez okunmalı, eger bu sayı okunamıyorsa günde 365 kez okunmalı, çarşamba gece ya da pazar günü okunmaya başlanmalı, buğunde başlanırsa olur
Elimde harika bir kitap var, o kitapta yazıyor, deneyin görün Alla_in izniyle, okumaya başlamadan önce bir ayetel kürsi okunur
canım 10 gün içinde okunursa iyi olur.şuan çok eksiğim var söyleyebileceğin herkese söyleyebilirsin.Herkes sadece bir tane okuyabiliyor onu belirtirsen sevinirim cnaım çünkü bazen yanlış anlaşılabiliyr.Allah razı olsun
Rabbime binlerce hamdu seneler olsun evet mucize bu artik ikincisinden korkmuyorum çünkü en değerli şey rabbimin bizleri birakmamasi en köötüsü onun sevgisini kaybetmek rabbimden hep dileğim önce sizlere hayirli evlatlar nasip etmesi en sondada bana vermesi dualarim sizlerle tevekkül etmekettim yine hayirlarimizin kabülü şerlerimizin deffini diliyorum bu cuma saatinde allah im bizi sensiz birakipta hatalara düşürme rabbim.burcu bu siededeki herkeze rabbim gönüllerindeki hakkindada hayirli etsin inşallah
Burcum sağol cnm inşallah rabbimden fayda zaten inşallah geçecek..
Gülhancım başladım ilaçlara allahın İzniyle şifa versin rabbim inşallah sağol cnm
Sağol özlemcim allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Aslıyı bende merak ettim nasıl acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy kuşum benim Allah razı olsun ne güzel bir dua önerisi bu öpüyorum mıncırıyorum seni yanaklarından
ayyyy canım ilgilenmediğimi sanma diye bende bir yazayım dedim. yeni regl oldum eğer 10 günden evvel biterse ben seni haberdar ederim tatlım. Allah şimdiden kabul etsn dileklerini inşallah
Aaaaaaaaa ASLİ gelmiş,canim seni çok merak ettim. Güzel haberler getirdin insallah
Canım benimm evet anca geldim dün öğlen taburcu etti doktorum sancılarda azalma oldu şükürler olsun ama hergün hast gidicem nstye giricem sabah gittim şükürler olsun sancı çıkmadı ama doktorum her an hazırlıklı olucaksın dedi hayırlısı olur inşallah dualarınızda eksik etmeyin
Doğum her an olabilir die kardeşim annemler evimi temiZliyolar
Benid ekle bende okurum kısmetse.. okudum diye haber vermem sen direk okundu say.. Allah niyetini kabul etsin inşAllah.
oyyy kuşum benim Allah razı olsun ne güzel bir dua önerisi bu öpüyorum mıncırıyorum seni yanaklarından
ayyyy canım ilgilenmediğimi sanma diye bende bir yazayım dedim. yeni regl oldum eğer 10 günden evvel biterse ben seni haberdar ederim tatlım. Allah şimdiden kabul etsn dileklerini inşallah
Sağol canım benim sizler ve dualarınız iyiki varsınızCanim benim önce maşallah Allahim nazardan korusun sizi, sana bol bol dua edicem inşallah, Aslim sende bol bol tespih çek. Hatta hemen yazayim. Günde 336 tane Ya Mussavvir cekebilirsen çek, hamilelerin evlatlarinin saglikla büyümesi ve kolay rahat doğum için. Bide senin öyle olacagini sanmıyorum ama yinede yazayim, benim görümce ikizleri 32 haftalık doğurdu,maşallah hicbir sorun yasamadi. Kalbini ferah tutu seninbkiler tam zamanında gelecek inşallah duaya devam.
Allah razı olsun canım benim âmin en hayırlı vakitte gelirler inşallahAslıcııımmmm çok sevindim Rabbim en hayırlı vakitde kucağına almayı nasip etsin inşAllah..
dualarımdasınn
Bende senin için bir Yasin okudum şimdi annemde okuyacak not alırsın Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda...amin allah razı olsun canım
Sağol canım benim sizler ve dualarınız iyiki varsınızayyyy görümcenden bahsetmiştin hatırlıyorum içim ferah inşallah herşey çok güzel olacak...bu arada duaya hep devam
Allah razı olsun canım benim âmin en hayırlı vakitte gelirler inşallah
Bende senin için bir Yasin okudum şimdi annemde okuyacak not alırsın Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda...
Ah canim maşallah süphan allah. Rabbim sana çok hayirli bir evlat verecek inşallah duaya devam her zaman .
Buket tümay ve burcu dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar dua listesini tamamladım nolur nolmaz die borç kalmasınAllah kabul etsin
myomr/Tümay
du
anı okudum Allah kabul etsinn..
herkese selamlar giremiyorum bu aralar..
aslı nasılsın ne var ne yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?