Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketdemet/ buket 08.05.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
asyamca / gülhan 09.05.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
tmyomr/ tümay 12.05.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
zakkumx/zeynep 13.05.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla kolaylıkla doğması
hayatumuttur/ gamze 14.05.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
afy2646 / sebiha 15.05.2014 persembe Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat
duamnur/burcu 16.05.2014 cuma Ailesine ve eşine hayırlı sağlıklı bir ömür, evine huzur ve bereket,kendisine acil şifalar
bdroner/ bedriye 19.05.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
maralam / meral 20.05.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat

dualarımızı okudum Rabbim kabul etsin inşAllah..

buraya her geldiğimde daha sık geliceğim diyorum günü yakalayamıyorum, bide evden işe başladım yani 15 gündür destek yapıyorum deneme sürecindeyiz hayırlısı artık..
TUĞBAAAMM demek ki gittin gitmeden kesin görüşürüz sanıyordum ama kısmet hep parkda da bakınıyordum size.. ayy saçma gelicek sana ama ben çok üzüldüm gitmne, hayırlısıyla buraya geldiğinizde gezmeye ne olur mutlaka görüşelim.. bu arada sen asıl nasıl samimi,doğal, güzelsin.. çok seviyoruz seni biz..

canlarım Elifi sorarsanız iyi Allah a sükür bu arada üstten 2 dişi çıkıyor ve damakları şiş o sıkıntımız var, halimize çok şükür.. alt dişler çok kolay çıktı üstler zorlamakta..
genel anlamda herkes iyi inşAllah.. çok özledim sizi burayı muhabbetlerimizi..

Gülllll hayırlı uğurlu olsun inşAllah,sağlıkla kucagınıza almayı kısmet etsin Allah..
Gül gebe kalmadan önce dr kontrolune gittin mi, merak edip bilmediğimden soruyorum sezeryan sonrası gebe kalabilirsin dedi mi? Doktor.. gerçi Fatih Emir 1 yaşında artık ameliyat yerin iyileşmiştir heralde di mi? Bende hala adet olmadım bu arada..

kızlar bu arada bebişler gece üstünü açıyor ya ben şöyle yapıyorum hastane çıkışındaki takımında battaniye var hem küçük hemde ince penye, ben onu karnına beline sarıyorum doluyorum yani Elifi çorapsız yatırıyorum 2 aylıktan beri gece kalkıyorum sadece bu sardığım battaniye oluyor üzerinde çok şükür hasta falan olmadı.. sizde deneyin isterseniz

Son düzenleme:
kızlar günaydın, ben 1 haftayı geçti hala hastayım grip oldum ama nasıl bi grip anlamadım resmen çenem dişlerim göz yuvalarım ağrıyor geçen gün ateşimde çıktı gece sular içindeydim burnum akıyor ama tıkanıyorda rahat nefes alamıyorum kulaklarım tıkanıyor bi düzelemedim gitti doktorada gitmedim, 34+3 olduk bu gece yattığım yerde dönerken pelvis kemiğimidir nedir oradada ağrı vardı yürürkende var erkenmi doğum yapıcam nedir bilenler bi cevaplayın ne olur

Gùnaydin kizlar....
Bize gun 6da basliyor.Geeliyorum okuyorum ana yazamiyorum Ayse ev isleri günler gecip gidiyor.15gün sonra memlekete gidicez kizimla ilk ucak yolculugu yapicaz sakincasi olur diye korkuyorum insallah sagsalim atlatiriz uzun sure kaalicam psikolojikmen ihtiyacim var...Haziranin 4 ünde asimiz var 5inde yola cikicaz yaptirip mi gitsem yaptirmadan mi gitsem karar veremiyorum sizce ne yapmaliyim ?

Özlem canim o kemik agrisi hep oluyor .Korkma zamaninda gelir insallah.Grip icin ihlamuur ve adacayi ic atesine dikkat et gecmkis olsun.

sağol canım burda bi arkadaşta o ağrı başladıysa doğum yakındır dedi cmts günüde yengem beni ilk defa gördü karnın asağı inmiş senin 1 ayın yok dedi halbuki benim karnım hiç yukarı çıkmadıki hep aşağıdaydı bunları duydukça panik yapmaya başladım,evde daha hiç bişey hazır değil izin başladığında yapmayı planladığım için erteliyorum.

aşı yaptırdıktan sonra ayşe rahatsız olabilir uçaktada zor olur senin için, gittiğin yerde yaptırabilirsen daha iyi olur gibi geldi bana göre, tecrübeli anneler daha iyi yorum yapabilir sanırım.

oo hayırlı olsun..hakkariden sonra antalya sana iyi geleccek:))

geçmiş olsun ya niye doktora gitmiyosun..git ilaç milaç versinde içte iyileş alalal..

oo hoş geldiniz..nasılsınız:)
bu arada benimkide üstünü açıyor..bende deneyeyim o yöntemi..kışın olursa zaten uyku tulumu alırım..

bizde bu hafta sonu trabzona gittik ilk araba yolculuğumuzu yaptık..iyi geçti bi sıkıntı çıkmadı..ama uçak için sana tavsiyem bol bol emzir yada emzik alıyosa ağzına ver..kulakları tıkanmasın..

