Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyy minik kuş daha çok minikmiş yaa bak sen küçük cadıya, Allahım inşallah iştahla emme hissi gelir. insan sinir oluyor biliyorum ayy annelik işte. bol dua edelim canım

Canlarım napıyosunuz nasılsınız hamiler durumlar nasıl bebişler üzmüyordur umarım

dont panic:)) olabilir bazen düzenleri bozulunca emmeyi reddediyolar..
canımcım bizde öle diyoz zaten ama onları pişirmekte bi dert..hoş süt sağmakta ayrı bi dert yarım saatimi alıyo..15 dk biri 15 dk biri..oda bişey çıksa yanmayacam..peki senin kuzu naapıyo yengenle arası iyi mi??

oyy minik kuş daha çok minikmiş yaa bak sen küçük cadıya, Allahım inşallah iştahla emme hissi gelir. insan sinir oluyor biliyorum ayy annelik işte. bol dua edelim canım

selammm kızlarr nasılsınız İNŞALLAH herkes iyidir ve herşey yolundadır dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALAH liste bittii..
beni ve fatih emiri soracak olursanız çok şükür iyiz ben pasta kurabiye işine devam bir yandanda oğluşla ilgileniyorum..doğum günüde yaklaşıyor hazırlıklar hızlaa devam ediyor bir yandan heyecan malum evlilik yıldönümüzle arada 1 haftası var bakalım hayırlısı :) öpyorum hepiniziiiiiii

Gülcüm duaların okumuşsun Allah razı olsun..aaa hatırladım keşke doğumum evlilik yıldönümüne denk gelse demiştin de olmamıştı :)))) hatta dua gününü bile öyle ayarlamıştık hey gidi günler :)) Allahım bir ömür mutlu etsin sizi nazardan uzak eylesin inşallah

Kızlar yarın üç ayların başlangıcı Rabbim hepimize oruç tutmayı nasip etsin inşallah, perşembe gece de regaip kandili, duaların kabul olduğu gece Allahın izniyle. Rabbim dualarla geçirmemizi nasip etsin inşallah

evet canım çok istemiştim ama olmamıştı kısmet sağıklı olsunda :) ne cabuk geçiyor dimi bak 1 yıl oldu RABBİM sana ve tüm isteyenlerede yaşatsın İNŞALLAH...

evet canım çok istemiştim ama olmamıştı kısmet sağıklı olsunda :) ne cabuk geçiyor dimi bak 1 yıl oldu RABBİM sana ve tüm isteyenlerede yaşatsın İNŞALLAH...

Gülcüm amin inşallah. Kurabiyeler harika görünüyor ellerine sağlık Rabbim bol kazanç versin inşallah

iyi gunler kızlar nasılsınız herşey yolunda inşallah bir sorun yok dua listesini bitirdim rabbim kabul etsin herkesin gönlunde ki muradını tez vakitte hayırlısıyla versin amin

ZEYNEP duanı okudum canım,ikizlerin sağlıkla doğsunlar, çok sağlıklı akıllı hayırlı olsunlar inşallah, 40. Haftaya kadar sağlıkla büyüsünler karnında

iyi gunler kızlar nasılsınız herşey yolunda inşallah bir sorun yok dua listesini bitirdim rabbim kabul etsin herkesin gönlunde ki muradını tez vakitte hayırlısıyla versin amin

Burcum canım hoşgeldin topiğe, allah razı olsun dualar için, Rabbim seninde gönlündekini sana hayırlı kılsın, tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah, evine huzur sağlık versin veeeee umreye gidin kızzzz :))))

Herkesin Regaip kandilini mübarek olsun. Rabbim gönlünüzden gecen muradları size hayırlı kılsın inşallah. Sevgi ve huzurla....

Regaip kandilimiz mübarek olsun kızlar Allahım tüm günahlarımız affetsin dualarımız kabul olunsun Allahım herkesin gönlüne göre versin

Selamlar;
Hepinizin regaip kandili mübarek olsun kızlar allah dualarımızı kabul eylesin, gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin inşallah...

Ben yoğun tempodayım, evden çalışıyorum, sohbetlere gidiyorum fln .. Selim büyüyor bi sıkıntımız yok şükür, doğuk günü yaklaşıyor hazırlık yapmaya başlıcam süsler püsler menü fln şimdiden ayarlıyorum..
Selim 1 aydır yürüyor, hatta top oynuyor babasıyla :))
Umarım hepiniz iyisinizdir, Herkesi çok öpüyoruz allaha emanet olun ..

kızlar kaç gündür yazmıyorum ama hergün mutlaka gelip okuyorum yazdıklarınızı, bu aralar pek yoğunluk yok topikte eskiden ne güzeldi yetişemiyorduk okumaya , bu arada hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin.

yarın işe gideceğim böyle iyiydi ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…