- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.921
canım rabbim sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin nasıl olsa kızda yok oğlanda ikiside lazım
Tatlım daha bugun eşimden izin çıktı risk var dıye kimseye söylemiyorduk topiğe girdim bugun ama fırsat olmadı yazmaya çıktım sımdı cepten yazıyorum zaten :))
çok saolun kıslar Allah razı olsun , Özlemcim bakalım cuma gıtcem doktor bısey dıyecekmı bılmıyorum hayırlısı artıın:)
kızlar günaydın nasılsınız daha fazla sızlerden saklayamayacagım zor tutyodum kendımı dusuk tehlikem vardı raporluydum 1 aydır cok sukur atlattık rabbım hayırlısını saglıklısını nasıp etsın tum ısteyenlere ınsallah rabbım mucizemi emaneti gönderdi cok sükür 13 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmm
cnm cok saol rabbım heıyemı gonderdı cok sukur darısı ısteyenlerın basına ınsallahgözünn aydın olsun inşAllah, Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Allah ım.. o kadar çok sevindim ki anlatamam..
kızlar maşaAllah topiğe can geldi inşAllah hep böyle gider.. çok şükürler olsun..
amin cnm cok saol dularınızı beklıyorum hayırısıylaAaaa çok güzel bi haberr rabbim korusun sağlıkla gelsin kuzuu darısı diğer tüm dıstlara inş. Öpüyorummm
cnm cok saol amın fıstık kızın cok tatlı masallah suphanallah boyle varya nanaklarını sıkcanda sevcen kız[SUB][/SUB]iyi gecelet canlarim nasilsiniz biz iyiyiz dun istanbula donduk tatil guzel gecti ama çocuk la zormus gercekten hic dinlenmedim ama degisiklik oldu adagım vardi onu yerine getirdim allah kabul etsin ins ist mevlut okutmustuk ama akrabalar balikesirde old icin bide bizim oralarda kina yandigi icin kinamizida yaktik cok sukur kizim iyice bicirik kuduruk bisi oldu ama yinede uslu bi bebek cok sukur gelelim bombalara TUGBA BURCU CANLARIM TEBRIK EDERIM NASIL SEVINDIM NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM RABBIM SAGLIKLA KAVUSMAYI NASİP ETSİN INS GUZEL SORUNSUZ MIS GIBI HAMILELIK GECIRIP PIRT DIYE DOGURUN ALLAH BEKLEYEN DIGER KARDESLERIMEDE NASIP ETSIN INS GUL TECRUBELI ANNE 2 COCUKLU OLMAK NASIL INS SEN BIZE SNLATIRSIN BEN BITaNEYLE Basedemiyorum :) pasta cok hos ellerine saglik aslicim canim ins oglusun da toparlar masallah hepiniz iyisiniz allah yar ve yardimcin olsun guc kuvvet sabir versin ben ozlemcim allah saglikla kavustursun guzel haberlerini bekliyorum ayseden haber varmi dostlar bedriye nazan tuba seda yasemin buket gul cigdem meral hepinizi optum unuttugum vsrsa özür dilerim
Burcuuuum canım benim çok sevindim ne güzel haber allahım inşallah kucağına alacağın günleri de nasip eder cnm sağlıkla evlendiği torunların olacağı günleri de nasip etsin rabbim.. Ay çok mutlu oldum ya hadi hayırlısı
Tuğbacım canım benim valla ne güzel haberler bi girdim hamilelik haberleri bidaha girdiğimde de bütün Topicin hamileliğini okumayı nasip etsin allah :) gözün aydın seninde cnm allah tamamına erdirsin inşallah...
