- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.001
Canım biraz rahat olmaya çalış dua et içine sıkıntı evham geldikçe bir ara bende öyleydim panik atak var bende nefes alamadıkça kalbim hızlı atardı ve ölüyorum sanırdım tamamen psikolojik aslında hiç birşey yoktu sonunda yendim. Çocuğu olan kişilerin ki bu annelerde gözüküyor bana bir şey olacakta çocuğum ortada kalacak korkusu oluyormuş ilk aylarda çok normal zamanda rayına oturur sen kafanı dağıt mutlu ol eşin ve çocuğunda mutlu olacak biraz ara ver sonra yine gel bende ara verdim bak toparlandım geldim. Hayırlı yolculuklar.
Çok şükür Allah sağlıkla sıhhatle büyütmesini nasip etsin bu bebekler valla hemen anlıyor herşeyi anne karnında tanımaya başlıyorlar güven duymak istiyorlar ama annesi onunla vakit geçirip göğsüne yatırdıkça kokusunu aldıkça düzelir. İki tane çocuk kolay değil Allah yardım eder.
ya normal doğum olunca hiç öyle temizledim filan olmuyor her an gelebileceği için. Benim teyzemin gelini de normal doğum bekliyordu dr bayramın 3. günü demişti 2 sene önce. Ama erken tuttu sancısı kalp atışları da yavaş olunca dirkst sezeryana aldılar o da öyle diyordu temizledim filan bir de doğuma yakın yaparım diyordum ama ani olunca ev dağınık filan kaldı dedi meğer o şeyler hiç önemli değilmiş hiç düşünmüyorsun evi filan o anda annem kardeşim geldiler temizlediler dedi.
canım Allah razı olsun duaların için Rabbim bu evladını da sağlıkla kucağına almanı nasip etsin kolaycacık geçsin hamileliğin.
ayy canım bilirim o bulantları gastrit var bende sonbaharda ve bahar ayının ilk gelişinde başlar ağrı bulantı hiçbirşey yiyemem gözüm hiçbirşey görmez. Ekşi elma, haşlanmış patates, leblebi, çubuk kraker, grisini filan bana iyi geliyordu onlardan ye beslenemiyorum diye üzülme bebeğin şu an ihtiyacı olan besin senin vücut deponda var zaten bebeğe 4. aydan sonra besin gerekiyor büyümesi kilo alması için. Onda da abartmaya gerek yok. Allah kararlamış herşeyi geçecek.
bana hiçbir şey fayda etmiyor maalesefbazı günler bulantıdan konuşamıyorum bile doktorum bir ilaç verdi ama ilaç kullanmak istemiyorum napcağımı bilemiyorum kızlar benim durumumda olup doğal başka şeyler deneyenler varsa yardımcı olabilir mi
ayva dene bence bana iyi gelmişti...bende alıcam bulantılarım başladı 4-5 gündür..bana hiçbir şey fayda etmiyor maalesefbazı günler bulantıdan konuşamıyorum bile doktorum bir ilaç verdi ama ilaç kullanmak istemiyorum napcağımı bilemiyorum kızlar benim durumumda olup doğal başka şeyler deneyenler varsa yardımcı olabilir mi
canlarım ayy gelemedim günlerdir sizleri çok özledim. bugün betülü sağlık ocağına götürdüm kontrole çok şükür boyunu kilşosunu kafasını filan ölçtüler iyiymiş maşallah. yavrucağın dişlerle sorunu var tabi o ayrı, üst büyük dişler nasıl kabarık ayyy kıyamam balon gibi, birinin ucu çıkmış yerim ben onun dişinin ucunu. alt dişleri ile dün parmağımı bir ısırdı resmen yara oldu ayy nasıl keskin testere değil bıçak gibi, iyiki dilini filan ısırmıyor Allah korusun koparıverir ucunu ayyy.
canım MAŞALLAH tatlım ya fatihinde üstler daha çıkmadı balon balon yaaaa ishal bide su gibi yeşilimsi 1 haftadır ateşi fln yok sadece ishal var anlamadım gitti cnm betülde varmı böyle belirtiler yada oldumu...olmadı yarın fatihide götrcem dra
ara ara oluyoduda böyle diildi canım yaklaşık 1 haftadır öyle ama neyse yarın gidicez bakalım..AMİN canım sorma canım bişiy istemio halsizim ..fatihte böyle olunca hiç keyfim yok..canım ara ara oluyor ama senin dediğin daha sürekli ve şiddetli bir durum sanırım bence bi dr a git başka bişeylede alakası olabilir. hiç olmazsa için rahat etsin kuşum. oyy yerim seni bulantılarında başlamış Allah yardımcın olsun.
canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah beeğini dıalrımız seninle İNŞALLAH..Selam kizlar nasilsiniz
benim sancim yok hala ::)))
Dua listesinde 10 haziran sali benim dua gunummus ne tevafuk 11.haziranda benim yatisim var ve suni verilcek Allahim hayirli etsin Insaallah hayirlisiyla ongunude atlatsaydik:)
Simdiden dualari okuyan var Rabbim kabul etsin Insaallah bende bu gece baslayacam Insaallah bitince haber ederim edemezsemde anlayinki dogumdayim
Herkesin agzina yuregine saglik Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepinize. Hakkinizi helal edin varsa benden yana helal olsun opuldunuz
Hayırlı geceler kızlar, ben doğum günü hazırlıklarıyla meşgulüm harıl harıl bitti sayılır..
Yarın menümü yapmaya başlıcam pazar günü gençler arasında bir kutlama yapıcaz.. Annemler burda yok biraz buruğum oyüZden..
Geçen sene bugün sancı çekiyordum sabaha kadar sürmüştü, ve hastaye yatmıştım ne de güzel gündü yaa bebeğimi kucağımı aldığım güzel gün.. Daha dün gibi..
Size bişi söylicem kızlar, geçen hafta yada mayısın son günleride olabilir tam hatırlamıyorum eşimle o iş oldu, ve eşim emin olamadı kendinden..
Ertesi gün hapı da kullanamadım beni çok fena yapıyor çünkü..
Bugün başlayan bir kasık ağrım var, ve müthiş akıntım sizce bukadar erken belirti olur mu? Eğer hamileysem...
Yada diyorum geçen sene sancı çekmiştim ya bugün belki onu hatırladığım için psikolojiktir ama çok saçma yani.. Bildiğin kasıklarım ağrıyo yani .. Temizlik falan derken belkşde üşütmüşümdür dimi :)
Kendimi hamile olabileceğim ihtimaline bile hazırlayamıyorum...
CANIM OLURMU OLUR VALLA BENDE HEP ERKEN DÖLLENME OLDUĞUNDAN ERKEN ÖĞRENİYORUM BELLİ OLMAZ HAYIRLISI OLSUN
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
SELAM KIZLAR FASULYEMİ GÖRDÜM ÇOK ŞÜKÜR KALP ATIŞINIDA DUYDUK :)))
OĞLUŞUMUDA GÖSTERDİM DRA KUZUM BİRAZ ZAYIFLAMIŞ VİTAMİNLE ANTİBİYOTİK VERDİ DR BAKALIM İNŞALLAH DÜZELİCEK..
canım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah beeğini dıalrımız seninle İNŞALLAH..
çiğdemmmm ayyyy kuum neler diyorsun sen, aman Allahım ikinci sezon resmen iyice açılıyor, gül ayağınımı sürttü ne etti, aman aman bana bulaşmasın tövbeeee, rabbim hayırlısıyla bu betül bana yazada yeter kışada
sağolcanım evet aynen canım :) yine açılışı yaptım galiba hayırlı olsunHayırlı olsun, sağsalim doğsun inşallah..
Yalnız hamileysem geçen seneki gibi yine kaderdaşız be Gül :))
sezonu açtım yasemin bilemiyorum artıkınçiğdemmmm ayyyy kuum neler diyorsun sen, aman Allahım ikinci sezon resmen iyice açılıyor, gül ayağınımı sürttü ne etti, aman aman bana bulaşmasın tövbeeee, rabbim hayırlısıyla bu betül bana yazada yeter kışada
canım varsada hayırlı olsunBende senin gibi diyorum canım aslında selim çok yoruyor beter böcek gibi bidr hızlı hareket ediyor yetişemiyorum valla, hamileysemde 2 haftaya belli olur heralde.. Ağrılarım olmasa hiç şüphelenmicem aslında ama kasık ağrım çok fena bu duyguyı galiba tanıyorum 🙈
Artık kardeş kardeş büyücekler napalım..
Sen yine büyük konuşma yollar açık her an herşey olabilir :)
Özlem canim ohhh iznin hayirli olsun, bundan sonra yat dinlenme, bora'nin cicilerini hazirla
Gülhan canim Allah razi olsun canim, inşallah
Dua listesine yazdim seni
Serap bebekim hoşgeldin. Allah razi olsun
Sebiha tatlim oğlun olacakmis maşallah süphan allah, saglikla dogsun. Kasik agrin için ne dedi?
Gül canim Allah kolaylık versin inşallah hemen cikar fatih'in dişleri. Bedriye'nin elif'i de ayni durumda
Yaso ve Bedriyem takvimini yemiş siniz. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?