Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Heyooooo burjum neler okuyorum masaallah Allah sonuna kadar tamamina erdirsin insaallah cok sevindim cok guzel bi haber bu Rabbim isteyen herkese nasip etsin Insaallah

Benide eklersen canım allahrazı olsun

hakılısın canım..her ailede bi uyanık kardeş yada kendini uyanık sanan çıkıyor canım bizdede var neyse düzelir İNŞALLAH baktın olmuyo görüşmessin fazla takılma kimse senden değerli değil moralinide bozma boşver..budünyada yapılanın öbür dünyada hesabı görülür defteri dürülür sen ya sabır ya selamet de yeter canım..

kızlar günaydın nasılsınız daha fazla sızlerden saklayamayacagım zor tutyodum kendımı dusuk tehlikem vardı raporluydum 1 aydır cok sukur atlattık rabbım hayırlısını saglıklısını nasıp etsın tum ısteyenlere ınsallah rabbım mucizemi emaneti gönderdi cok sükür 13 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmm

cnm benim çooook sevindim bende bugun haberımı vermek ıcın gırmıstım ki maşşallah süphanallah rabbım saglıcakla kucagına aldırsın ınsallah cnm benım

Son düzenleme:
cnm benımde lekelenmelerım oldu progestan verdı doktorum ıgne yedım ve bır ay boyunca kalkmadan yattım dun işe basladım tekrar cok sukur leklerı kafana takma bende neler yasadım bılıyosunn ınsan korkuyo ama rahat olmaya calış o artık senınle rabbım ruhundan ruh nefgetmiş o miniğe cok sukur binlerce şükür yaradana

aynen benimde oldu canım iğnede yedim 3.ay sonuna kadar progestanda kullandım kuzucuk tutunmaya calışıyo ALLAHIN izniyle burcuşumuzun meleğide tutuncak İNŞALLAH..:)

YA KIZLAR ŞU ÇİN TAKVİMİNE BAKİYIM DEDİM FATİHİN DOĞDUĞU ZAMANI KIZ GÖSTERİYO :)))))
şimdikine baktım onuda erkek gösteriyoo hayırdır İNŞALLAH

canımmmm maşallahhhh rabbim kucağına almayıda nasib etsin cok sevindimmm

senın nasıl gıdıyo ıkıncıde yasamadın cok sukur dımı lekelenme falan .cın takvımıne gelınce bıyerde vardı dogum gununu tarıhını yazıyosun net cvp verıyordu benımkınde bıyerde kız bıyerde erkek dıyo rabbım bılır saglıklı sıhhatlı olsunlarda hayırlısıyla

oldu canım lekelenmem ama az geldi 2.3 damla sonrada gelmedi..iyi çok şükür arada tansiyonum düşüyo galiba başım dönüo bide az bel ağrım var 7 haziranda gidicez dra bakalım evt cnm doğum tarihimi yazdım bide hamile kaldığım ayı ama böyle cvp verdi işte :)))

Canim hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ıyı cnm cok sukur gelmesın tabi :) bel agrısı o haftalarda bende de cok oldu doktor normal oldugunu soyledı sıkıntı yapma az kalmış 7 hazırana yatarken vakıt gecmek bilmiyodu cok sukur kalcınca zaman hızlı gecmeye basladı:)

ALIŞKINIM CANIM FATİHTEDE ÇEKMİŞTİM İLK 2 AY :) oluyo bende nedense tabi canım sıkılır insan yat yat aman sağlıkla gelsinler İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…