Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

burcuuuuuuu canım benim hayırlı uğurlu olsun ayy okur okumaz koltukta nasıl doğruldum birden çok sevindim rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder bu sefer olacak bak kızın olacak burcum,ayyy tüylerim diken diken oldu çok sevindim mutlu oldum çok şükür

Canımm hayırlı olsun çok sevindim. Inşallah bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunurda üzmez seni. Dikkat et olur mu zorlama sakin kendini okulda da evde de...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burcuu canım inş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın,çok sevindim,yalnız insan böyle sakin mi söyler,hayırlı olsun canım kucağına aldığın günü de görürüz inş

burcuuuuuuuuuuuu ne kadar sakinsin maşallah..inşallah bu sefer olacak..inan yürekten istiyorum..Allah devamını da versin..sağlıkla kucağına al inşallah ay çok sevindim hadi gözümüz aydın..ama bu sefer başka gibi..kalp atışı duydun çünkü...demi..neyse hayırlı olsunda...

bu arada ben erzuruma gidiyorum 1 hafta yokum giremem belki orada..kendinize iyi bakın..

canımbenim çok sev,ndim RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH kahverengi leke için dr progestan vermiş olması lazım..bendede olmuştu hem ilk ayında hem 3. ayında..bende gitmedim daha kalp atışını keseyi görmeye 7sinde gidicem desene aynı dönem anne olcaz kısmetse..RABBİM nasib etsin İNŞALLAH :)

Oy anamm sakinliğe bakk buarada ben hamileyim diyor 🙈 yerim kız senii o pıt pıt pıtırcığıda yerimm 💗 çok sevindimm Rabbim bu kez yüzünğ güldürsün kucağına almayı nasip etsin inşallah burcumm 😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gulcum canim hamile misin :) tebrik ederim hayirli ugurlu olsun bebisin cok sevindim :*
evet dilberim yani testler öyle gösteriyo ama daha dra gitmedim kalp atışınıda duyarız die 7sinde gidicem hem keseyi görürüz ksımetse erken gitmek istemedim :)

evet dilberim yani testler öyle gösteriyo ama daha dra gitmedim kalp atışınıda duyarız die 7sinde gidicem hem keseyi görürüz ksımetse erken gitmek istemedim :)

Tebrikler INSALLAH keseyi de gorursunuz kalp atisini da duyarsinuz AMIN
Bu arada biz de 21 haftalik olduk bizim Fatih de abi oluyor :)) ikinci bir oglum daha olucak INSALLAH

tebrikler ınsallah keseyi de gorursunuz kalp atisini da duyarsinuz amın
bu arada biz de 21 haftalik olduk bizim fatih de abi oluyor :)) ikinci bir oglum daha olucak ınsallah

amin canım inşallah :))maşalalh canım sende mi hamilesin :)))hadi hayırlısı rabbim kucağına almayı nasib etsin canım :))

amin canım inşallah :))maşalalh canım sende mi hamilesin :)))hadi hayırlısı rabbim kucağına almayı nasib etsin canım :))

Diger topikte yazmistim , hic istemeden hamile kaldim 5-6 sene hic dusunmuyordum da ama nasip iste hem sezeryan oldugun icin korkuyodum ama drum izin verdi hamileligi devam etmeme

Diger topikte yazmistim , hic istemeden hamile kaldim 5-6 sene hic dusunmuyordum da ama nasip iste hem sezeryan oldugun icin korkuyodum ama drum izin verdi hamileligi devam etmeme

ANLADIM CANIM OLSUN ALLAH VERMİŞ sonlandırmamanda iyi olmuş..ikisi bir büyür daha iyi :)ben istiyodum RABBİM VERDİ çok şükür..:)

ANLADIM CANIM OLSUN ALLAH VERMİŞ sonlandırmamanda iyi olmuş..ikisi bir büyür daha iyi :)ben istiyodum RABBİM VERDİ çok şükür..:)

Cok sukur canim ALLAH hayirli evlatlar versin hepimize, bizim Fatih cok zor bi bebekti gozum korkmustu ondan :))lohusalik depresyonu yasadim cok zor gunlerdi. INSALLAH bu bebegim daha uslu olur AMIN

Cok sukur canim ALLAH hayirli evlatlar versin hepimize, bizim Fatih cok zor bi bebekti gozum korkmustu ondan :))lohusalik depresyonu yasadim cok zor gunlerdi. INSALLAH bu bebegim daha uslu olur AMIN

AMİN canım İNŞALLAH..canım büyüdükçe uslanıyolar ama tabi başka dertleri başlıyo koşturuyosun:) olsun ya yinede ben razyım sağlıkla gelsinler...İNŞALLAH uslu olsun canım :)

burcuu canım inş bu sefer sağlıkla kucağına alırsın,çok sevindim,yalnız insan böyle sakin mi söyler,hayırlı olsun canım kucağına aldığın günü de görürüz inş

Canlar çok teşekkür ederim Allah razi olsun,iyi temennileriniz içinde Allah bin kere razi olsun. İnanin haberi aldigimizda çok sakindik, hic havalara ucmadik,şuan da oyleyim. Geçmişte yasadigim kötü tecrübeler yüzünden sanirim, hatta bu kahverengi lekenme olunca 'acaba ' diye düşündüm. Allah'a emanet Rabbim ne yazarsa o olacak inşallah
Progestan aliyorum

Buket canim güle güle git sagsalim dön inşallah

olsuncanım gönlünü ferah tut benim lekelenmem 3 gün sürmüştü..bişiy olmaz ALLAHIN izniyle yiyecek rızkı varsa gelir dünyaya hayırlısı..

