- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.641
canım üzülme elbet geçer rabbim şifasını versin..kızlarda çok olurmuş..altını değiş sıksık..çok kirlenmesine müsaade etme..pamuklu ıslak bezle sil..evin sıcaksa 5-10 dk araarla açık bırak poposunu..iyi gelir inşallah..
tatlım üzülme fatihte 3 aylıkken gecirdi yüzünde cıkan alerjisi için götürmüştük dr bastan aşağı muayene etti iyikide etmiş gecer canım şifa olsun..
hah ağzına sağlık..sen düşünüp düşünüpdertedeceğine söyledin kurtuldun şimdi onlar düşünsün..
ay yaso aynı varya...ben yanımda yatırıyorum..iki ayağını birden kaldırıyo sonra hop güm yorgan morgan yok..
kuzuuuuu iyi dayandın biraz daha sabret allah hayırlısını versin..
Aslıııı ayy yerim ben onları maşallah subhanallah 35. haftalık olmuşlar artık havada karada sağlıklı olmuşlardır Allahın izniyle.
Benim minik kuşum 36 haftalıkken doğmuştu hatırlarsan. Şimdikiler aceleci ama ben sevinmiştim doğduğuna çünkü çok zordu son 1 ay ne yürüyebiliyordum ne yatabiliyordum ne oturabiliyordum ne tuvalete rahat oturup kalkıyordum ayyy insan erken doğurmak için dua edermi ben ediyordum nerdeyse :)))))
Oyyy yerim ben sizi ya az kalmiş aslim insallah saglicakla kucagina alirsin hayirli kolay dogumlarin olur insallah iyi bak kendine bol bol dinlwn bu haftalarda agrilar normal cok fazla yorma kendini cok öpüyorum seni ve minnaklarini))
GULHAN canım şifa versin inşallah, hemen gecsin, ya selam oku üzerine, hatta yediği içtigı şeylere ya selam oku öyle ver, gerçi anne sütü dışında birsey alıyor mu bilmiyorum, kısacası her fırsatta oku, kalbini ferah tut canım
GÜL tatlım nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah, oğlunla ve eşinle beraber...
YASEMIN kuzum esmalar sana güç versin inşallah, hayatında herşey kolaylaşsın inşallah..
ASLI tatlım duaları bitirmişsin Allah razı olsun, çok kolay ve tam zamanında rahat bir doğum olsun inşallah
selam kızlar nasılsınız,ben uzun süredir gelemiyordum.2 aydır annemdeydim,eşimle problemlermiz vardı o yüzden annemde kaldım,eve geleli 1 hafta oldu temizlik falan yaptım anca girebildim,geçen dua listesîni bitirdim,bu listeye daha başlamadım kusura bakmayın hakkınızı helal edin
BEDİŞ canım sana çok teşekkür ederim,bana çok yrdımcı oldun,senin yanında çok rahatladım,sana tekrar gelemdim çünkü bi türlü fırsatım olmadı ama Allah izin verirde tekrar gelirsem yine gelirim sana
inş hepiniz iyisinizdir,benim misafirleri gelecek şimdi,gidip biraz hazırlık yapayım
canım benim hoşgeldin. ayy siz bedriye ile mi buluştunuz yaaaa gerçektenmi bak şimdi kıskanıcam hee :)
bu arada hayırdır inşallah canımın içi eşinle neden problemleriniz oldu? off yaa bende üerimde bulunan yüklerden streslerden yorgunluktan bıkkınlıktan sebep eşime hiç iyi davranmıyorum bugün kendimi okudum valla Allahım beni ferahlat normal bir insan olayım diye...
Şekerler şükürler olsun bu haftaları da gördükhayırlısıyla gelselerdi bebislerimin ikisininde kafası aşada oda zorlarmis erkek ters dönmüş sıpacık
Bugün sabah yine hastanedeydim daha erken gelmek istemezlerse yada benim doktor vazgeçmezse perşembe sabahtan hastaneye yatisimi verdi bakalım hakkımızda hayırlısı...
