- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.741
kızlar saat 12:30 da aradım aslıyı kardeşi çıktı..bebekler şimdi doğdu odaya geldiler aslı da beş dakkaya gelir dedi..hepsi iyiymiş..gözümüz aydın..
cnm ıkıncı gelıyomus rabbım hayırlısıyla kucaghına almayı nasıp eylesın
kızlar saat 12:30 da aradım aslıyı kardeşi çıktı..bebekler şimdi doğdu odaya geldiler aslı da beş dakkaya gelir dedi..hepsi iyiymiş..gözümüz aydın..
aslıcım rabbim sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasib etsin..cok guzel masaallah aslicim hayirli olsun tebrik ederim. Hayirli uzun omurler versin rabbim.
Gul kan sonucunu bekliyordu haber ettimi bilmiyorum ama bende simdiden tebrik edeyim. Rabbım saglikli sihatli hayirli bir sekilde dunyaya gelsin insaall
Ya ben hastalandım ve başım müthiş dönüyor, ayağa kalkamıyorum bildiğin boşluğa basıyorum sanki neyin nesi bu anlamadım 😕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aslıcım rabbim sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasib etsin..
Kızlar bu arada kan sonucummmmmm....358.83 pozitifff 4 haftalık hamile görünüyorumm :)) allahıma şükürler olsun rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun..fatihimin doğumgününde aldım sonucumu büyümüşte abi oluyo oğluşum ya :)))
BU ARADA FATİH EMİR SADECE UYURKEN EMİODU 3-4 GÜNDÜR EMMİO MİDESİ BULANIYO DR EMZİRME DEDİ..
maşallah ne kadar güzelmiş değerin raabim hayırlı uğurlu etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah,sen hamile olduğun için sütünün tadı değişmiştir sanırım onuniçin fatih emir'in midesini bulandırmış ememiyordur zaten ona bu kadar da yeter
güüüllllll tebrikler gözünüz aydın.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. çok sevindim yaaa masaallah size..
Aslıııı hayırlı uğurlu olsun, kgları az gibi yazmışsında bence gayeet iyiler masaallah.. Isimleri ne olucak acaba, oğlunda çokçokçok iyi olsun bir an önce inşallah
güüüllllll tebrikler gözünüz aydın.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. çok sevindim yaaa MasaAllah size..
Aslıııı hayırlı uğurlu olsun, kgları az gibi yazmışsında bence gayeet iyiler masaALLAH.. İSimleri ne olucak acaba, oğlunda çokçokçok iyi olsun bir an önce inşAllah
evet canım 1 de gidicem dra bakalım nolcak amin canım inşallah gönlümden kız geciyor birde onun sevgisini tadarız inşallah rabbim sağlıklı versinde..
Canım kızamıkçığı 12. Ayda vuruyolar 9. Ayda diil biz dün vurdurduk aşı kartındada 12. Ay yazıyor
dün kızamık-kızamıkçık-kabakulak-su çiçeği-pnömokok oldu aşı kartında onlar yazıyor zaten
ay evet yaa..düğünlerini okulmezuniyetlerini çocuklarını da görürüz umarım..amanınnnnnn haydi maşallah suphanallah, rabbim ömürlerini uzun ve sağlıklı kılsın inşallah, ay buketim çok sağol haber verdigin için..hey arkadaş zaman nasıl su gibi aktı ......
aslıcım rabbim sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasib etsin..
Kızlar bu arada kan sonucummmmmm....358.83 pozitifff 4 haftalık hamile görünüyorumm :)) allahıma şükürler olsun rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun..fatihimin doğumgününde aldım sonucumu büyümüşte abi oluyo oğluşum ya :)))
bu arada fatih emir sadece uyurken emiodu 3-4 gündür emmio midesi bulanıyo dr emzirme dedi..
kızlaaaaar aslıyla konuştum bukette yazmış çok şükür iyilermiş kızını emziriyordu oğlunun nefes almada birazcık problemi varmış onu yoğun bakıma almışlar sanırım ama iyilermiş kiloları 1950 falanmış 2 kg bile değiller dedi doğumdan sonra ağrıları biraz başlamış epiduralle olmuş doğum 11:30 da acil almışlar doğuma suyu gelince öğleden sonrayı beklememişler
canım geçmiş olsun dikkat et kendine tansiyonunu kontrol et düşükse tuzlu ayran iç
AMİN canım sağolasın İNŞALLAH :)))) takvimimide yaptım :))ay evet yaa..düğünlerini okulmezuniyetlerini çocuklarını da görürüz umarım..
allah hayırlı etsin gülcüm..kardeş geliyo..eskiler derdi zaten süt bozulurmuş bebek emmezmiş diye..sevindim senin adına..darısı başımıza ve isteyen herkese..
ah kuzum benim..yerim ben onun ciğerlerini..
