Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarım sonunda gelebildim ))
Inanın şimdiye kadar hiç fırsatım olmadı biliyorsunuz az çok hep koşturmacayla geçti bugünlerimize şükürler olsun
Bebişlerim yanımdalar ve bugün yarı kırkımızdı zaman çok çabuk geçiyo kızlar biraz zor ve yorucu geçiyo genelde yalnızım ve ikisi bi arada ağlıcak die ödüm kopuyo
Geçmişe biraz göz gezdirdim kızlar benimle ilgili haberleri vermişler arayan soran dua eden herkesten Allah razı olsun sizlerle ilgili haberleride aldım
Özlem ve Ayşe canlarım ben okuyamamıştım ama anneme fetih süresini okuttum Allah kabul etsin inş kolay doğumlar olsun
Burcu canım İnan çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
Fırsat buldukça gelicem tabi öncelikle eve internette bağlatmam lazım

Gunaydınlar :) kandilimiz mübarek olsun Rabbim bu gece beraat edeblerden eylesin bizleri dua ve muhabbetle...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh canım sen koşuşturmaca içindesin tabi..anlattıklarından anlıyorumki henüz ikisi birden ağlamıyor:))inşallah hep öyle devam eder.. annen çalışıyo biliyorum kv felan gelmiyomu yanına.. hep yalnızım yazmışsın.Allah kolaylık versin..

Aslımmmmm canım oyy yerim ben seni maşalllah sana kuşum, iki tane minicik yavruya çoğunlukla tek başına bakmak ne demek yaaa Allahım sana güç kuvvet ve onlarada usluluk sakinlik sağlık sıhhat nasibetsin inşallah. ayy rüya gibi yaaa valla hamile kaldığımda sana orkidlerimi gönderdiğim gün geldi aklıma ne günlerden ne günlere şükürler olsun ALlahımıza

Canım maşallahh Allah sağlıkla bütyütmeni nasip etsin Allah kolaylığını verir demek ki daha ikisi birden ağlamadılar ben hep korkuyorum ikiz annesi olmaktan tüpte de yüksek ihtimal ya ama olacağı varsa olur Allah yardım eder. Ben arayamadım seni daha doğrusu aramadım meşgulsündür diye iki bebek kolay değil. Sık sık gel haberler ver bize. Çok merak ediyorum ayrıca ikizlerini albümünü özel yapıp bir ara ekle kırkları çıksın da..

kızzz buket süpersin, o gördüğün kişinin nicki tam olarak ne, bana yazsana o kişiye sorayım bari, bu forum başkanları filan kimse beni kaale alıp cevap vermedi....

valla bilmiyorum ama gördüğümü biliyorum..bekle sen dönerler tekrar..hatta arama motoruna yazsana ..bazen nasıl yapılacağını anlatan sayfalar oluyo..

Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah. Ben dualara başlamadım henüz bu akşam kandil okuyacağım bugüne kadar olanları.

Bende haberler aynı işe git eve gel. İş yeri arkadaşlarımla bu sene baya kaynaştım. Pikniklere gittik C.tesi de toplanıp Konya'ya gidiyoruz bazıları çocuklarını da getirecek 19 kişi servis ayarladık işyerine işçileri getiren servisi. Sabah gidip akşam dönücez. Günümüz var zaten her ay bir gün öğle tatilinde yemek yiyoruz 7 arkadaş. Yani baya sosyalleştim bebek mevzusuna herkesten elimi çekmiştim. Ağutosta da tatile gidiyorum inşallah şu an için beklemedeyim bari bir çeki düzen vereyim kendime dimi.

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE HAYIRLI KANDİLLER..
HOŞGELDİN ASLICIM MAŞALLAH SÜBHANALLAH CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN...uslu dururlar inşallah seni üzmezler bıdıklar..

Allah dualarını kabul etsin canımcımmmmm

kandilin mübarek olsun.

iyi etmişsin git kafanı dinle ohh miss.

AYSE
NAZAN
YASEMIN

Canlar dularınızı okudum her birinizin adına ayrı dua ettium

AYSE bugün doğuracaktı sanırım, haberiniz var mı?

Bu arada herkesin BERAT kandili mübarek ve bol dualı olsun inşallah

AYSE
NAZAN
YASEMIN

Canlar dularınızı okudum her birinizin adına ayrı dua ettium

AYSE bugün doğuracaktı sanırım, haberiniz var mı?

Bu arada herkesin BERAT kandili mübarek ve bol dualı olsun inşallah
kızz taze anne nabersin..gittin mi doktora..nedir sondurum..ilaç kullanıyon mu kanaman ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…