Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Eline sağlık canım benim :) Darısı senin için Fetih Suresini okumaya :)

Iyi aksamlar canlar nasilsiniz hamislerimizin keyfi yerinde masallah gamze gecmis olsun biz 6. Cikardik galiba daha devami var yasemincim is cocuk ev cok zor cok allah yardimcin olsun ama maalesef hayat sartlari buna zorluyor ilerde masraflari dahada artacak buket kiz masallah ne kadan buyumus bizim şevval gibi pek bi ciddi Nazan canim sizede gecmis olsun bizim hic bi asida atesimiz olmadi cok şükür ama hepsi gecici allah baska dert vermesin tumay ay bende cok pimpirikleniyorum iste tam bu yuzden 4 aylikken bronsit oldu evin icinde simdi sık sık disari cikariyorum hatta bugunde sahile gittik geldik bizim kiz hapsu hapsu diye gidiyor cok korkuyorum umarim hasta olmaz evde dursak olmuyor ciksak olmuyor pof millet kucucuk cocuklariylan disarda sapka mapkada yok sakinilan goze cop batar diye bosuna demiyorlar ayy cimcimem bi tatli oldu teyzeleri keske yuzyuze gorusebilseydik aa bide bi arkadas hasimato tiroiditi ile ilgili soru sormus evet gebe kalmayi zorlastirdigi dogru bendede var ama bende pko yok bende 1 yil sonra rahim filmi sonrası hamile kaldim o arkadas okur umarim ins tum isteyenlere rabbim.saglikli hayirli evlat versin burcu once aklimdan sen gectin bu arada meral mesude cogdem nerrlerde bileniziz varmi hepinizi sevgiyle kucakliyorum saglikla mutlulukla kalin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398198268283.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 41

sağol canım darısı sana olsun sende doğumu beklerken git güzel güzel ciciler al bebişine inşallaah,amiin,evet canım korkunun ecele faydası yok demişler rabbim hepimize güç kuvvet versin bırakıp gitmek zor olacak ama alışacağız.

burcuuuu benide fetih suresi okunacaklar arasına yazmışsın çok duygulandım vay bee zaman nasılda geçti gerçi daha 10 haftamız var ama oda gelir geçer,darısı sizlere olsun inşallah.

sündüüz maşallah büyümüş kızın gözleri çok güzel çok can yakar o gözlerle

Oyyy maşallah suphanallah Rabbim nazardan korusun, senin o bisikletini de yerim gülüşünüde yerim maşallah

Canım ara sıra gelip böyle ses vermen çok iyi oluyor, valla topige gelmeyen çok bende kızları merak ediyorum, inşallah hepsinin keyfi sağlığı yerindedir. Seninde iyi olmana sevindim canmım, bana da bugün 23 nisan tatili evdeyim ama iş yapıcam, misafir geliyor :))
Evlatlarınız Allah'a emanet bunu zaten çok iyi biliyorsunuz, ama birgün bende anne olursam nasıl olurum bilmiyorum, inşallah evhamlı bir anne olmam :)))))

canım benim yazdım tabiki,
Allahın izniyle bebişlerinizin fotosunuda koyacağım buraya, Allahın izniyle Aslı ve sen tam zamanında doğuracaksınız :))) aa özlem ben aslı için bir tespih önerisinde bulundum, sana da yazayım, çekmek istersen, günde 731 tana ya halik, karnında ki bebegin sağlıkla büyümesi ve kolay doğum için

Slm ben 16 haftalik hamileyim ekimde nasiose dogumum.. bu tesbihi bende ins cekicem benim dogumum zor oluyor sunni sanci ile Rabbimin izni ile ins bu dogumum kolay diye umuyorum ....Allah herkese hayirli saglikli evlat versin

sündüzzzz ayy yerim ben bu minik kuşu yaa maşallah subhanallah

yav kızlar çocuklrınızın takvinimini koyun benmki gibide kiminki kaç aylık kiminki kaç yıllık ordan tam görelim. bak şimdi merak ettm sündüzünkü tam olarak kaç aylıktı diye. yani betüşü ilerki versiyonlarını görmek çok güzel :)
bende bugün betülü arabasına koyup dışarı çıkardım hava çok güzeldi ne tam güneş ne tam glge. ne soğuk ne sıcak. hava hep böyle olsada he dışarı çıkarsam keşke hayırlısıyla hem bana hem ona çok iyi gelir. bizimde şansımıza tam kış bebekleri doğurduk topikçe :)

bu aada 23 nisanımız kutlu ve mutlu olsun inşallah.

