Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar yarın sabah 06.30 itibari ile işe başlıyorum. tam 12 saat minik kuzumdan ayrı kalıcam, Allah yardımcım olsun inşallah....

aslıcım maşallah oh çok sevindim iyi olmana kuzucum.

kızlar yarın sabah 06.30 itibari ile işe başlıyorum. tam 12 saat minik kuzumdan ayrı kalıcam, Allah yardımcım olsun inşallah....

Canım benim üzülme yaa bir yerden başlaman lazımdı hem çalışmak sana da betüşe de iyi gelecek canım benim sen kendini hiç kötü hissetme sonuçta betüşün geleceği için çalışıyosun sonracıma çalışınca kendine de bakacaksın sen kendini iyi hissettikçe betüşe pozitif yaklaşacaksın onunla daha iyi ilgileneceksin tatlımmmmmm

GÜL
BUKET
GAMZE
TÜMAY
BURCU

canlarım dualarınızı okudum ,regl olduğum için gecikti,kusura bakmayın, hepnizin gönlündeki istekleri iyi kötü biliyorum, hepinize özel dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Yasemin senin üzüntünü anlayamam elbette canımsın, bir evladım yok, zordur tabiki, bence umduğun kadar zor olmayacak, zamanla betül'de sende bu duruma alışacaksınız inşallah
Ama sana ısrarla diyorum ki kendine bir dua seç, bir esma, bir ayet nasıl istersen, işe gelip giderken zikirmatiğini çıkar, sürekli onu tespih et, şuan senin ihtiyacın olan tek şey dua, kalbin ferahlayacak Allahın izniyle inşallah
Hem evden dışarda olmak belki sana biraz iyi gelir, akşamlarıda doya doya kızınla ilgienirsin, annen yengen yemeginede yardım ederler inşallah
Ama yine diyorum hiç tanımadığın birine bırakmıyorsun, akrabana bırakıyorsun betül'ü emin ol yengen senin kadar iyi bakacaktır
Ve son bişey şetül sana da ya da yengene emanet değil, o sadece alemlerin Rabb'i Allah'a emanet.....

Allah razı olsun burcum çok sağol...

Tuğranın ateşi 38.4 oldu dün akşamdan beri ateşi var şimdi 36 ya düştü çok şükür uyuyor..eli ağzında kulağını tutuyo üst 2 dişi yarıldı gibi çıktı çıkacak işte.ama bunlara ek burun akıntısı ve hafif öksürük var dişten mi hastalıktan mı ateş anlamadım inşallah daha çıkmaz.

Yasemincim çok zordur eminim ama alışacaksın neye alışılmıyorki..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarım Günaydın.
Şuanda işe gidiyorum. Minik kuzum uyuyordu...
Gülhan burcu gamze Allah razı olsun kardeşlerim benim. Sabah yazdıklarınizi okudum cok büyük moral oldu bana. Burcum haklisin varya supersinhemen başlıyorum tesbihe hergun bir başka esma okumaya karar verdim suanda. Sirayla hergun birini okuycam inşallah. Sen bu vicdan merhamet ilgi ve sevgiyle varya annelerin en tatlisi olacaksin senin bebeğin cok şanslı bir cocuk olacak.

Şükürler olsun iyiyim canım hergün hast. Taşınıyorum işte her an herşey olabilir die sen nasılsın? Kızın nasıl ?

iyidir şükür kuzucum..bu ay hiç kilo alamamış. 250 gr almış..zaten tahmin ettim..ama bekliyodum olacak o kadar..

hadi bi gayret bismillah de başla..ama niye 12 saat süt izni felan yok m u?

kızlar yarın sabah 06.3ri ile işe başlıyorum. tam 12 saat minik kuzumdan ayrı kalıcam, Allah yardımcım olsun inşallah....

Sağol canım benim şükürler olsun iyiyim ; )
Nasıldı ilk iş günün?
iyidir şükür kuzucum..bu ay hiç kilo alamamış. 250 gr almış..zaten tahmin ettim..ama bekliyodum olacak o kadar..

