- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.101
ahh canım sen koşuşturmaca içindesin tabi..anlattıklarından anlıyorumki henüz ikisi birden ağlamıyor:))inşallah hep öyle devam eder.. annen çalışıyo biliyorum kv felan gelmiyomu yanına.. hep yalnızım yazmışsın.Allah kolaylık versin..
Aslımmmmm canım oyy yerim ben seni maşalllah sana kuşum, iki tane minicik yavruya çoğunlukla tek başına bakmak ne demek yaaa Allahım sana güç kuvvet ve onlarada usluluk sakinlik sağlık sıhhat nasibetsin inşallah. ayy rüya gibi yaaa valla hamile kaldığımda sana orkidlerimi gönderdiğim gün geldi aklımane günlerden ne günlere şükürler olsun ALlahımıza
Canım maşallahh Allah sağlıkla bütyütmeni nasip etsin Allah kolaylığını verir demek ki daha ikisi birden ağlamadılar ben hep korkuyorum ikiz annesi olmaktan tüpte de yüksek ihtimal ya ama olacağı varsa olur Allah yardım eder. Ben arayamadım seni daha doğrusu aramadım meşgulsündür diye iki bebek kolay değil. Sık sık gel haberler ver bize. Çok merak ediyorum ayrıca ikizlerini albümünü özel yapıp bir ara ekle kırkları çıksın da..
GÜNAYDIN KIZLAR HERKESE HAYIRLI KANDİLLER..
HOŞGELDİN ASLICIM MAŞALLAH SÜBHANALLAH CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN...uslu dururlar inşallah seni üzmezler bıdıklar..
Dualarınıza ve güzel dileklerinize kocaman aminın
Valla kızlar ikisinin bir arada ağladığı acıktığı çok oluyor ama Allah yardım ediyo 2gündür kız kardeşimde geldi finalleri vardı anca geldi artık daha rahatım ama bu seferde gelenler başladı) oğlumda gaz sıkıntısı var ağlayıp duruyo ;( başa çıkmaya çalışıyorum Kv konusuna gelince hiç açmayalım çok sinirliyim bu zamana kadar bi işe yaramadı bundan sonrada yaramadın gereksiz insan
Bebişlerin fotosunu paylaşıcam ama internetim yok anca çocuklarımın babası geldiğinde ama internet olduğunda birinize yollarım
Çok öpüyorum canlarım Allah'a emanet olun
Valla kızlar ikisinin bir arada ağladığı acıktığı çok oluyor ama Allah yardım ediyo 2gündür kız kardeşimde geldi finalleri vardı anca geldi artık daha rahatım ama bu seferde gelenler başladı) oğlumda gaz sıkıntısı var ağlayıp duruyo ;( başa çıkmaya çalışıyorum Kv konusuna gelince hiç açmayalım çok sinirliyim bu zamana kadar bi işe yaramadı bundan sonrada yaramadın gereksiz insan
Bebişlerin fotosunu paylaşıcam ama internetim yok anca çocuklarımın babası geldiğinde ama internet olduğunda birinize yollarım
Gül buket çiğdem dualarınızı oludum allah kabul etsin inş. Öptüm
kızlaaaaarr bugün kontrole gittik 38+2 haftalığız, bebeğimiz 3360 kg hatta daha fazla, doktor haftaya son kontrolümüzü yapalım böyle giderse çok kilolu olacak 40 ı beklemeyelim dedi normal doğum zor olur dedi,gün belirleyecekmişiz suni sancı ile deneyecek olmazsa sezeryana alacak yada karara göre direk sezeryanda olabilir, bu arada albüme 2 yeni resim ekledim belki son halimizi görmek istersiniz
kuşum sıkıntı etme banada öyle demişti..usglerde kilo tam net çıkmıyo..oynuyo baya..çatı muayenesi oldun mu sen?
