- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.681
betülde öyle yüzüstü dönemiyor, ancak yan dönüyor ve dediğin gibi kol altta kalıyor tabi :)
benimkide tam tersi ben hep onu yan yatırıyorum, gece bi bakıyorum sırt üstü düz yatıyor. Tabi canım yürümesi konuşması dişleri filan ölçüt değil her bebekte farklılık gösterir. Hiç oralara takılma kuşum
Günaydın sevgili canım arkadaşlarım,
Dün akşam durduk yere birden bire bi boğaz ağrısı, akabinde kulaklarıma delice vuran bir ağrı, arkasından sırt ve göğüs ağrısı olmak üzere acayip bir hastalığa yakalandım. ama bir anda olması şaşırtıcıydı o gece fena geçti, neyse ilaç çorba morba derken hafifledi çok şükür. ayy sakın vitaminsiz kalmayın güçsüz kalmayın kızlar, pat diye gelip yapışıyor hastalıklar yoksa.
Özlem'cim ayy canım benim yaa Allahım şifa versin sana inşallah, en kötüsü de hamilelikte hasta olmak, ama varya ben de dün çok kötü hasta oldum, gece minoset içtim çok iyi geldi, hamileyken içilebiliyor sende içebilirsin bence. Ayrıca o kemik ağrısı bende de vardı, herkeste oluyor sanırım. Ben erken doğurdum ama erken doğurmayanlarda da oluyor kuşum. vucut hazırlanıyor artık yavaş yavaş genişliyor, Allah yardımcın olsun ayyy şuanda senin yerinde olmak istemezdim biliyormusun. neden diyeceksin; çünkü hamileliğim çok sıkıntılı geçti ya, bir hamile görsem inanki kafamı başka tarafa çeviriyorum resmen psikolojim bozulmuş, ozamanlar yaşadığım tüm sıkıntılar aklıma geliyor. Allahım hepinize yardım etsin...
Günaydın sevgili canım arkadaşlarım,
Dün akşam durduk yere birden bire bi boğaz ağrısı, akabinde kulaklarıma delice vuran bir ağrı, arkasından sırt ve göğüs ağrısı olmak üzere acayip bir hastalığa yakalandım. ama bir anda olması şaşırtıcıydı o gece fena geçti, neyse ilaç çorba morba derken hafifledi çok şükür. ayy sakın vitaminsiz kalmayın güçsüz kalmayın kızlar, pat diye gelip yapışıyor hastalıklar yoksa.
Şimdide geçmişe vereceğim cevaplara gelelim;
Gül'cüm son durum yarın belli olacak sanırım, ama çizgilerin silik silik kız yani tam anlamıyla varmı ben anlayamadım, benimde öyle hayalet çizgilerim çıkardı ama sonuçta negatif olurdum, inşallah seninkisi öyle değildir kuşum haberlerini bekliyoruz 4 gözle.
Bedriyem canım hoşgeldin özlemişim seni, betülünde sanki üst diş yerleri kabarık kabarık duruyor, yani diş görünmüyorda kabarmış gibime geldi, alttan 2 dişi çıktı ama uykusuz gecelerle birlikte çıkmıştı, inşallah bundan sonrakiler kolay çıkar, evrene olumlu mesajlar gönderelim unutmayalım
ayrıca o söylediğin kundak nasıl kız ben anlamadım, ben direk kare bir battaniyenin içine koyup elini kolunu sarıp öyle yatırıyorum, tabi gece hepsi foraaaa
Özlem'cim ayy canım benim yaa Allahım şifa versin sana inşallah, en kötüsü de hamilelikte hasta olmak, ama varya ben de dün çok kötü hasta oldum, gece minoset içtim çok iyi geldi, hamileyken içilebiliyor sende içebilirsin bence. Ayrıca o kemik ağrısı bende de vardı, herkeste oluyor sanırım. Ben erken doğurdum ama erken doğurmayanlarda da oluyor kuşum. vucut hazırlanıyor artık yavaş yavaş genişliyor, Allah yardımcın olsun ayyy şuanda senin yerinde olmak istemezdim biliyormusun. neden diyeceksin; çünkü hamileliğim çok sıkıntılı geçti ya, bir hamile görsem inanki kafamı başka tarafa çeviriyorum resmen psikolojim bozulmuş, ozamanlar yaşadığım tüm sıkıntılar aklıma geliyor. Allahım hepinize yardım etsin...
