Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam millet ben geldim:..

geçen hafta perşembe günü gece 23.30 uçağıyla erzuruma gittik bu hafta perşembe döndük eve girdidk. öğleden sonra antalyaya uçtuk..dünde tekrar ankaraya döndük..kıcışımı oradan oraya sürdüm durdum..maşşallah çok iyi durdu...dünde babası yürüteç almış..sabah onun içine koydum geldim..off 10 gündür kıcışımla yattım kıcışımla kalktım ama doyamadım doyamadım..kcışımda otelde uçakta heryerdee boncuk dağıttı millete:))uçaktakiler diyok bu yabancıların bebekleride çok güzel oluyo..:))bizi gavur sandılar yaff..

neyse havadisler neler..ayşe doğuruyormuş

AYŞEEEEEEEEEE DUY SESİMİ..ALLAH BİR SES TE KURTARSIN..

burcunun durumu nasıl..

sedda sahalara dönmüş mutlu mesut..

çiğdem yyine gülle karındaş olacakmış..

oyyy başka neler var neler yok:))

Hoşgeldin kusum oy maşallah

günaydın kızlarrr nasılsınız....FATİH EMİRİM düzeliyor çok şükür...kızlar ben 2-3 aydır fathe inek sütü veriyordum..
aklınızda olsun ilk zamanlar ishal olmadı çünkü saman yiyolardı şimdi havalar düzeldiğinden çimene çıkarıyola hayvanları kayınvalidem ondandır dedi sütü kestiğimden beri ishali düzeldi yemeside..haziranı atlatana kadar vrmiycem süt ozamana etkisi geçermiş..inek sütü verenlere benden tavsiye bulantılarım son hız devam bide yorgun hissediyorum hafta içi tahlillerimi yaptırcam cumartesi göstercem dra bakalımm... AYŞECİĞM RABBİM dualarını kabul etsin ALLAH razı olsun sağlıkla sıhhatle bebişini al kucağına inşallah ağrısız sancısız kolay geçer..
ben duydum onu daha önce ama bana mısın demedi şimdi graphicdesginer ın dediği gibi kefiri bi de uzman tv de reklamını gördüğüm bulantı bilekliğini deneyeceğim :'( umuyorum inş iyi gelirler
dene bakalım cnm bünyeden büyyeye fark eder ..
hoşgelmişsen sefalar getirmişsen bukettttt...:):119::119::119:

hoş bulmuşum sefalar bulmuşum..:))nereden biliyon bizim dili:))

kızlar dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]zakkumx/ Zeynep[/TD]
[TD]09.06.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla kolaylıkla doğması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesii/Ayşe[/TD]
[TD]10.06.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]11.06.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]12.06.2014 persembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82/Burcu[/TD]
[TD]13.06.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Maşallah canım leyleği havada görmüşsün resmen seninki de iyi uyum sağlamış aslında çocukları gezdirmek alıştırmak lazım eve alışınca bu sefer gezmeyi sevmeyip huysuz oluyorlar kabalıktan hoşlanmıyorlar filan iyi yapmışsın değişiklik olmuş. Ben de döndüm evet şu an bebek filan düşüncesi yok tatil hayali var çok sıkıldım yaf tüm sene çalış çalış evde değilim iyi ki yani sıkılmıyorum hiç olmazsa ama bazen de aman evde olsam ne güzel dediğimde oluyor hani.

Canım Allah bir avazda kurtarsın kolaycacık bir doğum olsun sağlıkla gelsin inşallah dualarımız seninle.. Hadi al yavrunu gel aramıza.

Canım olursa olur yapacak bir şey yok beraber büyürler boşver sen doğurana kadar zaten oğlan baya büyümüş olur yine aralarının az olması iyidir çünkü tam rahata erdim uykusu düzene girdi filan diyeceksin öbürü olacak sil baştan tabii erken ancak ayaklandı tam aktif zamanı ama büyüyünce iyi ki öyle olmuş dersin. Valla 2. bebekler gelmeye başladı maşallah.. Devamı da gelir mi gelir. Canım ya sana şöyle diyim benim 1 haftadır özellikle sağ göğsüm çok acıyordu hatta baya ucu çıktı kasıklar fenaydı ama yumurtlama zamanımdı zaten bir şey olmadığımdan eminim akıntım geldi bol bol bilmesem gebeyim diyecektim o derece yani vücudum bağıra bağıra yumurtlama zamanı dedi de bizden bir cacık olmadı ben grip olmuştum ya eşime de bulaştı bu sefer eşim grip oldu yanaşmadı güme gitti oysa istemiştim çok bir de çok güzel rüya görmüştüm ama nasip yani olmayabilir de senin ama öbür hamileliğini de biliyorsun sen anlıyorsundur az çok

FB TUGBA ve SEDA canlar dualarınızı okudum, ikiniz adına dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Allah razı olsun canımm okuyan dillerine sağlık Allah sana gönlün kadar güzel bir evlat nasip edecek sonuna kadar sağlıkla gidecek ve doğacak sen burada çok dua aldın canım benim

ayy canımm geçmiş olsun kıyamam biraz sancılı bir süreç ama geçecek. Evet o dişler çok keskin olur kardeşimden biliyorum 5 yaşında filandım ben dişleri çıkınca ben oynarken parmağımı ısırırdı da nasıl acırdı. Merak etme diline zarar vermez ama çok kaşınır kaşıyıcı al salatalık havuç filan ver eline.

doğru söylüyosun haklısın..3 günde olsa tatil iyi geldi..sende git gez toz biraz kafayı dağıt..buarada nick altı yazında pek güzel..bende iki yüzlü olacam bundan sonra bu güzel bi söz..hakedene hakettiği kadar ilgi göstermek gerekç..

