- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.821
Tüh Aslım evladının birini hastanede bıraktı birini alıp eve götürdü..kıyamam Rabbim koruyor onu, sağsalim efe'de evine gidecek inşallah, dualarımda..Allah yardımcısı olsun, ararsan bir daha selamımı söyle mutlaka, eminim ki zordur...
Günaydın kızlar ayy yazı yazmaya bile dermanım yok bugün 10 gün oldu hala hastayım, birde nedense bugece betül hiç uyumadı.
yani özetle şöyleyim ;
gözlerimden uyku, burnumdan sümük akıyor
Günaydın kızlar ayy yazı yazmaya bile dermanım yok bugün 10 gün oldu hala hastayım, birde nedense bugece betül hiç uyumadı.
yani özetle şöyleyim ;
gözlerimden uyku, burnumdan sümük akıyor
ayy evet ne yapışkan bir mikropmuş yaa, dile kolay 10 gündür sürünüyorum, Allahım herkeslere içinde banada şifa versin inşallaaaaahhhyasemin o hastalık kolay kolay geçmiyor ben kaç gün çektim halada pek normale dönmüş sayılmam
yaso senin kız geceleri kaç kere uyanıyo:)??
canım normal istiyodum hatta 38. haftamda istersen alalım dedi dr bende yok dedim 39. hafta suyum geldi ama açılma 1 cmdi fatihin kalbi yavaşladı beni oksijene bağladılar bayada su gittiği için normali bekleyemedim riske atmak istemedim o yüzden sezeryan oldu yoksa dr normal yaptırcaktı ama kalbi yavaşladı korktum...zaten doğumsonrası drda iyiki sezeryan olmuş 6 kere kordon dolanmış demiş eşime ben hastaneden çıktıktan sonra söyledi eşim ve hala şaşıyorum ultrasonla bakmadılar doğum öncesi baksalar görürlerdi ama herşey tecrübe....inşallaaah
hımmm e kemiklerde doğuma hazırlanıyor tabi genişliyor
gül sen normal istiyordun ama kordon dolandığı için sezeryan olmadımı senin, merdivenlerin faydası olmuştur sanada mutlaka
sen sürekli ayakta olduğun için zormuş canım ben oturuyorum akşama kadar gerçi bazen oturmakta sıkıntı veriyo ama neyse
aynen canım ama çok değişik bişi ya sinirliyim biraz yani sakin görünürüm ama sinirim fena..panik atakta şöyle sabah kalkıyorum kalbim yerinden çıkacak öyle durduk yere otururken nabzım yükseliyor yani sebepsiz oda stres ve sinirden miş onun için ayrı bir dra gitmedim açıkçası gitmekte istemiyorum çünkü ilaç vercekler antidepresan tarzı ondanda kullanmak istemiyorum..zaten suanda kullananamam :)anaaam sen o kadar pastayla kurabiye ile uğraşıyorsun sende stres falan kalmaması lazım ne stresi, panik atak için ilaç verdimi
ayy evet ne yapışkan bir mikropmuş yaa, dile kolay 10 gündür sürünüyorum, Allahım herkeslere içinde banada şifa versin inşallaaaaahhh
kuşum şöyle izah edeyim, saat 21,00 betüşün uyku saati, o satte yatırıyorum, saat 23,00 e kadar zırt pırt uyanıyor yani 15 dk da 1 diyebilirim. sonra o saatten sonrada en az 4 kere uyanıyor.
ama bu gece sürekli uyanıktı nerdeyse yavrucak üst dişlerini mi çıkartıyor ne yapıyor ondan şüpheleniyorum.
senin gece durumun nasıl yağmuş ile?
canım normal istiyodum hatta 38. haftamda istersen alalım dedi dr bende yok dedim 39. hafta suyum geldi ama açılma 1 cmdi fatihin kalbi yavaşladı beni oksijene bağladılar bayada su gittiği için normali bekleyemedim riske atmak istemedim o yüzden sezeryan oldu yoksa dr normal yaptırcaktı ama kalbi yavaşladı korktum...zaten doğumsonrası drda iyiki sezeryan olmuş 6 kere kordon dolanmış demiş eşime ben hastaneden çıktıktan sonra söyledi eşim ve hala şaşıyorum ultrasonla bakmadılar doğum öncesi baksalar görürlerdi ama herşey tecrübe....
aynen canım ama çok değişik bişi ya sinirliyim biraz yani sakin görünürüm ama sinirim fena..panik atakta şöyle sabah kalkıyorum kalbim yerinden çıkacak öyle durduk yere otururken nabzım yükseliyor yani sebepsiz oda stres ve sinirden miş onun için ayrı bir dra gitmedim açıkçası gitmekte istemiyorum çünkü ilaç vercekler antidepresan tarzı ondanda kullanmak istemiyorum..zaten suanda kullananamam :)
vallla sabrıma bağlı canım lafımı esirgemem içime atsam çatlıyorum şimdi söylemesem gün gelir söylerim yani öyle bi huyum var..önceden bende söyleyemezdim ama şu7-8 yılda bişiler değiştibende tam tersine sinirli gözükürüm ama kimseye bi laf edemem
vallla sabrıma bağlı canım lafımı esirgemem içime atsam çatlıyorum şimdi söylemesem gün gelir söylerim yani öyle bi huyum var..önceden bende söyleyemezdim ama şu7-8 yılda bişiler değişti
valla canım bende karşımdakini kırmak istemiyorum ama bi yere kadar içine at at nereye kadar senin düşündüğün kadar karşındakide düşünse o safhaya zaten gelmessin senide öyle davranmaya mecbur etmez iş hayatına girince oldu sanırım menfaatçi insanlar karşındakini kullanmaya çalışanları gördükçe senide kullanmaya çalıştıklarında anlıyosun.çok kavga ettiğimi bilirim müdürle fln yada çalışanla haksızlığa gelemiyorum mesela kim olursa olsun lafımı sakınmıyorum ttamıyorum napimne değişti nasıl değiştin anlatsana...amacım insanları kırmak değil ama bu seferde kendim kırılıyorum.herşeyi içimde tutuyorum bu sefer patlıyo bende..ama ben bi laf ettikten sonra ne olacak ondan korkuyorum..kavgadan korkmak gibi yanii..
AYŞE ve ASLI canlar dualarınızı okudum ikinize özel dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
resimli pasta kurabiyelerede geçtim haberiniz olsunEki Görüntüle 1134335 Eki Görüntüle 1134336
çok güzel olmuşlar yaff..
Bu arada bende dua listesini okudum bitirdim haber verem dedim:)
hadee görüşürük gayrii:))
benim karıncam bak hiç boş duruyormu, ya okulda çocuklarla uğraşır, ya burda dua listesi hazırlar, ya misafir ağırlar, ya duaları okur vs vs vs...
yerim ben seni atom karıncam benim, atlı karıncam benim, kim tutar seni be yavrum
hayırlısı ile dua listesini bitirdim 2 gün önce ama yazmaya fırsat olmadı.dilim döndüğünce hepinize ayrı ayrı dua ettim.Rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin inşallah
çok güzel olmuşlar yaff..
Bu arada bende dua listesini okudum bitirdim haber verem dedim:)
hadee görüşürük gayrii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?