Tümay'ım eğer gittiğin yerde çok kalmayacaksan aşıyı gelince yaptır derim ben, gerçi her çocukta ateş filan olmuyor ama ya olursa çok zor olur senin için bide yabancı yerde olacaksın. gerçi seninki 6. ay aşısı değil sanırım. bir önceki aşı eğer bebeğinde ateş ağrı huysuzluk yapmadıysa bu aşıda yapmaz. ALlah yolunuzu açık etsin kolay bir yolculuk olsun inşallah canım
Buket'cim arabada benimkide mutlu ama tabi çok uzamadığı müddetçe :) gece betül uyanıyor, bi müddet uyanık kalıyor söyleniyor filan seninkide öyle yapıyormu, yeni huy çıkarttı cimcime gece söylenmesi
Tuba'cım maşallah sana valla zaten hamile olmadan ne verdin o yani, sonra biraz zor oluyor o işler, şimdi betül varken spor da yürüyüşte yapamıyorum onun için bende böyle yöntem buldum işte, sabah k-fleks+süt - öğlen pilavsız makarnasız herahngi bir yemek - akşam salata üzerine et tavuk yada balık. çikolata bisküvi filan onları hiç yemiyorum bakalım ne olacak.
Meralim özlüyorum seni nerelerdesin yaaabenim şahsım adına hakkım helal olsun yeterki seni iyi ol moralin iyi olsun işlerin yolunda gitsin, birde azıcık azıcık buraya gel
Çiğdem kuşum ayy evet emzirdikten sonra insan resmen saldırır şekilde ne yiyeceğini şaşırıyor, haklısın. Minik kuşun doğum günü şimdiden kutlu olsun ALlahım ona nice uzun yıllar sağlıklı huzurlu yaşlar yaşamasını nasibetsin.
canım yaa sendemi hasta oldun grip salgını var herhalde benimde kulaklarım tıkanıp çenem ağrıyor şuanda önce gözlerim sonrada çeneme vuran bi ağrı başladı Allahtan göğüs ağrısı sırt ağrısı yok,benim çene ağrım birden başladı gece yatarken garip bişey oldu ondan beridir ağrıyor bi iyileşşem iyi olacaktı sende kendine çok dikkat et Allah şifa versin. ben minoset içmiyorum ama parol içiyorum arada,bu bahsettiğim ağrı başlayınca korktum birden vallazaman yaklaştıkça insan biraz tırsıyor:18:aslında ben gelip gelip dert yandım sanırım ama genel olarak zor değil kolay hamilelik geçirdim ara ara boğaz ağrısı grip falan olunca onlar beni zorladı seninki zordu ama çok şükür ben iyi geçirdim ara ara kalça ağrısı sırt ağrısı falan oldu geçiyo işte hepsi yaa
Hep tahminler tahminler. . :)) şimdi de bana normal doğum yapıcaksın gibime geliyor.. Bakalım hayırlısı olsun da inşAllah..
bu arada kızlar bişey dicem elifin mama sandalyesi var o 2 gun önce sıkışmış gibi oldu b baktım bi türlü tam oturmuyor tam elifi alıcam mutfaktaydık o çatçat diye geriye doğru bi açıldı komple inanın tepetaklak betona vuruyordu bi karış kaldı Allah tarafından yeleğinden tuttum sizde varsa mama sandalyeniz dikkat edin ne olur sandalyeyi çektiğinizde tam oturmuyorsa mutlaka bebekler üzerinde değilken düzeltin Allah ım hepimizin meleklerini korusun inşAllah Yarabbim..
