- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.561
ya kızlar ya adetliyken şu okunur bu okunmaz falan ben açıkcası içimden geldiği gibi okurum hiç adet falan dinlemem hissediyorsam ihtiyacım olduğunu ve iyi olacağını yaparım bence niyet önemli rabbim mi anlamayacak onu biraz rahat olunmalı bence (ben accık kural sevmem de)
evet duamızı belirlesek iyi olurdu az kaldı çünkü. 707 kere "Ya Varis" okusak çok mu uzun olur acaba ?
BENDE senin gibiyim.. ve okuyorum da.. dediğin gibi içimin rahatlaması için mecbur kalınca okuyorum.. günaha giriyorsam Rabbim affetsin. Ama hastayım diye okumamazlık yapamıyorum. Allah sonuçta kalbimi biliyor.. diye düşünüyorum..
keşke okuyabilsek ama uzun sanki biraz..
yine yunus peygamberin duasını günde 40 kere okuyabilriz
Hz. Yûnus'un Yûnus balığının karnında iken Allah'a ettiği dua, şudur:
لآ إِلَهَ إِلاَّ أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِينَ
Okunuşu: Lē ilēhe illē ente subhâneke innî kuntu mine'z-zâlimîn.
Anlamı: «...Senden başka İlâh yoktur. Sen, Sübhân'sın (her şeyden münezzehsin). Muhakkak ki ben, zâlimlerden oldum.»
Peygamber Efendimiz buyurdu ki, "Birinize dert ve belâ gelince, Yûnus Peygamberin duasını okusun! Allah-u Teâlâ, Onu muhakkak kurtarır."
- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kuran-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
istiğfar :
Estagfîrullah el'azîm
ya varisi okumamışmıydık ben yanlışmı hatırlıyorum günde 100 tane okuduk gibi hatırlıyorumda
- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
istiğfar :
Estagfîrullah el'azîm
sunbal arkadasimiza tamamen katiliyorum.adetli olduğuzda da dua mahiyetindekileri okuyabiliriz tesbih çekebiliriz buna mani yok ayetleri okumamız yasak kılınmış buda rabbimizin emri O böyle istemiş
sedece bilgimi paylaşmakistedim
bende okuduk die hatırlıyorum canım..ya varisi okumamışmıydık ben yanlışmı hatırlıyorum günde 100 tane okuduk gibi hatırlıyorumda
bende okuduk die hatırlıyorum canım..
Ben hiç hatırlamıyorum, topik ilk açıldığında falanmı okudunuz acaba:44::26:
burju82 tesbihini çektim Allah kabul etsin inş hayırlı cuma gününde
merve ,gül seda ,derya, gamze ve burju82 dualarınızı okudum rabbim kabul etsin yasemincim ne dua seçilirse bende varım beni unutmayın
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
burcucum tesbihini çektim ALLAH kabul etsin umarım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın...
buketcim ayetel kürsini okucam hayırlısıyla 12 gün sonra pozitif sonucu alırısn...
bugün folidece tablet kullanmaya başladım sabah aç karnına 1 tane hadi hayırlısı bakalım
biz kurban bayramından sonra çalışmalara başlıcaz , biliyorsunuz kurban bayramı telaşlı geçiyor yorucuda, eşimde hamile kalırsan falan bişey olur diye bayramdan sonra düşünelim dedi birde kullandığım ilaçtada 1 ay öncesinden başlayın yazıyor
neyse benim durum bu şimdilik
herkese hayırlı günler
burcu duanı okudum, Allah hayırlısıyla sağlıklı evladını sağlıklı gebelikle kucağına almayı nasip etsin inşAllah.
burju82 / BURCU DUANI OKUDUm Allah kabul etsin inşallah, tamda cumaya geldin ne şanslısın
burcucum duanı okudum tesbihini çektim canım rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?