geçmiş olsun ya niye doktora gitmiyosun..git ilaç milaç versinde içte iyileş alalal..

sağol canımm,yaa ilaç veremezler diye düşündüm ondan gitmedim pazar günü ateşim vardı soğuk kompresler var ya ondan koyduk düştü düşmese gidecektim ama aşırı yüksek değildi yani

sağol canımm,yaa ilaç veremezler diye düşündüm ondan gitmedim pazar günü ateşim vardı soğuk kompresler var ya ondan koyduk düştü düşmese gidecektim ama aşırı yüksek değildi yani

özlemiiimmmm geçmiş olsun canım benim.. yazıyordum yarım kaldı banada diyorlardı karnın asagıda 1 ay beklemez vs diye ben 38de doğurdum hayırlısıyla.. çok az kaldı özlem yaa Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bişey hazır değil demişsin çanta yapmadın mı yapmadınsa da telaş etme 1 gunluk işler hayırlısıyla..bende son anda yapıp arabanın arkasına atmıştım.. hey gidi günler heyy :)), bu anların da tadını çıkart sonradan özlüyor insan :)

tumayımmm gezmelere gidecekseniz ben olsam gittiğim yerde sağlık ocagında vurdururum.. şimdi huysuz falan olur yollarda uçakta hele uğrasmazsın.. tek başına mı yapıcaksın yolculuğu.. çok heyecanlı :))

yapmadım canım yaa önce bi çanta almam lazım sonrada aldıklarımızı yıkayıp ütülemem yerleştirmem lazım hala bi kaç eksik var vakitsizlikten ve şu hastalıktan halledemedim

tubacığım hoş geldin canım uzun zamandır yoktun demek annendeydin inşallah eşinle büyük problemleriniz yoktur halledersiniz orta yolu bulursunuz

çok sağol canım,inş düzelir ve aynı şeyler tekrarlanmaz,Allah herkese evinde aiilesinde huzur nasip etsin inş
Canım yaaa allah huzur ve mutlulugunuzu daim etsin inş.

amin herkesin mutluluğu daim olsun

yasocum ben de diyetteyim 63 kilo ile başladım şimdi 59 kiloyum,annemdeyken hergün yüryüşe çıkıyordum ama burada çıkamıyorum,ben de evde oynuyorum falan inş sağlıkla 55 kilo olabilirim,sen de sağlığını bozmadan yapmaya dikkat et

güll çok tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş,ne güzel beraber büyrler,

çok geçmiş olsun özlem,inş en kısa zamanda atlatırsın,miniğin de seni üzmeden en hayırlı zamanda gelsin inş

asyamca / gülhan 09.05.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
tmyomr/ tümay 12.05.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
zakkumx/zeynep 13.05.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla kolaylıkla doğması

Canlar geriden geliyorum nolur hakkınızı helal edin...Dualarınızı okudum...RABBİM dileklerinizi kabul etsin İNŞALLAH...

çok geçmiş olsun özlem,inş en kısa zamanda atlatırsın,miniğin de seni üzmeden en hayırlı zamanda gelsin inş

çok sağol canım,inşallah çabucak atlatırım ben yine neysede bebeğe bişey olursa diye korkuyorum Allah korusun,inşallah hayırlısı ile vakti zamanında gelir

Selam kızlar ben geldimm 🌸
Ve sizleri çok özledim.. Doğum günü hazırlıklarımız son hızıyla devam ediyor oğluşum adam oldu artık ya kendi başına hep hareket ediyor, elimi bile tutmak istemiyor ah ah ne çabuk büyüdü diyorum..

Yasemincim bende hergün diyete başlıyorum, eşim alıp geliyo çikolatayı yemicem diyorum, sonra emziriyorum anında gözüm bişiler arıyor, hemen alıp yiyorum.. Sanırım şu emzirme olayı bitmeden bendeki şu 10 kilo da Gitmeyecek gibi..

İphoneun kadınlar kulubü uygulaması varmış, onu indirdim süpermişş daha sık geleceğim inşallah allaha emanet olun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah maşallah bizim ilk bebişler büyümüşte adam olmuş doğum günleri gelmiş zaman nasılda geçiyor

Günaydın sevgili canım arkadaşlarım,
Dün akşam durduk yere birden bire bi boğaz ağrısı, akabinde kulaklarıma delice vuran bir ağrı, arkasından sırt ve göğüs ağrısı olmak üzere acayip bir hastalığa yakalandım. ama bir anda olması şaşırtıcıydı o gece fena geçti, neyse ilaç çorba morba derken hafifledi çok şükür. ayy sakın vitaminsiz kalmayın güçsüz kalmayın kızlar, pat diye gelip yapışıyor hastalıklar yoksa.

Şimdide geçmişe vereceğim cevaplara gelelim;

Gül'cüm son durum yarın belli olacak sanırım, ama çizgilerin silik silik kız yani tam anlamıyla varmı ben anlayamadım, benimde öyle hayalet çizgilerim çıkardı ama sonuçta negatif olurdum, inşallah seninkisi öyle değildir kuşum haberlerini bekliyoruz 4 gözle.