AMİN canım sağolasın İNŞALLAH :)))) takvimimide yaptım :))
AMİN canım sağolasın İNŞALLAH :)))) takvimimide yaptım :))
unutmaya fırsat kalmadı canım :)))gördüm gördüm..onuda yazacaktım..ee artık tecrübelisin nereden yapıyoduk nereden ne açıyoduk diye kimseye sormadın:))
güüüül bizde senin gibi bebeklerimiz yaşına girince 2.bebeklere hamile kalırız inşallah
Ada ve Efe isimleri harika, maşallah ömürleri uzun ve sağlıklı olsun inşallah, Allahım nazardan saklasın
GÜL kızzzzz burdan da tebrik edeyim maşallah size, inşallah sağlıklı senin gibi güzel bir kızın olur, Rabbim rızkını bol etsin inşallah
Ada ve Efe isimleri harika, maşallah ömürleri uzun ve sağlıklı olsun inşallah, Allahım nazardan saklasın
GÜL kızzzzz burdan da tebrik edeyim maşallah size, inşallah sağlıklı senin gibi güzel bir kızın olur, Rabbim rızkını bol etsin inşallah
Sagol Allah razi olsun yasom sorma benimde duam o kizima gelen bana gelsin diye dua ediyorum cok sukur bugun daha iyi ama bizr bulastirdi bugunde babasi hasta oldu isten geldi yatti oyle.. tmm icerim cnm benim dikkat et betüşeayyy mesudemm ALlahım şifa versin önce betüşe sonrada sana inşallah. ayyy hep duam şu ALlahım ne olur hasta olmasın ben olayım büyük olan herkes olsun ama bebekler olmasın diye dua ediyorum. yavrum benim kıyamam, enfeksiyon derken idrar yolu enfeksiyonumu olmuş ? ilaç filan mı verdi yoksa iğnemi? sende vitamin ilacı iç bari hani hamilelikte doktorun verdiği bir vitamin hapı vardı o emzirirkende içiliyor
Amin sagol ozlemcim Rabbim sana da hayirli kolay dogumlar versin evladini sağ salim kucagina alırsın insallahmesude canım sanada betüle de geçmiş olsun Allah şifa versin hasta çocukjların yanına fazla yaklaştırma kızını canım
Dualarimiz seninle ve minnsklarinda kuzum Rabbim saglik sihhst versin hepinize bizim yerimiz ede öp koklaCanlarım sancılarım hiç azalmadi öğleden sonra sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Gülcüm oncelikle tebrik ederim Rabbim tamamina erdirsin saglicakla kucagina alirsin fatih büyüdü de sbi oluyo he cok çabuk buyuyorlae degil miKızlar fatihin ateşi çıktı akşam 12.13.15. Ay aşılarını bir vurdular bilmiyorum ondanmı şurup verdim istifra etti..bende fitil verdim şuan iyi gece deliksiz uyudu bugünde atlatalım bişi olmaz inşallah 1 yaş aşısı yaptırcakalrın dikkatine...
evet canım bende farkındayım allahımın hediyeleri canım 1de gidicem dra :)İLK ÇİZGİYİ 15 MAYISTA GÖRÜDM EVLİLİK YILDÖNÜMÜMZDE :)
amin tatlım inşallah..
tatlım ben hep erken öğrendim adet başlangıcından itibaren sayarsak 22.gün adet bitiminden sonra sayarsak 13.15. Gün öğrendim hep ama dr erken döllenme dedi gec döllenme vardır belki istersen şimdi yaptır kan testi..
amin canım inşallah aynen tatlım ik bebektede hemen hemen ilklerdeydim :) gelirim hemen haber vercem..hatta drdan haberi alıym yazarım watsaaptan :d
canım benim sağlıkla kucağına al kuzularını inşallah dualrımız seninle..
Aminn cok Sağol burcum cumlemize insallah..Allah razı olsun canım, Rabbim evinize bol şifa versin inşallah, ikinize de çok geçmiş olsun
KIZLAR ASLI bugün sezeryanla doguracak, belki özlem'de haber etmiştir, tam bakamadım, YA MUSAVVIR kolay ve sağlıklı doğum için okunur, ben şimdi onu okuyorum, okumak isteyen olursa duyrulur, öptüm sizi
SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH :) valla canım zaten hemen ateş yapmadı aşı oldu akşam 9da yükselmeye başladı ateşi yani calpol versende o saate geçer etkisi bence yükselirse direk fitil ver gece rahat uyudu..Sagol Allah razi olsun yasom sorma benimde duam o kizima gelen bana gelsin diye dua ediyorum cok sukur bugun daha iyi ama bizr bulastirdi bugunde babasi hasta oldu isten geldi yatti oyle.. tmm icerim cnm benim dikkat et betüşe
Amin sagol ozlemcim Rabbim sana da hayirli kolay dogumlar versin evladini sağ salim kucagina alırsın insallah
Dualarimiz seninle ve minnsklarinda kuzum Rabbim saglik sihhst versin hepinize bizim yerimiz ede öp kokla
Gülcüm oncelikle tebrik ederim Rabbim tamamina erdirsin saglicakla kucagina alirsin fatih büyüdü de sbi oluyo he cok çabuk buyuyorlae degil mi
Biximde haziranin 23 de bir yaş asimiz ates yapmaz insallah yinede giderken carpol vereyim sagol cnm gecmis olsun bu arada
Aminn cok Sağol burcum cumlemize insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?