Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ahh kuzum..biraz daha sabır...kuzucukların rahat dursunlar yerlerinde..ne kadar tutarsak onları orada okadar kar:))kilolarıda iyi maşallah..inşallah sağlıkla alırsın kucağına..Allah yardımcın olsun..

yüksek lisansmi yapiyorsun ne guzel oylwyse ben cok pismanim yapamdigima simdi imkansiz gorunuyor koklmazmiyim ustelik koklaya kokalaya operim 8 aylik oldu cimcimem dr kontrolumuzden 10 puan aldik mayista balikesire gidicez kismetse arada gel bende sık sık ugarayamiyorum zaten

graphicdesigner/ yasemin 10.04.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
nartanesi/ Ayşe 11.04.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,sağlıklı sorunsuz hamişlik, oğlunun kolayca doğması ve hayırlı evlat
gul82/ Gül 14.04.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
buketdemet/Buket 15.04.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
tmyomr/Tümay 16.04.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
hayatumuttur /Gamze 17.04.2014 persembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
duamnur/Burcu 18.04.2014 cuma Ailesine ve eşine hayırlı sağlıklı bir ömür, evine huzur ve bereket,kendisine acil şifalar
asyamca/Gülhan 21.04.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
burju82/ Burju 22.04.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
melek2828/Nazan 23.04.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

canlarım hayırlı haftalar, en sonunda reglim bitti dualara başladım yarıya geldim. Allahım kabul etsin inşalllah. ayy yoğunum be gelemedim bir türlü.
betüş geceleri berbat durumda yyaa napıcam bilmiyorum. er-rahim esmasını 269 kere yazdım çıkış aldım bu gece yatağına koyucam inşallah mübarek isim hürmetine mışıl mışıl uyur. burcum sağolsun beni esmaül hüsna okumaya niyetlendirmişti ordan buldum, uyumayan bebeğin üzerine konulursa uyuyr yazıyor. saat başı veya yarım saatte bir uyanıyor. evrene olumlu mesajlar gönderiyorum yarabbim;
bebeğim hayırlısı ile mışıl mışıl uyuyacak...
... umut dünyası işte

aslıcım canım kendini sakın sıkma üzme ALlah ne yazdıysa ozaman doğacaklar, ayy bu hastanelerin doktorların bana yaptıklarını düşündükçe kafayı yiyorum, doğurdun doğurucan, ay çıktı, ay düştü, ay gebelik zehirlenmesi, ay protein kaçağın var ölüyorsun, aman tansiyonun fırlayacak beyin kanaması geçirirsin vs vs vs... off be sıkıntılı zamanlardasın canım arkadaşım ama inanki kim ne derse desin, sen nekadar üzülürsen üzül herşey olacağına varıyor, sen kendini sakin tutmaya çalış, minik kuşlarının maşallah kilolarıda güzel oyy yerim ben onları be

Masallah asilicim kilolari cok iyi dayanin yavrular az kaldi zaten sıkın disinizi yahuu korkutup durmayin bizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ballar hello :) misafirlerim gitti, çok güzeldi amma çok yoruldum :)
Aslım canım, herşey yolundaymış Allah'a çok şükür, böyle böyle doğuracaksın inşallah, Rabbim esirgesin korusun sizi.

Aslıcım geçmiş olsun yine korkutmuşlar bıdıklar seni inş. vajktinde sağ salim doğum yaparsın kuzum benim :))

ahh kuzum..biraz daha sabır...kuzucukların rahat dursunlar yerlerinde..ne kadar tutarsak onları orada okadar kar:))kilolarıda iyi maşallah..inşallah sağlıkla alırsın kucağına..Allah yardımcın olsun..

Ben böyle ha doğurdum ha dogurcam die Mayıs ayını da tamamlarsak şaşırmıcam
Bebislerin geleceği tarih bellidir mutlaka hep dualarım hayırla hayırlısıyla gelmeleri inşallah...
sadece korkutuyolar işte ) ama ben iyiyim şükürler olsun o kadar iyiyimki dün öğlen hastaneden çıktım akşam da arkadaşımın düğününe gittim korkarım ben gezerken doğuruvericem
Herkesleri öpüyorum

MERAL canım sahalara hoş geldin bebegimmmmm, hep gel sen, ışık saç buraralara, moral depola git :))

YASEMIN , duaları okumuşsun Allah razı olsun, bebegim sana küçük bir tavsiye daha lütfen dene, 88 kez ya halim, yüzüne oku üfle, her gün, Allahın izniyle mışıl mışıl uyuyacak

ASLI balım maşallah sana düğunlerde doğuracan minikleri, kilolarıda çok iyi maşallah suphanallah,

AYŞE canım benim seni fetih listesinden silmicem, gerekli açıklamayı sen yazmışsın, okumak isteyen okur, burda böyle şeylerin lafı olmaz

Mrb dostlar doğum sonrası birtürlü toparlayamadığım malumunüz yarın yine doktordayım dualarınıza talibim regl uzadı duaları okuyamıyorum

Mrb dostlar doğum sonrası birtürlü toparlayamadığım malumunüz yarın yine doktordayım dualarınıza talibim regl uzadı duaları okuyamıyorum

canım inşallah normal bir durumdur, Allahım kolaylık versin, tüm korkunu alsın götürsün inşallah. Iyi haberlerle gel güzelim, canınıda sıkma.

disanur/ Dilek 24.04.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, hayırla hamile kalması
afy2646/Sebiha 25.04.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı kolay bir doğum
ecrinn07/Aslı 28.04.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla doğması
nazlimoi/nazlı 29.04.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, hayırlısıyla hamile kalmasi
zakkumx / zeynep 30.04.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin hayırlısıyla doğması
bdronr / bedriye 01.05.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
dejavu_one / Seda 02.05.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,hayırlısıyla hamile kalması

günaydın canım arkadaşlarım
dua listesini bitirdim ALlahım kat ve kat fazlasıyla kabul etsin inşallah hayırlısı ile.

