Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasemincim canim seni de diliyorum

Sebiha canim çok geçmiş olsun kasık agrin varmis inşallah normaldir, yani aslında bence normal diyecektir Dr. İnşallah da kendi Dr ne gidebilirsin. Evet bulantim var hele okulda daha da bi eğlenceli

Sekerkis tuba canim yarin dua listemizi yaparken hamişler listesini halledicem

Özlem tahkim, ben asli'ya MSN yazdim ama daha cevap yazmadi çok yoğun sanirim. İnşallah oğlan hastaneden cikmistir

Özlem canim ohhh iznin hayirli olsun, bundan sonra yat dinlenme, bora'nin cicilerini hazirla

Gülhan canim Allah razi olsun canim, inşallah
Dua listesine yazdim seni

Serap bebekim hoşgeldin. Allah razi olsun

Sebiha tatlim oğlun olacakmis maşallah süphan allah, saglikla dogsun. Kasik agrin için ne dedi?

Gül canim Allah kolaylık versin inşallah hemen cikar fatih'in dişleri. Bedriye'nin elif'i de ayni durumda

Yaso ve Bedriyem takvimini yemiş siniz . . .

burcu beni de dua listesine ekler misin canım

Oy Kıyamam canım neyseki okulun sonlarına geldi bulantiların ders anlatmasanda olur :)) yanında cubuk kraker bulur okulda iyi gelir :)

Kasık ağrım için idar yollarımda enfeksiyon varmış canım antibiyotik verdi. Baya bir ağrıyor bugün okulda son saat dayanamadım esimi aradım gel beni al diye .

Cok antibiyotik kullandım inşallah bebeğime zarar vermez...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AMİN canım İNŞALLAH ya dişlerin çıkması bişi diilde iştahı gidio ya o beni çok üzüyo.MAŞALLAH bu ara iyi yemeğini yiyo bugün kaka yapmadı ishalide düzelio heralde..çok şükür..benimde bulantılarım fena 2 gündür..

Özlem canim ohhh iznin hayirli olsun, bundan sonra yat dinlenme, bora'nin cicilerini hazirla

sağol canımm, canım dinlenmek bi kenara dursun anca evdeki işi gücü halletmeye çalışıyorum,çok şükür boranın cicileri hazır çanta hazır benim 1-2 eksiğim var gecelikti sütyendi,terlikti falan

gunaayyyydddııınnnnnnnlllaaarrrr.. can kuzular, herkes herşey iyi inşAllah..

özleeemm takvimine baktımm ve çok heyecanlandım sen kim bilir ne durumdasın.. :)

Allah hayırlı sağlığıyla inşAllah kavuştursun oğlunu sana, inşAllah..

CANLAR BEN BURCU

Yeni dua listemiz hazır ,yarın başlıyoruz inşallah,diğer listelerdeki değişiklikleri de hallettim. Bir eksiklik varsa söyleyin öptüm sizi :)
Küçük bir not: Bulantılarımdan dolayı bilgisayara çok bakamıyorum,kısa süreli gecikmeler olabilir

Yasemin ,
Asli ve
Nartanem ayse dualarinizi okumustum haber veremedim Allah kabul etsin

Burcum benide ekler misin dua listesine

İyi aksamlar canlar...
Biz bu gece yola cikiyoruz Allah izin verirse.Kizimla ilk ucak yolculugumuz korkularim var.İnsallah sorunsuz atlatiriz.Ayrica bir sure netten uzak kalmayi dusunuyorum ruhen psikolojikmen cok kotuyum.Bir hastalik okusam butun belirtileri ariyorum esimide bebegimide cok bunaltiyorum.
Sizlerin duasiyla kizima kavustum sizin gibi guzel insanlar tanidim.Bilmeden kirdigim uzdugum olduysa cok ama cok ozur dilerim.Hakkinizi helal edin .

Ozlem dualarimdasin canim sag salim kavus Bora ya.
Hepinizi tek tek opuyorum Allah 'a emanet olun.

Tumayim cnm hayirli yolculuklar sana ve kizina yolunuz acik olsun sag salim varirsiniz insallah benden yana helal oldun da bu veda olmadi ki tmm biraz ara ver sonra yine gel bende seni vok öptüm iyi bak kendine ve kutuntu yapma

Takvimin hayirli olsun cnm benim bende takvimini yirim:)))
Bu arada asli ile konuştum ben bugun vok sukur çıkmış hastaneden oğluşu iyilermis ama oğlu pek nazliymis hastanede birakyihi ivin naz yapiyormus annesine ha birde hamiş olduğunu soyledim cok sevindi:)

Özlemm okadar ev temizledimki tedbir açısından ama evim doğuma gittiğimde temiz deildi geri geliriz die gittim temizlik yapmamıştım dogum yaptıgım gece annem teyzelerim geldi ellerine saglık temizlediler sıkıntı etme bişekilde hersey halloluyo öptm kuzum

