Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ozlemcim maşallah oyy kuzunun yeri rahat bence cikmaya niyeti yok rahatsiz etmeyin yavrucagi yahuuu
Burcummm oyy kiyamam sana benim mide bulantima rennie diye bi şurup var o iyi geliyordu. Ayrica o yemek kokusu bulantisi 1 veya 2 hafta surer gecer bende öyle olmuştu.
Gül canim cok sevindim maşallah bir sorun yokmuş ve inşallah hicbirzamanda seni uzmeden geli minik kizin. Kiz diyesim geldi valla :)
Buket kuzum yağmur nasil neler yapıyorsun anlay bakim
 

yasemiiin kafam karıştı zaten sende böyle dedin şimdi kilosu artınca normal doğum şansım hiç kalmaz ya bekleyip bekleyip sonuç değişmezse ne olacak,inşallah kendi kendine gelir oğlum şuan tek dileğim bu
 
yazmasamda sizleri hep takip ediyorum.Gül cümün ve Burcumun bulantıları geçmemiş.okurken bi mutlu oldum be amannn garipmiyim neyim
Özlemcim maşallahın var.Göbüşün çok tatlı ben şimdiden 8 kg aldım bile amaaa mutsuzmuyum?tabiki hayır.kuzucuklarım sağlıkla doğsunlar helede veririm nasılsa.Yasemin 1,5kg vemiş bile inşallah sizin için en hayırlı doğum şeklini nasip eder Rabbim.
gelelim bana.Gün itibariyle çalışma hayatıma ara verdim okul 1 temmuza kadar devam ediyor malum ama inanın .ok zorlanıyorum.Ağrım sızım dinmiyor.sıcaklarda bastırınca Dr um sağolsun rapor yazdı.Bundan sonra evde yan gelip yatıcam
Kuzularım şimdilik iyiler çok şükür.28 i atlatalım bi oh çekicez.sonra 32 yide atlatırsak daha korkma dedi dr.Alışveriş için cesaretimi topladım.bi kaç parça bişey aldım.almadıklarımıda beğendim.malum bundan sonra cıkamıcam.eşim alıcak nasipse.İşte böyle canlar.Buarada dua listesine hala başlamadım bi gün oturup toptan okucam inşallah.Bitirince yazarım.
Bide bişey sorcam.Nazan,Buket,Mesude,Gülhan,Seda.. ara ara yazmışlar ama Ayşeden ses yok.haber varmı ben mi kaçırdım?Doğdumu bebecik?
 

AMİN canım İNŞALLAH :))))
 
canım hiç bunları düşünmemeye çalış kim ne derse desin, sen ne düşünürsen düşün, raporlar ultrasonlar herşşey herşey yalan, ALlahın dediği oluyor.
kız beni bilmiyormusun, bütün istanbulun doktorları bir olup bana ölüm kalım erken doğum, beyin kanaması, tansiyon fırlaması vs vs vs diye diye, sen hayatta normal doğum yapamazsın, yaparsan ölürsün, bebek küveze girer şu olur bu olur diye aylarca beni üzdüler koşturdular yıprattılar, ama sonuç ne oldu, tıpış tıpış bir gece vakti hastaneye gittim açılmam olmuş, ertesi gün öğlene doğru çatır çatır normal doğurdum.
Onun için herşey ama herşey boş, sen ALlaha dua et ALlahım hakkımda hayırlısı hangisi ise onu bana kolaylaştır diye, gerisi hikaye canımın içi sen rahat ol
ayy çok sevindim oh dinlen be canım, minişlerinde rahat rahat büyüsünler göbüşünde yata yata, ohh çok sevindim hayırlısı olmuş.
 

canım benim evlatlarımız sağ salim gelsinlerde kilonun önemi yok yıllardır uğraşıyoruz biz onlara kavuşmak için nasıl olsa verilir verilmesede kalır amaaann o minik kuzulardan kıymetlimi,rabbim onlara sağlık sıhhat versin.

