- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.621
Burcum günaydın tatlım benim valla dr gibi reçete yazıyorsun, betülü uyutmak içinde bir esma söylemiştin hatırlarsan ya halim diye, her gece onu okuya okuya uyutuyoruum ve her gece seni anıyorum dua ediyorum rabbim burcumada evlat versin hemde mışıl mışıl uyuyan uslu bir bebek olsun diye :)SEBİHA duani okudum canim Rabbim saglikli kolay doğumlar nasip etsin inşallah
YASEMİCİM canim yine ayni şeyi söyleyeceğim senin tek çaren esmalara sarilmak. Bak gör Allahin izniyle hayatında herşey düzene girecek. Ya Sabur ve Ya Celil çek,durmadan yorulmadan her yaninda, yemek yaparken Betül u uyuturken......
Allah razı olsun canım sağolasın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğumdan sonra geçtimi ? buket bide sen doğumdan sonra iğne kullandınmı?
hepsi 1000 parçalık canım. bende astım balkonlu olanı. diğerleri de hediye.
Günaydın canlarım, bugün sabah ağlayarak uyandım, işte yoğunum evde yoğunum, içimde yapmak istediğim çok şey var ama hiçbişey yapamıyorum... burayada yazıyorum yazıyorum siliyorum, ben diye bişey kalmadı sanki hep başkaları için yaşıyorum, işe geliyorum işleri yetiştirmek herkesi memnun etmek için çalışıyorum, eve gidiyorum betüle iyi bakmak için uğraşıyorum, mutfağa giriyorum eşime yemek yapmak için uğraşıyorum, evi toplamak için uğraşıyorum, çamaşır asmak, toplamak, yerleştirmek vs vs vs... ama kendim için hiçbişey yapmıyorum yapamıyorum. Artık kendimi de sevmiyorum.
Sürekli aklımda gitmek var, nedensiz sebepsiz tek aklıma gelen şey gitmek... bir gece vakti alıp başımı gitmek, sürekli gitmek durmadan gitmek, gidebildiğim yere kadar gitmek var içimde.
Eki Görüntüle 1114514 Eki Görüntüle 1114515 Eki Görüntüle 1114516 Eki Görüntüle 1114517
Kızlar moralim çok ama çok bozuk dün kont. gitmiştik drumuz idrar tahlili istemişti bizde ancak gece idrarımızı torbaya denk getirwbildik gece hemen hastaneye götürdük idrarı test sonucu çıktı kızım idrar yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdiler umarım gecer rahatsızlığımız
günaydın kızlr nasılsınız.HERKESE HAYIRLI CUMALAR...biz iyiz cok şükürr dün evlilik yıldönümümüzdü 3.yılı doldurduk ne cabul geçiyor 22side fatihin dgünü bakalım bu hafta yoğunum ayrıntıları anlatırım...
tatlım üzülme fatihte 3 aylıkken gecirdi yüzünde cıkan alerjisi için götürmüştük dr bastan aşağı muayene etti iyikide etmiş gecer canım şifa olsun..kızlar moralim çok ama çok bozuk dün kont. Gitmiştik drumuz idrar tahlili istemişti bizde ancak gece idrarımızı torbaya denk getirwbildik gece hemen hastaneye götürdük idrarı test sonucu çıktı kızım idrar yolu enfeksiyonuymuş antibiyotik verdiler umarım gecer rahatsızlığımız
geçti canım..iğneyi doğumdan 12 saat önceye kadar vurulmuyorsun..doktorun söyler..
günaydın kızlr nasılsınız.HERKESE HAYIRLI CUMALAR...biz iyiz cok şükürr dün evlilik yıldönümümüzdü 3.yılı doldurduk ne cabul geçiyor 22side fatihin dgünü bakalım bu hafta yoğunum ayrıntıları anlatırım...
canım nice uzun yıllar sağlıkla ve mutlulukla birlikte olursunuz inşallah
onu konuştuk canım söyledi ağrıların başlayınca yapmazsın yapmış olsan sonra ağrıların başlasa yapacak bişey yok dedi, hani sen 40 ım çıkana kadar iğneyi kullanacakmışım demiştin yaa doktor sana öyle söylemişti kullandınmı onu merak ediyorum
ben doğumdan önceki gece vurmadım. hastanede de vurmadım..çıkınca 1 ay vurdum..doktor 40 dedi ama..benim iğnem bitti sonra da almadım..
hayırlı cumalar kuşlarım.
Buketcim nekadar güzel yazmışsın kız inan uygulayacam bile bile yapmıycam. hakkaten hep ben yaparım, ben ederim, ben yetişim vs vs derken egomudur nedir bu. yopk arkadaş ben diye bişey yok. olduğu kadar herşey. bugün işyerinde dedimki saat11 de toplantı yapıcam gelin herkes odaya dedim. zaten yabancı kimse yok biliyorsunuz aile işi benimki. tam 55 dk dertlerimi sıkıntılarımı fazla iş yüklediklerini hem ev kadını hem anne hem uykusuz hem yoğun olamayacağımı bunu kaldıramadığımı ve üzerimden yük almalarını söyledim. rahatladım biraz çok şükür.
ayy betül de aynı gece yatarken hep üstünü açıyor, Allahtan havalar ısındıda içim rahat ediyor nispeten. o iki ayağını birden kaldırıp hoooop aşşağı bi vuruyor yorgan morgan fora :)
Gülcüm evlilik yıldönümün ve fatihin yeni yaşı hayırlı uğurlu gelsin inşallah size. ayyy sen şimdi neler yaparsın neler resimlerini mutlaka paylaş.
Canlarım hayırlı cumalar
sürekli geliyorum okuyorum takipteyim dua listesinide tamamladım nolur nolmaz die
Yarın sabah yine kontrolüm var her gittiğimde bu sefer yaptıracaklar die gidiyorum tirsiyorum da
Ağrılarım çok arttı oturup kalkmakta bile zorlanıyorum geceleri uyuyamiyorum şikayet değil şükürler olsun hatta böyle olsun 1ay daha dursunlar dayanırım yeterki sağlıkla gelsinlerişte durumlar böyle bizde
Canlarım hayırlı cumalar
sürekli geliyorum okuyorum takipteyim dua listesinide tamamladım nolur nolmaz die
Yarın sabah yine kontrolüm var her gittiğimde bu sefer yaptıracaklar die gidiyorum tirsiyorum da
Ağrılarım çok arttı oturup kalkmakta bile zorlanıyorum geceleri uyuyamiyorum şikayet değil şükürler olsun hatta böyle olsun 1ay daha dursunlar dayanırım yeterki sağlıkla gelsinlerişte durumlar böyle bizde
Oyyy yerim ben sizi ya az kalmiş aslim insallah saglicakla kucagina alirsin hayirli kolay dogumlarin olur insallah iyi bak kendine bol bol dinlwn bu haftalarda agrilar normal cok fazla yorma kendini cok öpüyorum seni ve minnaklariniCanlarım hayırlı cumalar
canım benim ALlah şifa versin inşallah hemencicik geçer üzülme sen güçlü ol. Rabbim emanetlerini korusun hep.
ne gibi şikayetiniz vardı da idrar tahlili istedi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?