canımm Yaseminimmmm Betulmuzunn çıktı mı alt dişleri hayırlı uğurlu olsun inşAllah güzel güzel etler, pastalar annesinin harika yemeklerini yesin bol boll.. bizimde alt kolay çıkmıştı ama üst bizi çok zorlamakta 2 tane şişi var ust damakta patlamadı bi türlü ama dediğin gibi evrene olumlu msj gönderelim Allah ın izniyle canları yanmadan kolaylıkla cıksınsınlar inş.. bu arada Betul odasında uyumaya alıştı mı? Yasemin imm ne durumdasınız? heee o kundak dediğimiz de ben karışık anlattım o yüzden anlayamamışsın bişey yok yoksa bu hastane çıkışında bi tane ince penye battaniye var onu karnına beline sarıyorum komple doluyorum bacaklarını da açıkta bırakıyorum üzerini öyle örtüyorum ne kadar debelenirse debelensin onu çıkaramıyor ayaklarını örtmediğim için, böylelikle açılsa bile karnı beli örtülü oluyor ki ayakları çorapsız olduğu halde üşütmedi çok şükür.. bende bu ara elifi yere yorgan serdim üzerine koyuyorum dönsün etsin diye ama üşür diyede çok korkuyorum.. yere atınca 10 15 günden hemen dönmeleri farkediyor bide ben dra demiştim 6,5 aylıktı dönmüyordu oda bana bunların hiç biri ölçüt değil dönsedeee bişeyin kanıtı değil dönmesede rahat ol demişti.. 7 aylık olurken döndü.. dönmezken koltukta bırakabılıyordum.. daha rahattıbana da iyilik yaramıyor sanırım.. bu arada kızlar bişey dicem elifin mama sandalyesi var o 2 gun önce sıkışmış gibi oldu b baktım bi türlü tam oturmuyor tam elifi alıcam mutfaktaydık o çatçat diye geriye doğru bi açıldı komple inanın tepetaklak betona vuruyordu bi karış kaldı Allah tarafından yeleğinden tuttum sizde varsa mama sandalyeniz dikkat edin ne olur sandalyeyi çektiğinizde tam oturmuyorsa mutlaka bebekler üzerinde değilken düzeltin Allah ım hepimizin meleklerini korusun inşAllah Yarabbim..
bedriyeeeee heyecanlanıyoruuumm bende hep normal düşündüm ve düşünüyorum ama bizim doktor gün biraz geçince fazla bekletmiyor veriyor suni sancıyı o biraz sıkıntılı yaaa arkadaş 10 saat sancı çekti suni sancı ile sonra bebek yukarı kaçmış sezeryan oldu:18:
ay geçmiş olsun..allah korusun yavrularımızı:)
geçmiş olsun canım Allah korumuş
yaa ennn rahat sağlıklı hangi yolsa öyle al kucagına bebegini, belki senin suni sancıya gerek kalmazsende normal doğuracak potansiyel var..
Kızlar nasılsınız bakalım görusmeyelı
sen nasılsın asıl..havadisler neler..ne yapıyosun?
iyi cnm cok sukur hersey yolunda beklemedeyız hala dıyetıde bıraktım bu ara:) yogun gecıyo iş yerınde yenı hbaerler varmı gecmış yapamadım henuz
yakın zamanda doğuran eden yok..eli kulağında beklyenler var işte..şimdilik bunlar..bende ihmal ettim buraları..eskş gğnlerş arıyorum...
Herkese merhaba
kimler gelmis hosgelmis uzun zaman sonra gelenler olmus hersey yolunda olmasina sevindim
bende durumlar soyle kizlar ama takmiyorum Rabbim hayirlisini nasip etsin Insaallah. Eger 11 hazirana kadar sancim gelmezse o gun yatisim varozlemin dedigi gibi banada suni sanci vereceklermis. Sekerden dolayi bir gun bile fazla kalmasini istemiyotlar.
Hatta suan bir hafta geriden geliyor dedi ama buda normal dedi ona anlam veremedim ama Allaha emanet Insallah hersey duzelecek insaallah inaniyorum.
Ozlemim biz sukur 38 haftaya girdik ama doktorumun umitsizce insaallah kendinden sancin gelir demesi beni acikcasi dusundurdu. Hastanedeki doktorda ayni fikirde o gun muhakkak gel ihmal etme dedi. Suni sanci normal sancidan cok daha siddetliymis herhalde beni korkutan o oluyor sadece. Rabbim hepimize guc kuvvet versin Insaallah kolay bir dogum olur saglikli gene dunyaya gelir minikler. Eli ayagi duzgun olsun Insaallah
tatlım dr gitmedim dra kalsa 2 yıl yapma dedi :)zaten doğurana kadar 19 ay geçmiş olucakGülllll hayırlı uğurlu olsun inşAllah,sağlıkla kucagınıza almayı kısmet etsin Allah..
