- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.781
kızlaar deperem oldu anaaammm nasıl sallandı yaa Allah korudu valla. bende tam o sırada betüle çorbasını yediriyordum. annem hemen korktu yasemiiiiiin çabuk çocuğu battaniyeye sar hemen dışarı çıkın diye ayaklandı. benim o anki ruh halimi şimdi yazayımda gülün bana
GECMİŞ OLSUN CANIM...evet canım aynı psikolojideydik valla benimde aklımda bezinide alıym mama alıym aç kalmasın vs vs :)RABBİM korusun valla kelimei şaadet getirdik nolur nolmaz die..- ayy çocuğun karnıda doymadı daha aç aç dışarda napıcaz, bari çorbasını içsinde çıkarız...
- dur bari öksürük şurubunuda içireyimde ondan sonra çıkarız olmazsa...
- off zaten hasta betülüm, birde şimdi dışarı çıkarsak iyice üşütür, en iyisi çıkmiyalım biz...
şu akla bak yaa çocuk aç kalır ve üşür diye ölmeyi tercih ettim o anda yani farkında olmadanne manyaklık dimi.
manyaklık = annelik demek sanırım
bu arada betüş fena hasta, burnu akıyor, gözleri akıyor, halsiz, ateşi çıkıyor vs vs.. Allahım herkese şifa versin inşallah.
sağol tatlım AMİNN İNŞALLAH :)Allaha Şükür biz iyiz kızlar bu ay sonu tatile çıkıyoruz Bodruma arabayla ve bebekle ilk tatilimiz önerilerinizi bekliyorum
Ayrıca Gülcüm gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bütün Hepimizé :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaar deperem oldu anaaammm nasıl sallandı yaa Allah korudu valla. bende tam o sırada betüle çorbasını yediriyordum. annem hemen korktu yasemiiiiiin çabuk çocuğu battaniyeye sar hemen dışarı çıkın diye ayaklandı. benim o anki ruh halimi şimdi yazayımda gülün bana
- ayy çocuğun karnıda doymadı daha aç aç dışarda napıcaz, bari çorbasını içsinde çıkarız...
- dur bari öksürük şurubunuda içireyimde ondan sonra çıkarız olmazsa...
- off zaten hasta betülüm, birde şimdi dışarı çıkarsak iyice üşütür, en iyisi çıkmiyalım biz...
şu akla bak yaa çocuk aç kalır ve üşür diye ölmeyi tercih ettim o anda yani farkında olmadanne manyaklık dimi.
manyaklık = annelik demek sanırım
bu arada betüş fena hasta, burnu akıyor, gözleri akıyor, halsiz, ateşi çıkıyor vs vs.. Allahım herkese şifa versin inşallah.
Buketcim trabzona geldin keşke söyleseydin cnm görüşürdük ya üzüldüm şimdi
Canlar dün gece hepinizin dualarını okudum rabbim günahlarımızı af dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah beni sizinle tanıştırdığı için de kendimi çok şanslı hissediyorum iyiki varsınız. Allah gönlünüze göre versin inşallah
kızlar merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı 2950 kg olmuş oğluşumuz doktor 2 ila 5 haftaya gelmesini bekliyoruz dedi 40 haftaya kadar gelmezse suni sancı ile alırız dedi 37 den sonra gelirse normal kabul edilir erken doğum sayılmaz falan dedi bildik şeyleri söyledi yani, bebeğin kafası aşağı dönmüş,çatı muayenesi yapmayacağım dedi,zaten çatı darsa bebek kanala girmez biz anlarız dedi
Ayyy maşallahAllahım nazardan korusun, inşallah kendi sancınla hayırlısıyla normal doğurursun özlem, ama sende sanki normal doğuracak bir hava var :)))) sağsalim gelsin de minişin, kilosuda çok iyi maşallah
kızlar merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı 2950 kg olmuş oğluşumuz doktor 2 ila 5 haftaya gelmesini bekliyoruz dedi 40 haftaya kadar gelmezse suni sancı ile alırız dedi 37 den sonra gelirse normal kabul edilir erken doğum sayılmaz falan dedi bildik şeyleri söyledi yani, bebeğin kafası aşağı dönmüş,çatı muayenesi yapmayacağım dedi,zaten çatı darsa bebek kanala girmez biz anlarız dedi
ayyyyy maşallah sana kuzu süperisn. ben bugün başladım tamam. sabahları k-fleks tarzı süte karıştırılıp yenilen şeylerden, öğlen herhangi bir yemek ama yanında pilav makarna ekmek vs olmadan, akşam ise bir tabak salatanın üzerine, köfte yada tavuk yada balık gibi bişey koyarak yiyeceğim. eşimle karar aldık, ama ben yemin etmezsem bozarım onun için şimdi oturup bide kendi kendime sö verip yemin edeyim iyiki hatırlattın. ayyy sana yetişmem lazım ayy 72 kiloyum hemen 4 kg vermem lazım kıskandım çatladım patladım şimdi :))))
sen herhangi bir diyet topiğine giriyormusun reim yaparken yoksa bana inat kendi kendine mi yapıyorsun??
ay az kalmış doğumuna... inşallah sağlıcakla alırsın kucağına ve istediğin gibi normal doğum olur herşey yolunda gider. Rabbim yardımcın olsun...
