Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sedacım canım benim hoşgeldin tekrardan sefalar getirdin. maşllah oh ne güzel pozitif dönmüşsün Allahım içindeki bu güzel duyguları hep devam ettirsin inşallah. kaynananında patavatsızlığı hakkaten çok kırıcı olmuş, ama işte başına gelmeyen anlamıyor kuşum, o hiç evlat hasreti çekmemiş belkide hayatında, pat diye hamile kalmış hep demekki, o duygunun eksikliğini bilmeyenler böyle dan dun konuşuyor belkide kalp kırdığını bil farketmiyor. Allah herkesi uyandırsın canım benim. iiçindeki burukluğu anlayabiliyorum o an çökmüşsündür resmen. ama milletin ağzı torba değil canım benim, hani bir söz vardır, kv için demiyorum da yani; "önce söylenenene bakarım laf mı diye, sonra söyleyene bakarım adam mı diye" işte bu lafı hiç aklından çıkartma ve kimse seni üzmesin

canım alınmaktada kırılmaktada haklısın yine cvp vermemişsin ben olsam vermiştim cvbımı ama neysee..bazı kişiler anne oluyo ama insan olamıyor karşısındakinin halinden anlamıyo,kendini karşısındakinin yerine koyup 3 kere düşünüp yutkunup konuşacağına patavatsızlık ediyor bende buna kızıyorum...sen sıkma böyle şeylerle canını bak ne güzel moral toplamaya calışıyosun..rüyanıda RABBİM hayra çıkarsın inşallah güzel şeyler görmüşsün..

Son düzenleme:

Ayyy delimisin sen insan whatsaptanda yazar aayy inş. Rabbim sonuna erdirsin saglıkla gelsin kuzuuuu bak yazacam rahatsız edecem burcu ben karışma napın istersen engelle

Ayyy delimisin sen insan whatsaptanda yazar aayy inş. Rabbim sonuna erdirsin saglıkla gelsin kuzuuuu bak yazacam rahatsız edecem burcu ben karışma napın istersen engelle

Yaso ve Nazanım canlarım Allah bin kere razı olsun :)) valla hamile oldugumu öğrendigimden beri çok sakinim, aslında hemen heyecan yapmak içimden gelmedi,malum geçmiş de yaşananlar . Nazanım whatsapp sapığım ol benim :)) Yasemin kuzum ya musavvir ve ya halik çekiyorum Allahın emaneti o, Rabbim kaderini güzel yazsın inşallah.... veeeeeee bulantılarım artı kahverengi akıntım beni hiç yalnız bırakmıyorlar :))

ayyy senin bulantındamı başladı yerim ben seni,her an hissettirsin bebeğin kendini sana ama çok bulandırmasın da mideni

kızlar hamilelik takvimimde şimdi okudum "B grubu streptokok enfeksiyonu testi" diye bi test yaptıran oldumu aranızda

heyyooooooooooooooooooooooooooooooooooo gunnaaayyyddddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

bu gunlerde gunlerden BURCU

Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı, çooookkk güzeeell sağlıklı bir gebelik yasamayı nasip etsin inşAllah.. Gözünüz aydın... Yasemin in dediği gibi ayrıca bir dua etkinliğide başlatsana burcum okuyalımm.. ççoookk sevindimm.. seni çok seviyorumm ve darısı tüüümm bekleyen arkadaşlarımıza canlara diyelim inşAllah..

Seda rüyan hayırlara çıksın inşAllah sende o rüyandaki gibi sağlıklı sıhhatli bebeğine en yakın zamanda kavuşursun inşAllah..

Evet pozitifim yani öyle olmaya çalışıyorum herşey oluruna varıyor sonuçta biz ne yaparsak yapalım. Kaynanamın sözleri üzdü beni evet ama eşim yanımda neyse ki bana sonuna kadar destek haklı olduğumuz da biliyor boşuna alınmayacağımı da biliyor söylediği sözleri de bildiğinden zaten kaldırılmayacak şeyler olduğunu biliyor ama işte ben yine dayanamıyorum ona kalsa 1-2 hafta görüşmeyecek annesiyle ama ben hafta içi git bir konuş neymiş derdi neyi kafasına takmış öğren sor dedim ben gelmem bir konuş bakalım sama söyler neye darılmış dedim tavır yapamıyorum hiç. Ki ben tek başıma çalışıp hem de evimin işini yemeğini yapıyorum 5. kat evimin camlarını siliyorum, bir kere de kadın almadım onun çocuklarının bakıcısı evinin kadını hep olmuş. Biraz o da iki gün yani nazlanmaya yatmaya da hakkım olsun dimi ki o gün bile kalktım yanımda kimsem yok çorbamı yemeğimi yaptım zorla. Kim yapacak başka raporumun 2. günü bir sepet ütü yaptım eşimin giyecek gömleği pantolonu yok diye. Ama o gördüğüm rüya, Burcu'nun haberi beni kendime getirdi Rabbim sabret diyor bana bende sabredicem.

