Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE HAYIRLI KANDİLLER..

HOŞGELDİN ASLICIM MAŞALLAH SÜBHANALLAH CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN...uslu dururlar inşallah seni üzmezler bıdıklar..

Dualarınıza ve güzel dileklerinize kocaman aminın
Valla kızlar ikisinin bir arada ağladığı acıktığı çok oluyor ama Allah yardım ediyo 2gündür kız kardeşimde geldi finalleri vardı anca geldi artık daha rahatım ama bu seferde gelenler başladı ) oğlumda gaz sıkıntısı var ağlayıp duruyo ;( başa çıkmaya çalışıyorum Kv konusuna gelince hiç açmayalım çok sinirliyim bu zamana kadar bi işe yaramadı bundan sonrada yaramadın gereksiz insan
Bebişlerin fotosunu paylaşıcam ama internetim yok anca çocuklarımın babası geldiğinde ama internet olduğunda birinize yollarım
Çok öpüyorum canlarım Allah'a emanet olun

Aslımm rabbim yar ve yardımcın olsun yalnız oldugumda birini ayakta sallarken birini emzircen bişekilde idate etcen artıl rabbim yar vr yardumcın olsun

canım gaz için humananın kimyonlu rezene çayından ver iyi gelio bak ben kullandım kuzenimde yeni doğum yaptı durmuyodu onada söyledim kullanmaya başladı vereli rahatlamış bebiş..metsilin damlasından da kullan işeyarar tatlımm.. ALLAH kolaylık versin..

aslıcığım Allah yardımcın olsun canım iki bebekle idare etmek zor, geçen gün tv de söylüyorlardı ısırgan otu,kimyon ve rezene karıştırılıp çay yapılıp içince süt yapıyormuş ve bebekteki gazı alıyormuş ama baştan dinleyememiştim miktarları bilmiyorum bi dene istersen

Günaydın arkadaşlar canlarım
Duaların hepsini okudum bitirdim Allah kabul etsin inşallah.
Aslicim canim muhtesemsin maşallah sana ben hayal bile edemiyorum Betül den 2 tane olmasını
Kizlar gecen hafta 1.5 kg verdim hih hih inşallah zayiflayacagim haftasonu bozdum ama bugun itibari ile yine formumdayim gitsin kilolar gelsin guzel vücut lar.

kızlaaaaarr bugün kontrole gittik 38+2 haftalığız, bebeğimiz 3360 kg hatta daha fazla, doktor haftaya son kontrolümüzü yapalım böyle giderse çok kilolu olacak 40 ı beklemeyelim dedi normal doğum zor olur dedi,gün belirleyecekmişiz suni sancı ile deneyecek olmazsa sezeryana alacak yada karara göre direk sezeryanda olabilir, bu arada albüme 2 yeni resim ekledim belki son halimizi görmek istersiniz

burju82/Burcu 13.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
gul1982/ Gül 16.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür,hayırlı sağlıklı kolay bir doğum

rabbım kabul eylesın

kuşum sıkıntı etme banada öyle demişti..usglerde kilo tam net çıkmıyo..oynuyo baya..çatı muayenesi oldun mu sen?

GÜL VE BUKET canlarım dualarınızı okudum, Allahım kabul etsin

Benim duamı okuyan okuyamayan herkesden de Allah bin kere razı olsun ağzınıza sağlık

ASLI Allah yardımcın olacak şüphesiz ,Rabbim evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin

OZLEM kız hiç kilo almamışsın sen, sadece göbegin var maşallah sana, Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin

Canlarım ben okuldan eve gelince sürekli yatıyorum, evde yemek pişmiyor kokuya dayanamıyorum, bulantım olduğu içinde telefon ve bilgisayar ekranına bakamıyorum bu yüzden de gelemiyorum, hepiniz Allah'a emanet olun, iyi oldukça gelicem inşallah, hepinizi öpüyorum, gecmişi okuyamadım kiusura bakmayın, hayde byeee :)))

selam kızlar bugün tahlilllerimi yaptırıp gösterdim dra çok şşükür önemli bişi yok bebiimide gördüm bide kistim var5 e 4 lük ama kendiliğinden kaybolur dedi dr yumurtlarken oluşmuş dedi..bakalım nolcak AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..benimde 2 gündür bulantım geçti gibi yinede metpamit yazdırdırm bide mideyanması için gaviskon surup..çok gerek kalırsa kullancam..inşallah geçer cnm 3. ayda düzelio genelde az kaldı...sonra yine başlıyo ama başlamaz belki

canım çok şükür fazla kilo almadım en son 9 kiloydu 1 haftadır tartılmadım,inşallah sende istediğin gibi bi hamile olursun,amiin inşallah kolay bir doğum nasip olur suni sancıdan korkuyorum doktora söyledim oda suni sancının adı korkutuyor bişey yok onda zaten 3 cm den sonra epidural yapabiliriz dedi bakalım hayırlısı.

