- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.941
İyi gunler canlarim...
Burcum canim takvimin hayirli olsun 40 hafta dursun insallah.Ben bu dua listesinde olamiyacagim tatile gidiyoruz zamanim olmaz .
Tugba hayirli olsun canin cok sevindim.
Asli dan minislerden haber varmi?
Yaseminim canim benim ınan şimdi okuyorum hatırlanmak unutulmamak muhteşem bur duygu...ne yazık ki artık pek giremiyorum topige isimde yaşadığım değişiklik beni kopardı sizden...ama haberlerinizi Burcum dan Bedriyem den alıyorum...ALLAH bin kere razı olsun duaların için...
Bu arada Tuğba cim dün Burcum dan duydum o kadar mutlu oldum ki anlatamam...RABBİM sürecini huzurla sağlıkla tamamlamani sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...
HEPİNİZ ALLAH A EMANET OLUN...BENİ UNUTMAYİN...
Şekerkız Tuğba
canım gözün aydın.hayırlı olsun.Rabbim tamamına erirsin,sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Valla Gül,Burcu,TuğbaMaşşallah topikte bi uğur,bi neşe var buara.Darısı hayırlısı ile diğer burcu,diğer tuba,Seda ve Meralimin başına inşallh.haberlerin sonu gelmesin inşallah.hamilleik haberleri,doğum haberleri,mevlüt haberleri,ikinci bebişler....hep mutlu haberler alalım inşallah
Haber demişken Aslı dan haberi olanınınz varmı?kızının sarılığı geçtimi?oğlu küvezden çıktımı?eve çıktılarmı?merak ediyorum açıkçası ama rahatsız ederim diye arayamıyorum da.hani arayanınız varsa haber versinde hepimiz tek tek aramayalım.malum bebeklerin ne zaman uyuyup uyanacağı belli olmuyor,bide loğusalık..yeni doğum yapanı arayamıyorum onun için
kıslar cok saolun en yakın zamanda ısteyen herkesın mucızesi gelsin dılıyorum rabbımden hayırlısıyla cuma randevumuz bakalım hayırlısıBurcum benide ekle lisyeye kuzum super olmis bu dua emeklerine saglik.
Tubacim hayirli uğur lu olsun hamileligin Allah tamamina erdirsin.
Meralim hic unuturmuyum seni inşallah en kusa zanda herseyini yola koyup muhabbete sık sık katılırsın
Sunduz ayyy maşallah dunya tatlısı olmus iyice guzel kızın Allah nazardan korusun
allah razı olsun tümayım, tatilinize kazasız belasız güle oynaya gidin, çok güzel ve huzurlu geçsin inşallah, bu arada yeşil elma bulantılarımı biraz olsun rahatlattı :) sağol tatlım
meraaaaaaaaal minikimmmmmmm, senin burda olman ne güzel pek güzel :)) Allah razı olsun
Zeynebim benim de haberim yok özlem arayıp soruyor, o bize bir cevap yazar mutlaka ,bu arada seni de yazdım listeye
kıslar cok saolun en yakın zamanda ısteyen herkesın mucızesi gelsin dılıyorum rabbımden hayırlısıyla cuma randevumuz bakalım hayırlısı
Günaydın Burcum ve Tuğba hala ilk sayfada isminiz yok :) hamislerin arasinda gorelim sizi de :)
Ben bugün okula gidemedim. Kasıklarım da ağrı var adım artmırıyor. Doktor hastane degistirmisti. Umarım yeni hastanesinde başlamıştır ve randevu alabiliriz. Gidersek cinsiyetini de ögreniriz inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Burcum ve Tuğba hala ilk sayfada isminiz yok :) hamislerin arasinda gorelim sizi de :)
Ben bugün okula gidemedim. Kasıklarım da ağrı var adım artmırıyor. Doktor hastane degistirmisti. Umarım yeni hastanesinde başlamıştır ve randevu alabiliriz. Gidersek cinsiyetini de ögreniriz inşallah.
