- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.761
Ayy gulcum valla bugun çok şükür 2 guzel haber birden aldık. Inşallah devami da gelir. Her dogum yapanin haberi geldiği gun hayirlisiyla yeni bir hamile haberi alırız bugünkü gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyy buket kız asliya sen bide ozlemcim yakindi dimi. Ah keske gidipte resim cekme zamaniniz olsaydi. Ama biriniz hamiş diğeriniz anniş☺
💞👪💞
kızlar saat 12:30 da aradım aslıyı kardeşi çıktı..bebekler şimdi doğdu odaya geldiler aslı da beş dakkaya gelir dedi..hepsi iyiymiş..gözümüz aydın..
canım ben gittim aslının yanına ama resim çekmedim kendisi daha sonra çeker gönderir, kızını gördüm ama oğlu gezmelere gitmiş yoktu odada göremedimmaşallah kıpkırmızı yüzü vardı ufacık küçücüktü suratı pek kibar güzel bi kızdı (oğluma kız buldum ) uyuyordu,çok şükür aslıda iyiydi oğluşuda iyi olacak hemen aralarına katılacak inşallah
Ayyy buket kız asliya sen bide ozlemcim yakindi dimi. Ah keske gidipte resim cekme zamaniniz olsaydi. Ama biriniz hamiş diğeriniz anniş☺
💞👪💞
kızlaar deperem oldu anaaammm nasıl sallandı yaa Allah korudu valla. bende tam o sırada betüle çorbasını yediriyordum. annem hemen korktu yasemiiiiiin çabuk çocuğu battaniyeye sar hemen dışarı çıkın diye ayaklandı. benim o anki ruh halimi şimdi yazayımda gülün bana
- ayy çocuğun karnıda doymadı daha aç aç dışarda napıcaz, bari çorbasını içsinde çıkarız...
- dur bari öksürük şurubunuda içireyimde ondan sonra çıkarız olmazsa...
- off zaten hasta betülüm, birde şimdi dışarı çıkarsak iyice üşütür, en iyisi çıkmiyalım biz...
şu akla bak yaa çocuk aç kalır ve üşür diye ölmeyi tercih ettim o anda yani farkında olmadanne manyaklık dimi.
manyaklık = annelik demek sanırım
bu arada betüş fena hasta, burnu akıyor, gözleri akıyor, halsiz, ateşi çıkıyor vs vs.. Allahım herkese şifa versin inşallah.
kızlaar deperem oldu anaaammm nasıl sallandı yaa Allah korudu valla. bende tam o sırada betüle çorbasını yediriyordum. annem hemen korktu yasemiiiiiin çabuk çocuğu battaniyeye sar hemen dışarı çıkın diye ayaklandı. benim o anki ruh halimi şimdi yazayımda gülün bana
- ayy çocuğun karnıda doymadı daha aç aç dışarda napıcaz, bari çorbasını içsinde çıkarız...
- dur bari öksürük şurubunuda içireyimde ondan sonra çıkarız olmazsa...
- off zaten hasta betülüm, birde şimdi dışarı çıkarsak iyice üşütür, en iyisi çıkmiyalım biz...
şu akla bak yaa çocuk aç kalır ve üşür diye ölmeyi tercih ettim o anda yani farkında olmadanne manyaklık dimi.
manyaklık = annelik demek sanırım
bu arada betüş fena hasta, burnu akıyor, gözleri akıyor, halsiz, ateşi çıkıyor vs vs.. Allahım herkese şifa versin inşallah.
Aslım cnm benim gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah
Yasemincim ve tümayım çok geçmiş olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilahi yaseminee buda annelik işte koruma iç güdüsü şimdi dışarı çıkarsam aç kalacak iyice hasta olacak diye düşünüyorsun sende haklısın , Allah betüle acil şifa versin, sizede geçmiş olsun Allah sakladı
tümaycığım sanada geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?