- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.801
Amin canım ya... ben bu aylarda ağırlaştım son aylara gelince nasıl olurum bilmiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen çok erken ağırlaşmışsın ben çok çok iyiydim yeni yeni yorgunluklar başladı beni en çok yoran bizim evin merdivenleri 5.katta oturuyorum asansör yok çıkarken çok yoruluyorum, şimdilerde yemek yedikten sonrada baya yoruluyorum ne komikyemek yemek insanı yoruyor
canım bebek döndüğünden baskı yapıyor normal ağrı olması benimde vardı..İNŞALLAH canım..yaaa buket zaman geçti de doğumu konuşur olduk şimdi, çok şükür buralara geldik inşallah hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli de doğumu yaparız,çok cesaretliyim ben yaparım heyyyt bee benden kaçarmı:18:
geçen gidişimizdede dönmüşmüydü bilmiyorum bişey söylememişti şimdi de ben sordum söyledi belki 35 den önce dönmüştür çünkü bu pelvis bölgesimidir nedir orda 1 haftadır ağrılar başladı yatarken yürürken oluyo,çatı genişliyordur inşallah, sağol canım inşallah sağlıkla kavuşuruz
merdiven çıkmak iyidir kolay doğurursun:))
kız yok merdiven çıkmak yürümek fln ben 5.katta oturuyorum asansör yok kaç kere inip çıkıyodum banamıısn demedi
gül sana doktor sezaryende 2 sene beklemen gerek felan demişmiydi?yani ikincisi için öyle bişey var mı?ve doktora gittin mi? Sorularım bu kadar:))
heyyyyyt gaza geldim şimdi kırık kıçımla beni havalara sokma kız :)))))))kız yaso bizim oralarda bi laf vardır kıçı kırık diye..sende bi kurtulamadın hastalıktan..:))şaka bi yana üzülüyorum senin betüşün hastalığı hep üstüste geldi..neyse ama başedersin sen aslansın kaplansın, kangurusun:))
evet yaa birde melisa filan içmesem nasıl olurdum kimbilir. ama dediğin gibi gün ve gün daha az stres yapmaya çalışıyorum, stres seviyemi düşürmek için kendime terapi yapıyorum oturup :)geçmiş olsun tatlımm canım stres yapma kendine ya işte olduğu kadar yapabildiğin kadar sıkma kendini düzene girer oturur zamanla...
Allah kabul etsin canım benim. inşallah hepimiz feraha ereriz.kızlar dua listesini bitirdım rabbım kabul etsin herkesin gönlunde ki muradı nasip etsin
ayyy ikinci çocuk olunca insan nasıl rahat oluyor yaa, ben bile nekadar tecrübe edindim, mesela doğum yapmak için hastaneye ağrılarım artmadan ve nerdeyse sularım gelene kadar beklerdim şimdiki aklım olsa. orda boşu boşuna gün boyunca suni sancı çekmezdim yani. o tahlilleri yani kan ve idrar tahlillerimi günde bir yaptırmazdım. ayyyyyy aklıma getirmeyin yaaaa Allahım ne günlerdi ayyyy iyiki geldi geçti ayy kafayı yiyorum hatırlıyınca ıyyyyytatlım fatiihi doğurduğumda demişti..ama çevremde okadar cok sezeryandan 1 sene sonra doğum yapan varki..zaten benim 1 sene 9 ay olmuş olcak neredeyse 2 sene..doktora henüz gitmedim 7haziranda gidicem..sadece sağlık ocağına gittim drada gösterdim tahlili ilaç verdi kan ilacı kadar
canım sen çok erken ağırlaşmışsın ben çok çok iyiydim yeni yeni yorgunluklar başladı beni en çok yoran bizim evin merdivenleri 5.katta oturuyorum asansör yok çıkarken çok yoruluyorum, şimdilerde yemek yedikten sonrada baya yoruluyorum ne komikyemek yemek insanı yoruyor
heyyyyyt gaza geldim şimdi kırık kıçımla beni havalara sokma kız :)))))))
evet yaa birde melisa filan içmesem nasıl olurdum kimbilir. ama dediğin gibi gün ve gün daha az stres yapmaya çalışıyorum, stres seviyemi düşürmek için kendime terapi yapıyorum oturup :)
Allah kabul etsin canım benim. inşallah hepimiz feraha ereriz.
ayyy ikinci çocuk olunca insan nasıl rahat oluyor yaa, ben bile nekadar tecrübe edindim, mesela doğum yapmak için hastaneye ağrılarım artmadan ve nerdeyse sularım gelene kadar beklerdim şimdiki aklım olsa. orda boşu boşuna gün boyunca suni sancı çekmezdim yani. o tahlilleri yani kan ve idrar tahlillerimi günde bir yaptırmazdım. ayyyyyy aklıma getirmeyin yaaaa Allahım ne günlerdi ayyyy iyiki geldi geçti ayy kafayı yiyorum hatırlıyınca ıyyyyy
inşallaaahmerdiven çıkmak iyidir kolay doğurursun:))
canım bebek döndüğünden baskı yapıyor normal ağrı olması benimde vardı..İNŞALLAH canım..
kız yok merdiven çıkmak yürümek fln ben 5.katta oturuyorum asansör yok kaç kere inip çıkıyodum banamıısn demedi
30 saat dersim var okulda benden once iki kişi daha hamileydi dersleri almadı kimse. En çok o yoruyor galiba. Bazen elde bulasik yikiyorum belim ağrıyor. Azıcık is yapıyorum yoruluyorum. O merdiven derdi bendede var üçüncü kat ama bacaklarıma kramplar giriyor.
hee kızlar bu arada STRES demişken benim kalp için gittiğim dr kntrollerde bişey bulamadı sinirli ve stresli olduğumdan mış+ PANİK atakmış haha bide ben diyorum stres yapmayın die duyda inanmaaa
ay iyi maşallah az kaldı senğinde her şey normalmiş şükür..inşallah böyle devam eder..cesaretini kaybetme normal yap kurtul..
ee sen yaşıyonmu??kuzum daha ne yapacan..harıl harıl çalışıyon sen bildiğin sporcu olmuşsun:)
kız yaso bizim oralarda bi laf vardır kıçı kırık diye..sende bi kurtulamadın hastalıktan..:))şaka bi yana üzülüyorum senin betüşün hastalığı hep üstüste geldi..neyse ama başedersin sen aslansın kaplansın, kangurusun:))
kızlar dua listesini bitirdım rabbım kabul etsin herkesin gönlunde ki muradı nasip etsin
ÖZLEM Asli'dan haber alıyor musun? Oğlan yogun bakımdan çıktı mı? evlerine geçtiler mi? Varsa bir haber mutlaka yaz, ben arayıp sormaya çekiniyorum
Allah razı olsun canım Rabbim kalbini feraha kavuştursun inşallah
YASO bebegim sen ne yoğunsun öyle tatlım,Allah kolaylık versin
OZLEM merdiven çıkmak çatıyı açar kızzzz hadi bakalım
SEBIHA sen branş öğretmenimiydin hatırlayamadım ben, hele artık sene sonu okul nasıl bunaltıyor, bende gün sayıyorum bide seminer dönemi var
neyse halimize hamd olsun, şikayet yok :)
Evet canım branş ogretmeniyim. Ben seminere razıyım canım ya bunalttı veletler iyice. Yine de şükür sevdiğim işi yapıyorum :)
Evet hamdolsun ki bir işimiz var, inşallah sende raporla izinle seneyi kapatırsın hayırlısıyla, yeniden başlayınca evladında büyümüş olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?