- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.361
Aptamilin sütlü prinçunlu maması var pekmezlisi çikolata patçacıklı olanı onlar kaşık maması 30cc bir yemek kaşığı koyup çırpıyosun muhallebi gibi bişeya şu kaşık maması deiğiniz nedir??beni bi aydınlatın???
Allah yardımcın olsun canım benim yaa bak burada mama tarifleri var bakarak aya göre dene istersen canım benim
http://www.bebelac.com.tr/
Birde 1 adet patatesi 2 adet havuçu 4-5 su bardağı suyla 45 dk kadar haşla sonra sebzeleri ezmeden suyu süzdürüp içine 1 çay kaşığı kadar irmik atıp 10 dk kadar kaynat bunu yedirmeyeyi deneyebilirsin canım benim 1-2 hafta sonra sebzeleri de ezebilirsin canım
Senden de allah razı olsun cnm çok sağol.. Ev işleri bitmiyorki :) kolay gelsin cnmaminn canım benim yarın bende sohbetten sonra dualar edicem hepinize nasılsınız hepiniz evde işlerim var son dakikaya bırakmak istemedim pek giremiyorum kızlar girenler girmeyenleri unutmayın msj bile mutlu ediyor allah hepinizden razı olsun dualarınız kabül olsun inşallah...
Mrb canlarım sütüm olmadığı için eslem mama ile besleniyo 4.ayımızda bitti ek gıdaya geçeyim istedim ama eslem yutamıyo midesi bulanıyo yogurt denedim silkelendi kaşık maması denedim midesi bulandı aglıyo yemiyo napcam bilmiyorum işte böyle aşıdan sonrada huy degiştirdi sürekli beni yanında istiyo aglıyo
Nazann canım aşılardan dolayı mamasını falan yemiyordur muhtemelen huysuzlukları oluyor inşallah geçer.. biz aşılardan sonra bu söylediklerini yaklaşık 1 hafta sürdürüyoruz :) Elif te kimi zaman yoğurtta silkeleniyor ben meyve rendeliyorum içine..
Heeerkese hayırlı cumalar olsun inşallah.. Dualarınız kabul, dilekleriniz gerçek olsun inşAllah
Kızlar iyi gecelerrr
Bugün kontrolüm vardı yine çok sancim çıktı beni yine yatırdılardualarinizda eksik etmeyin her an alabilirler yine fırsat bulursam haber veririm
Hepinizi çok öpüyorum
Kızlar iyi gecelerrr
Bugün kontrolüm vardı yine çok sancim çıktı beni yine yatırdılardualarinizda eksik etmeyin her an alabilirler yine fırsat bulursam haber veririm
Hepinizi çok öpüyorum
Kızlar iyi gecelerrr
Hepinizi çok öpüyorum
Senden de allah razı olsun cnm çok sağol.. Ev işleri bitmiyorki :) kolay gelsin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aylar sonra canim arkadaşlarımın güzel haberlerini alayim diye girdim.
.BİSMİLLAH Askimin haberiyle karşılaştım ..canim benim herşey cok güzel olacak sen endiselenme sakin...Dualarim seninle...üçünüz de ALLAH a emanet olun...
Allah yardımcın olsun kuzuu az daha dayansın yavrular kuveze girmezler ozaman kiloları ne kadar aslım
dualarımız seninle Rabbim yardımcın olsun bende seni ve kuzucuklarını opüyorum hiç korkma herşey yolunda gidicek Allah ın izniyle
Asli canim ins hersey yolunda gidecek rabbim ucunuzude korusun
Aylar sonra canim arkadaşlarımın güzel haberlerini alayim diye girdim.
.BİSMİLLAH Askimin haberiyle karşılaştım ..canim benim herşey cok güzel olacak sen endiselenme sakin...Dualarim seninle...üçünüz de ALLAH a emanet olun...
