- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.081
kızz taze anne nabersin..gittin mi doktora..nedir sondurum..ilaç kullanıyon mu kanaman ne durumda?
canım bulantım çok olduğu için gelemiyorum, hatta her banyoya girdigimde sen aklıma geliyorsun, yani sen de mutfağa girince miden bulanıyordu ya :) bende klozette, havludan, macundan,fön makinasında....vs vs bir sürü saçma şeyden midem bulanıyor :))
Doktora gittim, şükürler olsun herşey yolunda, günde üç defa progestona devam ediyorum, kahverengim yok denecek kadar azaldı, Allah'a emanet ettim,inşallah midem de tamamen hayırlısıyla düzelecek
AYŞE 'YI bende çoooooook merak ettim,inşallah sağlıkla doğurmuştur
Berat Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah. Ben dualara başlamadım henüz bu akşam kandil okuyacağım bugüne kadar olanları.
Bende haberler aynı işe git eve gel. İş yeri arkadaşlarımla bu sene baya kaynaştım. Pikniklere gittik C.tesi de toplanıp Konya'ya gidiyoruz bazıları çocuklarını da getirecek 19 kişi servis ayarladık işyerine işçileri getiren servisi. Sabah gidip akşam dönücez. Günümüz var zaten her ay bir gün öğle tatilinde yemek yiyoruz 7 arkadaş. Yani baya sosyalleştim bebek mevzusuna herkesten elimi çekmiştim. Ağutosta da tatile gidiyorum inşallah şu an için beklemedeyim bari bir çeki düzen vereyim kendime dimi.
canlarım baya geç oldu farkındayım ama hepinizin kandili mübarek olsun,Rabb'im hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
hepinize dua ettim ama her zaman çocuğu olmayanlara daha çok dua ediyorum,meral,seda,küçük burcu ve ben,geçen kandil burcu ve tuğba da bu listedeydi Allahıma şükürler olsun gittikçe azalıyor,yakın zamanda tamamen biter umarım
kızlar Allah izin verirse biz çarşamba umreye gidiyoruz,hepiniz hakkınızı helal edin,hepinize tek tek dua edeceğim hiç merak etmeyin,yarın da ist'a gideceğiz belki gelemem daha
kendinize çookk iyi bakın
canım bulantım çok olduğu için gelemiyorum, hatta her banyoya girdigimde sen aklıma geliyorsun, yani sen de mutfağa girince miden bulanıyordu ya :) bende klozette, havludan, macundan,fön makinasında....vs vs bir sürü saçma şeyden midem bulanıyor :))
doktora gittim, şükürler olsun herşey yolunda, günde üç defa progestona devam ediyorum, kahverengim yok denecek kadar azaldı, allah'a emanet ettim,inşallah midem de tamamen hayırlısıyla düzelecek
ayşe 'yı bende çoooooook merak ettim,inşallah sağlıkla doğurmuştur
canlarım baya geç oldu farkındayım ama hepinizin kandili mübarek olsun,rabb'im hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Hepinize dua ettim ama her zaman çocuğu olmayanlara daha çok dua ediyorum,meral,seda,küçük burcu ve ben,geçen kandil burcu ve tuğba da bu listedeydi allahıma şükürler olsun gittikçe azalıyor,yakın zamanda tamamen biter umarım
kızlar allah izin verirse biz çarşamba umreye gidiyoruz,hepiniz hakkınızı helal edin,hepinize tek tek dua edeceğim hiç merak etmeyin,yarın da ist'a gideceğiz belki gelemem daha
günaydın kızlarr çatlama iğnesinden sonra dün 14.günümdü idrar testi yaptım ama negatif çıktı bu sefede olmadı mı ki yarın kan tahlılı yaptırıcammm
canlarım baya geç oldu farkındayım ama hepinizin kandili mübarek olsun,Rabb'im hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
hepinize dua ettim ama her zaman çocuğu olmayanlara daha çok dua ediyorum,meral,seda,küçük burcu ve ben,geçen kandil burcu ve tuğba da bu listedeydi Allahıma şükürler olsun gittikçe azalıyor,yakın zamanda tamamen biter umarım
kızlar Allah izin verirse biz çarşamba umreye gidiyoruz,hepiniz hakkınızı helal edin,hepinize tek tek dua edeceğim hiç merak etmeyin,yarın da ist'a gideceğiz belki gelemem daha
canı belli müddet sonra yapışık ikiz oluyosun bundan sonra böyle artıkKızlar dualarınızı okuyamadım daha kanamam var bittiği zaman anında okuyacam hakkınızı helal edin geç okuyacam diye
Ben iyiyim evdeyim kızımla uğrasıyorum bu aralar tam huysuz ne yapsam muhakkak ağlıyor bu aralar 5 dkdan fazla yalnız bırakamıyorum ne yapacam onuda bişlmiyorum 6. aydan sonra yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz evde
ALLAH kabul etsin canım helal olsun ne demek sende helal et bizlerede dua et..canlarım baya geç oldu farkındayım ama hepinizin kandili mübarek olsun,Rabb'im hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
önemli değil cnm helal olsun..kızlar ben uzun zamandır dua listesine katılmıyordum çünkü okuyamadığım dualar vardı çok tembellik etmiştim epeydir biriktirmişim dün akşam ve bu sabah okumadığım duaları okuyup dua etim sizler için çok şükür doğumdan önce bitirdim onları ne olur hakkınızı helal edin, sizler hep vaktinde okudunuz ben biriktirdim çok utanıyorum ama çok şükür ki üzerime borç kalmadı tamamladım, bi listeyi çıktı alamamıştım onun yerine bir önceki listede bulunan herkese ayetel kürsi okudum inşallah eksik kimse kalmamıştır ne olur hakkınızı helal edin
kızlar ben uzun zamandır dua listesine katılmıyordum çünkü okuyamadığım dualar vardı çok tembellik etmiştim epeydir biriktirmişim dün akşam ve bu sabah okumadığım duaları okuyup dua etim sizler için çok şükür doğumdan önce bitirdim onları ne olur hakkınızı helal edin, sizler hep vaktinde okudunuz ben biriktirdim çok utanıyorum ama çok şükür ki üzerime borç kalmadı tamamladım, bi listeyi çıktı alamamıştım onun yerine bir önceki listede bulunan herkese ayetel kürsi okudum inşallah eksik kimse kalmamıştır ne olur hakkınızı helal edin
önemli değil cnm helal olsun..
helal olsun canım o ne demek
selam kızlarr..ya kızlar bu ilk haftalarda bisürü tahlil yaptırıyolarya öncekileri özelde yaptırmıştım ama baya tuzlu 300lerdeydi sağlık ocağında yaptırdım bi kaçını idrar mikroskopisi
idrar tetkiki
cmv ımg
rubella ımg
toxoplasma ıgm
son 3ünü devlet yapmıyo.yaptımasam nolur yaptırmayan varmı..
canım idrarı yapıoda son 3ünü devlet yapmıyor fatihte gittiğimdede yapmadı eğitim araştırmaya gitmem gerekiyomuş o yüzden devlete gitmiştim..canım bu testleri devlet hastaneleri yapıyor ben sağlık ocağında hiç yaptırmadım özele gittiğim zaman doktorun verdiği kağıdı götürüp bunları yaptırmak istiyorum demiştim bütün testleride yaptırmıştım,hatta doktor hayret etmişti genelde eksik getiriyorlar sen hepsini yaptırmışsın demişti.
Gül buket çiğdem dualarınızı oludum allah kabul etsin inş. Öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?