- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.961
Canlarım bu arada yeni listemizde günde 170 adet Ya kuddüs okuyalım diyorum, katılmak isteyenler bu msj alıntı yaparak, bana adını yazdırsın, öptüm sizi :)
YA KUDDÜS : okuyan kişinin ahlakı ve ruhu güzelleşir, şifa enerjisi verir, korkulardan uzaklaşır, bolluk ve huzur içerisinde olur
kızlar günaydın nasılsınız daha fazla sızlerden saklayamayacagım zor tutyodum kendımı dusuk tehlikem vardı raporluydum 1 aydır cok sukur atlattık rabbım hayırlısını saglıklısını nasıp etsın tum ısteyenlere ınsallah rabbım mucizemi emaneti gönderdi cok sükür 13 haftalık hamileyimmmmmmmmmmmmm
kızlarrr aradım buldumm 15.09.2012 de sizde haber vermişim sayfa sayfa gezdim şimdikinide 15.05.2014 te öğrendim evlliliğimiz 15.05.2011 ya hormonlar beni fena etkiledi gözlerim doluyo tutamıyorum kendimi rabbim herkesi sevindirsin inşallah...gecen yazmıştım ama kimse görmedi sanırım..fatih emirin dişleri çıkıyo hem ishal hem iştahsız hemde kusuyodu çok üzülüyorum onada bugün biraz biraz yedi... Ishalide düzeliyo inşallah..rabbim bebeklerimizi korusun çok duygusalım bu ara yaatest yaptırdım 113.43 çıktı dr progestan verdi tatilden geldiğimde 24 ünde keseyi görmeye gidicem dua edin rabbim meleğimi bağışlasın sıkı tutunsun meleğim bana...
kızlarrr aradım buldumm 15.09.2012 de sizde haber vermişim sayfa sayfa gezdim şimdikinide 15.05.2014 te öğrendim evlliliğimiz 15.05.2011 ya hormonlar beni fena etkiledi gözlerim doluyo tutamıyorum kendimi rabbim herkesi sevindirsin inşallah...gecen yazmıştım ama kimse görmedi sanırım..fatih emirin dişleri çıkıyo hem ishal hem iştahsız hemde kusuyodu çok üzülüyorum onada bugün biraz biraz yedi... Ishalide düzeliyo inşallah..rabbim bebeklerimizi korusun çok duygusalım bu ara yaa
allah razı olsun tümayım, tatilinize kazasız belasız güle oynaya gidin, çok güzel ve huzurlu geçsin inşallah, bu arada yeşil elma bulantılarımı biraz olsun rahatlattı :) sağol tatlım
meraaaaaaaaal minikimmmmmmm, senin burda olman ne güzel pek güzel :)) Allah razı olsun
Zeynebim benim de haberim yok özlem arayıp soruyor, o bize bir cevap yazar mutlaka ,bu arada seni de yazdım listeye
canim allah hepimuze guzel gunler gostersin ins senindw bebisinin resimlerini gorucez ins bizimkiler buyumus olucak o zamana minicik yumuk yumuk ayy cok sevindim cok
yanaklar bal bal ins zir gunler bida gelmez canim minigin seni hic uzmesin hersey gonlunce olsun sekermi seker bi kiz dogdu icime annesi gibi
iyi tatller canim nasipse bende gorusmek isterim ins
kızlar acayip canım sıkkın ya fatih emirin üst dişleri daha çıkmadı kabarmış yemio az yese kusuyo ishal napcamı ne yedircemibilemedim çıksada kurtulsak ya üst dişelr çıkarken böyle şeyler yasayan varmı çok üzülüyorum...
maşallah canım RABBİM nazarlardan koruusn kuzuşunu AMİN canım kucağıma alayımda bende baş edebilcemmi bakıp görücem
sağol canm ALLAH isteyen hekese nasib etsin
Senin hamislik nasıl gidiyor? Kaçıncı haftandasin?
