- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.401
Yasemin haklisin canim neler var mama bulup bebegine veremeyen var Ayse daha 3ayina yeni girecek sutum var varken emsin istiyorum.Birde basta emzirebilmek icin cok ugrastim 2,5 ay gogus yarasiyla ugrastim tam duzene girdi simdi Ayse emmiyor kendimi kotu hissediyorum kilo alimida cok iyiydi suana kadar .
12sinde randevumuz var bakalim doktorumuz ne diyecek:18:
dont panic:)) olabilir bazen düzenleri bozulunca emmeyi reddediyolar..Gunaydin guzeller...
Asli m iyi olmana cok sevindim.
Canlar bana bisey soyleyin. Beenim boncugum 10 gundur memeyi reddediyor gunde. 3-4 kere anca emziriyorum ondada uykuluyken yatarak ayakta dolasarak hic oyle ac gibide degil keyfi gayet yerinde benim gozlemlerimle kilo alimida az gibi duzelir mi ya?
canımcım bizde öle diyoz zaten ama onları pişirmekte bi dert..hoş süt sağmakta ayrı bi dert yarım saatimi alıyo..15 dk biri 15 dk biri..oda bişey çıksa yanmayacam..peki senin kuzu naapıyo yengenle arası iyi mi??sevgili taze anne arkadaşlarım
benim minik kuşumda işe başladığımdan beri artık hiç emmiyor karnı aç olsa bile beni emmiyor gidiyor bebelac devam sütü içiyor, aman içsinde yeterki devam sütü içsin diyorum bende. ayrıca betül artık diş çıkartma dönemine girdiği için iştah durumları hergün farklı, birgün güzel diğer gün iştahı azalıyor filan, kusmaları oluyor bol bol. ben zaten biliyorsunuz dördüncü aydan itibaren başladım ek gıdalara, korkmayın başlayın, bismillahirrahmanirrahim şifa niyetine diyip verin, çocuğun ağzı şenlensinkorkmayın yani ne seviyorsa onu yedirin, yeterki yesinde gelişimi sekteye uğramasın. diretmeyin illaki ana sütü dana sütü diye yav 50 kere diyorum kimse beni dinlemiyor :)) napalım yani bütün çocuklar anne sütü ile mi büyüyor, o garibim yetimhanedekiler, üçüzler dördüzler nasıl büyüyor hep mama ile, siz ALlaha dua edin rabbim şifa niyetine veriyorum diyip yedirin.
oyy minik kuş daha çok minikmiş yaa bak sen küçük cadıya, Allahım inşallah iştahla emme hissi gelir. insan sinir oluyor biliyorum ayy annelik işte. bol dua edelim canım
dont panic:)) olabilir bazen düzenleri bozulunca emmeyi reddediyolar..
canımcım bizde öle diyoz zaten ama onları pişirmekte bi dert..hoş süt sağmakta ayrı bi dert yarım saatimi alıyo..15 dk biri 15 dk biri..oda bişey çıksa yanmayacam..peki senin kuzu naapıyo yengenle arası iyi mi??[/QUOTE/]
Sag olun biraz rahat olmak lazim sanirsam.
Buket internette okudum gun icinde emziremedigin calistigin icin memeler o kadar sutun yettigini dusunurmus imkanin olsa sagsan cogalir belki yine
selammm kızlarr nasılsınız İNŞALLAH herkes iyidir ve herşey yolundadır dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALAH liste bittii..
beni ve fatih emiri soracak olursanız çok şükür iyiz ben pasta kurabiye işine devam bir yandanda oğluşla ilgileniyorum..doğum günüde yaklaşıyor hazırlıklar hızlaa devam ediyor bir yandan heyecan malum evlilik yıldönümüzle arada 1 haftası var bakalım hayırlısı :) öpyorum hepiniziiiiiii
evet canım çok istemiştim ama olmamıştı kısmet sağıklı olsunda :) ne cabuk geçiyor dimi bak 1 yıl oldu RABBİM sana ve tüm isteyenlerede yaşatsın İNŞALLAH...Gülcüm duaların okumuşsun Allah razı olsun..aaa hatırladım keşke doğumum evlilik yıldönümüne denk gelse demiştin de olmamıştı :)))) hatta dua gününü bile öyle ayarlamıştık hey gidi günler :)) Allahım bir ömür mutlu etsin sizi nazardan uzak eylesin inşallah
evet canım çok istemiştim ama olmamıştı kısmet sağıklı olsunda :) ne cabuk geçiyor dimi bak 1 yıl oldu RABBİM sana ve tüm isteyenlerede yaşatsın İNŞALLAH...
iyi gunler kızlar nasılsınız herşey yolunda inşallah bir sorun yok dua listesini bitirdim rabbim kabul etsin herkesin gönlunde ki muradını tez vakitte hayırlısıyla versin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?