Ayrıca niye geç söylüyorsunuz tehliken varmış dua ederdik geçti ama olsun sonuçta burda olma sebebimiz belli bidaha öyle yapmayın :)
Burcum bu dua listesinde yazma beni cnm bidahakine inşallah ama ben Size okuyacam sayısız vakit oldukça sayılı oldu mu vaktim olmayabilir yük oluyo.öptüm hepinizi
Biz yoldayız denizliye az kaldı bodruma geçiyoruz işte dönüş istanbul inşallah eğer vakit olursa istanbuldaki arkadaşlar görüşmek isterim bilginize...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese :)
[SUB][/SUB]iyi gecelet canlarim nasilsiniz biz iyiyiz dun istanbula donduk tatil guzel gecti ama çocuk la zormus gercekten hic dinlenmedim ama degisiklik oldu adagım vardi onu yerine getirdim allah kabul etsin ins ist mevlut okutmustuk ama akrabalar balikesirde old icin bide bizim oralarda kina yandigi icin kinamizida yaktik cok sukur kizim iyice bicirik kuduruk bisi oldu ama yinede uslu bi bebek cok sukur gelelim bombalara TUGBA BURCU CANLARIM TEBRIK EDERIM NASIL SEVINDIM NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM RABBIM SAGLIKLA KAVUSMAYI NASİP ETSİN INS GUZEL SORUNSUZ MIS GIBI HAMILELIK GECIRIP PIRT DIYE DOGURUN ALLAH BEKLEYEN DIGER KARDESLERIMEDE NASIP ETSIN INS GUL TECRUBELI ANNE 2 COCUKLU OLMAK NASIL INS SEN BIZE SNLATIRSIN BEN BITaNEYLE Basedemiyorum :) pasta cok hos ellerine saglik aslicim canim ins oglusun da toparlar masallah hepiniz iyisiniz allah yar ve yardimcin olsun guc kuvvet sabir versin ben ozlemcim allah saglikla kavustursun guzel haberlerini bekliyorum ayseden haber varmi dostlar bedriye nazan tuba seda yasemin buket gul cigdem meral hepinizi optum unuttugum vsrsa özür dilerim
Burcuuuum canım benim çok sevindim ne güzel haber allahım inşallah kucağına alacağın günleri de nasip eder cnm sağlıkla evlendiği torunların olacağı günleri de nasip etsin rabbim.. Ay çok mutlu oldum ya hadi hayırlısı
Tuğbacım canım benim valla ne güzel haberler bi girdim hamilelik haberleri bidaha girdiğimde de bütün Topicin hamileliğini okumayı nasip etsin allah :) gözün aydın seninde cnm allah tamamına erdirsin inşallah...
Ayrıca niye geç söylüyorsunuz tehliken varmış dua ederdik geçti ama olsun sonuçta burda olma sebebimiz belli bidaha öyle yapmayın :)
Burcum bu dua listesinde yazma beni cnm bidahakine inşallah ama ben Size okuyacam sayısız vakit oldukça sayılı oldu mu vaktim olmayabilir yük oluyo.öptüm hepinizi
Biz yoldayız denizliye az kaldı bodruma geçiyoruz işte dönüş istanbul inşallah eğer vakit olursa istanbuldaki arkadaşlar görüşmek isterim bilginize...
Günaydın herkese :)
canim allah hepimuze guzel gunler gostersin ins senindw bebisinin resimlerini gorucez ins bizimkiler buyumus olucak o zamana minicik yumuk yumuk ayy cok sevindim cokKız maşallah suphanallah, Rabbim nazardan korusunAllah kabul etsin adağinızı canım. Iyi dileklerin içinde Allah bin kere razı olsun, Rabbim senin evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin
çok sağol gamzecim.ohh miss maşallah size, iyi gezmeler, çok keyifli ve kolay bir tatil olsun inşallah
göööönaydın canım :))))
yanaklar bal bal ins zir gunler bida gelmez canim minigin seni hic uzmesin hersey gonlunce olsun sekermi seker bi kiz dogdu icime annesi gibicnm cok saol rabbım heıyemı gonderdı cok sukur darısı ısteyenlerın basına ınsallah
amin cnm cok saol dularınızı beklıyorum hayırısıyla
cnm cok saol amın fıstık kızın cok tatlı masallah suphanallah boyle varya nanaklarını sıkcanda sevcen kız
tatlım esım ancak start verdı :) yoksa bılıyonus zor gunler gecırdık hayırlısı