Bedriyem canım hoşgeldin özlemişim seni, betülünde sanki üst diş yerleri kabarık kabarık duruyor, yani diş görünmüyorda kabarmış gibime geldi, alttan 2 dişi çıktı ama uykusuz gecelerle birlikte çıkmıştı, inşallah bundan sonrakiler kolay çıkar, evrene olumlu mesajlar gönderelim unutmayalım
ayrıca o söylediğin kundak nasıl kız ben anlamadım, ben direk kare bir battaniyenin içine koyup elini kolunu sarıp öyle yatırıyorum, tabi gece hepsi foraaaa

Özlem'cim ayy canım benim yaa Allahım şifa versin sana inşallah, en kötüsü de hamilelikte hasta olmak, ama varya ben de dün çok kötü hasta oldum, gece minoset içtim çok iyi geldi, hamileyken içilebiliyor sende içebilirsin bence. Ayrıca o kemik ağrısı bende de vardı, herkeste oluyor sanırım. Ben erken doğurdum ama erken doğurmayanlarda da oluyor kuşum. vucut hazırlanıyor artık yavaş yavaş genişliyor, Allah yardımcın olsun ayyy şuanda senin yerinde olmak istemezdim biliyormusun. neden diyeceksin; çünkü hamileliğim çok sıkıntılı geçti ya, bir hamile görsem inanki kafamı başka tarafa çeviriyorum resmen psikolojim bozulmuş, ozamanlar yaşadığım tüm sıkıntılar aklıma geliyor. Allahım hepinize yardım etsin...

Tümay'ım eğer gittiğin yerde çok kalmayacaksan aşıyı gelince yaptır derim ben, gerçi her çocukta ateş filan olmuyor ama ya olursa çok zor olur senin için bide yabancı yerde olacaksın. gerçi seninki 6. ay aşısı değil sanırım. bir önceki aşı eğer bebeğinde ateş ağrı huysuzluk yapmadıysa bu aşıda yapmaz. ALlah yolunuzu açık etsin kolay bir yolculuk olsun inşallah canım

Buket'cim arabada benimkide mutlu ama tabi çok uzamadığı müddetçe :) gece betül uyanıyor, bi müddet uyanık kalıyor söyleniyor filan seninkide öyle yapıyormu, yeni huy çıkarttı cimcime gece söylenmesi

Tuba'cım maşallah sana valla zaten hamile olmadan ne verdin o yani, sonra biraz zor oluyor o işler, şimdi betül varken spor da yürüyüşte yapamıyorum onun için bende böyle yöntem buldum işte, sabah k-fleks+süt - öğlen pilavsız makarnasız herahngi bir yemek - akşam salata üzerine et tavuk yada balık. çikolata bisküvi filan onları hiç yemiyorum bakalım ne olacak.

Meralim özlüyorum seni nerelerdesin yaaa benim şahsım adına hakkım helal olsun yeterki seni iyi ol moralin iyi olsun işlerin yolunda gitsin, birde azıcık azıcık buraya gel

Çiğdem kuşum ayy evet emzirdikten sonra insan resmen saldırır şekilde ne yiyeceğini şaşırıyor, haklısın. Minik kuşun doğum günü şimdiden kutlu olsun ALlahım ona nice uzun yıllar sağlıklı huzurlu yaşlar yaşamasını nasibetsin.

Gecmis olsun canim dikkat et benim esim ne zaman rejim yapsa hasta olur vucudu gucsuz dustugu icin biraz kendini rahat birak zamanla verirsin canim.Ben evlendigimde 42 kiloydum simdi 60 kilocugum kizim icin herseye deger diyorum.Sen dunyalar tatlisi bir prenses dogurdun eee haliyle butun guzelligini o aldi.

Ben asiyi orda yaptiricam yolda huzursuzlanirsa zor olur.2.ay asisi ates yapti buda yapabilir .

kuşum evvela geçmiş olsun..soruna gelince..benimki gece değilde sabah 6 da hortlayıp kendi kendine söyleniyo..iki saat konuşuyo felan..bide öğrenmiş şimdi yan yatıyo..benimki henüz yüz üstü dönemiyo..yan dönüyo ama kolunu kurtaramıyo..geceleride yan dönüp yan yatıyo hasbam:))bütün bir gece onun üstünü örtmekle geöçiyo...
bu arada benimkinin dişi henüz çıkmadı..dün doktor kontrolü vardı..kızarmış diş etleri dedi doktor..1 yaşına kadaar vakti var..ölçüt değil dedi..içimi biraz rahatlatı..ama bol bol kaşınıyo bu ara..

betülde öyle yüzüstü dönemiyor, ancak yan dönüyor ve dediğin gibi kol altta kalıyor tabi :)
benimkide tam tersi ben hep onu yan yatırıyorum, gece bi bakıyorum sırt üstü düz yatıyor. tabi canım yürümesi konuşması dişleri filan ölçüt değil her bebekte farklılık gösterir. hiç oralara takılma kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…