Ayy sedacim benim kiz sen nekadar her konuda bilgi sahibisin maşallah sana valla bayılıyorum her konuda bilgili ve mantıklı yorumlar yapabiliyorsun minik kuşum. Özledim seni

Hayırlı aksamlar.. ben 3 yıllık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay çok umutluydum. Henüz reglime 9 gün var idrar testi yaptım negatif😠 acaba çok erken mi davrandım? Tecrübeli annelerisiniz uzun zamandır okuyorum sizi.. lütfen bişe söyleyebilirsiniz ?

iyi akşamlar bence çok erken yapmışsın o testler genelde adet gecikmesi olduktan sonra sonuç veriyorlar,biraz daha bekleyip testi tekrarlarsan daha iyi olur.

Ben geldimm..
Kasık ağrım dün akşam itibari ile son oldu vall anlamış değilim galiba psikolojikti 😁 doğum günü stresinden oldu herhalde..
Ama kırmızı görmeden içim rahat etmicek benim..

Evettt dün doğum günümüzü yaptık çok çokk eğlendikk herşey istediğimiz gibi olmuştu süslemeler, yiyecekler, eş-dost derken çok gırgır yaptık..
Benim bi çatlak arkadaşım var bi ara o, helyum gazlı balonlardan birini açıp havasını içine çekti sonra da iyiki doğdun selim şarkısını söyledii aman allahım o nasıl bir sesss yıkıldık ya 😂😂
Darısı doğum günü yaklaşan diğer bıcırıkların başına artık😊

Buketcim hoşgeldin, daha belli bişey yok bende, şüphe sadece ama Gül'ünki kesin kendini göstermiş bilee..

Sedacım olursa da üzülmem tabi, herşey Allah'tan ama insanoğlu işte plan yapıyoruz kafamızda yarına çıkcağımız bile belli değilken.. Allah affetsin, istemediğimden değil yani.. Aslında doğru söylüyorsun tam rahat ettim selim okula gidiyor fln hopp ikinci çocuk gene eve tıkıl kal ee selimin dersleri olur onunla ilgilen derken, beraber büyümeleri daha mantıklı hemde küçüğü büyükten daha çok şey öğreniyor bu durumda.. Hayırlısı bakalım şimdi olmassa bile seneye fln düşüyorum Allah nasip ederse.. Rabbim size de pat diye versin inşallah 😊😊

Yasemin senin cimcime büyüdü de ısırmalara mı başladı bide oyy kurban olurum ona ben ya, bizde hep parmağımızı ısırtırdık hoşumuzu gidiyo galiba tatlı acı çekmek 😁😁

Burcuuu ne alemdesin kuzum, miden bulanıyo diye gelemiyon mu buralara oy oyy fasulyesi olmuşta rahat vermiyomuşş, dur sen durr daha ne güzel günlerin olucak senin o güzellikle 😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım testi çok erken yapmışsın gerçekten. ben adetim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım o halde bile tam kıpkırmızı değildi yani %50 kırmızı görebilmiştim hamile olduğum ay. hemde çok acele etme bak 3 yıllık evliyim diyorsun sanırım ya hap içmişsindir yada başka bir yöntemle korunmuşsundur. vucut hemen pat diye hamile kalmıyor genelde maalesef. bu iş sabır işi ve olumlu düşünmene de bağlı bence. kötü düşündükçe hakkaten kötü oluyor, iyi düşündükçe de iyi oluyor ben buna inanıyorum. hep pozitif ol, hamile olmasanda bu ay bidahaki aya bütün umutlarınla bekle olumlu düşün olumlu konuş, evrene olumlu mesajlar gönder

Gunaydinlaarrr. . Teşekkür ederim desteğiniz için. Gerçekten daha iyiyim. Doğum Kont. Hapı kullanmadım. Ama çok garip bi sabırsızlıkla bu.. olsun isteyince olcak sanıyor insan. Bu arada herkese güzel bi gün diliyorum..

sanada günaydın tatlım seninde günün güzel olsun inşallah. tabiki sabırsızlanacaksın çok normal ve güzel hisler bunlar,i bu heyecanını hiç kaybetme zaten, o kaybolunca insan umitsizliğe depresyona kapılıyor. eninde sonunda olacak ALlahın izni ile, onun bir vakti saati vardır, sen yeterki sabretmeyi bil, beklemeyi bil, dua etmeyi bil.... Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli muhteşem evlatlar nasibetsin inşallah. sen bol bol dua et, çalışmalarını yap, gerisi Allaha kalmış zaten, O "OL" deyince olacak nede olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…