- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.541
taamam tümaycım hiç unuturmuyummerve ,gül seda ,derya, gamze ve burju82 dualarınızı okudum rabbim kabul etsin yasemincim ne dua seçilirse bende varım beni unutmayın
canım yaa evet nekadar doğru elimizde olan şeylerin nekadar kıymetli olduğunu hiç bilmiyoruz, ALlah yokluğunu gösteripte kapı kapı aratmasın, Allahım bizi affetsin böyle üzülüp, depresyona girip, suratımızı astığımız için...Yaseminn canım benim aynen dediğin gibi bizler bir üzüntünün peşinden koşarken sahip olduklarımıza şükretmeyi unutuyruz. geçen bir programda diyorlar ki, hayatta enn pahalı şey insan vücudu.. ama bize bedava verildiği için sahip olduğumuz zengiliğin farkına varamıyoruz. Bir organ nakli bulunması, uyumu, maddi sorumluluğu bunlar çok külfet.. şükrederken bunlarıda düşünmeli diye bitirdi ve haklıydı..
ama insanoğlu işte söz geçmiyor bazen. bugun benimde hiç yüzüm gülmedi. Allah beterinden korusun.. benim adetim geliyor.. ve karamsarım.. umutlarımı askıya asıp kendimi teselli edeceğim de içimden çok susmak geliyor..
bat: 15 eylül
evlilik yılım: 02.09.2011
sorun :) : allaha çok şükür bir sorunum yok
ama şuan ki sorunum düşük tehlikesi durumu yani çocuk yapmaya çalışmadık hiç amortiden oldu bu durum yani bir çaba yada bir beklenti yoktu.. biraz özel olacak ama ilk korunmasız ilişkimizde birkereye mahsustu oda gebelik ile sonuçlandı .. hani sorunum allaha şükür bildiğim kadarıyla şimdilik yok..
ayy bu güzel haber benim buay olduğum şey hep kahverengi ve siyaha yakındı, son 1 haftadır kırmızıya döner gibi oldu. bakalım yarın dr söyler zaten ak koyun kara koyun çıkar ortyamerhaba canım ne güzel sürpriz olmuş sizetebrik ederim anladığım kadarıyla lekelenmelerin kahverengi ben kahverengi olunca çok korkmamak gerektiğini okumuştum kırmızı veya pembe akıntılar tehlikeliymiş kahve olanlar eski kanamalardan kalanların atılmasıymış sen yine dikkat et yorma kendini işinden de izin al bence bi süreliğine kırmızı ve yoğun akıntıya dönüşmediği sürece de canını sıkma inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine
yaseminciğiiim ben dün akşam oturdum biraz bakındım duamız bitmek üzere yeni bişeyler bulalım benimde bi fikrim olsun dedim pek bişey bulamadım ama
merhaba canım ne güzel sürpriz olmuş sizetebrik ederim anladığım kadarıyla lekelenmelerin kahverengi ben kahverengi olunca çok korkmamak gerektiğini okumuştum kırmızı veya pembe akıntılar tehlikeliymiş kahve olanlar eski kanamalardan kalanların atılmasıymış sen yine dikkat et yorma kendini işinden de izin al bence bi süreliğine kırmızı ve yoğun akıntıya dönüşmediği sürece de canını sıkma inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine
ayy bu güzel haber benim buay olduğum şey hep kahverengi ve siyaha yakındı, son 1 haftadır kırmızıya döner gibi oldu. bakalım yarın dr söyler zaten ak koyun kara koyun çıkar ortya
canım evet yaa ne okusak şöyle insanların canla başla okuyacağı , sonuna kadar inandıkları canı yürekten istedikleri bişey bulmak lazım
artık ümidim kalmadı gibi birşey..... çünkü kanama kahverengi olmasına rağmen devam ediyor.. ..üzülsem -ki üzülüyorum- neyi değiştirecek bu saatten sonra..duamı ettim ilacımıda içtim allahın taktiri ne deyim.. ne kadar beklenen bir durum olmasa da gebelik, insan o çift çizgiyi yada kandaki değerleri gördükten sonra tamamen anneliğe adapte oluyor.. içim okadar kötüki..iyiki varsınızda size yazıyorum şuan..çevremdekiler üzülmesin diyede üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum ama..saolun arkadaşlar...allah razı olsun sizden..
