- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.901
ben 12. Haftada öğrenmiştim canım erkekte erken belli oluyoda kızda belli olmuyomuş canım..hayırlısı sen cuma gidicen ben cumartesi :)))
sebiha cnm senın belli olmuştur artık dımı cinsiyeti
sebiha neki kız :))) HEE BEN DİİLİM SEBİHA :)))) yok cnm ben 6. Haftamdayım daha :)
afy2646 / sebiha
tatlım zati sana sormustumya sebihaya sordum:)
afy2646 / sebiha
tatlım zati sana sormustumya sebihaya sordum:)
kızlar günaydın nasılsınız daha fazla sızlerden saklayamayacagım zor tutyodum kendımı dusuk tehlikem vardı raporluydum 1 aydır cok sukur atlattık rabbım hayırlısını saglıklısını nasıp etsın tum ısteyenlere ınsallah rabbım mucizemi emaneti gönderdi cok sükür 13 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmm
Sekerkiiiizzz bu ne guzel haber masaallah Allahim bagislasin Insaallah sonuna kadar saglikli hayirli etsin Insaallah
ya boyle suprizler nebguzel oluyor hadi kizlar sizlerde bu guzel haberlerden verin insaallah
ooooo maşallah birer birer güzel haberler almaya başladık devamıda gelir inşallah,tuğbacığım hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah,cinsiyeti sormuşsun ben tam 16.haftada öğrenmiştim.
kızlar günaydın nasılsınız daha fazla sızlerden saklayamayacagım zor tutyodum kendımı dusuk tehlikem vardı raporluydum 1 aydır cok sukur atlattık rabbım hayırlısını saglıklısını nasıp etsın tum ısteyenlere ınsallah rabbım mucizemi emaneti gönderdi cok sükür 13 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmm
cnm benımde lekelenmelerım oldu progestan verdı doktorum ıgne yedım ve bır ay boyunca kalkmadan yattım dun işe basladım tekrar cok sukur leklerı kafana takma bende neler yasadım bılıyosunn ınsan korkuyo ama rahat olmaya calış o artık senınle rabbım ruhundan ruh nefgetmiş o miniğe cok sukur binlerce şükür yaradana
tamam tatlımmDua listesinde olanlar ( şimdilik)
Ben
Bedriye
çiğdem
Seda
Sebiha
Gül
Ayşe
Nazan
Tuğba
Gülcüm bende çok güzel bir kitap var, duaları ordan buluyorum, başlama günü ve sayısı var, ona göre yazıyorum, inan ki 1 dk bile sürmüyor
Ayşem kuzum Allah razı olsun, valla bu aralar süprizler üstüste maşallahRabbim sana da çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Ayyyyyyyyy kızzzzzzzzzzz tuğbaaaaaaaaaa :)))) maşallah suphanallah, Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin, valla çok sevindim, tuğba seni dua listesine ekliyorum hiç itiraz da istemiyorum, tam dua zamanı, adının yanına da sağlıkla hayırla doğsun yazıcam :)))))))
Kuzummmmmm çok sevindimmmm gözümüz aydınnnnn ne güzel bir haber bu böylenazar: :119::119::119:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmmmmdikkat et ne olur kendine iş mi zorlama sakınnn
Saol CNm cok sukur sımdıden 4 kılo aldım CNm ya raporluyum. Tuvalet dışında kalkmam yasaktı :)) sağlıklı olsunda sonradan verırım ya :))
çok saolun kıslar Allah razı olsun , Özlemcim bakalım cuma gıtcem doktor bısey dıyecekmı bılmıyorum hayırlısı artıın:)
kilo al tatlım biz burdayız sağ salim kucağına al yeğenimizi yine zayıflarız birlikteama bize haber vermemişsin küstümm
oyy maşallah tuğba Allah nazardan saklasın,inş sağlıkla kucağına alırsın,çoookk sevindim,umarım çok güzel sorunsuz sıkıntısız hamilelik geçirir ve bebeğini kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?