Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selamlar ben geldim topik o kadar ilerlemis ki kime ne yazacağımı bilemedim. Aslı doguma girmiş inşallah sağlıkla alır kucağına miniklerini. Birde bebiş haberi var galiba Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. olmayanlarada en hayırlı zamanda nasip etsin.

19 Mayıs tatilinde Eskişehire gittim bende ailemin yanına. Çarşı pazar alt üst etme hayalim vardı ama o kadar çabuk yoruldum ki dayanamadım. Gelince de rahmimde kasıklarım da olan ağrılar arttı. Doktor magnezyum verdi. Hastane degistirmis bir hafta sonraya attı randevumuzu. Bebişin cinsiyetini ögrencezde inşallah. Ve bacaklarıma kramplar giriyor. Dün gece uykudan uyandırdı. Bütün gün bir birisi bir diğeri ağrıdı. Benden bu kadar. Hepinizi öpüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar saat 12:30 da aradım aslıyı kardeşi çıktı..bebekler şimdi doğdu odaya geldiler aslı da beş dakkaya gelir dedi..hepsi iyiymiş..gözümüz aydın..

Amanınnnnnn haydi maşallah suphanallah, Rabbim ömürlerini uzun ve sağlıklı kılsın inşallah, ay Buketim çok sağol haber verdigin için..hey arkadaş zaman nasıl su gibi aktı ......

cnm ıkıncı gelıyomus rabbım hayırlısıyla kucaghına almayı nasıp eylesın

kızlar saat 12:30 da aradım aslıyı kardeşi çıktı..bebekler şimdi doğdu odaya geldiler aslı da beş dakkaya gelir dedi..hepsi iyiymiş..gözümüz aydın..

cok guzel masaallah aslicim hayirli olsun tebrik ederim. Hayirli uzun omurler versin rabbim.

Gul kan sonucunu bekliyordu haber ettimi bilmiyorum ama bende simdiden tebrik edeyim. Rabbım saglikli sihatli hayirli bir sekilde dunyaya gelsin insaall
aslıcım rabbim sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasib etsin..

Kızlar bu arada kan sonucummmmmm....358.83 pozitifff 4 haftalık hamile görünüyorumm :)) allahıma şükürler olsun rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun..fatihimin doğumgününde aldım sonucumu büyümüşte abi oluyo oğluşum ya :)))

BU ARADA FATİH EMİR SADECE UYURKEN EMİODU 3-4 GÜNDÜR EMMİO MİDESİ BULANIYO DR EMZİRME DEDİ..

Son düzenleme:
kızlaaaaar aslıyla konuştum bukette yazmış çok şükür iyilermiş kızını emziriyordu oğlunun nefes almada birazcık problemi varmış onu yoğun bakıma almışlar sanırım ama iyilermiş kiloları 1950 falanmış 2 kg bile değiller dedi doğumdan sonra ağrıları biraz başlamış epiduralle olmuş doğum 11:30 da acil almışlar doğuma suyu gelince öğleden sonrayı beklememişler

Ya ben hastalandım ve başım müthiş dönüyor, ayağa kalkamıyorum bildiğin boşluğa basıyorum sanki neyin nesi bu anlamadım 😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım geçmiş olsun dikkat et kendine tansiyonunu kontrol et düşükse tuzlu ayran iç

maşallah ne kadar güzelmiş değerin rabbim hayırlı uğurlu etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah,sen hamile olduğun için sütünün tadı değişmiştir sanırım onun için fatih emir'in midesini bulandırmış ememiyordur zaten ona bu kadar da yeter

Son düzenleme:

sağol canım aminn...:) evet en azından tam 1 yaşına kadar emdi :)

güüüllllll tebrikler gözünüz aydın.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.. çok sevindim yaaa MasaAllah size..

Aslıııı hayırlı uğurlu olsun, kgları az gibi yazmışsında bence gayeet iyiler masaALLAH.. İSimleri ne olucak acaba, oğlunda çokçokçok iyi olsun bir an önce inşAllah

sağol bedriyecim amin inşallah :))

aaa yazmayı unutmuşum ada ve efe dedi isimlerine

amanınnnnnn haydi maşallah suphanallah, rabbim ömürlerini uzun ve sağlıklı kılsın inşallah, ay buketim çok sağol haber verdigin için..hey arkadaş zaman nasıl su gibi aktı ......
ay evet yaa..düğünlerini okulmezuniyetlerini çocuklarını da görürüz umarım..

allah hayırlı etsin gülcüm..kardeş geliyo..eskiler derdi zaten süt bozulurmuş bebek emmezmiş diye..sevindim senin adına..darısı başımıza ve isteyen herkese..

ah kuzum benim..yerim ben onun ciğerlerini..

AMİN canım sağolasın İNŞALLAH :)))) takvimimide yaptım :))

gördüm gördüm..onuda yazacaktım..ee artık tecrübelisin nereden yapıyoduk nereden ne açıyoduk diye kimseye sormadın:))
unutmaya fırsat kalmadı canım :)))
güüüül bizde senin gibi bebeklerimiz yaşına girince 2.bebeklere hamile kalırız inşallah

AMİN canım isteyen herkese nasib olsun :)) ben ocaktan beri istiyodum gecen ay soğan yaptım yine bu ay hamile kaldım çok güzel oldu ama tam 1 yaşında oldu :)

Ada ve Efe isimleri harika, maşallah ömürleri uzun ve sağlıklı olsun inşallah, Allahım nazardan saklasın

GÜL kızzzzz burdan da tebrik edeyim maşallah size, inşallah sağlıklı senin gibi güzel bir kızın olur, Rabbim rızkını bol etsin inşallah

canım benim AMİNN :) ALLAH razı olsun RABBİM sanada ve isteyen herkesede nasib etsin İNŞALLAH..

canım benim AMİNN :) ALLAH razı olsun RABBİM sanada ve isteyen herkesede nasib etsin İNŞALLAH..

Sagol Allah razi olsun yasom sorma benimde duam o kizima gelen bana gelsin diye dua ediyorum cok sukur bugun daha iyi ama bizr bulastirdi bugunde babasi hasta oldu isten geldi yatti oyle.. tmm icerim cnm benim dikkat et betüşe
mesude canım sanada betüle de geçmiş olsun Allah şifa versin hasta çocukjların yanına fazla yaklaştırma kızını canım
Amin sagol ozlemcim Rabbim sana da hayirli kolay dogumlar versin evladini sağ salim kucagina alırsın insallah
Canlarım sancılarım hiç azalmadi öğleden sonra sezeryana alacaklar dualarinizi eksik etmeyin
Dualarimiz seninle ve minnsklarinda kuzum Rabbim saglik sihhst versin hepinize bizim yerimiz ede öp kokla

Gülcüm oncelikle tebrik ederim Rabbim tamamina erdirsin saglicakla kucagina alirsin fatih büyüdü de sbi oluyo he cok çabuk buyuyorlae degil mi
Biximde haziranin 23 de bir yaş asimiz ates yapmaz insallah yinede giderken carpol vereyim sagol cnm gecmis olsun bu arada
Aminn cok Sağol burcum cumlemize insallah..

SAĞOL CANIM AMİN İNŞALLAH :) valla canım zaten hemen ateş yapmadı aşı oldu akşam 9da yükselmeye başladı ateşi yani calpol versende o saate geçer etkisi bence yükselirse direk fitil ver gece rahat uyudu..

Ayy gulcum valla bugun çok şükür 2 guzel haber birden aldık. Inşallah devami da gelir. Her dogum yapanin haberi geldiği gun hayirlisiyla yeni bir hamile haberi alırız bugünkü gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…