Ben ona nerdeyse 7 senelik evliyim hiç cevap vermedim ki hiçbir patavatsızlığına ağzımı açıp tek laf etmedim eşimi koydum araya o söyledi söyleyeceğini yine de kırmadan söyle dedim yüz göz olmadım yüzüne karşı desem bir daha ipler kopardı ilk değil ki bu ilk evlendiğimizde neler derdi. Annem yazık yazın tedaviye geldi yanımda 20 gün kaldı hiç dışarı çıkmadan bana evime baktı sonucu alınca sadece 3 gün gezdirdim diye annen eskişehiri benden çok biliyor dedi. Dondurulmuş tedavisinde geldiğinde daha geldiği gün aradığında ne kadar kalacak dedi onun evi ya kp ile ortak yani ben sorarım ev benim demeye getiriyor belli değil dedim ki annem de yanımda. Sonucu aldım negatif almışım daha o akşam aradı direkt ee annen ne zaman gidecek dedi. Eşim yanımda destek olmasa neler yapardı. İğne vuruluyorum işte eşim diyor ki iğne girmiyor morardı her yeri diyor ee ben ne yapayım şeker hastasıyım her gün vuruyorum vuracak yerim kalmıyor o kadar da dayansın diyor hiç empati kurmak yok. Napıyım öyle kabul ettim oplu yurtdışında bir biz varız yanında tabii bu böyle sürerse sanırım artık görüşmemeye kadar gidecek.

kızlar hamilelik takvimimde şimdi okudum "B grubu streptokok enfeksiyonu testi" diye bi test yaptıran oldumu aranızda
canım valla hiç öyle bişi yapıldığınıa dikkat etmedim bakıp dönerim..
valla canım ALLAH sabır versin ne diyim iyi dayanmışsın dayanıyosun hayırlısı..benim kayınvalidem öyle değil ama mesela hoşlanmadığım bişi dediğinde yada yaptığında söylerim bana böyle deme yaa ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum bidaha yapma die sağolsun yapmaz çünkü suratım değişir hemen 3 yıl oldu artık azda olsa tanıyolar..eşime söylerim canımı sıkan bişi olduğunda söyle die he söylemesse 2. defasında söylerim artık çünkü sonukötü oluyo..inan kaynımla tartıştım bebek yüzünden amcası yengesi annesi yanımda gözüm kimseyi görmedi nevrim döndü düşün napimherkesin bikarakteri kşiliği var bende dayanamıyorum katlanamıyorum katlansamda biyere kadar..ama bu sadece onlara karşı değil ben herkese karşı öyleyim..

Son düzenleme:
Canlarım bu arada yeni listemizde günde 170 adet Ya kuddüs okuyalım diyorum, katılmak isteyenler bu msj alıntı yaparak, bana adını yazdırsın, öptüm sizi :)

YA KUDDÜS : okuyan kişinin ahlakı ve ruhu güzelleşir, şifa enerjisi verir, korkulardan uzaklaşır, bolluk ve huzur içerisinde olur

Allah razı olsun bal tanem :)) Rabbim senin evladına upuzun ve çok sağlıklı bir ömür versin inşallah

ayyy senin bulantındamı başladı yerim ben seni,her an hissettirsin bebeğin kendini sana ama çok bulandırmasın da mideni

Eveeeeeeeeeet

Ben yaptırmadım :)))

SEDA sen zaten herseyin farkındasın, ne yapman gerektiğininde..yeteri kadar sabır göstermişsin, inşallah bu sabrının karşılıgını sağlıklı bir bebek olarak alırsın.

