- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.601
kızlar günaydın.. dün itibariyle adet oldum. 26 ekim yeni bat tarihim. dün çok gözyaşı döktüm.. umutsuzluğa düştüm. hatta dedim ki aşılama maşılama uğraşmayayım gidelim tüp bebek deneyelim oluyorsa oluyor diyelim dedim bu fikri atmadım kafamdan. Allah tan hayırlısını diliyorum. rahim filmini çektirmem lazım bakalım Allah bi yol çıkaracak inşAllah karşımıza. ben anladım ki dün, tüm bu süreçleri hep güleryüzlü atlatmaya çalışırken düşüklerde dışda yıpranmışım ya.. sadece dışarıya bişey yok, konuya hakimim havası vermeye çalışmışım. ama yalan.. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. dua ettim Allah a bir yol, bir kapı aç ne olur diye. cesaretsizim ben ya kendi kendimini düşün canım bei yiyorum korkudan hareket edemiyorum. inşAllah mevlam yardım eder bana hepimize.. Dualarda ne derseniz ona varım. Allah herşeyin hayırlısını versin.
Günde 100 defa "Estagfîrullah el'azîm" çekip tövbe istiğfar edip günahlarımızdan arınarak temiz bir dille dualarımızı edebiliriz.
canımcım elinden gelen bi şey daha var o da izin alıp evine gidip dinlenmek ve bişiler okuyup izleyip kafanı dağıtmak bence
topik acıldığında ben yoktum ki şeker :)) ben cok okudum belki tek başıma çekmişimdir ama ben 707 kere YA VARİS çekmiştim hatırlıyorum..Ben hiç hatırlamıyorum, topik ilk açıldığında falanmı okudunuz acaba:44::26:
yunus peygamberin duasını günde 40 kere okuyabilriz "Lē ilēhe illē ente subhâneke innî kuntu mine'z-zâlimîn." (detayı önceki sayfada yazıyor)
merhgaba hangı duaları okuyosunuz bende yardımcı olabılırım sızlere dua konusunda
Burcu dün çektim tesbihini Allah kabul etsin İnşallah. Biz de kalktık kahvaltıya gittik geldik biizm salondaki kalorifer yere çökmüştü duvarından çıkıp kaloriferci gelecek bakacak yarında onarmaya gelecek duvara monte edilecek yeniden. Ama 1 saat sonra gelirim demiş bende kalkayım da evi süpüreyim çamaşır atayım makineye, ıaltıım yapılıyor ayrıca, iskeleleri kurdular yarın başlarlar yalıtıma. Camlarımın dışına naylon yapıştırcaz leke olursa çıkmıyormuş. Pazara gitmem lazım ama hiç halimde yok yaa bakalım artık..
Dün doktora gittim akşam iş çıkışı.. kanama devam ediyordu.. doktor baktı üstten keseyi göremedi başta dış gebelikten korktu sonra alttan muayene etti 4.4 mmlik gelişmemiş küçük bir kese gördü.. sanırım kimyasal gebelik dedi.. kalp atışı falanda duymadı..ve dün geceden beri hafif kasık ağrıları ile beraber kanamam kırmızıya dönüşerek devam etti beta hcg değerimde düşmüş 1000 üstüydü düngece 885 civarındaydı.. anlayacağınız düşük yapıyorum yada yaptım .. pazartesi tekrar gidip kan testi yaptıracağım.. allahtan başta sonlandı..demekki sağlıklı değilmiş.. öyle işte..
bu gün yine aradılar.5 embriyoda duruyormuş..yarın transfer var..saati belli değil..arayıp söyleyecekler.Hayırlısı Allahtan
Bedriyecim yazdıkların için sağol..yarın anlatırım neler hissttiğimi:)) ama bu arada sana naçizhane bir tavsiyem olacak..iki kez düşük yaptın biliyorum..ben de iki kez kist aspirasyonu yaptırdım..aynı kürtaj gibi..bayıltmak mayıltmak ta yok..uyanık..eğer korktuğun o masaysa ki ben ondan nefret ediyorum - başka bi çare yok..ağlasamda zırlasamda o masaya oturuyorum:))))yok korktuğun sonuçlarıysa önce bu konu üstünde bi düşünmelisin..içine dön ve bu sorunun gerçek yanıtını bulmaya çalış içinde..ben öyle yaptım..sende belki aşılama yaptıracaksın olacak olmayacak tüpe geçeceksin bunların hepsi bi süreç ve yazında da dediğin gibi kontrol sende..neden olmuyo diye ağlayıp doktordan korkmaktansa harekete geç ve kontrolu eline al derim ben...ben yumurta toplama işleminden sonra bissürü ağladım zırladım eşime demişlerki biraz narin, çıktık para ödeyecez ben yine ağlıyorum insanlar bana bakıyo..eczaneye gittim eczacı eşime kaş göz yapmış nooldu diye..ben ağlayınca yüzüm gözüm şişer ve berbat gözükürüm de..ama ben neden ağladığımı artık biliyorum..önceden kendime acıyodum şimdi ise anladımki sadece ağlıyorumm..sulugöz bir insanım ben ota bota ağlarım..haaa korkuyorum mu korkuyorum...bunu söylemekten utanmıyorum ağlamaktan utanmıyorum...iğne vurulmaktan bile korkan insanlar var ben ne operasyonlar atlattım..korkuyorsam korkuyorum ama en azından deniyorum demii..demir lady değilim ben benim bacaklarım iki metre açık adam aşağıda bişeler yapıyo korkup kaçada bilirim...canlı canlı içime giriyolar benim..bunu korkutmak için söylemiyorum..anlamıyanlar konuşmasın artık sinirleniyorum..tabi ki korkacam endişelerim olacak..hele erkeklerin bizi anlaması mümkün değil..bir erkek üroloğa gidince ne olur.ultrasonu koyar üstüne bakar..giren çıkan var mı??:))) yokkk..sende tabiki korkacaksın ama bir amacın var..
