Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gunaydin guzellikler...
Yasemin ise baslamissin hayirli olsun.Betuste sende cabucacik alisin insallah...
Buket masallah yagmur hanim koca kiz olmus zaman nasilda geciyor .
Asli iyi olmana sevindim kuzularin tam zamaninda gelir insallah.
Burcum sen neler yapiyorsun ?
Nazan gecmis olsun bu asilar mahvediyor kuzucuklarimizi ...

Ben dualari okuyorum ama yazmaya vaktim olmuyor.Yaseminle ayni moddayim Ayse bensiz hic durmuyor uyaniksa ben surekli yaninda olucam kendisiyle ilgilenicem .Hamileyken dogurunca skntilar bitcek diye dusunurdum asil dogumdan sonra hersey basliyor .Paranoyak oldum sanirsam disari cikmaya korkuyorum Ayse yanimdayken karsidan karsiya gecmeye korkuyorum.Biraz kendimi toplamam lazim annelik cok buyuk sorumluluk helede zor anne olunca ihh dese ne oldu acaba diyorum.

Ayşe
Gül
Buket
Tümay
Gamze
Burcu
Gülhan
Burcu

Kızlar tez zamanda haberleriniz gelir insallah. .

Nazan
Dilek
Sabiha
Aslı
Zeynep
Ve bendeniz Nazlı ..bizlerin de haberleri gelir inşallah. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim haberim geldi anacım...ikincisine bakacağız:))))

tümaycım aynen bende çok korumacı hissediyorum kendimi bazen. haftasonu bir mağzada kadın gördüm daha yani en fazla 1 aylık bebeğini almış mağza geziyor kadın ağzım açıkta kaldı, benimki 5,5 aylık oldu daha 1 kere gitti öyle bir mağzaya, o da 5 aylıkken :))) millet geniş yaa ne güzel ama bende öyle olmaya çalışıyorum zor ama öyle olmazsak hayat çok sıkıcı dar ve zindan gibi olacak kızlar. gevşememiz lazım. off diyene bak demeyin, hiç olmazsa öyle olmak istiyorum yani olamasamda o fikri benimseyerek bir adım atmış bulunuyorum

buketim kader arkadaşım nasılsın , kafamı işlere vermeye çalışıyorum, ekrana betüşün resmini koymamıştım 2 saattir iyiydim. şimdi masaüstü resmini betüş yaptım ve annelik duygularım kabarmaya başladı silmeyede gönlüm elvermiyor anamm iki ucu b..klu değnek derler ya öyle

Çok sevindim canım :)) bende bu haberi veririm inşallah. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah veririsin sende benim gibi hamileyim ulan diye yazarsınn..:))

evet kader arkadaşım..bende teldeki fotolarına bakiyom..bi tanede bastırıp masamın üstüne koyacam:))

canımm YAseminiimmmm Allah yardım etsin gerçektende zor ama hayat bu nelere alışılmıyor ki, düşünsene çok şükür Betül sağlıklı sen onu en güvendiğin insanlardan birine bırakıp işe gidebiliyorsun.. ve gün gelecek Betül seninle grur duyacak annem bizi düşündüğü için evin geçimine katkısı olsun diye işe gitti sırf ben daha rahat büyüyüp daha iyi koşullarda yetişeyim diye düşünecek.. Allah herkese yardım etsin.. çalışan annelere de çok bol kolaylıklar versin inşAllah..

Bukeeeeett Allah ımmm o nasıl bir kuzudur.. Nasıl bir boncuktur öyle, maşaAllah.. Allah nazarlardan korusun.. Sağlık sıhhat versin inşAllahh... saçlarıda uzamış yakında toka da takarsınız siz

burdayııııımmm ya bu aralar giriyorum okuyorum yazılanları ama yorum yazmıyorum pek fazla,dünde yoğun ve yorucu bir gündü oğluşuma kıyafet aldık büyük alışverişi de sonraya bıraktık herşey çok pahalı yaa ve çok yoruldum ayaklarım ağrıdı artık ne kadar dayanıksız oldum yaa hemen yoruluyorum eve geldikten 1 saat sonrada misafir geldi geç saatte gittiler yorucu bir gündü yani gelemedim bugünde anca bu saatte geldim

buda yambuç:)))inek patikli:))

oyyyyy maşallah yerim ben onu bu çocuk nasıl sana benzemiyor tıpkısının aynısı bu senin kopyan maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı çok güzel

yasemiiiiinnn korkutuyorsun beni ben nasıl bırakıpta işe gideceğim bu gidişle doğum öncesi iznimi sonrasınada aktaramayacağım ee 2 aylıkken bırakmak zorunda kalıcam ooooffff Allah yardımcımız olsun

oyyy maşallah suphanallah ben onun yammuç bacaklarını kollarını öper yerim.Rabbim ömrünü uzun ve sağlıklı kılsın inşallah

Canım benimmmm iyi geçiyo günler canım öyle sürekli yattığım falan da yok gezmeler devam engel olamıyorum hergun hast. Gidiyorum zaten
Sende ne var ne yok ?

Aslım maşallah canımın içi,ben bombayım herşey yolunda. sana yazdım mı bilmiyorum günde 731 defa YA HALİK , bebeğin anne karnında sağlıkla büyümesi ve kolay doğum için

Kızlar dualarını okudum hepsi bitti :)

Allah kabul etsin canım ağzına sağlık

Hay ağzını öpeyim hemen yapıyorum

Çok tatlısın kuzuuu

Bugun eslem 4 ay aşı oldu ateşimiz yükseldi sabahçıyız

Rabbim Ya selam ismiyle şifalandırsın hemen geçsin inşallah

hah işte senden duymak istediğim sözler bunlar, sahip olduğun güzelliklerin farkında ol tatlım,Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin

Tümayım canım , bende okul iş uğraşıyorum hamdolsun, aaa hatta yatılı misafirim gelecek yarın
tümayım sana da diyorum YA celil ismini tesipih et bol bol, sizin yaşadığınız sıkıntıyı sadece Allah çözer, duayla.....

Ağzına sağlık canım Allah razı olsun ,Rabbim gönlünden geceni sana hayırlı kılsın ve sağlıklı evlatlar versin çift çift versin inşallah

Özlemim Bora'nın cicileri hayırlı olsun, RAbbim nazardan korusun sizi..yaseminin yazdıklarını okuyunca bende çok korkuyorum valla ama Allah'a sığınıyorum Rabbim gücünü vercek, YAsemin de diğer minnak annelerimize de veriyor sabrını inşallah ,sana da verecek

Gülhan duanı okudum canımcım Rabbim evine huzur ve bereket versin, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin .amin

kızlar yarın yatılı misaflrtim gelecek, bakın "misafirlerim" diyorum, 4 kişi :) pazartesiye kadar aktif olarak gelemeyebilirm duyrulur

tabiki de duyuru

Canlarım ilk sayfada ki hamişler listemize baktım , doğumu yaklaşan 4 tane tontiş annemiz varmış, onlar için yavaş yavaş Fetih suresini okumaya başlayalım inşallah
ASLI-ÖZLEM-AYŞE-SİBEL
Rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin onlara, şimdiden ağzınıza yüreğinize sağlık ballar

Allah razı olsun bebeğim benim ağzına sağlık Allahım sana d en yakın zamanda tatlımı tatlı şirin mi şirin evlat nasip etsin kuzum benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…