Benim ilk hamileliğim. Icimde hep kaybedecegim korkusu var sizde de var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
CAnımmm beniimm Allah adagınızı kabul etsin inşAllah, mıs kızını kocaamaaaannn öpüyorumm
gul bıraz önce sana yazdım ama bu yazdıgını görmemiştim inan günlerdir çok uğraştırdı bizi de alt dişleri hiç anlamamıştım ben her bebek bir olmuyor ama bunlar epey takıldılar ustte :), üst dişler çok zorlarmış dmaakları iki diş çıkacağı yer su topladı gibi şişti sağlık ocağına götürdüm ben en basta oradakı dr dedi ki hastaneye gidin dişlerden dolayı değil mi dedim bilemem çok şişmiş dedi etrafımdakiler hep bekle dediler dişten şişmiş ben jel aldım ama pek kullanmadım çünkü mantığını anlayamadım ben suruyorum dıslerine hemen emip gidiyor zaten ve hem kendi drumuz hemde tvde ki dr jelleri önermediler yararından çok zararı var damak ve dişlere dediler..biz dra başka ne yapabiliriz dişler için dedik hiç dedi Allah yardım etsin inşAllah diyeceksiniz.. Bol dua edelimm hayırlısıyla
Bir ben vardır bende, benden içeri..Canımm benimm hep diyorum ben öyle korkularla gecirdim ki gebeliğimi doğurmaya gidiyordum artık bişey olucak korkusu yaşıyordum her muayenede ellerimm buz gibi oluyordu kalbimm sıkıştırıyordu resmen.. çok şükür Allah a kucağıma aldım kızımı ama hamileliğimin tadını tam çıkarakamdım :) korkulardan.. çok şükür yine de.. bence sen benım bu hatama düşme hep olumlu düşün.. Zaten herşey olumlu çok şükür.. biz beynımızı olumsuzu dusundurup içimize korku düşürüyoruz.. herşey çok güzel olucak inşAllah seninde doğumaa gidiyoruuumm haberini alacağız inşAllah sağlıkla
Ayy inşallah canım benim doğum kısmını hiç düşünmüyorum takvime baktikca günüm yaklaşıyor korkuyorum :)
Bugün cinsiyetini ogrendim paşam olacakmış:) Secde eder gibi duruyordu meleğim :) elleri kolları kıpır kıpırdı :)))
Allahım ne güzel haberler bunlar yaaaa yuppiiiiii yaşasın çok çok çok tebrik ediyorum Allah hayırlı bi şek. kucağına almayı nasip etsin
kızlarrr aradım buldumm 15.09.2012 de sizde haber vermişim sayfa sayfa gezdim şimdikinide 15.05.2014 te öğrendim evlliliğimiz 15.05.2011 ya hormonlar beni fena etkiledi gözlerim doluyo tutamıyorum kendimi rabbim herkesi sevindirsin inşallah...gecen yazmıştım ama kimse görmedi sanırım..fatih emirin dişleri çıkıyo hem ishal hem iştahsız hemde kusuyodu çok üzülüyorum onada bugün biraz biraz yedi... Ishalide düzeliyo inşallah..rabbim bebeklerimizi korusun çok duygusalım bu ara yaa
kızlar günaydın, ben dün itibari ile doğum iznine ayrılmış bulunmaktayımartık evdeyim annem sağolsun temizlik yapıyor kaç gündür benden pek hayır yok zaten yaptırmıyorda anca kovalıyo beni sen git otur diyor,geçen hafta oğluşumuzun kıyafetlerini yıkadım ütüledim,çanta hazırladım ama çantamızın benimle ilgili eksikleri var onları alıp koyacağım ev karmaşık biraz halılarımı yıkamaya vereceğim,bizde durumlar böyle
Ayy inşallah canım benim doğum kısmını hiç düşünmüyorum takvime baktikca günüm yaklaşıyor korkuyorum :)
Bugün cinsiyetini ogrendim paşam olacakmış:) Secde eder gibi duruyordu meleğim :) elleri kolları kıpır kıpırdı :)))
kızlar günaydın, ben dün itibari ile doğum iznine ayrılmış bulunmaktayımartık evdeyim annem sağolsun temizlik yapıyor kaç gündür benden pek hayır yok zaten yaptırmıyorda anca kovalıyo beni sen git otur diyor,geçen hafta oğluşumuzun kıyafetlerini yıkadım ütüledim,çanta hazırladım ama çantamızın benimle ilgili eksikleri var onları alıp koyacağım ev karmaşık biraz halılarımı yıkamaya vereceğim,bizde durumlar böyle
Canim hayırlı olsun iznin. Cok yorma kendini zaten bebis olunca bol bom yorulcan tadını çıkar :)
günayıdn cnm tabıkı azıcık yat dınlen az kaldı yavrunu koklama masallah suphanallah
cnm benım ne gusel pasaların paşası gelıyorrrrrne gusel dımı ıcerde oynadıgını gormek rabbımın hedıyesı ne kadar sukretsek azdır
cnm benım ne gusel pasaların paşası gelıyorrrrrne gusel dımı ıcerde oynadıgını gormek rabbımın hedıyesı ne kadar sukretsek azdır
:) ahhh hormonnllaarrrr.. Heerşey çok güzel Gül'cüm.. Allah a çok şükürler olsun.. Emir in dişleride hayırlı uğurlu olsun inşallah
ELİF İN ÜST DİŞleri canımıza okudu, 15 gun balon gibi şişti damağı iştah gitti öğürme geldi ve her gece çok aşırı uyanma hali ve huysuzluk çok şükür sonunda dişleri patladı ama bu dediklerimin hiç biri sona ermedi bugun bi baktım ustlerin ıkı yanları şişmiş ve beyazlamış demek ki sıkıntıların devam etmesini sağlayan dişler de bunlar dedimm hayırlısıyla onların patlamasını bekliyeceğiz bunlar Allah a çok şükürler olsun hayırlı şeyler.. Allah başka dert tasa vermesin.. ben öğürmesini hemen dişe yoramadım kızlarda enfeksiyon olunca da öğürme çok olurmuş ondan korktum çok ama dişten dediler inşAllah dişlerdendir de..
