- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.021
ayva dene bence bana iyi gelmişti...bende alıcam bulantılarım başladı 4-5 gündür..
selam millet ben geldim:..
geçen hafta perşembe günü gece 23.30 uçağıyla erzuruma gittik bu hafta perşembe döndük eve girdidk. öğleden sonra antalyaya uçtuk..dünde tekrar ankaraya döndük..kıcışımı oradan oraya sürdüm durdum..maşşallah çok iyi durdu...dünde babası yürüteç almış..sabah onun içine koydum geldim..off 10 gündür kıcışımla yattım kıcışımla kalktım ama doyamadım doyamadım..kcışımda otelde uçakta heryerdee boncuk dağıttı millete:))uçaktakiler diyok bu yabancıların bebekleride çok güzel oluyo..:))bizi gavur sandılar yaff..
neyse havadisler neler..ayşe doğuruyormuş
AYŞEEEEEEEEEE DUY SESİMİ..ALLAH BİR SES TE KURTARSIN..
burcunun durumu nasıl..
sedda sahalara dönmüş mutlu mesut..
çiğdem yyine gülle karındaş olacakmış..
oyyy başka neler var neler yok:))
AYŞECİĞM RABBİM dualarını kabul etsin ALLAH razı olsun sağlıkla sıhhatle bebişini al kucağına inşallah ağrısız sancısız kolay geçer..Günde 170 tane
"YA KUDDÜS.”
Anlamı: Bu Esma'yı okuyan kişinin, ahlakı ve ruhu güzelleşir,şifa enerjisi verir,kötü alışkanlıklardan vazgeçer,bolluk ve huzur içerisinde bir ömür sürer Allah'ın izniyle inşallah
DUA LİSTEMİZ
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
fb_tb/ Tuğba 05.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat
dejavu_one / Seda 06.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat
zakkumx/ Zeynep 09.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla kolaylıkla doğması
nartanesii/Ayşe 10.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
melek2828/ Nazan 11.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 12.06.2014 persembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu
burju82/Burcu 13.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
gul1982/ Gül 16.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür,hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
buketdemet / Buket 17.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
akyuzcıgdem/ Çiğdem 18.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 19.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat
sekerkız67/Tuğba 20.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
afy2646/Sebiha 23.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
bdroner/Bedriye 24.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
asyamca/ Gülhan 25.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
ranana /mesude. 26.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
Allah kabul etsin Insallah neolur neolmaz diye bitirdim cok sükür listeyi. Allaha emanet olun
dene bakalım cnm bünyeden büyyeye fark eder ..ben duydum onu daha önce ama bana mısın demedişimdi graphicdesginer ın dediği gibi kefiri bi de uzman tv de reklamını gördüğüm bulantı bilekliğini deneyeceğim :'( umuyorum inş iyi gelirler
hoşgelmişsen sefalar getirmişsen bukettttt...:):119::119::119:selam millet ben geldim:..
geçen hafta perşembe günü gece 23.30 uçağıyla erzuruma gittik bu hafta perşembe döndük eve girdidk. öğleden sonra antalyaya uçtuk..dünde tekrar ankaraya döndük..kıcışımı oradan oraya sürdüm durdum..maşşallah çok iyi durdu...dünde babası yürüteç almış..sabah onun içine koydum geldim..off 10 gündür kıcışımla yattım kıcışımla kalktım ama doyamadım doyamadım..kcışımda otelde uçakta heryerdee boncuk dağıttı millete:))uçaktakiler diyok bu yabancıların bebekleride çok güzel oluyo..:))bizi gavur sandılar yaff..
burcunun durumu nasıl..
günaydın kızlarrr nasılsınız....FATİH EMİRİM düzeliyor çok şükür...kızlar ben 2-3 aydır fathe inek sütü veriyordum..
aklınızda olsun ilk zamanlar ishal olmadı çünkü saman yiyolardı şimdi havalar düzeldiğinden çimene çıkarıyola hayvanları kayınvalidem ondandır dedi sütü kestiğimden beri ishali düzeldi yemeside..haziranı atlatana kadar vrmiycem süt ozamana etkisi geçermiş..inek sütü verenlere benden tavsiyebulantılarım son hız devam bide yorgun hissediyorum hafta içi tahlillerimi yaptırcam cumartesi göstercem dra bakalımm...
