Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcum günaydın tatlım benim valla dr gibi reçete yazıyorsun, betülü uyutmak içinde bir esma söylemiştin hatırlarsan ya halim diye, her gece onu okuya okuya uyutuyoruum ve her gece seni anıyorum dua ediyorum rabbim burcumada evlat versin hemde mışıl mışıl uyuyan uslu bir bebek olsun diye :)
şimdi artık bu dediklerinide okuyacağım inşallah. zaten her sabah işe gelirken yolda okuyorum hergün sırayla bikaç tanesini. Allah razı olsun canımın içi.
Allah razı olsun canım sağolasın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kuşum desteklerin için çok teşekkür ederim, sizden başka hiçbir kimse ile paylaşmıyorum paylaşamıyorum sıkıntılarımı, okadar dolu oluyorumki çünkü birine içimi dökecek olsam ağlamaktan konuşamıyorum, o yüzden burda prmaklarımdan dökülüyor bari dertler tasalar, sizde bana yorum yapıp moral verdikçe güçleniyorum. Allah razı olsun.

günaydın kızlr nasılsınız.HERKESE HAYIRLI CUMALAR...biz iyiz cok şükürr dün evlilik yıldönümümüzdü 3.yılı doldurduk ne cabul geçiyor 22side fatihin dgünü bakalım bu hafta yoğunum ayrıntıları anlatırım...

doğumdan sonra geçtimi ? buket bide sen doğumdan sonra iğne kullandınmı?

geçti canım..iğneyi doğumdan 12 saat önceye kadar vurulmuyorsun..doktorun söyler..

hepsi 1000 parçalık canım. bende astım balkonlu olanı. diğerleri de hediye.

oy maşallah..

yasemin canım mükemmel olmak zorunda değiliz..lütfen böye yapma..sana şunu tavsiye ederim bazı şeyleri mesela bile bile eksik yap..eksik yapki sana bunları söyleten nefsin(egon) körelsin..mesela ben bugün kızımı banyo yaptıracam diye sabah kirli üstünü giydirdim.:)))eksik yap..mükemmel değiliz yetişemeyiz..kabul et..

canım üzülme elbet geçer rabbim şifasını versin..kızlarda çok olurmuş..altını değiş sıksık..çok kirlenmesine müsaade etme..pamuklu ıslak bezle sil..evin sıcaksa 5-10 dk araarla açık bırak poposunu..iyi gelir inşallah..

ayy ikiside kutlu olsun..sen şimdi bir sürü pasta börek yaparsın..

bende kendimden bahsedeyim biraz..dün kıcışımı aşıya götürdük..3 tane cız yaptılar..şükür ateş mateş olmadı..bacakları şişmedi de bu sefer..çünkü bu sefer başka bir hemşire vurdu..eli hafifmiş sağolsun..birde gülün söylediği şeyi yaptım..eve geldim kolonyalı pamuk bastırdım bir müddet..
gece ateşi çıkmadı ama durmadan üstünü açıyo bu bıdık yavv..ayaklarıyla tekmeliyo yorganı durmadan...napacam ben yavv

tatlım üzülme fatihte 3 aylıkken gecirdi yüzünde cıkan alerjisi için götürmüştük dr bastan aşağı muayene etti iyikide etmiş gecer canım şifa olsun..

geçti canım..iğneyi doğumdan 12 saat önceye kadar vurulmuyorsun..doktorun söyler..

onu konuştuk canım söyledi ağrıların başlayınca yapmazsın yapmış olsan sonra ağrıların başlasa yapacak bişey yok dedi, hani sen 40 ım çıkana kadar iğneyi kullanacakmışım demiştin yaa doktor sana öyle söylemişti kullandınmı onu merak ediyorum

canım nice uzun yıllar sağlıkla ve mutlulukla birlikte olursunuz inşallah

BURCU adaşım duanı okudum canım Rabbim kalbine ferahlık versin, sana ve eşine uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah. En kısa zamand ada hayırlı evlatlar versin Rabbim çifter çifter

ben doğumdan önceki gece vurmadım. hastanede de vurmadım..çıkınca 1 ay vurdum..doktor 40 dedi ama..benim iğnem bitti sonra da almadım..

