Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

GECMİŞ OLSUN CANIM...evet canım aynı psikolojideydik valla benimde aklımda bezinide alıym mama alıym aç kalmasın vs vs :)RABBİM korusun valla kelimei şaadet getirdik nolur nolmaz die..
sağol tatlım AMİNN İNŞALLAH :)

Son düzenleme:
YASO canım duanı okudum, Rabbim sana sakinlik ve sabır versin, kızına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez, sende kolaylıkla yüklerin altından kalkabilirsin inşallah

Canlar dün gece hepinizin dualarını okudum rabbim günahlarımızı af dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah beni sizinle tanıştırdığı için de kendimi çok şanslı hissediyorum iyiki varsınız. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım geçmiş olsun her iki anlamda da ..depremler feci tabi..Allah korusun her türlü görünür görünmez afetlerden

Buketcim trabzona geldin keşke söyleseydin cnm görüşürdük ya üzüldüm şimdi

kulum öyle bi geldik gittik ki cumartesi sabaj vardık..kahvaltı yapıp foruma gittik pazar zaten yağmurluydu..ertesi günde zaten yola çıktık..anlayacağın vakit yoktu...başka zamana inşallah..

Allah razı olsun canım, ağzına yüreğine sağlık

kızlar merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı 2950 kg olmuş oğluşumuz doktor 2 ila 5 haftaya gelmesini bekliyoruz dedi 40 haftaya kadar gelmezse suni sancı ile alırız dedi 37 den sonra gelirse normal kabul edilir erken doğum sayılmaz falan dedi bildik şeyleri söyledi yani, bebeğin kafası aşağı dönmüş,çatı muayenesi yapmayacağım dedi,zaten çatı darsa bebek kanala girmez biz anlarız dedi

Ayyy maşallah Allahım nazardan korusun, inşallah kendi sancınla hayırlısıyla normal doğurursun özlem, ama sende sanki normal doğuracak bir hava var :)))) sağsalim gelsin de minişin, kilosuda çok iyi maşallah

amiiin sağol burcum, inşallah kendi sancımla doğururum,burcu etrafa öyle bi hava sinmiş benden dolayı ama bilemiyorum ki yapabilirmiyim bendeki deli cesareti normal olsun diye tutturdum herkes yapıyorsa bende yaparım diyorum ama bilemiyorum rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip edecektir bakalım bekleyip göreceğiz inşallah

ay az kalmış doğumuna... inşallah sağlıcakla alırsın kucağına ve istediğin gibi normal doğum olur herşey yolunda gider. Rabbim yardımcın olsun...

Balımmmm ben yemek yemeği bıraktım desem doğru olur herhalde şimdi kuzucum günde 3 öğün yiyorum ama saatleri yok :) hergün en fazla 20 dk spor yapıyorum mekik çekiyorum şınav çekmeye çalışıyorum bisiklet çeviyorum ayağımda ve haftada en az 3 gün 30dk yürüyüş yapıyorum sabah ve öğlen ekmek bol yemek bol herşey bol bol yiyorum ama akşam 8den sonra kesinlikle ekmek yemiyorum yemek porsiyonları küçük yiyorum ve acıktığımda meyve salata pekmez serbet içiyorum süt olsun diye sekeri tuzu azalttım benden bu kadar kuzucum benim :) ayrıcana 1 kilo daha verdim ve suan itibari ile 67 kiloyum :)

rejim topiği yada uygulanacak rejimlere pek takmam çünkü beceremem kilo verim derken kilo alırım

gülcüm hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın sağ salim doğum yapmayı nasip etsin gönlünden geçen neyse o olsun kuzumm

Aslımmmm canım benim hayırlı uğurlu olsun tatlım bebişlerin gazssız olsun annelerini babalarını hiç üzmesinler akıllı uslu bebişler olsunlar canım benimm

günaydın canlarım kimseler pek gelememiş yaa bu ne yoğunluktur yaa, ne oldu bu hayata böyle ben anlamıyorum. hastalık, işyerinde işler, evde zaten ayrı bir yoğunluk vs vs vs.. çok şükür halimize diyelim. benim hastalığım hala geçmedi kafayı yiycem geceleri boğazımın ağrısı kulağıma vuruyor ağlayacak oluyorum yani üfff bi iyileşsem yaa(( ühühüüüü amma dertliyim beee

ay az kalmış doğumuna... inşallah sağlıcakla alırsın kucağına ve istediğin gibi normal doğum olur herşey yolunda gider. Rabbim yardımcın olsun...

amiin canım Allah razı olsun hayırlısı olsun normal diyorum ama bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah,rabbim sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin

ay iyi maşallah az kaldı senğinde her şey normalmiş şükür..inşallah böyle devam eder..cesaretini kaybetme normal yap kurtul..

ee sen yaşıyonmu??kuzum daha ne yapacan..harıl harıl çalışıyon sen bildiğin sporcu olmuşsun:)

kız yaso bizim oralarda bi laf vardır kıçı kırık diye..sende bi kurtulamadın hastalıktan..:))şaka bi yana üzülüyorum senin betüşün hastalığı hep üstüste geldi..neyse ama başedersin sen aslansın kaplansın, kangurusun:))

canım hayırlısı olsun benimde 32.haftada dönmüştü 38.haftada çatı muayenesi yaptı..inşallah açılman olur..açılma olursa gerisi kolay..sağlıkla kucağına al tatlım..
AMİN canımALLAH razı olsun İNŞALLAH bi oğlum var RABBİM bağılarsa birde kızımız olsun cok istiyorum hep dualrımda ALLAHım kabul ederse İNŞALLAH sağlıkla gelsinde..

geçmiş olsun tatlımm canım stres yapma kendine ya işte olduğu kadar yapabildiğin kadar sıkma kendini düzene girer oturur zamanla...

amiin canım Allah razı olsun hayırlısı olsun normal diyorum ama bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah,rabbim sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin

Amin canım ya... ben bu aylarda ağırlaştım son aylara gelince nasıl olurum bilmiyorum.

ay iyi maşallah az kaldı senğinde her şey normalmiş şükür..inşallah böyle devam eder..cesaretini kaybetme normal yap kurtul..

yaaa buket zaman geçti de doğumu konuşur olduk şimdi, çok şükür buralara geldik inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli de doğumu yaparız,çok cesaretliyim ben yaparım heyyyt bee benden kaçarmı:18:

canım hayırlısı olsun benimde 32.haftada dönmüştü 38.haftada çatı muayenesi yaptı..inşallah açılman olur..açılma olursa gerisi kolay..sağlıkla kucağına al tatlım..

geçen gidişimizdede dönmüşmüydü bilmiyorum bişey söylememişti şimdi de ben sordum söyledi belki 35 den önce dönmüştür çünkü bu pelvis bölgesimidir nedir orda 1 haftadır ağrılar başladı yatarken yürürken oluyo,çatı genişliyordur inşallah, sağol canım inşallah sağlıkla kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…