Oyyy Kıyamam ben ona ;( alır annesi oda alisacak nasil büyümüştür fıstığım offf bi görmeye gelemedimde ; (( foto paylaşsana buket

Bu arada özlemmm nerelerdesin kuzucummm ?? Görünmüyosun ?

Herkese hayırlı güzel mutlu akşamlar

Aslım seni gördüğüme çok sevindim canım nasıl geciyor günlerin, yatıyor musun sürekli?

Burcummmmmmmmm canımın içi ya ben ne diyecem aslı için Fetih Suresi okuyalım tamam doğumuna çok var ama sonuçta her gün hastaneye gidiyor ve her an için doğum olabilir diyor biz aslı için şimdiden okuyalım bu ay doğum olmazsa önümüzdeki ay içinde okuyalım diyorum senin içinde uygunsa dua listesine ekleyip duyuru yaparmısın kuzuzcummmm

benim iş eve çok uzak, bide çok trafik var malum istanbulda, 1,5 saat filan sürüyor yol, onun için eve gidip geri dönmem hayal.
ayyyyyy maşallah yağmura yaa kız bide üzülüyorsun maşallah minik tosunum benim kilosu boyu vs herşeyi çok iyi görünüyor Allahım nazarlardan korusun inşallah aynı sen yaa bukadar olur aynı aynı oyyy bacaklara bak tam sıkmalık
Mrb canlar regl sebebi ile duaları okuyamıyorum
Yasicimm ilk günün nasıldı

ayyyy nazanım sorma zordu saat saydım hep. fakat şöyle de bir durum oldu eve gelince, tabi 1 yıldır sabahın köründe kalkmıyordum ya sabah 05,45 te kalkınca akşama doğru o uykusuzluk bana bi ağır gelmeye başladı sorma.. eve gittim aldım betüşü çıktım eve ama nasıl halsizim nasıl uykum var nasıl uzanıp yatasım var anlatamam. betüş te illaki hep yanında olayım istiyor tek bırakamıyorum ağlıyor, yatırıyorum ağlıyor, oturtuyorum zırlıyor vs vs bi baktım üzerimi bile değiştiremiyorum, masayı haırlayamıyorum, bi tavuk kızartıcam yapamıyorum... tuvalete bile onuda götürdümde öyle yaptım yani ağlamasın diye. tabi 2 saat sonra bana bi geldiler yine başladım ağlamaya, "ben hiç bir iş yapamayacakmıyım, ben neden yaşıyorumki, sofra bile hazırlayamayacaksam ben ne işe yararım, evi toplayamıyorum, yemek yapamıyorum, temizlik yapamıyorum, üstümü değiştiremiyorum, ben öleyim en iyisi yaaa ühüüüüü diye başladım ağlamaya, uykusuzluğun vermiş olduğu sinir bozukluğu ile saldım kendimi. o sırada tv de müslüm gürses çıktı, "ayy adam ne güzel yaptı öldü gitti kurtuldu yaa diyorum gene ağlıyorum filan." dün gece betül de yarım saatte bir uyanmıştı tam leyla gibiydim.
yani zordu yaa üfff...

ayyyyy pozitif olalım hepimiz kızlar evrene olumlu mesajlar gönderelim hadi
bugün hepimiz olumlu güzel şeylerden bahsedelim içimiz açılsın, herkes kendini iyi hissetmeye çalışsın, hamişlerimiz sancılarını kafasına takmasın, hamiş olmayı bekleyenlerimiz sorunlarını tedavilerini kafasına takmasın, çocuğu olanlar onları kafasına takmasın vs vs polyannacılık oynayalım bakalım nasıl olacak

Oyyyy Bukettt yirim ben bu fıstığı kocaman olmuş maşallah sanami benziyo?

ya bilmiyorum kimse sana benziyo demiyo yaff...ben benzetiyorum ama..

Çok tatlısın kuzuuu

Bugun eslem 4 ay aşı oldu ateşimiz yükseldi sabahçıyız

geçecek annesi..

off yaso..okurken daraldım valla..çok zor demi..kolay olmayacak..annelere hiç bişey kolay değil..ben yambuç çıktığından beri bir kere bile kendim için bişey yapmadım..en fazla iki kez kuaföre gittim oda mecburiydi:))hayat böylegeçip gidecek işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…