Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayyy buket kız asliya sen bide ozlemcim yakindi dimi. Ah keske gidipte resim cekme zamaniniz olsaydi. Ama biriniz hamiş diğeriniz anniş☺

💞👪💞

evet canım fatih emirle aynı gün doğdu bıdıklar :) İNŞALLAH canım İNŞALLAH...:)

Son düzenleme:
Ayyy buket kız asliya sen bide ozlemcim yakindi dimi. Ah keske gidipte resim cekme zamaniniz olsaydi. Ama biriniz hamiş diğeriniz anniş☺

💞👪💞

canım ben gittim aslının yanına ama resim çekmedim kendisi daha sonra çeker gönderir, kızını gördüm ama oğlu gezmelere gitmiş yoktu odada göremedim maşallah kıpkırmızı yüzü vardı ufacık küçücüktü suratı pek kibar güzel bi kızdı (oğluma kız buldum) uyuyordu,çok şükür aslıda iyiydi oğluşuda iyi olacak hemen aralarına katılacak inşallah

Oyy kuzularım benim maşallah inşallah minik efe'de hemencecik çok iyi olur, Allah'a emanetler..

💞👪💞

ben hemen çıkartmazlar diye haftasonu giderim diyodum ama haftasonunada kv misafir çağırdı..kendi yeğeni ankaraya gelmiş..onlar bize gelecek..

NAZAN duanı okudum canım Rabbim evine huzur ve bereket versin, tombik pamuk yanaklı kızına da sağlıklı uzun ömürler versin

MESUDE duanı okudum, Rabbim hem sana ben kızına acil şifalar versin, bir daha asla hasta olmayın inşallah, evine de huzur bereket versin

NAZAN duanı okudum canım Rabbim evine huzur ve bereket versin, tombik pamuk yanaklı kızına da sağlıklı uzun ömürler versin

MESUDE duanı okudum, Rabbim hem sana ben kızına acil şifalar versin, bir daha asla hasta olmayın inşallah, evine de huzur bereket versin

kızlaar deperem oldu anaaammm nasıl sallandı yaa Allah korudu valla. bende tam o sırada betüle çorbasını yediriyordum. annem hemen korktu yasemiiiiiin çabuk çocuğu battaniyeye sar hemen dışarı çıkın diye ayaklandı. benim o anki ruh halimi şimdi yazayımda gülün bana

- ayy çocuğun karnıda doymadı daha aç aç dışarda napıcaz, bari çorbasını içsinde çıkarız...
- dur bari öksürük şurubunuda içireyimde ondan sonra çıkarız olmazsa...
- off zaten hasta betülüm, birde şimdi dışarı çıkarsak iyice üşütür, en iyisi çıkmiyalım biz...

şu akla bak yaa çocuk aç kalır ve üşür diye ölmeyi tercih ettim o anda yani farkında olmadan ne manyaklık dimi.
manyaklık = annelik demek sanırım

bu arada betüş fena hasta, burnu akıyor, gözleri akıyor, halsiz, ateşi çıkıyor vs vs.. Allahım herkese şifa versin inşallah.

Buketcim trabzona geldin keşke söyleseydin cnm görüşürdük ya üzüldüm şimdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy yasemin sen onlarimi dusundun.Ben 5.kattayim kizimi nasil sag salim indiririm asagi diye dusundum bian olucez sandim cocugu alip kanepenin yanina coktum ustune kapandim ona bisey olmasin diye.
Cok gecmis olsun cok korktum ya.

Aslım cnm benim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
Yasemincim ve tümayım çok geçmiş olsun..

Allaha Şükür biz iyiz kızlar bu ay sonu tatile çıkıyoruz Bodruma arabayla ve bebekle ilk tatilimiz önerilerinizi bekliyorum

Ayrıca Gülcüm gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bütün Hepimizé :)

ilahi yasemin ee buda annelik işte koruma iç güdüsü şimdi dışarı çıkarsam aç kalacak iyice hasta olacak diye düşünüyorsun sende haklısın , Allah betüle acil şifa versin, sizede geçmiş olsun Allah sakladı

tümaycığım sanada geçmiş olsun canım

Aslım cnm benim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
Yasemincim ve tümayım çok geçmiş olsun..

Sag olun kizlar ben 5.kattayim bnamiz kentsel donusum kapsaminda riskli goruldu yikilpyeniden yapilacak onay bekleniyor o yuzden ben cok korktum.Yasemin kuzusu hasta oldugu icin daha cok hasta olur diye korkmus belkide oralarda az hissedildi o anki psikoloji berbat bisey.

Off anammm bende çok korktum kaç saat dizlerim titredi kendime gelemedim... Dışarı çıkıcaktık bizde selimi giydiriyodum, arkamda gardrobum vardı nasıl zangırdadı varya, selimde dolabın sürgüsüyle çok oynar o yapıyo heralde diyorum akla bak, selimi giydiriyorum buarada
Sonra bi baktım bizim perdenin boncukları dalganıyor, avizeler kopcak gibi şoka girdim napıcağımı şaşırdım bi an .. Hemen feracemi giydim ve attım kendimi dışarı ama frnaydı ve bayağı da uzun sürdü..
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah..
Diken üstünde duruyorum sanki şuan evde yalnız olmak çok kötü bence bu durumda.. Önce evladını düşünüyosun tabi nasıl yaparım da korurum diye ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasemin, tümay ve çido ve depremi hisseden herkes çok çok geçmiş olsun Rabbim sizi eşlerinizi bebeklerinizi korusun inşallah

Yasom betül yine hast olmuş çok geçmiş olsun canım, eminim ki ona en güzel şekilde bakıyorundur benim bişey dememe gerek yok zaten

Gamzecim sizde tatile gidiyormuşsunuz gözünüz aydın kazasız belasız gidin, kolay olur inşallah

Canlarım kandiliniz mübarek olsun, rabbim bebek isteyenlere sağlıklı bebek, doğum yapmak isteyenlere vaktinde ve kolay bir doğum, bebeği için herşeyin en güzelini isteyenlere, herşeyin en hayırlısı güzeli ve sağlıklısınız versin. maddi sıkıntıları olanları feraha çıkartsın, hasta olanlara şifa versin, dertli olanlara deva versin, eşi ile arası bozuk olanlara muhabbet versin, çok işi olanlara kolaylık versin, hepimize herşeyin en güzelini en hayırlısını versin güzel Allahım inşallah

Depremi yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun. Allah büyüklerinden korusun...

Kandiniz mübarek olsun. Rabbim dualarınızı kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…