Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya şu kaşık maması deiğiniz nedir??beni bi aydınlatın???
Aptamilin sütlü prinçunlu maması var pekmezlisi çikolata patçacıklı olanı onlar kaşık maması 30cc bir yemek kaşığı koyup çırpıyosun muhallebi gibi bişe

Canım saol inş.asyacımda iyidir öpüyoruz

Senden de allah razı olsun cnm çok sağol.. Ev işleri bitmiyorki :) kolay gelsin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nazann canım aşılardan dolayı mamasını falan yemiyordur muhtemelen huysuzlukları oluyor inşallah geçer.. biz aşılardan sonra bu söylediklerini yaklaşık 1 hafta sürdürüyoruz :) Elif te kimi zaman yoğurtta silkeleniyor ben meyve rendeliyorum içine..

Heeerkese hayırlı cumalar olsun inşallah.. Dualarınız kabul, dilekleriniz gerçek olsun inşAllah

İnş. Geçer bedriyecim çok yorucu böyle

Kızlar iyi gecelerrr
Bugün kontrolüm vardı yine çok sancim çıktı beni yine yatırdılar dualarinizda eksik etmeyin her an alabilirler yine fırsat bulursam haber veririm
Hepinizi çok öpüyorum

Kızlar iyi gecelerrr
Bugün kontrolüm vardı yine çok sancim çıktı beni yine yatırdılar dualarinizda eksik etmeyin her an alabilirler yine fırsat bulursam haber veririm
Hepinizi çok öpüyorum

Allah yardımcın olsun kuzuu az daha dayansın yavrular kuveze girmezler ozaman kiloları ne kadar aslım

Kızlar iyi gecelerrr
Hepinizi çok öpüyorum

dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun bende seni ve kuzucuklarını opüyorum hiç korkma herşey yolunda gidicek Allah ın izniyle

Kızlar iyi gecelerrr
Hepinizi çok öpüyorum

Aylar sonra canim arkadaşlarımın güzel haberlerini alayim diye girdim.
.BİSMİLLAH Askimin haberiyle karşılaştım ..canim benim herşey cok güzel olacak sen endiselenme sakin...Dualarim seninle...üçünüz de ALLAH a emanet olun...

Hayirli geceler
Aslim Rabbim kolay dogum nasip etsin Insaallah vaktinde gelsinler hayirlisiyla bebislerin

burjum ilk sayfaya benide yazmissin gulum Allah razi olsun. Sanada fetih okuyup doguma yollariz insaallah canim benim. Ben birsey soylemek istiyorum tum kizlara ben bir kisiye fetih okuyabilmistim kime okumustum hatirlayamiyorum o yuzden kimse kendini sorumlu tutmasin bana fetih suresi okumakta hatta burjum beni fetih listesinden silersen vijdanen rahat ederim ben okuyamadigim icin icim rahat degil yanlis anlasilmasin

buaralar sekerle ugrasiyorum bazen yediklerime dikkat ediyorum bazen tatli yiyorum az da olsa pazartesi doktora gidecem bakalim diyet verecekmi ne diyecek olcum yapiyorum hergun 7 kere parmagimdan kan ile. Bunada sukur Rabbim bunun ustesinden gelmemi nasip etsin Insaallah. Kimin ne derdi varsa Allahim feraha kavustursun dermanini versin

Allah yardımcın olsun kuzuu az daha dayansın yavrular kuveze girmezler ozaman kiloları ne kadar aslım

dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun bende seni ve kuzucuklarını opüyorum hiç korkma herşey yolunda gidicek Allah ın izniyle

Asli canim ins hersey yolunda gidecek rabbim ucunuzude korusun

Canlarım dualarınız için Allah razı olsun
Biz de iyiyiz yine yırttık galiba ) şükürler olsun ilaçlarla sancim durdu açılmamda yokmuş bugün de taburcu oldum ama yine hergün gitcem nstye gircem
yarın yine ayrıntılım var bakalım sonuca göre salı günü alırım dedi
bebislerimin biri 1.650 biride 1.750 tabi yarınki ultrason da daha net olur işte böyle kızlar
Burju canım fetih suresi için duyuru yapmışsın Allah razı olsun canım haaa bu arada seybil sibel çoktan doğum yaptı onuda listede gördüm de

Masallah asilicim kilolari cok iyi dayanin yavrular az kaldi zaten sıkın disinizi yahuu korkutup durmayin bizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ballar hello :) misafirlerim gitti, çok güzeldi amma çok yoruldum :)
Aslım canım, herşey yolundaymış Allah'a çok şükür, böyle böyle doğuracaksın inşallah, Rabbim esirgesin korusun sizi.

Asya iyi kuzum benimde artık sütüm yetmiyor akşamları bende sütlü pirinç unlu mama vermeye başladım az az bakalım artık zaten elma suyuda veriyorum gün aşırı bakalım artık hayırlısı kuzum benim

Aslıcım geçmiş olsun yine korkutmuşlar bıdıklar seni inş. vajktinde sağ salim doğum yaparsın kuzum benim :))

Sündüzüüümm canım beniimm...Kader arkadaşııımm..İşte geldim burdayım:)) Canımın içi ben bi işe battım ki sorma gitsin...Çocuk olmayınca kariyer yapayım dedim...Demez olaydım...Korkunç yoğun ve akıllara durgunluk verecek bir stresle baş etmeye çalışıyorum...İşin özü herşey aynı:))) Çok özlemişim sizleri...İNŞALLAAH daha sık gelebilirim...Sen nasılsın kuzum? Yaaaa bu cimcime nasıl büyümüş be Sündüzüm...SÜPHANALLAH MAŞALLAAHHH resimden böylesine yenilesi görünüyorsa yakından kim bilir nasıldır...benim yerime koklar mısın? İkinizi de kocaman öpüyorum...

seninle aynı durumda olan kardeşim kadar sevdiğim bir arkadaşım da 1 ay önce aynı olayları yaşadı. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…