hayırlı cumalar kuşlarım.
Buketcim nekadar güzel yazmışsın kız inan uygulayacam bile bile yapmıycam. hakkaten hep ben yaparım, ben ederim, ben yetişim vs vs derken egomudur nedir bu. yopk arkadaş ben diye bişey yok. olduğu kadar herşey. bugün işyerinde dedimki saat11 de toplantı yapıcam gelin herkes odaya dedim. zaten yabancı kimse yok biliyorsunuz aile işi benimki. tam 55 dk dertlerimi sıkıntılarımı fazla iş yüklediklerini hem ev kadını hem anne hem uykusuz hem yoğun olamayacağımı bunu kaldıramadığımı ve üzerimden yük almalarını söyledim. rahatladım biraz çok şükür.
ayy betül de aynı gece yatarken hep üstünü açıyor, Allahtan havalar ısındıda içim rahat ediyor nispeten. o iki ayağını birden kaldırıp hoooop aşşağı bi vuruyor yorgan morgan fora :)

Gülcüm evlilik yıldönümün ve fatihin yeni yaşı hayırlı uğurlu gelsin inşallah size. ayyy sen şimdi neler yaparsın neler resimlerini mutlaka paylaş.

Son düzenleme:
Canlarım hayırlı cumalar
sürekli geliyorum okuyorum takipteyim dua listesinide tamamladım nolur nolmaz die
Yarın sabah yine kontrolüm var her gittiğimde bu sefer yaptıracaklar die gidiyorum tirsiyorum da
Ağrılarım çok arttı oturup kalkmakta bile zorlanıyorum geceleri uyuyamiyorum şikayet değil şükürler olsun hatta böyle olsun 1ay daha dursunlar dayanırım yeterki sağlıkla gelsinler işte durumlar böyle bizde

hah ağzına sağlık..sen düşünüp düşünüpdertedeceğine söyledin kurtuldun şimdi onlar düşünsün..

ay yaso aynı varya...ben yanımda yatırıyorum..iki ayağını birden kaldırıyo sonra hop güm yorgan morgan yok..

kuzuuuuu iyi dayandın biraz daha sabret allah hayırlısını versin..

Aslıııı ayy yerim ben onları maşallah subhanallah 35. haftalık olmuşlar artık havada karada sağlıklı olmuşlardır Allahın izniyle.
Benim minik kuşum 36 haftalıkken doğmuştu hatırlarsan. Şimdikiler aceleci ama ben sevinmiştim doğduğuna çünkü çok zordu son 1 ay ne yürüyebiliyordum ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum ne tuvalete rahat oturup kalkıyordum ayyy insan erken doğurmak için dua edermi ben ediyordum nerdeyse :)))))

Oyyy yerim ben sizi ya az kalmiş aslim insallah saglicakla kucagina alirsin hayirli kolay dogumlarin olur insallah iyi bak kendine bol bol dinlwn bu haftalarda agrilar normal cok fazla yorma kendini cok öpüyorum seni ve minnaklarini))

GULHAN canım şifa versin inşallah, hemen gecsin, ya selam oku üzerine, hatta yediği içtigı şeylere ya selam oku öyle ver, gerçi anne sütü dışında birsey alıyor mu bilmiyorum, kısacası her fırsatta oku, kalbini ferah tut canım

GÜL tatlım nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah, oğlunla ve eşinle beraber...

YASEMIN kuzum esmalar sana güç versin inşallah, hayatında herşey kolaylaşsın inşallah..

ASLI tatlım duaları bitirmişsin Allah razı olsun, çok kolay ve tam zamanında rahat bir doğum olsun inşallah

canım benim ALlah şifa versin inşallah hemencicik geçer üzülme sen güçlü ol. Rabbim emanetlerini korusun hep.
ne gibi şikayetiniz vardı da idrar tahlili istedi dr?

Gece huysuzluğu vardı cnm arada ateş yapıyordu biz diş huysuzluğu sandık ama meğersem enfeksiyondan kaynaklıymış gece sabaha kadar uyumuyo sürekli ağlıyor kucakta evi gezsin istiyor emecekse kucakta gezerek emsin istiyor öyle yan i canım benim umarım geçer tatlım benim kız çocuklarında genel olarak görülen bir rahatsızlıkmış cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…