- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.321
Ayşe
Gül
Buket
Tümay
Gamze
Burcu
Gülhan
Burcu
Kızlar tez zamanda haberleriniz gelir insallah. .
Nazan
Dilek
Sabiha
Aslı
Zeynep
Ve bendeniz Nazlı ..bizlerin de haberleri gelir inşallah. .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim haberim geldi anacım...ikincisine bakacağız:))))
Çok sevindim canım :)) bende bu haberi veririm inşallah. .
Çok sevindim canım :)) bende bu haberi veririm inşallah. .
tümaycım aynen bende çok korumacı hissediyorum kendimi bazen. haftasonu bir mağzada kadın gördüm daha yani en fazla 1 aylık bebeğini almış mağza geziyor kadın ağzım açıkta kaldı, benimki 5,5 aylık oldu daha 1 kere gitti öyle bir mağzaya, o da 5 aylıkken :))) millet geniş yaa ne güzel ama bende öyle olmaya çalışıyorum zor ama öyle olmazsak hayat çok sıkıcı dar ve zindan gibi olacak kızlar. gevşememiz lazım. off diyene bak demeyin, hiç olmazsa öyle olmak istiyorum yani olamasamda o fikri benimseyerek bir adım atmış bulunuyorum
buketim kader arkadaşım nasılsın , kafamı işlere vermeye çalışıyorum, ekrana betüşün resmini koymamıştım 2 saattir iyiydim. şimdi masaüstü resmini betüş yaptım ve annelik duygularım kabarmaya başladı silmeyede gönlüm elvermiyor anamm iki ucu b..klu değnek derler ya öyle
ayyyyy pozitif olalım hepimiz kızlar evrene olumlu mesajlar gönderelim hadi
bugün hepimiz olumlu güzel şeylerden bahsedelim içimiz açılsın, herkes kendini iyi hissetmeye çalışsın, hamişlerimiz sancılarını kafasına takmasın, hamiş olmayı bekleyenlerimiz sorunlarını tedavilerini kafasına takmasın, çocuğu olanlar onları kafasına takmasın vs vs polyannacılık oynayalım bakalım nasıl olacak
bukeeeeett allah ımmm o nasıl bir kuzudur.. Nasıl bir boncuktur öyle, maşaallah.. Allah nazarlardan korusun.. Sağlık sıhhat versin inşallahh... Saçlarıda uzamış yakında toka da takarsınız siz
Sağol canım benim şükürler olsun iyiyim ; )
Nasıldı ilk iş günün?
Oyyy Kıyamam ben ona ;( alır annesi oda alisacak nasil büyümüştür fıstığım offf bi görmeye gelemedimde ; (( foto paylaşsana buket
Bu arada özlemmm nerelerdesin kuzucummm ?? Görünmüyosun ?
buda yambuç:)))inek patikli:))
Canım benimmmm iyi geçiyo günler canım öyle sürekli yattığım falan da yok gezmeler devam engel olamıyorumhergun hast. Gidiyorum zaten
Sende ne var ne yok ?
Kızlar dualarını okudum hepsi bitti :)
Burcummmmmmmmm canımın içi ya ben ne diyecem aslı için Fetih Suresi okuyalım tamam doğumuna çok var ama sonuçta her gün hastaneye gidiyor ve her an için doğum olabilir diyor biz aslı için şimdiden okuyalım bu ay doğum olmazsa önümüzdeki ay içinde okuyalım diyorumsenin içinde uygunsa dua listesine ekleyip duyuru yaparmısın kuzuzcummmm
Çok tatlısın kuzuuu
Bugun eslem 4 ay aşı oldu ateşimiz yükseldi sabahçıyız
ayyyyy pozitif olalım hepimiz kızlar evrene olumlu mesajlar gönderelim hadi
bugün hepimiz olumlu güzel şeylerden bahsedelim içimiz açılsın, herkes kendini iyi hissetmeye çalışsın, hamişlerimiz sancılarını kafasına takmasın, hamiş olmayı bekleyenlerimiz sorunlarını tedavilerini kafasına takmasın, çocuğu olanlar onları kafasına takmasın vs vs polyannacılık oynayalım bakalım nasıl olacak
Gunaydin guzellikler...
Yasemin ise baslamissin hayirli olsun.Betuste sende cabucacik alisin insallah...
Buket masallah yagmur hanim koca kiz olmus zaman nasilda geciyor .
Asli iyi olmana sevindim kuzularin tam zamaninda gelir insallah.
Burcum sen neler yapiyorsun ?
Nazan gecmis olsun bu asilar mahvediyor kuzucuklarimizi ...
Ben dualari okuyorum ama yazmaya vaktim olmuyor.Yaseminle ayni moddayim Ayse bensiz hic durmuyor uyaniksa ben surekli yaninda olucam kendisiyle ilgilenicem .Hamileyken dogurunca skntilar bitcek diye dusunurdum asil dogumdan sonra hersey basliyor .Paranoyak oldum sanirsam disari cikmaya korkuyorum Ayse yanimdayken karsidan karsiya gecmeye korkuyorum.Biraz kendimi toplamam lazim annelik cok buyuk sorumluluk helede zor anne olunca ihh dese ne oldu acaba diyorum.
Ayşe
Gül
Buket
Tümay
Gamze
Burcu
Gülhan
Burcu
Kızlar tez zamanda haberleriniz gelir insallah. .
Nazan
Dilek
Sabiha
Aslı
Zeynep
Ve bendeniz Nazlı ..bizlerin de haberleri gelir inşallah. .
burdayııııımmm ya bu aralar giriyorum okuyorum yazılanları ama yorum yazmıyorum pek fazla,dünde yoğun ve yorucu bir gündü oğluşuma kıyafet aldık büyük alışverişi de sonraya bıraktık herşey çok pahalı yaa ve çok yoruldum ayaklarım ağrıdı artık ne kadar dayanıksız oldum yaa hemen yoruluyorum eve geldikten 1 saat sonrada misafir geldi geç saatte gittiler yorucu bir gündü yani gelemedim bugünde anca bu saatte geldim
oyyyyy maşallah yerim ben onu bu çocuk nasıl sana benzemiyor tıpkısının aynısı bu senin kopyan maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı çok güzel
yasemiiiiinnn korkutuyorsun beni ben nasıl bırakıpta işe gideceğim bu gidişle doğum öncesi iznimi sonrasınada aktaramayacağım ee 2 aylıkken bırakmak zorunda kalıcam ooooffff Allah yardımcımız olsun
Gülhan duanı okudum canımcım Rabbim evine huzur ve bereket versin, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin .amin
kızlar yarın yatılı misaflrtim gelecek, bakın "misafirlerim" diyorum, 4 kişi :) pazartesiye kadar aktif olarak gelemeyebilirm duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?