seninde bulantıların çok kötü ama olsun bunada şükür canım yemekleri eşin yapsın birazcık bişey olmaz yada anneni çağır o bakıversin sana sen yan gel yat tadını çıkar düşünme hiç yemeği falan.

oooo sendedemi bulantı var çok şükür bende hiç olmadı ama nerdeyse 1 şişe gaviscon bitirdim arada bir yanma oldu bende,baya işe yarıyor yani kistinde bir zararı olmuyor sanırım,maşallah bebeğini de görmüşsün canım.

meralimm doğum haftaya olacak inşallah pzts kontrole gideceğim günü belli olacak (tabi bora acele edip kendiliğinden gelmezse)

maalesef cnm fatihtede olmuştu bulantım 3. ayda gecmşti sonra ara ara olmuştu..2 gündür yiyorum işte bişiler..bizim komşuda 9 kiloyla doğum yapmış cnm..

maalesef cnm fatihtede olmuştu bulantım 3. ayda gecmşti sonra ara ara olmuştu..2 gündür yiyorum işte bişiler..bizim komşuda 9 kiloyla doğum yapmış cnm..

benim diğer hamileliklerimdede mide bulantım olmamıştı canım,neyse madem 3.ayda geçiyor az kalmış, ben 9 kilonun üzerinde almış olabilirim 1 haftadır tartılmadım ama en fazla 10-11 ile doğuma girerim herhalde

olabilir cnm doğumdan sonrada uçar giderler zaten ben 17 kilo almıştım 3 kilom kalmıştı artık üstüne tamamlıyorum yine :))))

Özlemim kuzumm benim doktora kalsaydı eslem 4 kg ve üstü doğcaktı eslem 3300 doğdu ayy son halinde şahane bak süt içi laktabol iç rezene yeşil mercimek dere otu mısır unundankek yap ye sonracımaa sütün yaglanson diye cevin fındık yee bunların hepicüü süt yapıyomuş bebiş kaka yapamazsa kabak ye :) mucks

Kızlar neler yapıyorsunuz.. Reglın gecıkmenın 2. Günündeyım. Bugün öğlen karamel rengınde sarı akıntı geldı. Zaten bırkac gündür sarı akıntı gelıyor ama bugünkü yoğun kıvamdaydı. Dünkü ovulasyon testım pozıtıf belırgın hafıf silik. Erken gebelık testınıde bugün yapmayı düşünüyorum. Bırkac gün öncede sümüksü akıntı gördüm beyaz bırkere. Hafif batmalarım oluyor e yorgunluk.
Kızlar sizce ben hamilemıyım... Ovulasyon neden regl günü pozıtıf cıksın? Ve bu sarı azda olsa akıntılar.. Bilen veya böyle yaşayan bırı varsa yardımcı olabilirmi cok merak edıyorum kızlaar ya ????
Kızlar az önce kahverengı akıntım geldı normel adet gıbı sızce adetmı oldum ??

nazan aslında adamın ölçümü ile alakalı resmen, iki nokta arasında kalan yeri seçiyor ölçüyor ölçümü geniş tutsam kilosu dahada çok çıkacak ama ben dar tutuyorum dedi 4 kilo olursa çocuğun kafası çıkıp omuzları sıkışabilir dedi,bir sürü bişeyler anlattı yok normal doğum yapamama şansım %20 miş suni sancı ile olursada yüzde bilmem kaç dedi istatistikler üzerine konuşuyor yani anlayacağın birazda planlı olsun diye bilinçlimi yapıyor nee gerçi baştan beri hep 3,5 kg doğar diye hesap ediyordu, tavsiyeler içinde teşekkür ederim zaten ihtiyaç oldukça sizlere başvuracağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…