- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.381
Canlarım dualarınız için Allah razı olsun
Biz de iyiyiz yine yırttık galiba) şükürler olsun ilaçlarla sancim durdu açılmamda yokmuş bugün de taburcu oldum ama yine hergün gitcem nstye gircem
yarın yine ayrıntılım var bakalım sonuca göre salı günü alırım dedi
bebislerimin biri 1.650 biride 1.750 tabi yarınki ultrason da daha net olur işte böyle kızlar
Burju canım fetih suresi için duyuru yapmışsın Allah razı olsun canım haaa bu arada seybil sibel çoktan doğum yaptı onuda listede gördüm de
yüksek lisansmi yapiyorsun ne guzel oylwyse ben cok pismanim yapamdigima simdi imkansiz gorunuyor koklmazmiyim ustelik koklaya kokalaya operim 8 aylik oldu cimcimem dr kontrolumuzden 10 puan aldik mayista balikesire gidicez kismetse arada gel bende sık sık ugarayamiyorum zatenSündüzüüümm canım beniimm...Kader arkadaşııımm..İşte geldim burdayım:)) Canımın içi ben bi işe battım ki sorma gitsin...Çocuk olmayınca kariyer yapayım dedim...Demez olaydım...Korkunç yoğun ve akıllara durgunluk verecek bir stresle baş etmeye çalışıyorum...İşin özü herşey aynı:))) Çok özlemişim sizleri...İNŞALLAAH daha sık gelebilirim...Sen nasılsın kuzum? Yaaaa bu cimcime nasıl büyümüş be Sündüzüm...SÜPHANALLAH MAŞALLAAHHH resimden böylesine yenilesi görünüyorsa yakından kim bilir nasıldır...benim yerime koklar mısın? İkinizi de kocaman öpüyorum...
Masallah asilicim kilolari cok iyi dayanin yavrular az kaldi zaten sıkın disinizi yahuu korkutup durmayin bizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ballar hello :) misafirlerim gitti, çok güzeldi amma çok yoruldum :)
Aslım canım, herşey yolundaymış Allah'a çok şükür, böyle böyle doğuracaksın inşallah, Rabbim esirgesin korusun sizi.
Aslıcım geçmiş olsun yine korkutmuşlar bıdıklar seni inş. vajktinde sağ salim doğum yaparsın kuzum benim :))
ahh kuzum..biraz daha sabır...kuzucukların rahat dursunlar yerlerinde..ne kadar tutarsak onları orada okadar kar:))kilolarıda iyi maşallah..inşallah sağlıkla alırsın kucağına..Allah yardımcın olsun..
aslıcım canım kendini sakın sıkma üzme ALlah ne yazdıysa ozaman doğacaklar, ayy bu hastanelerin doktorların bana yaptıklarını düşündükçe kafayı yiyorum, doğurdun doğurucan, ay çıktı, ay düştü, ay gebelik zehirlenmesi, ay protein kaçağın var ölüyorsun, aman tansiyonun fırlayacak beyin kanaması geçirirsin vs vs vs... off be sıkıntılı zamanlardasın canım arkadaşım ama inanki kim ne derse desin, sen nekadar üzülürsen üzül herşey olacağına varıyor, sen kendini sakin tutmaya çalış, minik kuşlarının maşallah kilolarıda güzel oyy yerim ben onları be
Mrb dostlar doğum sonrası birtürlü toparlayamadığım malumunüz yarın yine doktordayım dualarınıza talibim regl uzadı duaları okuyamıyorum
BURCUM kuşum günaydın öpüyorum seviyorum seni
herkese günaydın...
herkese günaydın...
günaydın cicim. nasılsın açmışsın dükkanı hadi hayırlı işleray benimde bisürü işim var başlamamak iiçin direniyorum...
evet açtık tükanı..ama sabah sabah 30 cc süt sağabildim sadece asabım bozuk bi şekilde işe geldim..sinir oluyorum..şu bebelac ın çeşnili mamalarına pürelerine felan bende başlayacam..
Gunaydin guzeller...
Asli m iyi olmana cok sevindim.
Canlar bana bisey soyleyin. Beenim boncugum 10 gundur memeyi reddediyor gunde. 3-4 kere anca emziriyorum ondada uykuluyken yatarak ayakta dolasarak hic oyle ac gibide degil keyfi gayet yerinde benim gozlemlerimle kilo alimida az gibi duzelir mi ya?
sevgili taze anne arkadaşlarım
benim minik kuşumda işe başladığımdan beri artık hiç emmiyor karnı aç olsa bile beni emmiyor gidiyor bebelac devam sütü içiyor, aman içsinde yeterki devam sütü içsin diyorum bende. ayrıca betül artık diş çıkartma dönemine girdiği için iştah durumları hergün farklı, birgün güzel diğer gün iştahı azalıyor filan, kusmaları oluyor bol bol. ben zaten biliyorsunuz dördüncü aydan itibaren başladım ek gıdalara, korkmayın başlayın, bismillahirrahmanirrahim şifa niyetine diyip verin, çocuğun ağzı şenlensinkorkmayın yani ne seviyorsa onu yedirin, yeterki yesinde gelişimi sekteye uğramasın. diretmeyin illaki ana sütü dana sütü diye yav 50 kere diyorum kimse beni dinlemiyor :)) napalım yani bütün çocuklar anne sütü ile mi büyüyor, o garibim yetimhanedekiler, üçüzler dördüzler nasıl büyüyor hep mama ile, siz ALlaha dua edin rabbim şifa niyetine veriyorum diyip yedirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?