Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin canım ya... ben bu aylarda ağırlaştım son aylara gelince nasıl olurum bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen çok erken ağırlaşmışsın ben çok çok iyiydim yeni yeni yorgunluklar başladı beni en çok yoran bizim evin merdivenleri 5.katta oturuyorum asansör yok çıkarken çok yoruluyorum, şimdilerde yemek yedikten sonrada baya yoruluyorum ne komik yemek yemek insanı yoruyor

merdiven çıkmak iyidir kolay doğurursun:))

canım bebek döndüğünden baskı yapıyor normal ağrı olması benimde vardı..İNŞALLAH canım..

Son düzenleme:
kız yok merdiven çıkmak yürümek fln ben 5.katta oturuyorum asansör yok kaç kere inip çıkıyodum banamıısn demedi

gül sana doktor sezaryende 2 sene beklemen gerek felan demişmiydi?yani ikincisi için öyle bişey var mı?ve doktora gittin mi? sorularım bu kadar:))

gül sana doktor sezaryende 2 sene beklemen gerek felan demişmiydi?yani ikincisi için öyle bişey var mı?ve doktora gittin mi? Sorularım bu kadar:))

tatlım fatiihi doğurduğumda demişti..ama çevremde okadar cok sezeryandan 1 sene sonra doğum yapan varki..zaten benim 1 sene 9 ay olmuş olcak neredeyse 2 sene..doktora henüz gitmedim 7haziranda gidicem..sadece sağlık ocağına gittim drada gösterdim tahlili ilaç verdi kan ilacı kadar

heyyyyyt gaza geldim şimdi kırık kıçımla beni havalara sokma kız :)))))))
geçmiş olsun tatlımm canım stres yapma kendine ya işte olduğu kadar yapabildiğin kadar sıkma kendini düzene girer oturur zamanla...
evet yaa birde melisa filan içmesem nasıl olurdum kimbilir. ama dediğin gibi gün ve gün daha az stres yapmaya çalışıyorum, stres seviyemi düşürmek için kendime terapi yapıyorum oturup :)
kızlar dua listesini bitirdım rabbım kabul etsin herkesin gönlunde ki muradı nasip etsin
Allah kabul etsin canım benim. inşallah hepimiz feraha ereriz.
ayyy ikinci çocuk olunca insan nasıl rahat oluyor yaa, ben bile nekadar tecrübe edindim, mesela doğum yapmak için hastaneye ağrılarım artmadan ve nerdeyse sularım gelene kadar beklerdim şimdiki aklım olsa. orda boşu boşuna gün boyunca suni sancı çekmezdim yani. o tahlilleri yani kan ve idrar tahlillerimi günde bir yaptırmazdım. ayyyyyy aklıma getirmeyin yaaaa Allahım ne günlerdi ayyyy iyiki geldi geçti ayy kafayı yiyorum hatırlıyınca ıyyyyy

30 saat dersim var okulda benden once iki kişi daha hamileydi dersleri almadı kimse. En çok o yoruyor galiba. Bazen elde bulasik yikiyorum belim ağrıyor. Azıcık is yapıyorum yoruluyorum. O merdiven derdi bendede var üçüncü kat ama bacaklarıma kramplar giriyor.

korkma canım Betül büyüdükçe daha da azalıcak stresin..büyüsün sende düşünrsün ikinciyi canım hayırlısı :)))

hee kızlar bu arada STRES demişken benim kalp için gittiğim dr kntrollerde bişey bulamadı sinirli ve stresli olduğumdan mış+ PANİK atakmış haha bide ben diyorum stres yapmayın die duyda inanmaaa

merdiven çıkmak iyidir kolay doğurursun:))
inşallaaah

canım bebek döndüğünden baskı yapıyor normal ağrı olması benimde vardı..İNŞALLAH canım..

hımmm e kemiklerde doğuma hazırlanıyor tabi genişliyor

kız yok merdiven çıkmak yürümek fln ben 5.katta oturuyorum asansör yok kaç kere inip çıkıyodum banamıısn demedi

gül sen normal istiyordun ama kordon dolandığı için sezeryan olmadımı senin, merdivenlerin faydası olmuştur sanada mutlaka

sen sürekli ayakta olduğun için zormuş canım ben oturuyorum akşama kadar gerçi bazen oturmakta sıkıntı veriyo ama neyse

hee kızlar bu arada STRES demişken benim kalp için gittiğim dr kntrollerde bişey bulamadı sinirli ve stresli olduğumdan mış+ PANİK atakmış haha bide ben diyorum stres yapmayın die duyda inanmaaa

anaaam sen o kadar pastayla kurabiye ile uğraşıyorsun sende stres falan kalmaması lazım ne stresi, panik atak için ilaç verdimi

Yaşıyorum da gel onu sen bana sor kuzum benim yaa bir de evin işleri tek başıma yapıyorum yardım edenim yok spor benim için sadece can sıkıntımı geçiren kendime ayırdığım bir vakit oldu

Son düzenleme:
kızlar dua listesini bitirdım rabbım kabul etsin herkesin gönlunde ki muradı nasip etsin

Allah razı olsun canım Rabbim kalbini feraha kavuştursun inşallah

YASO bebegim sen ne yoğunsun öyle tatlım,Allah kolaylık versin

OZLEM merdiven çıkmak çatıyı açar kızzzz hadi bakalım

SEBIHA sen branş öğretmenimiydin hatırlayamadım ben, hele artık sene sonu okul nasıl bunaltıyor, bende gün sayıyorum bide seminer dönemi var
neyse halimize hamd olsun, şikayet yok :)

ÖZLEM Asli'dan haber alıyor musun? Oğlan yogun bakımdan çıktı mı? evlerine geçtiler mi? Varsa bir haber mutlaka yaz, ben arayıp sormaya çekiniyorum

ÖZLEM Asli'dan haber alıyor musun? Oğlan yogun bakımdan çıktı mı? evlerine geçtiler mi? Varsa bir haber mutlaka yaz, ben arayıp sormaya çekiniyorum

canım dün konuştum oğlu henüz çıkmamış hala küvezde ama solunumu biraz daha düzelmiş 2-3 güne çıkarmış hergün hastaneye gidip geliyormuş süt sağıp bırakmaya başlamış,ağrıları varmış. aslı ve kızı cmts çıkmış hastaneden

Evet canım branş ogretmeniyim. Ben seminere razıyım canım ya bunalttı veletler iyice. Yine de şükür sevdiğim işi yapıyorum :)

Tüh Aslım evladının birini hastanede bıraktı birini alıp eve götürdü..kıyamam Rabbim koruyor onu, sağsalim efe'de evine gidecek inşallah, dualarımda..Allah yardımcısı olsun, ararsan bir daha selamımı söyle mutlaka, eminim ki zordur...

Evet canım branş ogretmeniyim. Ben seminere razıyım canım ya bunalttı veletler iyice. Yine de şükür sevdiğim işi yapıyorum :)

Evet hamdolsun ki bir işimiz var, inşallah sende raporla izinle seneyi kapatırsın hayırlısıyla, yeniden başlayınca evladında büyümüş olur inşallah

Evet hamdolsun ki bir işimiz var, inşallah sende raporla izinle seneyi kapatırsın hayırlısıyla, yeniden başlayınca evladında büyümüş olur inşallah

Inşallah maddiyat izin verirse ikinci dönem çalışmam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…