- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.701
Selam bebekler, yatılı misafirlerim vardı pazartesi gittiler, ama ev hala savaş alanı bir sürü çamaşır var neyse..şöyle bir göz gezdirdim
OZLEM canım çok gecmiş olsun, aman diyim dikkat et, iyileşmezsen dr git, gerçi sen ne yapacağını daha bilirsin, öptüm seni
BUKET balım sen ve BEDRIYE topiğe sahip çıkmışsınız öptüm sizi :))
Canlarım bugün kontrolüm vardı be beni yine yatırdılar zaten yarına da yatırmayı planlıyorlardı ama bu biraz ani oldu işin ilginç kısmı doktorumun kayınbabası vefat etmiş bir hafta yokmuş bakalım herşeyin hayırlısı...
Yarın sabaha belli olur durumum sizleri de haberdar ederim
Allah'a emanet olun
kızlar sizler anne oldugunuz için size bi soru sormak istiyorum..hamileliğinizi ne zaman öğrendiniz şöle ki ben adetımden 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif cıktı ama adetım 1 gün geçikti ve gebelik testı yaptım silik çizgi çıktı böle bişiy yaşayan olmuşmuydu şimdiden teşekkürler...
Buketim ben nerdeyse 2 aydır o dediğin yemek sistemini uygulamaya çalışıyorum Betüle. inşallah yağmuş ,iştahlı olur hapur hupur yer, en sevdiğim şey ona çorba yapmak, ayy elime ne gelirse atıyorum ya tam adı üstünde çorba oluyor :)))
Özlemcim kuşum suni sancı zor hakkaten rabbim hayırlısı ile herkese normal doğum nasibetsin, şimdi burda suni sancı saatlerimi anlatmak istemiyorum aman aman, ben hamileliğim bile hatırlamak istremiyorum zaten, dün gece yatağa attım kendimi pat diye, ohhh beeee dedim iyiki hamile değilim :))) eşim dioki nerden çıktı şimdi bu diyo, ayy dedim hatırlamıyormusun hamişken nasıl hareket edemiyordum filan ıyy dedim yattım :)
Bedişim ayy o mama sandalyesi bendede var, her oturttuğumda korkuyorum yaa artık miniklerimiz kilolandı da çünkü sanki taşıyamayacakmış gibi geliyor korkuyorum hep. ama varya sana helal olsun maşallah iyi yakalamışsın. ayy özlemişim seni kızz oyyy kucaklamam geldi valla
sekerkız Tuba canım idare edip gidiyoruz sen nerelerdesin bakalım yoklamalarda yoksun hep, ooo diyet miyette fora salış gidiyorsun desenegel topiğe birlikte zayıflayalım kuşum birbirimize destek olalım yarış yapalım bişey yapalım
Nartanesi Ayşemm hoşgeldin maşallah sana yaaa sen ne ara 38 oldun kuzum benim ayy zaman nasıl geçiyor, maşallah bundan sonra hiç korkma canım nezaman doğarsa doğsun sağlıkla doğarlar Allahın izniyle. ah birde normal doğum olsa süper tabi ama suni sancı mecbursa yapılacak bişey yok, evet sancılı ve zor ama hayatta herşey gelip geçiyor hiç takma kafana kendini ALlaha emanet et.
Güüüülllll ayy çok heyecanlıyım bugün saat 13te bakalım ne cevap çıkacak ayyyy inanmıyorum topiğimizin ikinci bebeklerinin açılışını sen yapacaksın bu gidişle
Burcum ayyy yap yap bol bol iş yap kuzum, bak yakında hamiş olunca iş yapmayı bile özleyeceksin, rabbim sana o günleri hemencicik en kısa zamanda göstersin, iş yapmayı özle emiiiiii
Pettyy isimli arkadaş, bende adetimden 3 gün önce yapmıştım ikinci çizgi %50 görünüyordu, ama kimseninki kimseye uymaz tatlım, çünkü belki sen geç döllenme olmuşsundur çizgi daha geç çıkar, belki ben erken döllenme olmuşumdur filan. yani sen biraz daha bekle inşallah hayırlısı ile hamilesindir.