Balımmmm ben yemek yemeği bıraktım desem doğru olur herhaldeşimdi kuzucum günde 3 öğün yiyorum ama saatleri yok :) hergün en fazla 20 dk spor yapıyorum mekik çekiyorum şınav çekmeye çalışıyorum bisiklet çeviyorum ayağımda ve haftada en az 3 gün 30dk yürüyüş yapıyorum sabah ve öğlen ekmek bol yemek bol herşey bol bol yiyorum ama akşam 8den sonra kesinlikle ekmek yemiyorum yemek porsiyonları küçük yiyorum ve acıktığımda meyve salata pekmez serbet içiyorum süt olsun diye sekeri tuzu azalttım benden bu kadar kuzucum benim :) ayrıcana 1 kilo daha verdim ve suan itibari ile 67 kiloyum :)
rejim topiği yada uygulanacak rejimlere pek takmam çünkü beceremem kilo verim derken kilo alırım
günaydın canlarım kimseler pek gelememiş yaa bu ne yoğunluktur yaa, ne oldu bu hayata böyle ben anlamıyorum. hastalık, işyerinde işler, evde zaten ayrı bir yoğunluk vs vs vs.. çok şükür halimize diyelim. benim hastalığım hala geçmedi kafayı yiycem geceleri boğazımın ağrısı kulağıma vuruyor ağlayacak oluyorum yani üfff bi iyileşsem yaa(( ühühüüüü amma dertliyim beee
canım hayırlısı olsun benimde 32.haftada dönmüştü 38.haftada çatı muayenesi yaptı..inşallah açılman olur..açılma olursa gerisi kolay..sağlıkla kucağına al tatlım..kızlar merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı 2950 kg olmuş oğluşumuz doktor 2 ila 5 haftaya gelmesini bekliyoruz dedi 40 haftaya kadar gelmezse suni sancı ile alırız dedi 37 den sonra gelirse normal kabul edilir erken doğum sayılmaz falan dedi bildik şeyleri söyledi yani, bebeğin kafası aşağı dönmüş,çatı muayenesi yapmayacağım dedi,zaten çatı darsa bebek kanala girmez biz anlarız dedi
AMİN canımALLAH razı olsun İNŞALLAH bi oğlum var RABBİM bağılarsa birde kızımız olsun cok istiyorum hep dualrımda ALLAHım kabul ederse İNŞALLAH sağlıkla gelsinde..gülcüm hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın sağ salim doğum yapmayı nasip etsin gönlünden geçen neyse o olsun kuzumm
Aslımmmm canım benim hayırlı uğurlu olsun tatlım bebişlerin gazssız olsun annelerini babalarını hiç üzmesinler akıllı uslu bebişler olsunlar canım benimm
geçmiş olsun tatlımm canım stres yapma kendine ya işte olduğu kadar yapabildiğin kadar sıkma kendini düzene girer oturur zamanla...günaydın canlarım kimseler pek gelememiş yaa bu ne yoğunluktur yaa, ne oldu bu hayata böyle ben anlamıyorum. hastalık, işyerinde işler, evde zaten ayrı bir yoğunluk vs vs vs.. çok şükür halimize diyelim. benim hastalığım hala geçmedi kafayı yiycem geceleri boğazımın ağrısı kulağıma vuruyor ağlayacak oluyorum yani üfff bi iyileşsem yaa(( ühühüüüü amma dertliyim beee
amiin canım Allah razı olsun hayırlısı olsun normal diyorum ama bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah,rabbim sanada hayırlı kolay doğum nasip etsin
ay iyi maşallah az kaldı senğinde her şey normalmiş şükür..inşallah böyle devam eder..cesaretini kaybetme normal yap kurtul..
canım hayırlısı olsun benimde 32.haftada dönmüştü 38.haftada çatı muayenesi yaptı..inşallah açılman olur..açılma olursa gerisi kolay..sağlıkla kucağına al tatlım..
kızlar dua listesini bitirdım rabbım kabul etsin herkesin gönlunde ki muradı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?