Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amiiin amiin😀😀 bu arada burasi bağımlılık yapiyor:) öğretmenim ben, dersten çıkınca ilk isim buraya bakmak oldu😁

Herkese günaydın..
GÜNAYDIN KUŞUMMMM naber napıyorsun ayy ben rejime girdim haberiniz olsun. 72,4 kg ile başladım bakalım ramazana kadar kaça düşücem.

Amiiin amiin😀😀 bu arada burasi bağımlılık yapiyor:) öğretmenim ben, dersten çıkınca ilk isim buraya bakmak oldu😁

ayy canım aramıza hoşgeldin tekrardan. hakkaten hepimiz bağımlıyız buraya akraba gibi olduk zaten birbirimizle, herşeyi buraya yazıyoruz, hatta arada bi buluşanlar görüşenler oluyor, birbirimizi gerçek hayatta görünce de yıllardır dost gibi aynen hiç yabancılık çekmeden muhabbete dalıyoruz.

sen nerdensin kaç yaşındasın adın yaşın nedir senide tanıyalım istersen, hatta ilk sayfada dua listemiz var belki görmüşsündür, eğer vaktin olursa okuyabilirim dersen onada ekleyebilirim seni.

sen nerdensin kaç yaşındasın adın yaşın nedir senide tanıyalım istersen, hatta ilk sayfada dua listemiz var belki görmüşsündür, eğer vaktin olursa okuyabilirim dersen onada ekleyebilirim seni.[/QUOTE]

Ben balikesir de yaşıyorum. 29 yaşındayım adım Ipek.. incelemedim dua listesini ama katılmak isterim..

Ben balikesir de yaşıyorum. 29 yaşındayım adım Ipek.. incelemedim dua listesini ama katılmak isterim..
memnun oldum ipekcim sen madem burayı hep takip ediyorsan seni arkadaş listesine ekliyim sık sık gel olurmu?
dua listesini de müsait olduğunda incele, katılmak istersen bana kesin olarak evet de, ona göre dua listesinede eklerim seni
Yademin ve burcu dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.

Allah kabul etsin nazanım, bende bugün çıktısını aldım listenin, yolda çekeceğim inşallah eve giderken.

kızlar listeyi bitirdim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]gul1982/ Gül[/TD]
[TD]16.06.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür,hayırlı sağlıklı kolay bir doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet / Buket[/TD]
[TD]17.06.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcıgdem/ Çiğdem[/TD]
[TD]18.06.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] maralam/Meral[/TD]
[TD]19.06.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sekerkız67/Tuğba[/TD]
[TD]20.06.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] afy2646/Sebiha[/TD]
[TD]23.06.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner/Bedriye[/TD]
[TD]24.06.2014 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ Gülhan[/TD]
[TD]25.06.2014 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana /mesude.[/TD]
[TD]26.06.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın arkadaşlar,
fb_tb/ Tuğba
dejavu_one / Seda
zakkumx/ Zeynep
nartanesii/Ayşe
melek2828/ Nazan
dualarınızı okudum ALlah kabul etsin inşallah, ALlah herkesin gönlündeki hayırlı dualarını kabul eder inşallah. öpüyorum.

zakkumx/ Zeynep 09.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla kolaylıkla doğması
nartanesii/Ayşe 10.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
melek2828/ Nazan 11.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 12.06.2014 persembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu

dualarınızı okudum kızlar rabbım kabul eglesın

Beni paylamanı bile özledim bukett

ayıp ediyosun şekerim..sen iste ben senin ağzına yine lafı tıkarım:))

hadi hayırlısı bakalım iraden ne kadar kuvvettli..
buarada ben iyiyim işte gittik geldik yeniden aynı tempoya devam..,
sen napıyosun..hala emziriyomusun betüşü..ben ramazanda naapcam diye düşünmeye başladım..oruçla aram iyidir..ondan yana sıkıntım yokda Allahdan sütümü daim etmesini diliyorum..

naaber kız şeker kız candy..ba şimdi aklıma ne geldi..ben bu kızın hamileliğini terik etmişmiydim hatırlamıyorum dedim kendi kendime.. arayı açmışız belliki senle baya..
galiba anne oluyorum demişsin nick altına..ALLah kesin kes anne etsin seni:)

amin cnm benım amın ınsallah rbbım herkese yasatsın bu duyguyu bugun doktora gıdıcem bakalım nasıpse :)

yok canım ben işe başlayınca betüş tamamen emmeyi bıraktı, zaten ondan öncesinde de sinyaller veriyordu bırakacağına dair, işe başlamakta onun işine geldi. Allahım güç kuvvet süt versin sana ramazanda inşallah canım benim. dualarım seninle olacak ramazanda ne güzel hem süt verip hem oruç tutabilirsen süper olur yaa.
yasemin bi tanede diyet takvimi yap ordan takip edelim senin kiloları
bende adminlere mail attım sordum 2 tane takvim birden nasıl yapılıyor diye, betüşün takviminin olduğu kutuya o diğer linki de ekliyorum kabul etmiyor, yapamadım bitürlü(( sen biliyormusun nasıl oluyor?
ay bu çok güzel bi fikir özlem:))

bak meraklı melahatlere bakın siz, ooo bide takkvim yaparsam siz iyice şişersiniz yalnız, 1 kilo verdim bile nanay

olsun anacım sen yap takvimi biz oradan takip edelim seni...arada gaz veririz felan..

bu arada şyş dşlekşerin için sağol.rabbim güç versin tek endişem bu...

bilmiyorumki canım aynı anda iki takvim olmuyormu ben olur diye düşünmüştüm,hem evlilik yılımızı gösteren takvim var hemde gebeliği,bebekle kilo niye olmasın ki:44: buket haklı biz seni gaza getiririz giden kiloları gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…