Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım üzülme fatihte 3 aylıkken gecirdi yüzünde cıkan alerjisi için götürmüştük dr bastan aşağı muayene etti iyikide etmiş gecer canım şifa olsun..

İnşallah gecer kızlar teşekkür ederim ...

Merhaba kizlar uzun zamandir yazmadim hersey yolundadir insallah burada bana destek olan dualarini eksik etmeyen herkessten Allah razi olsun mutlu haberi paylasmak istedim tayinler belli oldu Antalya :)) hakkaride son gunlerim bundan sonra hersey daha iyi olur insallah..vakit buldukca gelmeye calisacagim bazi arkadaslarimiz dogumu yaklasmis Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah dualari okuyunca yazarim.bebek haberi bekleyenlerede Rabbim tez vakit saglikli gebelikler nasip eyle inşallah. Opuyorum

Oyyy yerim ben sizi ya az kalmiş aslim insallah saglicakla kucagina alirsin hayirli kolay dogumlarin olur insallah iyi bak kendine bol bol dinlwn bu haftalarda agrilar normal cok fazla yorma kendini cok öpüyorum seni ve minnaklarini))

Şekerler şükürler olsun bu haftaları da gördük hayırlısıyla gelselerdi bebislerimin ikisininde kafası aşada oda zorlarmis erkek ters dönmüş sıpacık
Bugün sabah yine hastanedeydim daha erken gelmek istemezlerse yada benim doktor vazgeçmezse perşembe sabahtan hastaneye yatisimi verdi bakalım hakkımızda hayırlısı...
öpüyorum herkesleriii

selam kızlar nasılsınız,ben uzun süredir gelemiyordum.2 aydır annemdeydim,eşimle problemlermiz vardı o yüzden annemde kaldım,eve geleli 1 hafta oldu temizlik falan yaptım anca girebildim,geçen dua listesîni bitirdim,bu listeye daha başlamadım kusura bakmayın hakkınızı helal edin

BEDİŞ canım sana çok teşekkür ederim,bana çok yrdımcı oldun,senin yanında çok rahatladım,sana tekrar gelemdim çünkü bi türlü fırsatım olmadı ama Allah izin verirde tekrar gelirsem yine gelirim sana

inş hepiniz iyisinizdir,benim misafirleri gelecek şimdi,gidip biraz hazırlık yapayım

canım benim hoşgeldin. ayy siz bedriye ile mi buluştunuz yaaaa gerçektenmi bak şimdi kıskanıcam hee :)
bu arada hayırdır inşallah canımın içi eşinle neden problemleriniz oldu? off yaa bende üerimde bulunan yüklerden streslerden yorgunluktan bıkkınlıktan sebep eşime hiç iyi davranmıyorum bugün kendimi okudum valla Allahım beni ferahlat normal bir insan olayım diye...

biz bedriye ile hep buluşuyoruz zaten annemle aynı sitede oturuyorlar,çok yakın evleri,kıskan tabi bediş çok tatlı çok sevdim :-D

ya şimdi burda çok fazla detaya girmek istemiyorum ama bazı hataları oldu,sürekli tekrarlanan hatalar,yanlış anlaşılmasın aldatma falan değil,onun için ben de onu terkettim,inş akıllanmıştır da bi daha yapmaz.

sen de sıkma canını boşver,ne güzel kızın var onunla mutlu ol,Allah sağlık versin,eşinin de fazla üstüne gitme en sonunda o da isyan eder,ama ben de senin gibiyim hep kızmak istiyorum bi türlü affedemiyorum yine de çok problem çıkarmamaya çalışıyorum yoksa sonradan hepten huzurumuz kaçabilir

büyük gün perşembe demek hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim kolaylıkla kurtarsın kolay bi doğum olsun inşallah

tubacığım hoş geldin canım uzun zamandır yoktun demek annendeydin inşallah eşinle büyük problemleriniz yoktur halledersiniz orta yolu bulursunuz

İnşallah gecer kızlar teşekkür ederim ...
gecmiş olsun kuzuma

Canım hayırla gelsin kuzularr seni seviyoruz canımm
Canım yaaa allah huzur ve mutlulugunuzu daim etsin inş.