karınca hikayesindeki gibi..karıncanın biri toplamış heybesini yola koyulmuş..nereye gidiyorsun demişler hacca gidiyorum demiş..demişlerki sen küçücük bir karınca daha 1 metre bile gidemeden ezilirsin..,karıncada demişki olsun yolunda ölürüm..
en azından bu yolda olduğumuzu bilelim bedriye..
Canım tesbihini çektim, Rabbim inşallah gönlünden ne geçiyorsa en kısa zamanda nasip etsin, inşallah imrenilecek evladların olsun, tertemiz bir nesil yetişsin çocuklarınızdan :)))
Kizlar suanda doktordan çıktım, alttan muayene etti sorun yok dedi, simdi kan ve idrar tahlili verdim 1 saat sonra alicam, lekelenme olmasin diye bi duzenliyici vercem , önümüzdeki ay yumurtlama takibinw alcak insallah. Oh be
Telefondam hemen yazdim size, beni bekleyin anacimmm
Kizlar suanda doktordan çıktım, alttan muayene etti sorun yok dedi, simdi kan ve idrar tahlili verdim 1 saat sonra alicam, lekelenme olmasin diye bi duzenliyici vercem , önümüzdeki ay yumurtlama takibinw alcak insallah. Oh be
alkışlar gelecek ayın annesine olsun :)
bu gün yine aradılar.5 embriyoda duruyormuş..yarın transfer var..saati belli değil..arayıp söyleyecekler.Hayırlısı Allahtan
Bedriyecim yazdıkların için sağol..yarın anlatırım neler hissttiğimi:)) ama bu arada sana naçizhane bir tavsiyem olacak..iki kez düşük yaptın biliyorum..ben de iki kez kist aspirasyonu yaptırdım..aynı kürtaj gibi..bayıltmak mayıltmak ta yok..uyanık..eğer korktuğun o masaysa ki ben ondan nefret ediyorum - başka bi çare yok..ağlasamda zırlasamda o masaya oturuyorum:))))yok korktuğun sonuçlarıysa önce bu konu üstünde bi düşünmelisin..içine dön ve bu sorunun gerçek yanıtını bulmaya çalış içinde..ben öyle yaptım..sende belki aşılama yaptıracaksın olacak olmayacak tüpe geçeceksin bunların hepsi bi süreç ve yazında da dediğin gibi kontrol sende..neden olmuyo diye ağlayıp doktordan korkmaktansa harekete geç ve kontrolu eline al derim ben...ben yumurta toplama işleminden sonra bissürü ağladım zırladım eşime demişlerki biraz narin, çıktık para ödeyecez ben yine ağlıyorum insanlar bana bakıyo..eczaneye gittim eczacı eşime kaş göz yapmış nooldu diye..ben ağlayınca yüzüm gözüm şişer ve berbat gözükürüm de..ama ben neden ağladığımı artık biliyorum..önceden kendime acıyodum şimdi ise anladımki sadece ağlıyorumm..sulugöz bir insanım ben ota bota ağlarım..haaa korkuyorum mu korkuyorum...bunu söylemekten utanmıyorum ağlamaktan utanmıyorum...iğne vurulmaktan bile korkan insanlar var ben ne operasyonlar atlattım..korkuyorsam korkuyorum ama en azından deniyorum demii..demir lady değilim ben benim bacaklarım iki metre açık adam aşağıda bişeler yapıyo korkup kaçada bilirim...canlı canlı içime giriyolar benim..bunu korkutmak için söylemiyorum..anlamıyanlar konuşmasın artık sinirleniyorum..tabi ki korkacam endişelerim olacak..hele erkeklerin bizi anlaması mümkün değil..bir erkek üroloğa gidince ne olur.ultrasonu koyar üstüne bakar..giren çıkan var mı??:))) yokkk..sende tabiki korkacaksın ama bir amacın var..
karınca hikayesindeki gibi..karıncanın biri toplamış heybesini yola koyulmuş..nereye gidiyorsun demişler hacca gidiyorum demiş..demişlerki sen küçücük bir karınca daha 1 metre bile gidemeden ezilirsin..,karıncada demişki olsun yolunda ölürüm..
[
canım allah kolaylık versin ne cok işin varmış, duan için çok sağol :) Rabbim senin de kalbinden geçen tüm dileklerini kabul etsin inşallah
canım seni çok iyi anlıyorum ve bu topikteki herkes seni çok iyi anlar, söylenecek çok şey var sen zaten hepsini duymuşsundur, Rabbim bu son olsun inşallah, bir daha ki sefere sağlıklı bir hamilelik olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?