artık ümidim kalmadı gibi birşey..... çünkü kanama kahverengi olmasına rağmen devam ediyor.. ..üzülsem -ki üzülüyorum- neyi değiştirecek bu saatten sonra..duamı ettim ilacımıda içtim allahın taktiri ne deyim.. ne kadar beklenen bir durum olmasa da gebelik, insan o çift çizgiyi yada kandaki değerleri gördükten sonra tamamen anneliğe adapte oluyor.. içim okadar kötüki..iyiki varsınızda size yazıyorum şuan..çevremdekiler üzülmesin diyede üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum ama..saolun arkadaşlar...allah razı olsun sizden..
tamam tamam kızmaaaa gidiyorum yarıntatlım mesela adet döneminde kahve lekelenme oluyormuş ya bazı gebeliklerde o şeymiş hani yerleşme kanaması olyor döllenmeden 1 hafta sonra falan ama atılmıyor sonra adet zamanı gelince atılıyormuş ondan kırmızı diil kahverengi oluyormuş sen daha gitme doktora tamam mı? artık kahinlik falan geliştirmeye bak
selamünaleyküm rakadaşlar hayırlı cumalar yazdıklaını okudum çilek surat sen tüm tedbirlerini ala gerisini mevlaya bırak yasemin canım sıkma kendini bu kadar bizim inancımız tam değil maalesef azıcıkta olsa dünya vriçinde imanı kamil mümin olsak dümnyaya ait hiçbir derdimiz kalmazdı inan geçici dünyanın geçici talaşları bizi ne kadar yoruyor bazı şeylerden nasıl alıkoyuyor farkedemiyoruz bile gerçekten maneviyatımız çokönemli hahikati yasayan müslümanın dünyasıda güzel olur rabbim tüm nimetlerini bizim için yaratmış tek isteği ona layık kul olmaamız emrettiği hiçbirşeyde zarar yok bilim bile kanıtladı Allah ım bizi sana dönen ellerini sana açıpp yalvaran secdenin nasip olduğu kullardan eyle Amin
tamam tamam kızmaaaa gidiyorum yarın
sündüz'cüm ALlah razı olsun nekadar güzel yazmışsın, okurken aktı gitti yazılar yani su gibi yalın ve sade ve hepsi doğru. amin diyorum canım benim inşallah böyle yazdığın gibi bir kul oluruz hayırlısıyla bizde...
sündüz'cüm ALlah razı olsun nekadar güzel yazmışsın, okurken aktı gitti yazılar yani su gibi yalın ve sade ve hepsi doğru. amin diyorum canım benim inşallah böyle yazdığın gibi bir kul oluruz hayırlısıyla bizde...
ya kızlar ya adetliyken şu okunur bu okunmaz falan ben açıkcası içimden geldiği gibi okurum hiç adet falan dinlemem hissediyorsam ihtiyacım olduğunu ve iyi olacağını yaparım bence niyet önemli rabbim mi anlamayacak onu biraz rahat olunmalı bence (ben accık kural sevmem de)
tatlımmm kızarmıyım ben sana hiçç accık sitem diyelim
yaseminciğiiim ben dün akşam oturdum biraz bakındım duamız bitmek üzere yeni bişeyler bulalım benimde bi fikrim olsun dedim pek bişey bulamadım ama
Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esmasi okunur
bende bunu buldum ama
Arkadaşlar Günde 100 defa "Selâmun Kavlen Min Rabbin Rahîm" okuyabiliriz, çok güzel faydaları varmış yukarda uzun açıklamsını yazdım.
Önce onu okuyun, sonra eğer tamam diyorsanız benim şimdi bu yazdığım mesajı beğen'e tıklayarak bana bilgi vermiş olursunuz.
Ayrıca diğer önerilere de herzaman açığız, herkes fikrini yazsın, hepsine varız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?