AMİN canım İNŞALLAH

KIZLARR BU BUGÜN YAPTIĞIM TEST

BUDA DÜN YAPTIĞIM BELKİ BOZUKTUR DİE YİNE YAPTIM SİLİK ÇIKTI YARIN KANA GİDİCEM BAKALIM HAYIRLISI..

Sağol canım benim anne sütü dışında ek gıdalara başladık canım azar azar yiyoruz artık çorba yoğurt pekmez vs. tamam kuzum benim okur veririm bundan sonra muhakkak inş. geçer kuzum benim çok ağlıyor geceleri ağrısı oluyor galiba

Yaseminim canım ne iyi etmişsin kendini yıpratma bebeğim inş. herşey yoluna girer betüş biraz daha büyüsün umarım senin hayatında düzene girecektir :))

Bu arada kusum noldu spor diyet zayıflama hiç vaktin olmuyormu yazmıyormusun yoksa datlum

Canım benim inş. sağlıklı sıhatli doğarlar minik kuşların artık aneyi üzmeyip tam vaktinde gelirler bu kadar dayandılar yani

Aaa gülüm canım istiyomuydun rabbim gönlüne göre versin inş. Yalnız vu enerjiyi nerden buluyısun maşallah koştur koştur bi hayatın var pastalarında bir harika öprm
sağol canım benim evet istiyorduk birlikte büyüsünler istiyorum İNŞALLAH..belli bir yaştan sonra kıskanma oluyor istemiyor 2 yaşına gelirken doğacak kısmetse bakalım kanıda yaptırıymda ne çıkacak..:)
Canım benim hayırlı olsun mu desek :) hakkında her şeyin hayırlısı kuzum benim
sağol canım AMİN inşallah hayırlısı olur
sağol canım hayırlı uğurlu geldi İNŞALLAH canım bakalımm resimleri paylaşırım mutlaka yarın başlıyorum zaten hazırlıklara

anamm tam gaz yemeye devam ediyorm tatlım onun için sesim çıkmıyor .))))

anamm tam gaz yemeye devam ediyorm tatlım onun için sesim çıkmıyor .))))

Allah seni napsın emi delisin kızım sen bırak yemeyi :) Ben artık çok düzenli olmasada yürüyüşümü yapıyorum evde spor yapıyorum mekik falan çok beceremesemde şınav çekiyorum popom ağı geldiği için pek kaldıramıyorum şuana kadar 4 kilo verdim 68e düştüm darısı kalan 8 kiloya

ayyyyy maşallah sana kuzu süperisn. ben bugün başladım tamam. sabahları k-fleks tarzı süte karıştırılıp yenilen şeylerden, öğlen herhangi bir yemek ama yanında pilav makarna ekmek vs olmadan, akşam ise bir tabak salatanın üzerine, köfte yada tavuk yada balık gibi bişey koyarak yiyeceğim. eşimle karar aldık, ama ben yemin etmezsem bozarım onun için şimdi oturup bide kendi kendime sö verip yemin edeyim iyiki hatırlattın. ayyy sana yetişmem lazım ayy 72 kiloyum hemen 4 kg vermem lazım kıskandım çatladım patladım şimdi :))))
sen herhangi bir diyet topiğine giriyormusun reim yaparken yoksa bana inat kendi kendine mi yapıyorsun??

gül canım hayırlı olsun rabbim gönlündekini versin.

AMİN canım sağolasın :)
KIZLAR bu arada kana gidemedim çarşamba hem fatihin aşısı var hem sağlıkocağında kan vericem perşembe sonucu alıp dra gösteririm bugün yine test yaptım sonuç pozitif 3 tanedede pozitif çıktı hayırlısı artık :))) RABBİM tüm isteenlere nasib etsin tam bellideğil daha ama ben çok istiyordum her namazımda gece uyurken her duamda ALLAHIMdan diledim istedim RABBİM geri çevirmedi sizin dualrınızı da geri çevirmesin İNŞALLAH..BU ARADA BELKİ İLTİHAP VARDIR DİE GECEN AY SOĞANKÜRÜ YAPTIM YİNE bu ay hamile kaldım..:) FATİHTEDE SOĞANDAN SONRAKİ AY HAMİLE KALMIŞTIM ŞİFA OLSUN DENEMEK İSTEYENLEREDE..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…