- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.981
Özlem canim ohhh iznin hayirli olsun, bundan sonra yat dinlenme, bora'nin cicilerini hazirla
Gülhan canim Allah razi olsun canim, inşallah
Dua listesine yazdim seni
Serap bebekim hoşgeldin. Allah razi olsun
Sebiha tatlim oğlun olacakmis maşallah süphan allah, saglikla dogsun. Kasik agrin için ne dedi?
Gül canim Allah kolaylık versin inşallah hemen cikar fatih'in dişleri. Bedriye'nin elif'i de ayni durumda
Yaso ve Bedriyem takvimini yemiş siniz. . .
Yasemincim canim seni de diliyorum
Sebiha canim çok geçmiş olsun kasık agrin varmis inşallah normaldir, yani aslında bence normal diyecektir Dr. İnşallah da kendi Dr ne gidebilirsin. Evet bulantim var hele okulda daha da bi eğlenceli
Sekerkis tuba canim yarin dua listemizi yaparken hamişler listesini halledicem
Özlem tahkim, ben asli'ya MSN yazdim ama daha cevap yazmadi çok yoğun sanirim. İnşallah oğlan hastaneden cikmistir
Özlem canim ohhh iznin hayirli olsun, bundan sonra yat dinlenme, bora'nin cicilerini hazirla
Sebiha tatlim oğlun olacakmis maşallah süphan allah, saglikla dogsun. Kasik agrin için ne dedi?
Gül canim Allah kolaylık versin inşallah hemen cikar fatih'in dişleri. Bedriye'nin elif'i de ayni durumda
AMİN canım İNŞALLAH ya dişlerin çıkması bişi diilde iştahı gidio ya o beni çok üzüyo.MAŞALLAH bu ara iyi yemeğini yiyo bugün kaka yapmadı ishalide düzelio heralde..çok şükür..benimde bulantılarım fena 2 gündür..Özlem canim ohhh iznin hayirli olsun, bundan sonra yat dinlenme, bora'nin cicilerini hazirla
İyi aksamlar canlar...
Biz bu gece yola cikiyoruz Allah izin verirse.Kizimla ilk ucak yolculugumuz korkularim var.İnsallah sorunsuz atlatiriz.Ayrica bir sure netten uzak kalmayi dusunuyorum ruhen psikolojikmen cok kotuyum.Bir hastalik okusam butun belirtileri ariyorum esimide bebegimide cok bunaltiyorum.
Sizlerin duasiyla kizima kavustum sizin gibi guzel insanlar tanidim.Bilmeden kirdigim uzdugum olduysa cok ama cok ozur dilerim.Hakkinizi helal edin .
Ozlem dualarimdasin canim sag salim kavus Bora ya.
Hepinizi tek tek opuyorum Allah 'a emanet olun.
Yasemincim canim seni de diliyorum
Sebiha canim çok geçmiş olsun kasık agrin varmis inşallah normaldir, yani aslında bence normal diyecektir Dr. İnşallah da kendi Dr ne gidebilirsin. Evet bulantim var hele okulda daha da bi eğlenceli
Sekerkis tuba canim yarin dua listemizi yaparken hamişler listesini halledicem
Özlem tahkim, ben asli'ya MSN yazdim ama daha cevap yazmadi çok yoğun sanirim. İnşallah oğlan hastaneden cikmistir
sağol canımm, canım dinlenmek bi kenara dursun anca evdeki işi gücü halletmeye çalışıyorum,çok şükür boranın cicileri hazır çanta hazır benim 1-2 eksiğim var gecelikti sütyendi,terlikti falan
İyi aksamlar canlar...
Biz bu gece yola cikiyoruz Allah izin verirse.Kizimla ilk ucak yolculugumuz korkularim var.İnsallah sorunsuz atlatiriz.Ayrica bir sure netten uzak kalmayi dusunuyorum ruhen psikolojikmen cok kotuyum.Bir hastalik okusam butun belirtileri ariyorum esimide bebegimide cok bunaltiyorum.
Sizlerin duasiyla kizima kavustum sizin gibi guzel insanlar tanidim.Bilmeden kirdigim uzdugum olduysa cok ama cok ozur dilerim.Hakkinizi helal edin .
Özlemm okadar ev temizledimki tedbir açısından ama evim doğuma gittiğimde temiz deildi geri geliriz die gittim temizlik yapmamıştım dogum yaptıgım gece annem teyzelerim geldi ellerine saglık temizlediler sıkıntı etme bişekilde hersey halloluyo öptm kuzum
gunaayyyydddııınnnnnnnlllaaarrrr.. can kuzular, herkes herşey iyi inşAllah..
özleeemm takvimine baktımm ve çok heyecanlandım sen kim bilir ne durumdasın.. :)
Allah hayırlı sağlığıyla inşAllah kavuştursun oğlunu sana, inşAllah..
İyi aksamlar canlar...
İyi aksamlar canlar...
Takvimin hayirli olsun cnm benim bende takvimini yirim:)))
Bu arada asli ile konuştum ben bugun vok sukur çıkmış hastaneden oğluşu iyilermis ama oğlu pek nazliymis hastanede birakyihi ivin naz yapiyormus annesine ha birde hamiş olduğunu soyledim cok sevindi:)
Özlemm okadar ev temizledimki tedbir açısından ama evim doğuma gittiğimde temiz deildi geri geliriz die gittim temizlik yapmamıştım dogum yaptıgım gece annem teyzelerim geldi ellerine saglık temizlediler sıkıntı etme bişekilde hersey halloluyo öptm kuzum
merhaba kızlarrrr DUA listemiz hayırlı olsunnn...
BURCU canım mide bulantısı için ayva dene tatlım bana iyi gelmişti..benimde çok bulanıyo 4-5 gündür başımda dönüo alışverişe çıkınca alıcam mutlaka...
kızlar dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]fb_tb/ Tuğba[/TD]
[TD]05.06.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]06.06.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tuba ve seda dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.
Canlar mide bulantilarim yüzünden gelemiyorum. Eve geldiğimde hep yatiyorum, zaten yemek falan da pisiremiyorum. Yazdiklarinizi okudum, ayva bulursam denicem. Sade dondurmada bulantimi azaltiyor biraz
Asli' nin haberini Mesude yazmis. Bende konuştum bebek ler iyiymis çok şükür
Dualari yarin okucam inşallah optum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?