- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.041
sanada günaydın tatlım seninde günün güzel olsun inşallah. tabiki sabırsızlanacaksın çok normal ve güzel hisler bunlar,i bu heyecanını hiç kaybetme zaten, o kaybolunca insan umitsizliğe depresyona kapılıyor. eninde sonunda olacak ALlahın izni ile, onun bir vakti saati vardır, sen yeterki sabretmeyi bil, beklemeyi bil, dua etmeyi bil.... Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli muhteşem evlatlar nasibetsin inşallah. sen bol bol dua et, çalışmalarını yap, gerisi Allaha kalmış zaten, O "OL" deyince olacak nede olsa.
GÜNAYDIN KUŞUMMMM naber napıyorsun ayy ben rejime girdim haberiniz olsun. 72,4 kg ile başladım bakalım ramazana kadar kaça düşücem.Herkese günaydın..
Amiiin amiin😀😀 bu arada burasi bağımlılık yapiyor:) öğretmenim ben, dersten çıkınca ilk isim buraya bakmak oldu😁
memnun oldum ipekcim sen madem burayı hep takip ediyorsan seni arkadaş listesine ekliyim sık sık gel olurmu?Ben balikesir de yaşıyorum. 29 yaşındayım adım Ipek.. incelemedim dua listesini ama katılmak isterim..
Yademin ve burcu dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.
memnun oldum ipekcim sen madem burayı hep takip ediyorsan seni arkadaş listesine ekliyim sık sık gel olurmu?
dua listesini de müsait olduğunda incele, katılmak istersen bana kesin olarak evet de, ona göre dua listesinede eklerim.
Teşekkür ederim.. inşallah anne olduğumu burada söylemek nasip olur. 😀😀
Beni paylamanı bile özledim bukett
GÜNAYDIN KUŞUMMMM naber napıyorsun ayy ben rejime girdim haberiniz olsun. 72,4 kg ile başladım bakalım ramazana kadar kaça düşücem.
ayy canım aramıza hoşgeldin tekrardan. hakkaten hepimiz bağımlıyız buraya akraba gibi olduk zaten birbirimizle, herşeyi buraya yazıyoruz, hatta arada bi buluşanlar görüşenler oluyor, birbirimizi gerçek hayatta görünce de yıllardır dost gibi aynen hiç yabancılık çekmeden muhabbete dalıyoruz.
sen nerdensin kaç yaşındasın adın yaşın nedir senide tanıyalım istersen, hatta ilk sayfada dua listemiz var belki görmüşsündür, eğer vaktin olursa okuyabilirim dersen onada ekleyebilirim seni.
zakkumx/ Zeynep 09.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla kolaylıkla doğması
nartanesii/Ayşe 10.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
melek2828/ Nazan 11.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 12.06.2014 persembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu
dualarınızı okudum kızlar rabbım kabul eglesın
GÜNAYDIN KUŞUMMMM naber napıyorsun ayy ben rejime girdim haberiniz olsun. 72,4 kg ile başladım bakalım ramazana kadar kaça düşücem.
naaber kız şeker kız candy..ba şimdi aklıma ne geldi..ben bu kızın hamileliğini terik etmişmiydim hatırlamıyorum dedim kendi kendime.. arayı açmışız belliki senle baya..
galiba anne oluyorum demişsin nick altına..ALLah kesin kes anne etsin seni:)
yasemin bi tanede diyet takvimi yap ordan takip edelim senin kiloları
yok canım ben işe başlayınca betüş tamamen emmeyi bıraktı, zaten ondan öncesinde de sinyaller veriyordu bırakacağına dair, işe başlamakta onun işine geldi. Allahım güç kuvvet süt versin sana ramazanda inşallah canım benim. dualarım seninle olacak ramazanda ne güzel hem süt verip hem oruç tutabilirsen süper olur yaa.hadi hayırlısı bakalım iraden ne kadar kuvvettli..
buarada ben iyiyim işte gittik geldik yeniden aynı tempoya devam..,
sen napıyosun..hala emziriyomusun betüşü..ben ramazanda naapcam diye düşünmeye başladım..oruçla aram iyidir..ondan yana sıkıntım yokda Allahdan sütümü daim etmesini diliyorum..
bende adminlere mail attım sordum 2 tane takvim birden nasıl yapılıyor diye, betüşün takviminin olduğu kutuya o diğer linki de ekliyorum kabul etmiyor, yapamadım bitürlüyasemin bi tanede diyet takvimi yap ordan takip edelim senin kiloları
ay bu çok güzel bi fikir özlem:))
yok canım ben işe başlayınca betüş tamamen emmeyi bıraktı, zaten ondan öncesinde de sinyaller veriyordu bırakacağına dair, işe başlamakta onun işine geldi. Allahım güç kuvvet süt versin sana ramazanda inşallah canım benim. dualarım seninle olacak ramazanda ne güzel hem süt verip hem oruç tutabilirsen süper olur yaa.
bende adminlere mail attım sordum 2 tane takvim birden nasıl yapılıyor diye, betüşün takviminin olduğu kutuya o diğer linki de ekliyorum kabul etmiyor, yapamadım bitürlü(( sen biliyormusun nasıl oluyor?
bak meraklı melahatlere bakın siz, ooo bide takkvim yaparsam siz iyice şişersiniz yalnız, 1 kilo verdim bile nanay
bende adminlere mail attım sordum 2 tane takvim birden nasıl yapılıyor diye, betüşün takviminin olduğu kutuya o diğer linki de ekliyorum kabul etmiyor, yapamadım bitürlü(( sen biliyormusun nasıl oluyor?
bak meraklı melahatlere bakın siz, ooo bide takkvim yaparsam siz iyice şişersiniz yalnız, 1 kilo verdim bile nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?