Aptamilin sütlü prinçunlu maması var pekmezlisi çikolata patçacıklı olanı onlar kaşık maması 30cc bir yemek kaşığı koyup çırpıyosun muhallebi gibi bişe
Canım saol inş.asyacımda iyidir öpüyoruz
Iyi aksamlar canlar nasilsiniz hamislerimizin keyfi yerinde masallah gamze gecmis olsun biz 6. Cikardik galiba daha devami var yasemincim is cocuk ev cok zor cok allah yardimcin olsun ama maalesef hayat sartlari buna zorluyor ilerde masraflari dahada artacak buket kiz masallah ne kadan buyumus bizim şevval gibi pek bi ciddi Nazan canim sizede gecmis olsun bizim hic bi asida atesimiz olmadi cok şükür ama hepsi gecici allah baska dert vermesin tumay ay bende cok pimpirikleniyorum iste tam bu yuzden 4 aylikken bronsit oldu evin icinde simdi sık sık disari cikariyorum hatta bugunde sahile gittik geldik bizim kiz hapsu hapsu diye gidiyor cok korkuyorum umarim hasta olmaz evde dursak olmuyor ciksak olmuyor pof millet kucucuk cocuklariylan disarda sapka mapkada yok sakinilan goze cop batar diye bosuna demiyorlar ayy cimcimem bi tatli oldu teyzeleri keske yuzyuze gorusebilseydik aa bide bi arkadas hasimato tiroiditi ile ilgili soru sormus evet gebe kalmayi zorlastirdigi dogru bendede var ama bende pko yok bende 1 yil sonra rahim filmi sonrası hamile kaldim o arkadas okur umarim ins tum isteyenlere rabbim.saglikli hayirli evlat versin burcu once aklimdan sen gectin bu arada meral mesude cogdem nerrlerde bileniziz varmi hepinizi sevgiyle kucakliyorum saglikla mutlulukla kalin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Profösörün kapısından girdiğimde yüreğim alevalevdi sanki. muayene oldum. sıra konusmaya geldi. doktor kızım sana tüp bebek ımkansız dedı. bosuna para harcama bır tane bıle yumurta yok sen menopoza gırmısssın !! Tek yontem yumurta nakli dedi. Onuda ben kabul edemezdim. Mucize dedi doktor! Ancak bir mucize ile bebek sahibi olursun. Yani kısacası kızım git gez dolaş hayatını yaşa dedi ve gitti...
Gitti ama nasıl bir gitmeydi bu tüm umutlarımı hayallerimi çalıp gitti sanki. Sanki bu olanların tüm suçlusu o doktordu. Ve en son olan bir avuç umudumuda yüreğimden söküp kapatmıştı kapıyı. Kala kaldım orada. Ayaklarımda mecalim kalmamıştı. Kalkmak gitmek istedim. Onu bile yapamamıştım. Bir recete vardı elimde. Ömür boyu kullanacakmışım onu. Arkadaşı gibi olacakmış. Otuzbeş yaşına gelincede tamamen kesilcekmişim. Kullanmamada gerek kalmayacakmış. doktor; kızım dedi. Sen bir kadınsın. Eksik bir şeyin yok unutma bunu. Biliyorum! Demekle yetindim Baska bir kelime daha söylemedim. Eğer bir cümle daha etseydim. Sinir krizi geçirecektim. Yanımda olan herkesi üzecektim. Zaten hastalar. Birde benim yüzünden yıkılacaklardı.
suan ilahi kapı dışında tüm kapılar kapandı bana. güneş doğar etraf aydınlatır ya.. Her yer apaydınlık olur.. içimiz ısınır. sonra hava kararmaya baslar önce gökyüzü kızıla çalar rengi.. o renk gittikçe ağrır aksam karanlıgı çöker her yere.. bir bir bakmışsın yer gök zfiri karanlık olmuş... dibine kadar kapkaranlık! en koyu karanlık.. kendimi o karanlıga benzetiyorum bir tane bile yıldız yok.. hiç umut yok..
eğer inancım olmasaydı bu karanlıgın içinde boğardım kendimi! Rabbime olan tevekkülümle inancımla bu zor zamanlarıda aşacagıma inanıyorum. o kapkara karanlığın sonunda doğan güneş gibi Rabbim benimde yüreğime bir ferahlık verecektir. O yüzden her zaman umutluyum. ümitliyim. Üzülmüyorum. üzülmeyeceğim . Vardır bundada bi hayır diyeceğim, dualarıma sarılacagım. ve siz arkadaslarım hepiniz buna şahit olacasınız. Rabbimin mucizesine , duaların mucizesine bir kez daha şahit olacaksınız. ve hepimizin imanları kat ve kat artacak. İnanıyorum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?