Aslımmmm ayy minik kuşlar geldi geliyor desene ayy çok heyecanlı bide şansa bak drun kayınbabası ölmüş, benimde buna benzer bişeydi baştan beri gittiğim dr bana son ayımda artık ben sana bu hastanede bakamam erken doğurma ve bebeğin küveze girme ihtimali yüksek dedi, ben bu sorumluluğu alamam bu hastanede küvez yok başka yere git demişti, hiç tanımadığım bir dr doğurtmuştu beni. ama hiç kafana takma zaten o doğum anında kim gelirse gelsin o senin kurtarıcı meleğin oluyor o dr sana bayram müjdecisi gibi görünüyor seni kurtaracağı için
Mesudeeeeee kuzummmmm en nerdesin özledim nerdesin sen betüşümün ablasının annesi oyyy öpüyorum seni canım canım
Özlemcim kuşum suni sancı zor hakkaten rabbim hayırlısı ile herkese normal doğum nasibetsin, şimdi burda suni sancı saatlerimi anlatmak istemiyorum aman aman, ben hamileliğim bile hatırlamak istremiyorum zaten, dün gece yatağa attım kendimi pat diye, ohhh beeee dedim iyiki hamile değilim :))) eşim dioki nerden çıktı şimdi bu diyo, ayy dedim hatırlamıyormusun hamişken nasıl hareket edemiyordum filan ıyy dedim yattım :)
amiin canım inşallah normal doğum nasip olur,aslında güzel bişey bu hamilelik yasemin yaa ben özlermiyim acaba diye düşünüyorum ee hamilelik için onca zamanın özlemi oluyor yaa ondan olsa gerekama bu aralar gece bazen uyanıyorum 1-1,5 saat geri uyuyamıyorum dönüp duruyorum,bazen kanepeye uzandığımda daralıyorum yatamıyorum ama yinede şikayetçi değilim
ayy canım benim yaa, çok bekledik hamile olmayı haklısın, bende hep öyle düşünüyordum hamilelik ne güzel özlerim filan diye ama bende sıkıntılar oldu ya hep bütün hamilelik algılarım bozuldu oyüzden
olsun olsun sen yinede güzel anları hatırlamaya çalış daha 2.bebeklere sıra gelecek Allah izin verirse
anaaaaa ikincimiiiiişte o benim huniyi kafama takıp bakırköye gidip yatacağım gün olur heralde büyük konuşmamak gerek tabiki o yüzden hiç yorum yapmamaya çalışıyorum bu ikinci konusunda ama ALlah kalbimi biliyor hiç istemiyorum başka çocuk. Rabbime şükürler olsun verdi bir betüş, o bana yazada yeter kışa da :))))
Canlarım bugün kontrolüm vardı be beni yine yatırdılar zaten yarına da yatırmayı planlıyorlardı ama bu biraz ani oldu işin ilginç kısmı doktorumun kayınbabası vefat etmiş bir hafta yokmuş bakalım herşeyin hayırlısı...
Yarın sabaha belli olur durumum sizleri de haberdar ederim
Allah'a emanet olun
Selam bebekler, yatılı misafirlerim vardı pazartesi gittiler, ama ev hala savaş alanı bir sürü çamaşır var neyse..şöyle bir göz gezdirdim
OZLEM canım çok gecmiş olsun, aman diyim dikkat et, iyileşmezsen dr git, gerçi sen ne yapacağını daha bilirsin, öptüm seni
YASO bebegim sana da çok geçmiş olsun canım, aman kız bu ne herkes hasta, dikkat et kuzum
AYSE tatlım maşallah doğuma az kalmış inşallah kendi sancınla doğurursun, hakkınızda en hayırlı doğum şekli olsun inşallah, doğumdan sonrada şeker de biter inşallah
ASLI canım benim yarın hastaneyew yatacaksın sanırım Allah yardımcın olsun dua edicem sana inşallah, sağsalim gelsin miniklerin
SEKERKIZ TUGBA canım seni görmek ne güzel hoş geldin sefa geldin, aman biraz ara ver rejime çok bunaltma kendini, iyi olduğuna sevindim , ara sıra uğra haber ver kendinden
FB TUGBA balım sende hoşgeldin, Allah evine huzur versin, inşallah herşey istedigin gibi olur ve eşinle eskisinden daha iyi olursun
FERHAN tayininiz antalya ya çıkmış ohh harika gözünüz aydın olsun hayırlı olsun sizin için
GÜL tatlım hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin bebegin, inşallah kız olur :)
BUKET balım sen ve BEDRIYE topiğe sahip çıkmışsınız öptüm sizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?