AYŞECİĞM RABBİM dualarını kabul etsin ALLAH razı olsun sağlıkla sıhhatle bebişini al kucağına inşallah ağrısız sancısız kolay geçer..
dene bakalım cnm bünyeden büyyeye fark eder ..
hoşgelmişsen sefalar getirmişsen bukettttt...:):119::119::119:
hoş bulmuşum sefalar bulmuşum..:))nereden biliyon bizim dili:))
sizin dil mi kız ne bilim ben yazdım işte öyle
he oki canım denk geldi yaw :) ama Erzurumlu arkadaşlarım vardır nerenin şivesi olduğunu bilmiorum ama demek onlardan aklımda kalmış :)))bende erzuruma gittim geldim ya ona atıfta bulunuyosun sandım..erzurumlular öyle konuşur..şiveleri öyle yani:))
selam millet ben geldim:..
burcunun durumu nasıl..
Selam kizlar nasilsiniz
benim sancim yok hala ::)))
Dua listesinde 10 haziran sali benim dua gunummus ne tevafuk 11.haziranda benim yatisim var ve suni verilcek Allahim hayirli etsin Insaallah hayirlisiyla ongunude atlatsaydik:)
Simdiden dualari okuyan var Rabbim kabul etsin Insaallah bende bu gece baslayacam Insaallah bitince haber ederim edemezsemde anlayinki dogumdayim
Herkesin agzina yuregine saglik Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepinize. Hakkinizi helal edin varsa benden yana helal olsun opuldunuz
Hayırlı geceler kızlar, ben doğum günü hazırlıklarıyla meşgulüm harıl harıl bitti sayılır..
Yarın menümü yapmaya başlıcam pazar günü gençler arasında bir kutlama yapıcaz.. Annemler burda yok biraz buruğum oyüZden..
Geçen sene bugün sancı çekiyordum sabaha kadar sürmüştü, ve hastaye yatmıştım ne de güzel gündü yaa bebeğimi kucağımı aldığım güzel gün.. Daha dün gibi..
Size bişi söylicem kızlar, geçen hafta yada mayısın son günleride olabilir tam hatırlamıyorum eşimle o iş oldu, ve eşim emin olamadı kendinden..
Ertesi gün hapı da kullanamadım beni çok fena yapıyor çünkü..
Bugün başlayan bir kasık ağrım var, ve müthiş akıntım sizce bukadar erken belirti olur mu? Eğer hamileysem...
Yada diyorum geçen sene sancı çekmiştim ya bugün belki onu hatırladığım için psikolojiktir ama çok saçma yani.. Bildiğin kasıklarım ağrıyo yani .. Temizlik falan derken belkşde üşütmüşümdür dimi :)
Kendimi hamile olabileceğim ihtimaline bile hazırlayamıyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
FB TUGBA ve SEDA canlar dualarınızı okudum, ikiniz adına dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
canlarım ayy gelemedim günlerdir sizleri çok özledim. bugün betülü sağlık ocağına götürdüm kontrole çok şükür boyunu kilşosunu kafasını filan ölçtüler iyiymiş maşallah. yavrucağın dişlerle sorunu var tabi o ayrı, üst büyük dişler nasıl kabarık ayyy kıyamam balon gibi, birinin ucu çıkmış yerim ben onun dişinin ucunu. alt dişleri ile dün parmağımı bir ısırdı resmen yara oldu ayy nasıl keskin testere değil bıçak gibi, iyiki dilini filan ısırmıyor Allah korusun koparıverir ucunu ayyy.
Maşallah canım leyleği havada görmüşsün resmen seninki de iyi uyum sağlamış aslında çocukları gezdirmek alıştırmak lazım eve alışınca bu sefer gezmeyi sevmeyip huysuz oluyorlar kabalıktan hoşlanmıyorlar filan iyi yapmışsın değişiklik olmuş. Ben de döndüm evet şu an bebek filan düşüncesi yok tatil hayali var çok sıkıldım yaf tüm sene çalış çalış evde değilim iyi ki yani sıkılmıyorum hiç olmazsa ama bazen de aman evde olsam ne güzel dediğimde oluyor hani.