Tümayyy iyi yolculuklar lohusa sendromu diyolar ona canım bizzat bende yaşıyorum halende devam ediyo aklını dagıtmaya çalış ve netten bakmaben öyle yapıyorum rabbim biran eevvel şifamızı versin tatlım

ablamda ben temizlik dedikçe sen doğuma gidince biz hallederiz bişey yok onda diyordu ama kızı okula gittiği için gelemiyor, annem tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor yapabildiği kadar, çok fazla bişey kalmadı zaten genel olarak bi temizlensin zaten yine kirlenir toz almak süpürge açmak kalsın geriye onlar bişey değil dediğin gibi halledilir.

bedriyeee ama ben pek heyecanlı değilim zamanın azaldığını pek idrak edemedim sanki yada heyecan yerine sinir stres yapıyorum bu işte bi terslik var sanırım

tümayım hayırlı yolculuklar canım (gerçi dün akşam gidecekmişsin çoooktaaaan gitmişsindir) duaların için çok sağol Allah razı olsun,rabbim evladını sana bağışlasın,canım internetten bir süre uzak kal ama çokta uzatma özleriz sen şimdi gez dolaş biraz toparlarsın zaten,bide şu hastalıklarla ilgili yazıları çok okuma çünkü aynı şeyi bir ara bende çok yapıyordum kendimde hastalık arıyordum artık eşim kızmaya başlamıştı,sanki okuduğum her belirti beni anlatıyordu bende vardı,insan okudukça hastalık hastası oluyor,benden yana hakkım helal olsun sende helal et kuzum

merhaba kızlarrrr DUA listemiz hayırlı olsunnn...
BURCU canım mide bulantısı için ayva dene tatlım bana iyi gelmişti..benimde çok bulanıyo 4-5 gündür başımda dönüo alışverişe çıkınca alıcam mutlaka...
kızlar dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]fb_tb/ Tuğba[/TD]
[TD]05.06.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]06.06.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canlar mide bulantilarim yüzünden gelemiyorum. Eve geldiğimde hep yatiyorum, zaten yemek falan da pisiremiyorum. Yazdiklarinizi okudum, ayva bulursam denicem. Sade dondurmada bulantimi azaltiyor biraz

Asli' nin haberini Mesude yazmis. Bende konuştum bebek ler iyiymis çok şükür

Dualari yarin okucam inşallah optum sizi

fb_tb/ Tuğba 05.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat
dejavu_one / Seda 06.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat

dualarınızı okudum rabbım kabul eylesın kızlar

Canım biraz rahat olmaya çalış dua et içine sıkıntı evham geldikçe bir ara bende öyleydim panik atak var bende nefes alamadıkça kalbim hızlı atardı ve ölüyorum sanırdım tamamen psikolojik aslında hiç birşey yoktu sonunda yendim. Çocuğu olan kişilerin ki bu annelerde gözüküyor bana bir şey olacakta çocuğum ortada kalacak korkusu oluyormuş ilk aylarda çok normal zamanda rayına oturur sen kafanı dağıt mutlu ol eşin ve çocuğunda mutlu olacak biraz ara ver sonra yine gel bende ara verdim bak toparlandım geldim. Hayırlı yolculuklar.

Çok şükür Allah sağlıkla sıhhatle büyütmesini nasip etsin bu bebekler valla hemen anlıyor herşeyi anne karnında tanımaya başlıyorlar güven duymak istiyorlar ama annesi onunla vakit geçirip göğsüne yatırdıkça kokusunu aldıkça düzelir. İki tane çocuk kolay değil Allah yardım eder.

ya normal doğum olunca hiç öyle temizledim filan olmuyor her an gelebileceği için. Benim teyzemin gelini de normal doğum bekliyordu dr bayramın 3. günü demişti 2 sene önce. Ama erken tuttu sancısı kalp atışları da yavaş olunca dirkst sezeryana aldılar o da öyle diyordu temizledim filan bir de doğuma yakın yaparım diyordum ama ani olunca ev dağınık filan kaldı dedi meğer o şeyler hiç önemli değilmiş hiç düşünmüyorsun evi filan o anda annem kardeşim geldiler temizlediler dedi.

canım Allah razı olsun duaların için Rabbim bu evladını da sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kolaycacık geçsin hamileliğin.

Tuba ve seda dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.

ayy canım bilirim o bulantları gastrit var bende sonbaharda ve bahar ayının ilk gelişinde başlar ağrı bulantı hiçbirşey yiyemem gözüm hiçbirşey görmez. Ekşi elma, haşlanmış patates, leblebi, çubuk kraker, grisini filan bana iyi geliyordu onlardan ye beslenemiyorum diye üzülme bebeğin şu an ihtiyacı olan besin senin vücut deponda var zaten bebeğe 4. aydan sonra besin gerekiyor büyümesi kilo alması için. Onda da abartmaya gerek yok. Allah kararlamış herşeyi geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…