Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yine yunus peygamberin duasını günde 40 kere okuyabilriz

Hz. Yûnus'un Yûnus balığının karnında iken Allah'a ettiği dua, şudur:

لآ إِلَهَ إِلاَّ أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Okunuşu: Lē ilēhe illē ente subhâneke innî kuntu mine'z-zâlimîn.
Anlamı: «...Senden başka İlâh yoktur. Sen, Sübhân'sın (her şeyden münezzehsin). Muhakkak ki ben, zâlimlerden oldum.»
Peygamber Efendimiz buyurdu ki, "Birinize dert ve belâ gelince, Yûnus Peygamberin duasını okusun! Allah-u Teâlâ, Onu muhakkak kurtarır."

Son düzenleme:
- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

istiğfar :

Estagfîrullah el'azîm

BENDE senin gibiyim.. ve okuyorum da.. dediğin gibi içimin rahatlaması için mecbur kalınca okuyorum.. günaha giriyorsam Rabbim affetsin. Ama hastayım diye okumamazlık yapamıyorum. Allah sonuçta kalbimi biliyor.. diye düşünüyorum..

adetli olduğuzda da dua mahiyetindekileri okuyabiliriz tesbih çekebiliriz buna mani yok ayetleri okumamız yasak kılınmış buda rabbimizin emri O böyle istemiş

sedece bilgimi paylaşmakistedim

CANIM BUNLARDA GÜZEL ALTERNATİFLER YAA HADİ GELDE KARAR VER ŞİMDİ
canlarım siz yazın fikirlerinizi, ben bir gece vakti kimse topikte yokken onların hepsini derleyip oylamaya sunarım.

Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim. sabah akşam bu duayı 100 kere çekmemi bana tavsiye etmişti bir teyze hamile kalana kadar ve hamilelik esnasında daha rahat olmak için ...
Ya hayyu ya kayyumu birahmetike esteğiysu.... bunu hergün kendi kendimize çekelimki rabbim bize yardım etsin bunlar bana tavsiye edilenler ve benim yapmaya çalıştıklarım sizinlede paylaşmak istedim fikir olur

benimde ilk aklima gelen tövbe istigfar oldu arkadaslar. Sanirim benim Estagfirullah el azim cekmeye cok ihtiyacim var cünkü önce Allahin izniyle bunu cekerek günahlarimin dökülmesi beni ferahlatacaktir ve sonra Insaallah dualarimin kabul olacagina inaniyorum.
Yani söyle bi ic organlarimin günahlardan temizlenmesi gerekir ve bunuda tövbe istigfar cekerek (özel bir malzeme ile ) parlatabilirim
yanliz bunu herkes hergün kendisi icin cekecek sanirim degilmi???

Daha sonra yasemin arkadasimizin dedigini cekmek isterim

Sonrada melek arkadasimizin Ya Kadir fikrine katiliyorum

Bu sekil bi siralama yapalim diye düsündüm. kararimiz hangisi olursa olsun Rabbim nasip ettigi sürece bende variiim Insaallah

adetli olduğuzda da dua mahiyetindekileri okuyabiliriz tesbih çekebiliriz buna mani yok ayetleri okumamız yasak kılınmış buda rabbimizin emri O böyle istemiş

sedece bilgimi paylaşmakistedim
sunbal arkadasimiza tamamen katiliyorum.

burcucum duanı okudum tesbihini çektim canım rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana

burju82 tesbihini çektim Allah kabul etsin inş hayırlı cuma gününde

merve ,gül seda ,derya, gamze ve burju82 dualarınızı okudum rabbim kabul etsin yasemincim ne dua seçilirse bende varım beni unutmayın

burcu duanı okudum, Allah hayırlısıyla sağlıklı evladını sağlıklı gebelikle kucağına almayı nasip etsin inşAllah.

burju82 / BURCU DUANI OKUDUm Allah kabul etsin inşallah, tamda cumaya geldin ne şanslısın

Kuzular ağzınıza sağlık, Rabbim Hepinize güzel ahlaklı, sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsin hem de 3 tane versin. Çok kolay ve sağlıklı hamilelikler geçirin, Allah inancı olan adaletli insanlarla karşılaştırsın ve evinizde kocalarınızla çok mutlu ve huzurlu olun, öpüyorum hepiniz ( bu duam tespihimi çeken çekmeyen tüm arkadaşlarımıza gitsin)

Son düzenleme:
Canlar geçmişi okudum dua konusunda yaseminin teklifi güzel bence ama ne olursa okurum, dua işi harika , bu aralar okul yoğun yoruluyorum eve gelince de hemen girip forumu okuyorum ama cevap yazamadım, ama gün içinde hep aklımdasınız. Güzel haberler duyarız inşallah bu aralar. Yarın sibelin dua günü , pazarda buket için dua okuyacağız hepsi aklımda, dua sırasını hiç kaçırmıyorum. Hepiniz çok çok iyisinizdir inşallah. Takipteyim :) Allah'a emanet olun!

burcucum duanı okudum tesbihini çektim canım rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana

canım ağzına sağlık, RAbbim sana da sağlıklı hamilelikler nasip etsin, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlerin olur ve bu yaşadığın son olur, Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…