öpüyorum herkesleriii
selam kızlar nasılsınız,ben uzun süredir gelemiyordum.2 aydır annemdeydim,eşimle problemlermiz vardı o yüzden annemde kaldım,eve geleli 1 hafta oldu temizlik falan yaptım anca girebildim,geçen dua listesîni bitirdim,bu listeye daha başlamadım kusura bakmayın hakkınızı helal edin
gecmiş olsun kuzumaİnşallah gecer kızlar teşekkür ederim ...
Canım hayırla gelsin kuzularr seni seviyoruz canımmŞekerler şükürler olsun bu haftaları da gördükhayırlısıyla gelselerdi bebislerimin ikisininde kafası aşada oda zorlarmis erkek ters dönmüş sıpacık
Bugün sabah yine hastanedeydim daha erken gelmek istemezlerse yada benim doktor vazgeçmezse perşembe sabahtan hastaneye yatisimi verdi bakalım hakkımızda hayırlısı...
öpüyorum herkesleriii
Canım yaaa allah huzur ve mutlulugunuzu daim etsin inş.selam kızlar nasılsınız,ben uzun süredir gelemiyordum.2 aydır annemdeydim,eşimle problemlermiz vardı o yüzden annemde kaldım,eve geleli 1 hafta oldu temizlik falan yaptım anca girebildim,geçen dua listesîni bitirdim,bu listeye daha başlamadım kusura bakmayın hakkınızı helal edin
BEDİŞ canım sana çok teşekkür ederim,bana çok yrdımcı oldun,senin yanında çok rahatladım,sana tekrar gelemdim çünkü bi türlü fırsatım olmadı ama Allah izin verirde tekrar gelirsem yine gelirim sana
inş hepiniz iyisinizdir,benim misafirleri gelecek şimdi,gidip biraz hazırlık yapayım
AMİN canım İNŞALLAHGULHAN canım şifa versin inşallah, hemen gecsin, ya selam oku üzerine, hatta yediği içtigı şeylere ya selam oku öyle ver, gerçi anne sütü dışında birsey alıyor mu bilmiyorum, kısacası her fırsatta oku, kalbini ferah tut canım
GÜL tatlım nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere inşallah, oğlunla ve eşinle beraber...
YASEMIN kuzum esmalar sana güç versin inşallah, hayatında herşey kolaylaşsın inşallah..
ASLI tatlım duaları bitirmişsin Allah razı olsun, çok kolay ve tam zamanında rahat bir doğum olsun inşallah
AMİN canım İNŞALLAH
KIZLARR BU BUGÜN YAPTIĞIM TEST
Eki Görüntüle 1118896 Eki Görüntüle 1118897 BUDA DÜN YAPTIĞIM BELKİ BOZUKTUR DİE YİNE YAPTIM SİLİK ÇIKTI YARIN KANA GİDİCEM BAKALIM HAYIRLISI..
AMİN canım İNŞALLAH
Eki Görüntüle 1118896 Eki Görüntüle 1118897 BUDA DÜN YAPTIĞIM BELKİ BOZUKTUR DİE YİNE YAPTIM SİLİK ÇIKTI YARIN KANA GİDİCEM BAKALIM HAYIRLISI..
GULHAN canım şifa versin inşallah, hemen gecsin, ya selam oku üzerine, hatta yediği içtigı şeylere ya selam oku öyle ver, gerçi anne sütü dışında birsey alıyor mu bilmiyorum, kısacası her fırsatta oku, kalbini ferah tut canım
hayırlı cumalar kuşlarım.
Buketcim nekadar güzel yazmışsın kız inan uygulayacam bile bile yapmıycam. hakkaten hep ben yaparım, ben ederim, ben yetişim vs vs derken egomudur nedir bu. yopk arkadaş ben diye bişey yok. olduğu kadar herşey. bugün işyerinde dedimki saat11 de toplantı yapıcam gelin herkes odaya dedim. zaten yabancı kimse yok biliyorsunuz aile işi benimki. tam 55 dk dertlerimi sıkıntılarımı fazla iş yüklediklerini hem ev kadını hem anne hem uykusuz hem yoğun olamayacağımı bunu kaldıramadığımı ve üzerimden yük almalarını söyledim. rahatladım biraz çok şükür.
ayy betül de aynı gece yatarken hep üstünü açıyor, Allahtan havalar ısındıda içim rahat ediyor nispeten. o iki ayağını birden kaldırıp hoooop aşşağı bi vuruyor yorgan morgan fora :)
Gülcüm evlilik yıldönümün ve fatihin yeni yaşı hayırlı uğurlu gelsin inşallah size. ayyy sen şimdi neler yaparsın neler resimlerini mutlaka paylaş.
