Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcum benide ekle lisyeye kuzum super olmis bu dua emeklerine saglik.
Tubacim hayirli uğur lu olsun hamileligin Allah tamamina erdirsin.
Meralim hic unuturmuyum seni inşallah en kusa zanda herseyini yola koyup muhabbete sık sık katılırsın
Sunduz ayyy maşallah dunya tatlısı olmus iyice guzel kızın Allah nazardan korusun

İyi gunler canlarim...
Burcum canim takvimin hayirli olsun 40 hafta dursun insallah.Ben bu dua listesinde olamiyacagim tatile gidiyoruz zamanim olmaz .
Tugba hayirli olsun canin cok sevindim.
Asli dan minislerden haber varmi?

kıslar cok saolun en yakın zamanda ısteyen herkesın mucızesi gelsin dılıyorum rabbımden hayırlısıyla cuma randevumuz bakalım hayırlısı

Günaydın Burcum ve Tuğba hala ilk sayfada isminiz yok :) hamislerin arasinda gorelim sizi de :)

Ben bugün okula gidemedim. Kasıklarım da ağrı var adım artmırıyor. Doktor hastane degistirmisti. Umarım yeni hastanesinde başlamıştır ve randevu alabiliriz. Gidersek cinsiyetini de ögreniriz inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıslar cok saolun en yakın zamanda ısteyen herkesın mucızesi gelsin dılıyorum rabbımden hayırlısıyla cuma randevumuz bakalım hayırlısı

Alıntı yapayım da görün mesajımı :)

canım bende bu cuma gıdecegım. sırt ağrılarım var erken daha bılıyorum ama magnezyum eksıklıgınden oluyormus sanırım onu dillendırıcem.. cok sıkıntı

Oy kuzum bulantilarin başladı mı? Bebisin varlığını hatırlatıyor bulantilar. Çubuk kraker ve leblebi de ise yariyor canım hani elmadan sıkılırsan. Benim çok fena geçmişti o dönem. Pişen yemek kokusunu alınca o yemeği yiyemiyordum. Mutfağa 14. Haftama kadar adım atamadım. Inşallah senin cok rahat geçer :)

sündüüüz maşallah senin kızın büyüdükçe daha bi tatlı oluyorAllah nazarlardan korusun, benden de güzel haberler beklemeye başlamışsın bende bekliyorum vallahi acaba nasıl olacak

burcuuu canım takvimin hayırlı uğurlu olsun ,aslıyı sormuşsunuz ama tekrar konuşmadım en son yazdıklarımdan fazla bişey bilmiyorum

canım bende bu cuma gıdecegım. sırt ağrılarım var erken daha bılıyorum ama magnezyum eksıklıgınden oluyormus sanırım onu dillendırıcem.. cok sıkıntı

Bende bu kız beni unuttu diyordum :) geçmiş olsun canım olabilir. Telefonla da sorabilirsin. Ben geçen öyle yaptım. Bu kezki ağrı sabah kalktigimda adım artırmadı. Zaten bu hafta gidecektik. Tek kafami karistiran 5 haziran demişti. Acaba o zaman mı başlayacak calismaya. Umarım bugün başlamış olur

yeni yeni takvimler görüyorum ben mi yanlış görüyorum...burcuuu canım gözün aydın kuzum...mevlam sağ salim kucağına alıpta mıncırdığın gunleride göstersin inşallah...
gül canım senin de gözün aydın..hızlı bir şekilde baktım çıktım..gözden kaçırdığım var mı bilmiyorum..şimdi okuldayım...akşama merakla tek tek inceleyecem...

Senin hamislik nasıl gidiyor? Kaçıncı haftandasin?

Benim ilk hamileliğim. Icimde hep kaybedecegim korkusu var sizde de var mı?

ıyı suan ıcın cnm cok sukur benım de ılk saglıklı gıden hamılelıgım rabbım ızın verısıse.daha once 2 dusugum 1 dıs gebeliğim var bende de aynı korkuklar var cnm

Burcuuuuuuuuuuuuuuuuu oyyyyy canım kuzum balım peteğim, maşallah subhanallah oyy ben senin takvimini yerim, minik kuşa bak yaaa küçük bir serçe gibi yatmış oracıkta. Rabbim sımsıkı sana tutunmasını, hayata tutunmasını nasibetsin sağlıkla inşallah. ayyy varya her akşam betülü uyuturken ya halim çekerken her gece her gece sana dua ediyordum bak tuttu belkide dualarım, ayyy sıra meralde sıra sedada sıra diğer tuğbam da inşallah

Yasemin sende hamileyken benim haftalarımda seğirme gibi hissediyor muydun? Pıt pıt atıyor sanki içerde ama dışardan hissedilmiyor.

sorma canım unutmadım da bulantılar had safhada. başımı kaldıramıyorum olmadı rapor alayım diyorum yine.. halim içler acısı... 1 hazıranda geçiyor canım parka

Allahımmmmmmmmmmmmmmm burcummm canımın içi çok çok çok sevindim Allahım sağ salıim kucağına almayı nasip etsinnn dualarımız kabul oldu çok şükür İnşallah hiç bir sorun sıkıntı çıkmazzzz umarımm Ayyy valla çok mutlu oldum yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…