Burcuuu hamile misinn normal olarak mı. Ayy çok sevindim valla içim kıpırr kıpır olduuu. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın bak yumurtam gelişmiyormuş filan demiştin Allah büyük çok büyük. Allah nazarlardan korusun sonuna kadar güzel bir hamilelik geçir sağlıkla al evladını kucağına

Kızlaarr bende sahalara dönüyorum. Biraz kafamı dinledim uzaklaştım psikolojik olarak iyi geldi. Artık takıntı yapmaktan da vazgeçtim. Erteledim oldu bitti şimdi biraz kendime odaklanmak istiyorum hem belki bu arada Burcu gibi kendiliğinden gelir belli mi olur. Tek isteğim şu an biraz özüme dönmek, eşime vakit ayırmak, kendimi düşünmek, tatil yapmak, kafamı boşaltmak ara ara ertelediğim için pişman olsam da yine de vardır bir hayır diyorum.

İşyerinden arkadaşlarıma daha çok vakit ayırıyorum günümüz vardı zaten kıştan beri her ay bir gün öğle tatilinde yemeğe gidiyoruz parayı da topluyoruz. C.tesi pikniğe gittik bayanlar ve çocuklar olarak çok güzeldi. Pazartesi öğlen yemek güzel değildi yemeğe gittik Bir daha ki ay turla Konya'ya gidicez.

Ben tabi c.tesi pikniğe gittim pazar günü de kaynım burdaydı İnegöl bize yakın köfte istedi oraya götürdük ama klima soğuk su derken üşütmüşüm p.tesi boğazım acıyordu gece uyuyamadım salı sabahı boğazlarım vücudum berbattı hast. gittim rapor aldım. 2 gün evde yattım ilaçlar istirahat biraz iyiyim işe geldim.

Kaynanam da bana tavır yaptı. Kaynım geldi çarşamba iki hafta önce bende perşembe malum annem ameliyat olacak bileğinden diye gittim nasılsa bir hafta daha burada dedim. Annem doktoru vurulmuş olamadı ameliyat aksilik işte. O gün ekip onun ameliyatındaymış ama iznim artık gittiği için kaldım neyse. Geldiğimin ertesi günü kaynanama gittik kaynımla görüştük. C.tesi pikniğe gidicez dedim çünkü başka zaman yok sonra sınavlar arkadaşlar ben görev alıcam h.sonu gidemeyiz dedik ama pazar yemeğe alırım dedim. Eşimde İst. gittiğim zaman gezdirmiş kaynımı. Piknikteyken de ben gitti tüm gün oturdu canının istediğin gidip almışlar filan ama kaynım İnegöl'e gitmek istedi köftesini özledim dedi. İyi dedik yemeğe almak yerine oraya gittik canının istediği bişi yesin diye. P.tesi de gittik iş çıkışı salı gidecek diye. Neyse. Salı hastayım evde yatıyorum kaynanamı aradım Allah kavuştursun diye baktım soğuk. Ben de hastayım şurdan şuraya gidemiyorum dedim. İşte koskoca kadınsın bir dikkat etmiyorsun, piknik sezonunu sen erken açtın, iyi ki çocuğun yok ben işte çocuklara bakardım hasta hasta, öyle ordan oraya gidememe durumum olmazdı saydı ama en çok çocuk meselesi canımı yaktı hep böyle söylenir ama ben cevap vermem eşime verdim konuştu kapattı başladım ağlamaya sordu demedim ama ısrar etti söyledim eşim de delirdi arayacaktı arama dedim gittim yattım. KP aramış demiş seda demedi bir şey ama ne dediyse piknik mi nedir sor alındığımızı söyle demiş eşim de kırgındı zaten. Çok zoruma gitti. Bir süre gitmicem eşim gitsin derdi neymiş öğrensin.

Sonra o gece çok ağladım sabaha karşı ezanla uyandım dua ettim ve uyudum çok güzel bir rüya gördüm böyle masmavi denizde dalgalı ama yüzüyordum sonra birisi vardı yanımda hatırlamıyorum çıplak bir erkek bebek vardı kucağında tombiş bir şey ama konuşuyordu bişiler diyordu onu alıyordum kucağıma çok güzeldi Rabbim hayırlara çıkarsın.

olsuncanım gönlünü ferah tut benim lekelenmem 3 gün sürmüştü..bişiy olmaz ALLAHIN izniyle yiyecek rızkı varsa gelir dünyaya hayırlısı..

Evet canım Allah ömür yazdıysa, ben ne yapsamda yapmasam da yaşar...

Allah razı olsun canım tez zamanda Rabbim sana da nasip etsin inşallah hiç beklemdigin bir anda gelsin...

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:81::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92::92::111::111::111::111::111::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::121::121::121::121::121::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124:
Allahım sana şükürler olsun yaa bu ne güzel bir haber ayyyyy Allahım inşallah hayırlısı ile 40. hafta da bide böyle sakince ben doğuruyorum kızlar diyip şıp diye kolaylıkla doğurursun inşallah.

tatlım bebeğinin sana hayırlısı ile tutunması için bir dua etkinliği başlat istersen , eminim herkes okur sana dua eder ayyy sevinçten uykum kaçtıı ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…