sağol canım peki ishalide olmuşmuydu çok şükür yemeye başladı mideside baya yedirince öğğ dio vermiyorum ondan sonra ama ishali tam düzelmedi..CAnımmm beniimm Allah adagınızı kabul etsin inşAllah, mıs kızını kocaamaaaannn öpüyorum
gul bıraz önce sana yazdım ama bu yazdıgını görmemiştim inan günlerdir çok uğraştırdı bizi de alt dişleri hiç anlamamıştım ben her bebek bir olmuyor ama bunlar epey takıldılar ustte :), üst dişler çok zorlarmış dmaakları iki diş çıkacağı yer su topladı gibi şişti sağlık ocağına götürdüm ben en basta oradakı dr dedi ki hastaneye gidin dişlerden dolayı değil mi dedim bilemem çok şişmiş dedi etrafımdakiler hep bekle dediler dişten şişmiş ben jel aldım ama pek kullanmadım çünkü mantığını anlayamadım ben suruyorum dıslerine hemen emip gidiyor zaten ve hem kendi drumuz hemde tvde ki dr jelleri önermediler yararından çok zararı var damak ve dişlere dediler..biz dra başka ne yapabiliriz dişler için dedik hiç dedi Allah yardım etsin inşAllah diyeceksiniz.. Bol dua edelimm hayırlısıyla
Bir ben vardır bende, benden içeri..Canımm benimm hep diyorum ben öyle korkularla gecirdim ki gebeliğimi doğurmaya gidiyordum artık bişey olucak korkusu yaşıyordum her muayenede ellerimm buz gibi oluyordu kalbimm sıkıştırıyordu resmen.. çok şükür Allah a kucağıma aldım kızımı ama hamileliğimin tadını tam çıkarakamdım :) korkulardan.. çok şükür yine de.. bence sen benım bu hatama düşme hep olumlu düşün.. Zaten herşey olumlu çok şükür.. biz beynımızı olumsuzu dusundurup içimize korku düşürüyoruz.. herşey çok güzel olucak inşAllah seninde doğumaa gidiyoruuumm haberini alacağız inşAllah sağlıkla
sağol canım inşallah bilmiyorum dişlerden büyükihtimalde çıksa en kısa zamanda..cnm cok gecmıs olsun en yakın zamnada ıyılesır ınsallah bahar ayları boyle olurusn buyuklar bıle etkılenıyor cocuklar ne yapsın dıs cıkarmasıda tuzu bıberı olmuş yavrucagın rabbım saglık sıhhat versın en yakın zamanda
amin cnm inşallah her olur bıter sen yat dınlen boşverteşekkür ederim,doğru söylüyorsun tadını çıkarmak lazım da insan bi an önce herşey toparlansın bitsin istiyor
çok şükür canım az kaldı darısı sizlere olsun inşallaah,iyi bol yatar vaziyetteyim zatenşu ev bi toparlansa doğum yapmadan önce rahata ereceğim o zaman
oh maşallah cnm hayırlısı bakalımEvet canım ya çok şükür :))
Minik insan olmuş :) ben kafasını falan tam ne göremedim çünkü eşime gosteriyordu doktor en son ayaklarını bacaklarını gösterdi Allahim kıpır kıpırdı hareketli olcak sanırım benim paşam :)
Insallah sende bir kaç haftaya ogrenirsin canım zaten çok hızlı büyüyorlar :) 12. Haftamda 6 cm di. Şimdi 28 olmuş
Sende sevincini bizle paylaşırsın :))
henuz belli degıl cnm en yakınzamanda sneınde haberınıalırıız ınsallah cnm canı gönülden dılıyorumCanım seninkinin cinsiyeti belli değil dimi daha. Bakalım burada baya gebe kalan oldu bir istatistik çıkarırız bu sene kız senesi mi erkek senesi mi diye. Valla bazen topik coşuyor işte böyle. Ben topiğin hayrına uğuruna inanıyorum hiç teker teker haber almadık hep bir haber diğerini getirdi Gül'ü öğrendik sonra Burcu geldi arkasından ki çok sürprizdi eh sen saklamışsın meğer ama sonra da senin haber geldi hep arka arkaya. Ben en son assolist olarak çıkıcam demiştim gerçek olacak sanırım herkesi doğurtucam ondan sonra
amin cnm inşallah her olur bıter sen yat dınlen boşver
oh maşallah cnm hayırlısı bakalım
henuz belli degıl cnm en yakınzamanda sneınde haberınıalırıız ınsallah cnm canı gönülden dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?