Gül gebe kalmadan önce dr kontrolune gittin mi, merak edip bilmediğimden soruyorum sezeryan sonrası gebe kalabilirsin dedi mi? Doktor.. gerçi Fatih Emir 1 yaşında artık ameliyat yerin iyileşmiştir heralde di mi? Bende hala adet olmadım bu arada..
tatlım evet silik silik cıktı ama 13.15.günde öğrendim benim erken döllenme oluyo ya ondan heralde bak bugün daha adet günüm nerdeyse 1 hafta oldu test yapalı bakalım yarın belli olucak..bu arada yarın kuşumu kucağıma aldığım gün ne cabuk geçiyor tabi biryandanda hazırlıklara devam ediyorum kurabiyeler tamam zaten ekliyimGünaydın sevgili canım arkadaşlarım,
Şimdide geçmişe vereceğim cevaplara gelelim;
Gül'cüm son durum yarın belli olacak sanırım, ama çizgilerin silik silik kız yani tam anlamıyla varmı ben anlayamadım, benimde öyle hayalet çizgilerim çıkardı ama sonuçta negatif olurdum, inşallah seninkisi öyle değildir kuşum haberlerini bekliyoruz 4 gözle.
Bedriyem canım hoşgeldin özlemişim seni, betülünde sanki üst diş yerleri kabarık kabarık duruyor, yani diş görünmüyorda kabarmış gibime geldi, alttan 2 dişi çıktı ama uykusuz gecelerle birlikte çıkmıştı, inşallah bundan sonrakiler kolay çıkar, evrene olumlu mesajlar gönderelim unutmayalım
ayrıca o söylediğin kundak nasıl kız ben anlamadım, ben direk kare bir battaniyenin içine koyup elini kolunu sarıp öyle yatırıyorum, tabi gece hepsi foraaaa
Tümay'ım eğer gittiğin yerde çok kalmayacaksan aşıyı gelince yaptır derim ben, gerçi her çocukta ateş filan olmuyor ama ya olursa çok zor olur senin için bide yabancı yerde olacaksın. gerçi seninki 6. ay aşısı değil sanırım. bir önceki aşı eğer bebeğinde ateş ağrı huysuzluk yapmadıysa bu aşıda yapmaz. ALlah yolunuzu açık etsin kolay bir yolculuk olsun inşallah canım
Buket'cim arabada benimkide mutlu ama tabi çok uzamadığı müddetçe :) gece betül uyanıyor, bi müddet uyanık kalıyor söyleniyor filan seninkide öyle yapıyormu, yeni huy çıkarttı cimcime gece söylenmesi
Tuba'cım maşallah sana valla zaten hamile olmadan ne verdin o yani, sonra biraz zor oluyor o işler, şimdi betül varken spor da yürüyüşte yapamıyorum onun için bende böyle yöntem buldum işte, sabah k-fleks+süt - öğlen pilavsız makarnasız herahngi bir yemek - akşam salata üzerine et tavuk yada balık. çikolata bisküvi filan onları hiç yemiyorum bakalım ne olacak.
Meralim özlüyorum seni nerelerdesin yaaabenim şahsım adına hakkım helal olsun yeterki seni iyi ol moralin iyi olsun işlerin yolunda gitsin, birde azıcık azıcık buraya gel
Çiğdem kuşum ayy evet emzirdikten sonra insan resmen saldırır şekilde ne yiyeceğini şaşırıyor, haklısın. Minik kuşun doğum günü şimdiden kutlu olsun ALlahım ona nice uzun yıllar sağlıklı huzurlu yaşlar yaşamasını nasibetsin.
selam kızlar nasılsınız..bugün fatihin 12 ay aşısını yaptırdık çok ağladı kuzum ya 2 kol 1 bacaktan oldu..bende kan verdim yarın belli olucak 13.30da gidicem.
.
tatlım dr gitmedim dra kalsa 2 yıl yapma dedi :)zaten doğurana kadar 19 ay geçmiş olucak
tatlım evet silik silik cıktı ama 13.15.günde öğrendim benim erken döllenme oluyo ya ondan heralde bak bugün daha adet günüm nerdeyse 1 hafta oldu test yapalı bakalım yarın belli olucak..bu arada yarın kuşumu kucağıma aldığım gün ne cabuk geçiyor tabi biryandanda hazırlıklara devam ediyorum kurabiyeler tamam zaten ekliyimEki Görüntüle 1123887 pasta ve cupcakeler kaldı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?