Aslıcım maşallah seni tebrik yağmuruna tutuyorum ohh düğünede gitmişsin sefan olsun valla, ben kendime indan etmiştim hiçbiyere gitmiyordum, aferin sen öyle yapma barvo arkadaşım Allahın dediği olur, kendini koru kolla kalkıp göbek atma yeterki :)

Burcum canımın taaaaa içi Allah razı olsun senden , yazmış olduğun esmayı hemen telefonuma kaydettim, bu akşam okuyacağım ALlah nasibederse.
inşallah herşey güzel olacak herşey zamanla yoluna girecek, hayat hep tek düze değildir inişler çıkışlar yorgunluklar sevinçler.... Rabbim hepsine sabredecek güç versin hepimize inşallah. Evrene olumlu mesajlar göndermeyi unutmayalım

mavera49 merve arkadaşım canım güçlü arkadaşım benim, yazını okudum ve seni alnından öpmek geldi içimden, rabbim senin sabrını tahammülünü mutluluğunugün ve gün artırsın inşallah. hepimiz yanındayız hepimiz seninleyiz, ne dua istersen ben okurum sana, toplu dua bile okuruz kabul eden arkadaşlarla sen yeterki bizi bırakma, hem sen kafanı dağıt ve dualarla güçlen, hemde bizim desteğimizi yanından eksik etme canım benim.

ASLI canım duanı okudum, inşallah bebeklerin 2 şer kilo ve 39 haftalık doğarlar :) Rabbim onlar için doğru zamanı biliyor, sağlıkla hayırla gelsinler inşallah, kolay olsun,evine huzur ve bereket versin

NAZLI duanı okudum Rabbim tez zamanda gönlündekini versin ve istediklerini sana hayırlı kılsın inşallah, evine bereket ve huzur versin, hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Arkadashlar oncelikle herkese merhaba, mayisin 2ne adet olmayali iki ay oluyo ama idrar testler hep negatif cikiyor shimdi napicagimi bilmiyorum, kan testi yaptiramiyorum bazi sorunlardan dolayi ama napicagimida bilmiyorum, yada gec dollenmemi, lutfen yardim edin benim gibi hamile kalan varmi? (((

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

günaydın cicim. nasılsın açmışsın dükkanı hadi hayırlı işler ay benimde bisürü işim var başlamamak iiçin direniyorum...

evet açtık tükanı..ama sabah sabah 30 cc süt sağabildim sadece asabım bozuk bi şekilde işe geldim..sinir oluyorum..şu bebelac ın çeşnili mamalarına pürelerine felan bende başlayacam..

Gunaydin guzeller...
Asli m iyi olmana cok sevindim.

Canlar bana bisey soyleyin. Beenim boncugum 10 gundur memeyi reddediyor gunde. 3-4 kere anca emziriyorum ondada uykuluyken yatarak ayakta dolasarak hic oyle ac gibide degil keyfi gayet yerinde benim gozlemlerimle kilo alimida az gibi duzelir mi ya?

evet açtık tükanı..ama sabah sabah 30 cc süt sağabildim sadece asabım bozuk bi şekilde işe geldim..sinir oluyorum..şu bebelac ın çeşnili mamalarına pürelerine felan bende başlayacam..

sevgili taze anne arkadaşlarım
benim minik kuşumda işe başladığımdan beri artık hiç emmiyor karnı aç olsa bile beni emmiyor gidiyor bebelac devam sütü içiyor, aman içsinde yeterki devam sütü içsin diyorum bende. ayrıca betül artık diş çıkartma dönemine girdiği için iştah durumları hergün farklı, birgün güzel diğer gün iştahı azalıyor filan, kusmaları oluyor bol bol. ben zaten biliyorsunuz dördüncü aydan itibaren başladım ek gıdalara, korkmayın başlayın, bismillahirrahmanirrahim şifa niyetine diyip verin, çocuğun ağzı şenlensin korkmayın yani ne seviyorsa onu yedirin, yeterki yesinde gelişimi sekteye uğramasın. diretmeyin illaki ana sütü dana sütü diye yav 50 kere diyorum kimse beni dinlemiyor :)) napalım yani bütün çocuklar anne sütü ile mi büyüyor, o garibim yetimhanedekiler, üçüzler dördüzler nasıl büyüyor hep mama ile, siz ALlaha dua edin rabbim şifa niyetine veriyorum diyip yedirin.

Yasemin haklisin canim neler var mama bulup bebegine veremeyen var Ayse daha 3ayina yeni girecek sutum var varken emsin istiyorum.Birde basta emzirebilmek icin cok ugrastim 2,5 ay gogus yarasiyla ugrastim tam duzene girdi simdi Ayse emmiyor kendimi kotu hissediyorum kilo alimida cok iyiydi suana kadar .

12sinde randevumuz var bakalim doktorumuz ne diyecek:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…