allah razı olsun tümayım, tatilinize kazasız belasız güle oynaya gidin, çok güzel ve huzurlu geçsin inşallah, bu arada yeşil elma bulantılarımı biraz olsun rahatlattı :) sağol tatlım
meraaaaaaaaal minikimmmmmmm, senin burda olman ne güzel pek güzel :)) Allah razı olsun
Zeynebim benim de haberim yok özlem arayıp soruyor, o bize bir cevap yazar mutlaka ,bu arada seni de yazdım listeye
iyi gecelet canlarim nasilsiniz biz iyiyiz dun istanbula donduk tatil guzel gecti ama çocuk la zormus gercekten hic dinlenmedim ama degisiklik oldu adagım vardi onu yerine getirdim allah kabul etsin ins ist mevlut okutmustuk ama akrabalar balikesirde old icin bide bizim oralarda kina yandigi icin kinamizida yaktik cok sukur kizim iyice bicirik kuduruk bisi oldu ama yinede uslu bi bebek cok sukur gelelim bombalara TUGBA BURCU CANLARIM TEBRIK EDERIM NASIL SEVINDIM NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM RABBIM SAGLIKLA KAVUSMAYI NASİP ETSİN INS GUZEL SORUNSUZ MIS GIBI HAMILELIK GECIRIP PIRT DIYE DOGURUN ALLAH BEKLEYEN DIGER KARDESLERIMEDE NASIP ETSIN INS GUL TECRUBELI ANNE 2 COCUKLU OLMAK NASIL INS SEN BIZE SNLATIRSIN BEN BITaNEYLE Basedemiyorum :) pasta cok hos ellerine saglik aslicim canim ins oglusun da toparlar masallah hepiniz iyisiniz allah yar ve yardimcin olsun guc kuvvet sabir versin ben ozlemcim allah saglikla kavustursun guzel haberlerini bekliyorum ayseden haber varmi dostlar bedriye nazan tuba seda yasemin buket gul cigdem meral hepinizi optum unuttugum vsrsa özür dilerim
canım bende bu cuma gıdecegım. sırt ağrılarım var erken daha bılıyorum ama magnezyum eksıklıgınden oluyormus sanırım onu dillendırıcem.. cok sıkıntı
Alıntı yapayım da görün mesajımı :)
hadı hayırlısı cnm ne zaman gıdıceksın cınsıyet ıcın bu arada
hadı hayırlısı cnm ne zaman gıdıceksın cınsıyet ıcın bu arada
Senin hamislik nasıl gidiyor? Kaçıncı haftandasin?
Benim ilk hamileliğim. Icimde hep kaybedecegim korkusu var sizde de var mı?
kızlarrrrr ben geldim...geçmişi okuyacağım inşallah... var mı benden sonra değişik bişiler?
Burcuuuuuuuuuuuuuuuuu oyyyyy canım kuzum balım peteğim, maşallah subhanallah oyy ben senin takvimini yerim, minik kuşa bak yaaa küçük bir serçe gibi yatmış oracıkta. Rabbim sımsıkı sana tutunmasını, hayata tutunmasını nasibetsin sağlıkla inşallah. ayyy varya her akşam betülü uyuturken ya halim çekerken her gece her gece sana dua ediyordum bak tuttu belkide dualarım, ayyy sıra meralde sıra sedada sıra diğer tuğbam da inşallah
Bende bu kız beni unuttu diyordum :) geçmiş olsun canım olabilir. Telefonla da sorabilirsin. Ben geçen öyle yaptım. Bu kezki ağrı sabah kalktigimda adım artırmadı. Zaten bu hafta gidecektik. Tek kafami karistiran 5 haziran demişti. Acaba o zaman mı başlayacak calismaya. Umarım bugün başlamış olur
Canlarim dua listemiz bitmiş inşallah haftaya yeni dua listesini hazirlicam. Allah nasip ederse yine esmalardan şöyle bir tane seceyim secçeyim listeye katılmak isteyen bana mutlaka adini yazdirsin. Haftaya perşembe te kadar isminizi yazdirin bebekler
Bide size başka birşey daha söyleyeceğim, hamileyim. Keseyi ve kalp atisini gördük hamdolsun. Ama 2 gunudr kahverengi lekenmem var, hayirlara vesile olsun insallah. 6 haftalık. Benim geçmişi mi bilen bilir 5 sonu gelmeyen gebelik haberi verdim burada. Bunda da çok acele etmek istemedim.inşallah saglikla hayirla sonuna kadar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?