Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım tesbihini çektim, Rabbim inşallah gönlünden ne geçiyorsa en kısa zamanda nasip etsin, inşallah imrenilecek evladların olsun, tertemiz bir nesil yetişsin çocuklarınızdan :)))

bende aranıza katılabılırmıyım kıslar

Benim önceki nickim UmutSunuz'du. Bi konum vardı Umudumuz 2012 diye, orada falanmıydı acep

muhtemeleen cnm ya gul1982 ıle de arkadasız ozelden cok konuşurduk hatta oda hamışmış cok sevındım ıkınız adınada.ben hala beklemelerdeyım cnm ya adetlerım dengesız olmaya basladı doktor sorun yok dıyo ama ben ayın 15 gunu lekelı gezıyorum off cnm cok sıkkın aslında bıldıgın gıbı deıl

Evet canım oda hamile, darısı sana olsun inşallah. Burada adetleri düzensiz olan arkadaşlar hayıt suyu içiyolar, yada soğan suyu kürünü uyguluyolar. Sende deneyebilirsin, şifası Allahtan. İnşallah bi düzene girer. Stres yapıyorsan ondanda düzensizleşmiş olabilir

Kız Yasemin ilk sayfaya yazdıklarını yeni gördüm.cok sagol canım kuşum.Allah hepinizden razı olsun.yeni gelen arkadas alıntı yapmasa hiç goremiyecem.tel den yaziyomya..bu arada hoş gelmiş seker kiz

ınsallah cnm ya ya ben bı anda 15 kılo verdeım bıkac ayda dıyetle doktorda anı kılo alış verıs etkılıyo dedı bakalım ne olucak sogan kurunu denıycem ne zaman başlamaam gerektıgını bılmıyorum ama
Kız Yasemin ilk sayfaya yazdıklarını yeni gördüm.cok sagol canım kuşum.Allah hepinizden razı olsun.yeni gelen arkadas alıntı yapmasa hiç goremiyecem.tel den yaziyomya..bu arada hoş gelmiş seker kiz

hosbulduk tatlım

bende aranıza katılabılırmıyım kıslar
hoşgeldin tatlım sefalar getirdin bizim arkadaşlarımızın arkadaşıymışsın hemde bastık bile seni bağrımıza hemen
adın
yaşın
bat tarihin
sorunun
bu soruların cevabını yaz bana hemen seni arkadaş listemize eklerim hayatım.
ayrıca önümüzdeki hafta yeni bir dua etkinliği başlatacağız, nada eklerim seni ne şanslısın çok güzel bir zamanda gelip buldun bizi
canım hele ben 21 gündür senin dediği gibiyim. cumartesi öğlen dr a randevu aldım, bakalım ne diycek gelip yazarım buraya sende fikir edinirsin hiç olmazsa canım

kuşum benim Allah senden de razı olsun canım arkadaşım, dualarımız seninle,

Arkadaşlar bugün yeni dua etkinliğimiz için birkaç öneri topladım şimdi onları oylamaya sunacağım.
Gündüz benim önerim için sağolun beğen'e basıp belirtmişsiniz. ama sonrasında sündüz ve tümay arkadaşımızında önerileri olmuş, onlarıda oylamaya sunmadan içim rahat etmedi. şimdi bir kaç tane mesaj yazacağım ayrı ayrı, hepsinde farklı dua olacak, kim hangisine onay veriyorsa ona beğen tuşuna basarak onay versin. bu şekilde hem adaletli hemde herkesin göz önünde ir oylama olur, benim içinde heaplaması kolay olur.
yani istediğiniz dua hangisi ise ona beğen yapın

yunus peygamberin duasını günde 40 kere okuyabilriz "Lē ilēhe illē ente subhâneke innî kuntu mine'z-zâlimîn." (detayı önceki sayfada yazıyor)

Günde 100 defa "Estagfîrullah el'azîm" çekip tövbe istiğfar edip günahlarımızdan arınarak temiz bir dille dualarımızı edebiliriz.

kızlar günaydın.. dün itibariyle adet oldum. 26 ekim yeni bat tarihim. dün çok gözyaşı döktüm.. umutsuzluğa düştüm. hatta dedim ki aşılama maşılama uğraşmayayım gidelim tüp bebek deneyelim oluyorsa oluyor diyelim dedim bu fikri atmadım kafamdan. Allah tan hayırlısını diliyorum. rahim filmini çektirmem lazım bakalım Allah bi yol çıkaracak inşAllah karşımıza. ben anladım ki dün, tüm bu süreçleri hep güleryüzlü atlatmaya çalışırken düşüklerde dışda yıpranmışım ya.. sadece dışarıya bişey yok, konuya hakimim havası vermeye çalışmışım. ama yalan.. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. dua ettim Allah a bir yol, bir kapı aç ne olur diye. cesaretsizim ben ya kendi kendimi yiyorum korkudan hareket edemiyorum. inşAllah mevlam yardım eder bana hepimize.. Dualarda ne derseniz ona varım. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…