- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.301
kızlar yarın sabah 06.30 itibari ile işe başlıyorum. tam 12 saat minik kuzumdan ayrı kalıcam, Allah yardımcım olsun inşallah....
aslıcım maşallah oh çok sevindim iyi olmana kuzucum.
kızlar yarın sabah 06.30 itibari ile işe başlıyorum. tam 12 saat minik kuzumdan ayrı kalıcam, Allah yardımcım olsun inşallah....
Şükürler olsun iyiyim canım hergün hast. Taşınıyorum işte her an herşey olabilir diesen nasılsın? Kızın nasıl ?
Sağol canım benim şükürler olsun iyiyim ; )kızlar yarın sabah 06.3ri ile işe başlıyorum. tam 12 saat minik kuzumdan ayrı kalıcam, Allah yardımcım olsun inşallah....
iyidir şükür kuzucum..bu ay hiç kilo alamamış. 250 gr almış..zaten tahmin ettim..ama bekliyodum olacak o kadar..
hadi bi gayret bismillah de başla..ama niye 12 saat süt izni felan yok m u?
anacım herkes ler dizildi biben kaldım:))Mrb canlar regl sebebi ile duaları okuyamıyorum
Yasicimm ilk günün nasıldı
Herkese hayırlı güzel mutlu akşamlar
Aslım seni gördüğüme çok sevindim canım nasıl geciyor günlerin, yatıyor musun sürekli?
benim iş eve çok uzak, bide çok trafik var malum istanbulda, 1,5 saat filan sürüyor yol, onun için eve gidip geri dönmem hayal.iyidir şükür kuzucum..bu ay hiç kilo alamamış. 250 gr almış..zaten tahmin ettim..ama bekliyodum olacak o kadar..
hadi bi gayret bismillah de başla..ama niye 12 saat süt izni felan yok m u?
Mrb canlar regl sebebi ile duaları okuyamıyorum
Yasicimm ilk günün nasıldı
Oyyyy Bukettt yirim ben bu fıstığı kocaman olmuş maşallah sanami benziyo?
Çok tatlısın kuzuuu
Bugun eslem 4 ay aşı oldu ateşimiz yükseldi sabahçıyız
benim iş eve çok uzak, bide çok trafik var malum istanbulda, 1,5 saat filan sürüyor yol, onun için eve gidip geri dönmem hayal.
ayyyyyy maşallah yağmura yaa kız bide üzülüyorsun maşallah minik tosunum benim kilosu boyu vs herşeyi çok iyi görünüyor Allahım nazarlardan korusun inşallahaynı sen yaa bukadar olur aynı aynı oyyy bacaklara bak tam sıkmalık
ayyyy nazanım sorma zordu saat saydım hep. fakat şöyle de bir durum oldu eve gelince, tabi 1 yıldır sabahın köründe kalkmıyordum ya sabah 05,45 te kalkınca akşama doğru o uykusuzluk bana bi ağır gelmeye başladı sorma.. eve gittim aldım betüşü çıktım eve ama nasıl halsizim nasıl uykum var nasıl uzanıp yatasım var anlatamam. betüş te illaki hep yanında olayım istiyor tek bırakamıyorum ağlıyor, yatırıyorum ağlıyor, oturtuyorum zırlıyor vs vs bi baktım üzerimi bile değiştiremiyorum, masayı haırlayamıyorum, bi tavuk kızartıcam yapamıyorum... tuvalete bile onuda götürdümde öyle yaptım yani ağlamasın diye. tabi 2 saat sonra bana bi geldiler yine başladım ağlamaya, "ben hiç bir iş yapamayacakmıyım, ben neden yaşıyorumki, sofra bile hazırlayamayacaksam ben ne işe yararım, evi toplayamıyorum, yemek yapamıyorum, temizlik yapamıyorum, üstümü değiştiremiyorum, ben öleyim en iyisi yaaa ühüüüüü diye başladım ağlamaya, uykusuzluğun vermiş olduğu sinir bozukluğu ile saldım kendimi. o sırada tv de müslüm gürses çıktı, "ayy adam ne güzel yaptı öldü gitti kurtuldu yaa diyorum gene ağlıyorum filan." dün gece betül de yarım saatte bir uyanmıştı tam leyla gibiydim.
yani zordu yaa üfff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?