Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım diyeti bıraktım ama ara ara topıge gelıcem ınsalla yogunduk cok iş yerınde

Kızlar fatihin ateşi çıktı akşam 12.13.15. Ay aşılarını bir vurdular bilmiyorum ondanmı şurup verdim istifra etti..bende fitil verdim şuan iyi gece deliksiz uyudu bugünde atlatalım bişi olmaz inşallah 1 yaş aşısı yaptırcakalrın dikkatine...
evet canım bende farkındayım allahımın hediyeleri canım 1de gidicem dra :)İLK ÇİZGİYİ 15 MAYISTA GÖRÜDM EVLİLİK YILDÖNÜMÜMZDE :)
amin tatlım inşallah..
tatlım ben hep erken öğrendim adet başlangıcından itibaren sayarsak 22.gün adet bitiminden sonra sayarsak 13.15. Gün öğrendim hep ama dr erken döllenme dedi gec döllenme vardır belki istersen şimdi yaptır kan testi..

amin canım inşallah aynen tatlım ik bebektede hemen hemen ilklerdeydim :) gelirim hemen haber vercem..hatta drdan haberi alıym yazarım watsaaptan :d

canlarım sancılarım hiç azalmadi öğleden sonra sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
canım benim sağlıkla kucağına al kuzularını inşallah dualrımız seninle..

Son düzenleme:

gülcüm henüz tam belli değil ama Allah hayırlı etsin emirin kardeşini:)))kzın olsun bee:))bide değişik olsun:))

bu arada arkadaşlar ben doktorumdan birşey öğrendim paylaşmak isterim..normalde aşı takviminde yokmuş ama şu suriyeden gelen göçmenler nedeniyle takvime almışlar..9.ayda kızamıkçık aşı varmış..onu yaptıracakmışız..sağlık ocağındaki doktor bile söylemedi..benim kendi doktorum söyledi..aklınızda bulunsun??

evet canım 1 de gidicem dra bakalım nolcak amin canım inşallah gönlümden kız geciyor birde onun sevgisini tadarız inşallah rabbim sağlıklı versinde..

Canım kızamıkçığı 12. Ayda vuruyolar 9. Ayda diil biz dün vurdurduk aşı kartındada 12. Ay yazıyor
DÜN KIZAMIK-KIZAMIKÇIK-KABAKULAK-SU ÇİÇEĞİ-PNÖMOKOK OLDU AŞI KARTINDA ONLAR YAZIYOR ZATEN

Son düzenleme:
Burcu
Bedriye
Meral
Burcu
Nazan
Kizlar sizinde dualarinizi okudum Rabbim kabul eylesin insallah

Allah razı olsun canım, Rabbim evinize bol şifa versin inşallah, ikinize de çok geçmiş olsun

KIZLAR ASLI bugün sezeryanla doguracak, belki özlem'de haber etmiştir, tam bakamadım, YA MUSAVVIR kolay ve sağlıklı doğum için okunur, ben şimdi onu okuyorum, okumak isteyen olursa duyrulur, öptüm sizi

cnm ıkıncı gelıyomus rabbım hayırlısıyla kucaghına almayı nasıp eylesın

KIZLAR ASLI bugün sezeryanla doguracak, belki özlem'de haber etmiştir, tam bakamadım, YA MUSAVVIR kolay ve sağlıklı doğum için okunur, ben şimdi onu okuyorum, okumak isteyen olursa duyrulur, öptüm sizi

yok canım aslı kendi yazmıştı ben bişey yazmadım,ayetel kürsi okudum bu tesbihide okumaya başladım şimdi

Ay cok heyecanli aslim Rabbim saglikli kolay dogum nasip etsin Insaallah ne guzel kavusuyorsun bebislerine.
bizde vakit buldukca sesli yasin fetih rahman tebareke amme sureleri dinniyoruz bebisle bugun senin icin dinleyecez. Allah kabul etsin.

yaseminim evet cok cabuk gecti zaman bende heyecanla dogacagi gununbekliyorum onemli olan saglikli sekilde dogmasi dogru diyorsun bir sekilde Rabbim dayanma gucu verecek insaallah inaniyorum bende. Sizede masallah ne ara buyudunuz ek gidalara basladiniz dis cikardiniz::)) bide konusmaya baslasinlar varya ne tatli olurlar Allah bagislasin kolay bir sekilde buyusunler insallah

buketim sagol Insaallah herseyin hayirlisi olsun. Sen calismaya baslamismiydin ben orayi kacirdim galiba

kızlar saat 12:30 da aradım aslıyı kardeşi çıktı..bebekler şimdi doğdu odaya geldiler aslı da beş dakkaya gelir dedi..hepsi iyiymiş..gözümüz aydın..

Süper yaa ne güzel bir günn Aslıcım bebişlerine kavuştu sonunda çok şükürr 💗 gül'de hamileymiş hadi hayırlı olsun ilk ikinci bebiş senden geldi bakalım devamında kim patlatcak bombayı 😁😁
Biri dünyaya geliyo, biri annesinin göbüşüne konuyor ortalık bebiş doldu ☺️
Sağlıkla büyüsünler inşallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asli canim gozun aydin allah anali babali buyutsun ins cok sevindim gul masallah 2. Geliyormus hadi hayirlisi buketcim salgindan dolayi bize hemsire söyledi yaptiricaz 9. Ayda aslicimin haberini yasemincim mesaj atmis sagolsun bende dua ettim darisi ayseyle ozleme ins

Cok guzel masaallah aslicim hayirli olsun tebrik ederim. Hayirli uzun omurler versin Rabbim.

gul kan sonucunu bekliyordu haber ettimi bilmiyorum ama bende simdiden tebrik edeyim. RABBIM saglikli sihatli hayirli bir sekilde dunyaya gelsin insaall

Yok yok doğru buket senin dediğin bizde 9.ayda vurulduk suriyeliler yüzünden ama aslında 1 yaş aşısı tabi erken vurdular size de öyle olur muhtemelen...

Ya ben hastalandım ve başım müthiş dönüyor, ayağa kalkamıyorum bildiğin boşluğa basıyorum sanki neyin nesi bu anlamadım 😕

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…