iyi tatller canim nasipse bende gorusmek isterim insBurcuuuum canım benim çok sevindim ne güzel haber allahım inşallah kucağına alacağın günleri de nasip eder cnm sağlıkla evlendiği torunların olacağı günleri de nasip etsin rabbim.. Ay çok mutlu oldum ya hadi hayırlısı
meralim canım hep aklımdasın ayy özledim seni, betülü gece uyuturken hep seni burcuyu sedayı aklımdan geçiriyorum... canlarım benim canlarım
Zeynep , Gamze, Sabiha ve Burcu dualarinizi okudum RABBİM gonlunuzdeki her ne ise hayırlısıyla yasamanizi nasip etsin İNSALLAH
maşallah canım RABBİM nazarlardan koruusn kuzuşunu AMİN canım kucağıma alayımda bende baş edebilcemmi bakıp görücemiyi gecelet canlarim nasilsiniz biz iyiyiz dun istanbula donduk tatil guzel gecti ama çocuk la zormus gercekten hic dinlenmedim ama degisiklik oldu adagım vardi onu yerine getirdim allah kabul etsin ins ist mevlut okutmustuk ama akrabalar balikesirde old icin bide bizim oralarda kina yandigi icin kinamizida yaktik cok sukur kizim iyice bicirik kuduruk bisi oldu ama yinede uslu bi bebek cok sukur gelelim bombalara TUGBA BURCU CANLARIM TEBRIK EDERIM NASIL SEVINDIM NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM RABBIM SAGLIKLA KAVUSMAYI NASİP ETSİN INS GUZEL SORUNSUZ MIS GIBI HAMILELIK GECIRIP PIRT DIYE DOGURUN ALLAH BEKLEYEN DIGER KARDESLERIMEDE NASIP ETSIN INS GUL TECRUBELI ANNE 2 COCUKLU OLMAK NASIL INS SEN BIZE SNLATIRSIN BEN BITaNEYLE Basedemiyorum :) pasta cok hos ellerine saglik aslicim canim ins oglusun da toparlar masallah hepiniz iyisiniz allah yar ve yardimcin olsun guc kuvvet sabir versin ben ozlemcim allah saglikla kavustursun guzel haberlerini bekliyorum ayseden haber varmi dostlar bedriye nazan tuba seda yasemin buket gul cigdem meral hepinizi optum unuttugum vsrsa özür dilerim
sağol canm ALLAH isteyen hekese nasib etsinŞekerkız Tuğba
canım gözün aydın.hayırlı olsun.Rabbim tamamına erirsin,sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Valla Gül,Burcu,TuğbaMaşşallah topikte bi uğur,bi neşe var buara.Darısı hayırlısı ile diğer burcu,diğer tuba,Seda ve Meralimin başına inşallh.haberlerin sonu gelmesin inşallah.hamilleik haberleri,doğum haberleri,mevlüt haberleri,ikinci bebişler....hep mutlu haberler alalım inşallah
Haber demişken Aslı dan haberi olanınınz varmı?kızının sarılığı geçtimi?oğlu küvezden çıktımı?eve çıktılarmı?merak ediyorum açıkçası ama rahatsız ederim diye arayamıyorum da.hani arayanınız varsa haber versinde hepimiz tek tek aramayalım.malum bebeklerin ne zaman uyuyup uyanacağı belli olmuyor,bide loğusalık..yeni doğum yapanı arayamıyorum onun için
İyi gunler canlarim...
Burcum canim takvimin hayirli olsun 40 hafta dursun insallah.Ben bu dua listesinde olamiyacagim tatile gidiyoruz zamanim olmaz .
Tugba hayirli olsun canin cok sevindim.
Asli dan minislerden haber varmi?
Zeynep , Gamze, Sabiha ve Burcu dualarinizi okudum RABBİM gonlunuzdeki her ne ise hayırlısıyla yasamanizi nasip etsin İNSALLAH
Şekerkız Tuğba
canım gözün aydın.hayırlı olsun.Rabbim tamamına erirsin,sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Valla Gül,Burcu,TuğbaMaşşallah topikte bi uğur,bi neşe var buara.Darısı hayırlısı ile diğer burcu,diğer tuba,Seda ve Meralimin başına inşallh.haberlerin sonu gelmesin inşallah.hamilleik haberleri,doğum haberleri,mevlüt haberleri,ikinci bebişler....hep mutlu haberler alalım inşallah
Haber demişken Aslı dan haberi olanınınz varmı?kızının sarılığı geçtimi?oğlu küvezden çıktımı?eve çıktılarmı?merak ediyorum açıkçası ama rahatsız ederim diye arayamıyorum da.hani arayanınız varsa haber versinde hepimiz tek tek aramayalım.malum bebeklerin ne zaman uyuyup uyanacağı belli olmuyor,bide loğusalık..yeni doğum yapanı arayamıyorum onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?