NAZAN
SEBIHA
DILEK

ballar dualarınızı okudum hepinize ayrı dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Slm ben 16 haftalik hamileyim ekimde nasiose dogumum.. bu tesbihi bende ins cekicem benim dogumum zor oluyor sunni sanci ile Rabbimin izni ile ins bu dogumum kolay diye umuyorum ....Allah herkese hayirli saglikli evlat versin

Sevgili yıldız , Rabbim sana çok kolay bir doğum nasip etsin, inşallah kendi sancınla doğurursun
allahın izbiyle bu tespihlere inannarak cekersen çok kolay bir dogumun olur insallah
günde 731 ya halik ve 336 tane ya musavvir, o kadar cok inaniyorum ki doğum yapana kadar cekersen hersey cok kolay olacak Allahın izniyle ,ve sewn gelip burda yazarsin, bunlari cekstim ve kolay oldu diye, insallah :)

Allah razi olsunnnnn sizden ...insallah kolay olur Rabbim ol der olur ...sunni sancidan cokk korkuyorum cunku ins o gunleride gorurum gelip size mujdeyi veririmm inslh..Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn

Burcu dilek Gülhan sebiha nazan dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah..

oyy send egidersen topik sahipsiz kalır..eskilerden gelmeyende çok var..
sedayı merak ediyorum..mesudeyii..çiğdenmii

sündüz girmiş yinekıcışınında arbalı fotosunu koymuş..maşallah..

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]burju82/ Burju[/TD]
[TD]22.04.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket,sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/Nazan[/TD]
[TD]23.04.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] disanur/ Dilek[/TD]
[TD]24.04.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırla hamile kalması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] afy2646/Sebiha[/TD]
[TD]25.04.2014 cuma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]ecrinn07/Aslı[/TD]
[TD]28.04.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla doğması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nazlimoi/nazlı[/TD]
[TD]29.04.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlısıyla hamile kalmasi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / zeynep[/TD]
[TD]30.04.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin hayırlısıyla doğması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdronr / bedriye[/TD]
[TD]01.05.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]02.05.2014 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

inşallah canım , tesbihi not aldım canım okumaya çalışırım

Mrb canlarım sütüm olmadığı için eslem mama ile besleniyo 4.ayımızda bitti ek gıdaya geçeyim istedim ama eslem yutamıyo midesi bulanıyo yogurt denedim silkelendi kaşık maması denedim midesi bulandı aglıyo yemiyo napcam bilmiyorum işte böyle aşıdan sonrada huy degiştirdi sürekli beni yanında istiyo aglıyo

ya şu kaşık maması deiğiniz nedir??beni bi aydınlatın???

Allah yardımcın olsun canım benim yaa bak burada mama tarifleri var bakarak aya göre dene istersen canım benim
http://www.bebelac.com.tr/

Birde 1 adet patatesi 2 adet havuçu 4-5 su bardağı suyla 45 dk kadar haşla sonra sebzeleri ezmeden suyu süzdürüp içine 1 çay kaşığı kadar irmik atıp 10 dk kadar kaynat bunu yedirmeyeyi deneyebilirsin canım benim 1-2 hafta sonra sebzeleri de ezebilirsin canım

Burcu dilek Gülhan sebiha nazan dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah..

aminn canım benim yarın bende sohbetten sonra dualar edicem hepinize nasılsınız hepiniz evde işlerim var son dakikaya bırakmak istemedim pek giremiyorum kızlar girenler girmeyenleri unutmayın msj bile mutlu ediyor allah hepinizden razı olsun dualarınız kabül olsun inşallah...

canım benim damak tadını bulana kadar deniycen mecbur ya arkadaşım tabi onunki dört aydan biraz büyük kuymak yediriyormuş çocuk başkada birşey yemiyo ama seviyo işte çocuklar enteresan şeyleri seviyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…