Burcum Bu kez bende katılayım canım yoğunluğum bitmiş olacak hazirana kadar bende başlarım inş.. Allah kabul etsin dualarımızı..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hiç ikili diyoloğa girmedim ama eşim beni koruduğu savunduğu için tabii ki. Annem konusunda da zaten eşim evime gelen insanın ne kadar kalacağı bizi ilgilendirir demiş ama huylu huyundan vazgeçmiyor bir kere cevap vermedim o günde bir şey demedim. Tamam gel demeden gelmez, hediye verir filan ama onu da burnumdan getirir takarım öve öve bitiremez ezer yani onu verdi diye. Evime gelir her dk ay ne güzel yaptık evi der, yumurta ayracını bile eline alır bunu kullanıyor musun der, gecelikler almıştı sen giymiyorsun herhalde onları der yahu geceliği giydiğimi nasıl ispat edeyim ki onları gecelikle mi karşılıyım ya da giyip mi gideyim anlamadım. P.tesi günü kaynım gidecek diye gittik ama gitmeden hamburger yedik duydu ya başladı şekerini bi ölçtür demeye ki birkaç hafta önce kendisi parmağından ölçmüştü eşimin kendisi ölçüyor ya evde o akşamda ölçücem dedi kan çıkmadı diye 4 parmağını da deldi yüksek çıksın diye delirdi resmen ama şükür normal çıktı yine sırf yüksek çıksın laf soksun diye yaptı kilo aldı diye laf ediyor. Tamam onların evinde oturuyoruz ama oturmasak zaten boş kiraya da vermemişler. Dedim ama kavga çıkarsa yarın bir gün cevap verirsem görüşmezsek verirsin kira ederini evin öyle otururuz dedim eşime. Bakalım hiç araşmadık daha. Eşime git dedim haftaiçi sor derdi neymiş sana anlatsın dedim.

Ben varım tatlım listeye ekle

Valla artık ne kadar sabır göstericem bilmem eşim için sabrettim hep ama bu tavır sürerse hele gittiğimde devam ederse tüm eteğimdeki taşları dökücem kp in yanında. Söylediği herşeyi de vurucam yüzüne sonra da sizin evinizde kalıyoruz diye bu sözleri söylemeye hak görüyorsan kira öderiz bundan sonra diyeceğim çekip gidicem naparsa yapsın doğumgünlerini evlilik yıldönümlerini kutlayan ben, pazara gitsem arayan ihtiyacınız var mı diyen ben, her hafta mutlaka giden ben, birşy canı istese yapan götüren ben, 7 senedir bir kere cevap vermeyen ben, hem çalışıp hem evimin işini yapan ben bir kere bile kadın tutmayan ben. Ama yine de en ufak şeyde trip çeken ben. Uzakta olan yaranıyor valla ona bir şey diyen yok. Maaşlarını bile biz çekip götürüyoruz. Annem senede en fazla iki kere geliyor ne zaman gidecek diye soruluyor. Bir hafta gidemesek surat yapılıyor öbür oğlu senede bir gelirse 10 gün iyi. Gelini desen yabancı tel de bile görüşemiyorlar cevap vereyim diye yapıyor herhalde. İnşallah Rabbim nasip edecek inanıyorum ben sonuna kadar.

Canımm canım canım beni de dua listesine al :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım onların eviyse evi sonuçta oğunu oturtmuş tek o değilki oğlunu evinde oturtan neyse az cok anladım canım seni anlatmanla ağzınla kuş tutsan fak etmez hayırlısı bakalım neymiş derdi söyler eşine ALLAH sabır versin sanada sen yinede düşünmemeye takmamaya çalış ..

canım 100 olsa daha iyi olurdu...bende katılmak istiyorum ama diş krizlerindeyiz bu ara fatih durmuyo...sen yinede yaz canım zamanında okumaya çalışırım..

Yanii işte zaten öbür oğlu İstanbul'da üniversite okurken ona Etiler'de ev almışlar stüdyo tpi ama bizim evin iki katı parası kaynım da uyanık ya biizm oturduuğumuz evden için ben oradaki hakkımdan feragat ediyorum siz oturun İstanbul'daki ev benim demiş ki onun üzerine yapılmamış sadece oturması için yani. Eşim de tamam demiş ve o ev kaynım evlenince yurt dışşında dönmem artık deyince satıldı parası da azar azar ona veriliyor. Biz satsak o satılan evin yarı parasına bile satamayız. Ayrıca o sattırdı diye biz de evi üzerimize isteriz demedik, satalım biz de üzerine koyup daha büyük eve çıkalım da demedik yani herşey eşit ve hatta kardeşinin lehine. Kafamıza kakacak bir durum yok yani. Ama gel de anlat kaynanama o burada oturmamızdan dolayı hep benim evim muamelesi yaptı bize. Valla içim daraldı bugün. Babasını da arattırdım akşam o da soğuk konuşmuş yarn gi bakalım dedim bilmem ne olacak sevmiyorum huzursuzluğu yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…