Canlarım hayırlı cumalar
sürekli geliyorum okuyorum takipteyim dua listesinide tamamladım nolur nolmaz die
Yarın sabah yine kontrolüm var her gittiğimde bu sefer yaptıracaklar die gidiyorum tirsiyorum da
Ağrılarım çok arttı oturup kalkmakta bile zorlanıyorum geceleri uyuyamiyorum şikayet değil şükürler olsun hatta böyle olsun 1ay daha dursunlar dayanırım yeterki sağlıkla gelsinlerişte durumlar böyle bizde
sağol canım benim evet istiyorduk birlikte büyüsünler istiyorum İNŞALLAH..belli bir yaştan sonra kıskanma oluyor istemiyor 2 yaşına gelirken doğacak kısmetse bakalım kanıda yaptırıymda ne çıkacak..:)Aaa gülüm canım istiyomuydun rabbim gönlüne göre versin inş. Yalnız vu enerjiyi nerden buluyısun maşallah koştur koştur bi hayatın var pastalarında bir harika öprm
sağol canım AMİN inşallah hayırlısı olurCanım benim hayırlı olsun mu desek :) hakkında her şeyin hayırlısı kuzum benim
sağol canım hayırlı uğurlu geldi İNŞALLAH canım bakalımm resimleri paylaşırım mutlaka yarın başlıyorum zaten hazırlıklarahayırlı cumalar kuşlarım.
Buketcim nekadar güzel yazmışsın kız inan uygulayacam bile bile yapmıycam. hakkaten hep ben yaparım, ben ederim, ben yetişim vs vs derken egomudur nedir bu. yopk arkadaş ben diye bişey yok. olduğu kadar herşey. bugün işyerinde dedimki saat11 de toplantı yapıcam gelin herkes odaya dedim. zaten yabancı kimse yok biliyorsunuz aile işi benimki. tam 55 dk dertlerimi sıkıntılarımı fazla iş yüklediklerini hem ev kadını hem anne hem uykusuz hem yoğun olamayacağımı bunu kaldıramadığımı ve üzerimden yük almalarını söyledim. rahatladım biraz çok şükür.
ayy betül de aynı gece yatarken hep üstünü açıyor, Allahtan havalar ısındıda içim rahat ediyor nispeten. o iki ayağını birden kaldırıp hoooop aşşağı bi vuruyor yorgan morgan fora :)
Gülcüm evlilik yıldönümün ve fatihin yeni yaşı hayırlı uğurlu gelsin inşallah size. ayyy sen şimdi neler yaparsın neler resimlerini mutlaka paylaş.
Yaseminim canım ne iyi etmişsin kendini yıpratma bebeğim inş. herşey yoluna girer betüş biraz daha büyüsün umarım senin hayatında düzene girecektir :))
Bu arada kusum noldu spor diyet zayıflama hiç vaktin olmuyormu yazmıyormusun yoksa datlum
anamm tam gaz yemeye devam ediyorm tatlım onun için sesim çıkmıyor .))))
AMİN canım İNŞALLAH
BUDA DÜN YAPTIĞIM BELKİ BOZUKTUR DİE YİNE YAPTIM SİLİK ÇIKTI YARIN KANA GİDİCEM BAKALIM HAYIRLISI..
Allah seni napsın emi delisin kızım sen bırak yemeyi :) Ben artık çok düzenli olmasada yürüyüşümü yapıyorum evde spor yapıyorum mekik falan çok beceremesemde şınav çekiyorum popom ağı geldiği için pek kaldıramıyorumşuana kadar 4 kilo verdim 68e düştüm darısı kalan 8 kiloya
gül canım hayırlı olsun rabbim gönlündekini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?