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN...burju82/Burcu 13.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
gul1982/ Gül 16.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür,hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
rabbım kabul eylesın
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..benimde 2 gündür bulantım geçti gibi yinede metpamit yazdırdırm bide mideyanması için gaviskon surup..çok gerek kalırsa kullancam..inşallah geçer cnm 3. ayda düzelio genelde az kaldı...sonra yine başlıyo ama başlamaz belkiGÜL VE BUKET canlarım dualarınızı okudum, Allahım kabul etsin
Benim duamı okuyan okuyamayan herkesden de Allah bin kere razı olsun ağzınıza sağlık
ASLI Allah yardımcın olacak şüphesiz ,Rabbim evlatlarına uzun sağlıklı ömürler versin
OZLEM kız hiç kilo almamışsın sen, sadece göbegin var maşallah sana, Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin
Canlarım ben okuldan eve gelince sürekli yatıyorum, evde yemek pişmiyor kokuya dayanamıyorum, bulantım olduğu içinde telefon ve bilgisayar ekranına bakamıyorum bu yüzden de gelemiyorum, hepiniz Allah'a emanet olun, iyi oldukça gelicem inşallah, hepinizi öpüyorum, gecmişi okuyamadım kiusura bakmayın, hayde byeee :)))
OZLEM kız hiç kilo almamışsın sen, sadece göbegin var maşallah sana, Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin
Canlarım ben okuldan eve gelince sürekli yatıyorum, evde yemek pişmiyor kokuya dayanamıyorum, bulantım olduğu içinde telefon ve bilgisayar ekranına bakamıyorum bu yüzden de gelemiyorum, hepiniz Allah'a emanet olun, iyi oldukça gelicem inşallah, hepinizi öpüyorum, gecmişi okuyamadım kiusura bakmayın, hayde byeee :)))
selam kızlar bugün tahlilllerimi yaptırıp gösterdim dra çok şşükür önemli bişi yok bebiimide gördüm bide kistim var5 e 4 lük ama kendiliğinden kaybolur dedi dr yumurtlarken oluşmuş dedi..bakalım nolcak
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM..benimde 2 gündür bulantım geçti gibi yinede metpamit yazdırdırm bide mideyanması için gaviskon surup..çok gerek kalırsa kullancam..inşallah geçer cnm 3. ayda düzelio genelde az kaldı...sonra yine başlıyo ama başlamaz belki
maalesef cnm fatihtede olmuştu bulantım 3. ayda gecmşti sonra ara ara olmuştu..2 gündür yiyorum işte bişiler..bizim komşuda 9 kiloyla doğum yapmış cnm..canım çok şükür fazla kilo almadım en son 9 kiloydu 1 haftadır tartılmadım,inşallah sende istediğin gibi bi hamile olursun,amiin inşallah kolay bir doğum nasip olur suni sancıdan korkuyorum doktora söyledim oda suni sancının adı korkutuyor bişey yok onda zaten 3 cm den sonra epidural yapabiliriz dedi bakalım hayırlısı.
seninde bulantıların çok kötü ama olsun bunada şükür canım yemekleri eşin yapsın birazcık bişey olmaz yada anneni çağır o bakıversin sana sen yan gel yat tadını çıkar düşünme hiç yemeği falan.
oooo sendedemi bulantı var çok şükür bende hiç olmadı ama nerdeyse 1 şişe gaviscon bitirdim arada bir yanma oldu bende,baya işe yarıyor yanikistinde bir zararı olmuyor sanırım,maşallah bebeğini de görmüşsün canım.
maalesef cnm fatihtede olmuştu bulantım 3. ayda gecmşti sonra ara ara olmuştu..2 gündür yiyorum işte bişiler..bizim komşuda 9 kiloyla doğum yapmış cnm..
benim diğer hamileliklerimdede mide bulantım olmamıştı canım,neyse madem 3.ayda geçiyor az kalmış, ben 9 kilonun üzerinde almış olabilirim 1 haftadır tartılmadım ama en fazla 10-11 ile doğuma girerim herhalde
kızlaaaaarr bugün kontrole gittik 38+2 haftalığız, bebeğimiz 3360 kg hatta daha fazla, doktor haftaya son kontrolümüzü yapalım böyle giderse çok kilolu olacak 40 ı beklemeyelim dedi normal doğum zor olur dedi,gün belirleyecekmişiz suni sancı ile deneyecek olmazsa sezeryana alacak yada karara göre direk sezeryanda olabilir, bu arada albüme 2 yeni resim ekledim belki son halimizi görmek istersiniz
Özlemim kuzumm benim doktora kalsaydı eslem 4 kg ve üstü doğcaktı eslem 3300 doğdu ayy son halinde şahane bak süt içi laktabol iç rezene yeşil mercimek dere otu mısır unundankek yap ye sonracımaa sütün yaglanson diye cevin fındık yee bunların hepicüü süt yapıyomuş bebiş kaka yapamazsa kabak ye :) mucks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?