Canım Allah bir avazda kurtarsın kolaycacık bir doğum olsun sağlıkla gelsin inşallah dualarımız seninle.. Hadi al yavrunu gel aramıza.
Canım olursa olur yapacak bir şey yok beraber büyürler boşver sen doğurana kadar zaten oğlan baya büyümüş olur yine aralarının az olması iyidir çünkü tam rahata erdim uykusu düzene girdi filan diyeceksin öbürü olacak sil baştan tabii erken ancak ayaklandı tam aktif zamanı ama büyüyünce iyi ki öyle olmuş dersin. Valla 2. bebekler gelmeye başladı maşallah.. Devamı da gelir mi gelir. Canım ya sana şöyle diyim benim 1 haftadır özellikle sağ göğsüm çok acıyordu hatta baya ucu çıktı kasıklar fenaydı ama yumurtlama zamanımdı zaten bir şey olmadığımdan eminim akıntım geldi bol bol bilmesem gebeyim diyecektim o derece yani vücudum bağıra bağıra yumurtlama zamanı dedi de bizden bir cacık olmadı ben grip olmuştum ya eşime de bulaştı bu sefer eşim grip oldu yanaşmadı güme gitti oysa istemiştim çok bir de çok güzel rüya görmüştüm ama nasip yani olmayabilir de senin ama öbür hamileliğini de biliyorsun sen anlıyorsundur az çok
Allah razı olsun canımm okuyan dillerine sağlık Allah sana gönlün kadar güzel bir evlat nasip edecek sonuna kadar sağlıkla gidecek ve doğacak sen burada çok dua aldın canım benim
ayy canımm geçmiş olsun kıyamam biraz sancılı bir süreç ama geçecek. Evet o dişler çok keskin olur kardeşimden biliyorum 5 yaşında filandım ben dişleri çıkınca ben oynarken parmağımı ısırırdı da nasıl acırdı. Merak etme diline zarar vermez ama çok kaşınır kaşıyıcı al salatalık havuç filan ver eline.
Hayırlı aksamlar.. ben 3 yıllık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay çok umutluydum. Henüz reglime 9 gün var idrar testi yaptım negatif😠 acaba çok erken mi davrandım? Tecrübeli annelerisiniz uzun zamandır okuyorum sizi.. lütfen bişe söyleyebilirsiniz ?
Ama sabretmek çok zor yaa😦 gerçekten çok gerginim. .iyi akşamlar bence çok erken yapmışsın o testler genelde adet gecikmesi olduktan sonra sonuç veriyorlar,biraz daha bekleyip testi tekrarlarsan daha iyi olur.
Hayırlı aksamlar.. ben 3 yıllık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz. Bu ay çok umutluydum. Henüz reglime 9 gün var idrar testi yaptım negatif😠 acaba çok erken mi davrandım? Tecrübeli annelerisiniz uzun zamandır okuyorum sizi.. lütfen bişe söyleyebilirsiniz ?
günaydın canım testi çok erken yapmışsın gerçekten. ben adetim geçtikten 3 gün sonra yapmıştım o halde bile tam kıpkırmızı değildi yani %50 kırmızı görebilmiştim hamile olduğum ay. hemde çok acele etme bak 3 yıllık evliyim diyorsun sanırım ya hap içmişsindir yada başka bir yöntemle korunmuşsundur. vucut hemen pat diye hamile kalmıyor genelde maalesef. bu iş sabır işi ve olumlu düşünmene de bağlı bence. kötü düşündükçe hakkaten kötü oluyor, iyi düşündükçe de iyi oluyor ben buna inanıyorum. hep pozitif ol, hamile olmasanda bu ay bidahaki aya bütün umutlarınla bekle olumlu düşün olumlu konuş, evrene olumlu mesajlar gönder
Gunaydinlaarrr. . Teşekkür ederim desteğiniz için. Gerçekten daha iyiyim. Doğum Kont. Hapı kullanmadım. Ama çok garip bi sabırsızlıkla bu.. olsun isteyince olcak sanıyor insan. Bu arada herkese güzel bi gün diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?