Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

a.selam canım konuşursam söylerim tabi bende kaç gündür haber alamayınca merak edip aramıştım

Günaydın kızlar ayy yazı yazmaya bile dermanım yok bugün 10 gün oldu hala hastayım, birde nedense bugece betül hiç uyumadı.
yani özetle şöyleyim ;
gözlerimden uyku, burnumdan sümük akıyor

Günaydın kızlar ayy yazı yazmaya bile dermanım yok bugün 10 gün oldu hala hastayım, birde nedense bugece betül hiç uyumadı.
yani özetle şöyleyim ;
gözlerimden uyku, burnumdan sümük akıyor

yasemin o hastalık kolay kolay geçmiyor ben kaç gün çektim halada pek normale dönmüş sayılmam

yasemin o hastalık kolay kolay geçmiyor ben kaç gün çektim halada pek normale dönmüş sayılmam
ayy evet ne yapışkan bir mikropmuş yaa, dile kolay 10 gündür sürünüyorum, Allahım herkeslere içinde banada şifa versin inşallaaaaahhh
yaso senin kız geceleri kaç kere uyanıyo:)??

kuşum şöyle izah edeyim, saat 21,00 betüşün uyku saati, o satte yatırıyorum, saat 23,00 e kadar zırt pırt uyanıyor yani 15 dk da 1 diyebilirim. sonra o saatten sonrada en az 4 kere uyanıyor.
ama bu gece sürekli uyanıktı nerdeyse yavrucak üst dişlerini mi çıkartıyor ne yapıyor ondan şüpheleniyorum.
senin gece durumun nasıl yağmuş ile?

canım normal istiyodum hatta 38. haftamda istersen alalım dedi dr bende yok dedim 39. hafta suyum geldi ama açılma 1 cmdi fatihin kalbi yavaşladı beni oksijene bağladılar bayada su gittiği için normali bekleyemedim riske atmak istemedim o yüzden sezeryan oldu yoksa dr normal yaptırcaktı ama kalbi yavaşladı korktum...zaten doğumsonrası drda iyiki sezeryan olmuş 6 kere kordon dolanmış demiş eşime ben hastaneden çıktıktan sonra söyledi eşim ve hala şaşıyorum ultrasonla bakmadılar doğum öncesi baksalar görürlerdi ama herşey tecrübe....
anaaam sen o kadar pastayla kurabiye ile uğraşıyorsun sende stres falan kalmaması lazım ne stresi, panik atak için ilaç verdimi
aynen canım ama çok değişik bişi ya sinirliyim biraz yani sakin görünürüm ama sinirim fena..panik atakta şöyle sabah kalkıyorum kalbim yerinden çıkacak öyle durduk yere otururken nabzım yükseliyor yani sebepsiz oda stres ve sinirden miş onun için ayrı bir dra gitmedim açıkçası gitmekte istemiyorum çünkü ilaç vercekler antidepresan tarzı ondanda kullanmak istemiyorum..zaten suanda kullananamam :)

Son düzenleme:

benimki hiç değişmedi 2 saatte bir memeye uyanıyo ama gece çok huzursuz yatıyo..sağa dönüyo sola dönüyo üstünü beş kez örtüyorum..gece bi uyanıyorum yorgan morgan yok kendiside yastıktan düşmüş yatağın yarısına gelmiş yemde dikey yatıyo:))

bende tam tersine sinirli gözükürüm ama kimseye bi laf edemem

bu arada aslıyla görüştüm..hastanedeydi..kızı sarılık olmuş foto tedavisi yapacakmışlar..bugün oğlu küvezden çıkacakmış.1 gün tutabiliriz demişler..sanırım yarın ikisinide alıp evine gidecek..inşallah düzene girer..

bende tam tersine sinirli gözükürüm ama kimseye bi laf edemem
vallla sabrıma bağlı canım lafımı esirgemem içime atsam çatlıyorum şimdi söylemesem gün gelir söylerim yani öyle bi huyum var..önceden bende söyleyemezdim ama şu7-8 yılda bişiler değişti

vallla sabrıma bağlı canım lafımı esirgemem içime atsam çatlıyorum şimdi söylemesem gün gelir söylerim yani öyle bi huyum var..önceden bende söyleyemezdim ama şu7-8 yılda bişiler değişti

ne değişti nasıl değiştin anlatsana...amacım insanları kırmak değil ama bu seferde kendim kırılıyorum.herşeyi içimde tutuyorum bu sefer patlıyo bende..ama ben bi laf ettikten sonra ne olacak ondan korkuyorum..kavgadan korkmak gibi yanii..

valla canım bende karşımdakini kırmak istemiyorum ama bi yere kadar içine at at nereye kadar senin düşündüğün kadar karşındakide düşünse o safhaya zaten gelmessin senide öyle davranmaya mecbur etmez iş hayatına girince oldu sanırım menfaatçi insanlar karşındakini kullanmaya çalışanları gördükçe senide kullanmaya çalıştıklarında anlıyosun.çok kavga ettiğimi bilirim müdürle fln yada çalışanla haksızlığa gelemiyorum mesela kim olursa olsun lafımı sakınmıyorum ttamıyorum napim .ne bilim öyle değişti işte bide kişiliğimden sanırım çünkü şimdi patlamasam ileride daha şiddetli patlıyorum söylemem lazım mutlaka hee yinede içimde tuttuklarım olmuyomu tabiki oluyo aman patlamasın kalsınlar onlar

çok fazla içine atmakta iyi değil insanın psikolojisi bouluyo kendi kendini yiyosun içten konuşa konuşa..

Son düzenleme:
AYŞE ve ASLI canlar dualarınızı okudum ikinize özel dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

benim karıncam bak hiç boş duruyormu, ya okulda çocuklarla uğraşır, ya burda dua listesi hazırlar, ya misafir ağırlar, ya duaları okur vs vs vs...
yerim ben seni atom karıncam benim, atlı karıncam benim, kim tutar seni be yavrum

hayırlısı ile dua listesini bitirdim 2 gün önce ama yazmaya fırsat olmadı.dilim döndüğünce hepinize ayrı ayrı dua ettim.Rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin inşallah

yassoooom :)))) sen de aynısın, iş ev betül ...atlı karınca 2 :))))))

hayırlısı ile dua listesini bitirdim 2 gün önce ama yazmaya fırsat olmadı.dilim döndüğünce hepinize ayrı ayrı dua ettim.Rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin inşallah

çok güzel olmuşlar yaff..

Bu arada bende dua listesini okudum bitirdim haber verem dedim:)
hadee görüşürük gayrii:))

Zeynep ve Büket Allah razı olsun bebekler, Rabbim sizinde gönlünüzde ne duanız varsa kabul etsin inşallah :))) zeyno göbeğin çıktı mı?

Canlarim dua listemiz bitmiş inşallah haftaya yeni dua listesini hazirlicam. Allah nasip ederse yine esmalardan şöyle bir tane seceyim secçeyim listeye katılmak isteyen bana mutlaka adini yazdirsin. Haftaya perşembe te kadar isminizi yazdirin bebekler

Bide size başka birşey daha söyleyeceğim, hamileyim. Keseyi ve kalp atisini gördük hamdolsun. Ama 2 gunudr kahverengi lekenmem var, hayirlara vesile olsun insallah. 6 haftalık. Benim geçmişi mi bilen bilir 5 sonu gelmeyen gebelik haberi verdim burada. Bunda da çok acele etmek istemedim.inşallah saglikla hayirla sonuna kadar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…