çok şükür senin hamileliğinde yolunda gidiyor izne ayrılman iyi olmuş sıcaklar kötü oluyor evde yan gel yat ne güzl alışveriş yapmışsın biraz sonra yine alırsın çıkarsın daha vakit var neden eşin alacakki kısa kısa çıkarsın dışarı hepsini bir günde halletmezsin


canım dua ediyorum kendiliğinden gelsin diye rabbim inşallah hayırlı olanı nasip eder bilemeyiz belkide hayırlısı budur ben hep hayırlı olanı diledim
 
Canlarım bulantılarım için yazdıklarınız güzel temmennilerin hepsini tek tek okudum, canımsınız
Gaviscon şurup içiyorum, yesil elma, erik, ve sade dondurma bunlar bulantımı yatıştıran şeyler, ama inanın bulancaksa hiçbisey engel olmuyor, zaman zaman da kusuyorum rahatliyorum
Zeynep tatlim sana artik okul yok ah mis evinde yat dinlen masallah sana, bizim bulantilara sevinmişsin ahh seni :)))))) bedriye de seviniyor :)
özlem cancanım Rabbim sana doğumların en güzelini en kolayını nasip etsin Allah a sığınıp duanı edip gidince gücün kuvvetin bak nasıl yerinde olur
. GÜlcüm sende bulantı için yazdıklarımı dene inşallah bir daha başlamaz, Yasemin tatlım sende kilo vermeye basladın sanırım haydi bismillah çok çok ver inşallah


Canlarım telefon ekranına çok bakamıyorum hepiniz Allah'a emanet olun, nartanesi AYSE insallah hayırla doğurmuştur,haydi öptüm sizi
 
canım elma yiyorum benim hafifledi öyle çok şiddetli değil gaviskonda 1 kere içtim yanınca içiyorum sürekli değil..arada öğğ gelio ama cıkarmıyorum zaten normaldede kolay kolay cıkaramam..seninkide gecer inşallaH canım
aaa fistik hayirli olsun
cok sevindim rabbim kucaginasa nasip etsin insalla
sağol tatlım ya amin :) beraber büyüsünler die düşündük işte bakalım rabbim güç kuvvet versin hayırlısı ile kucağımıza alalımda öyle böyle büyütürüz :)
 
Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]fb_tb/ Tuğba[/TD]
[TD]05.06.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]06.06.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx/ Zeynep[/TD]
[TD]09.06.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla kolaylıkla doğması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesii/Ayşe[/TD]
[TD]10.06.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]11.06.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]12.06.2014 persembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82/Burcu[/TD]
[TD]13.06.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ Gül[/TD]
[TD]16.06.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür,hayırlı sağlıklı kolay bir doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet / Buket[/TD]
[TD]17.06.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcıgdem/ Çiğdem[/TD]
[TD]18.06.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maralam/Meral[/TD]
[TD]19.06.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]


Canlarım dualarını okudum kusura bakmayın geç oldu birazcık hastalandığım için okuyamamıştım hakkınızı helal edin canlarım
 
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 4 haftalık hamileyiiiiimmmmm :) ilk kan sayımım 149.1 di 2 gün sonra 490 oldu dr.gittim rahim duvarı Kalinlasmis dedi ama kese gözükmüyor 1 hafta sonra gel dedi çok telaşlı yım ilk gebeliğim sizce herşey yolundamı? Bilgilendirirseniz sevinirim çok ihtiyacım var
 
Burcuuuu Güllll ayy yerim sizi ben yaa mideleride bulanırmış amanda aman oy oy oy,,, maşallah çok şükür bakın bebeişleriniz ben burdayım dye size sinyal gönderiyoru, ilk aylarda mide bulantısının önemi bu bence, yani tekme atmıyor hareket etmiyor, e varlığını nasıl belli edecek size, ,işyte böyle annişler sevinin.
 
günaydın kızlarrrr
sağol canım ALLAH razı olsun....
hayırlı olsun arkadaşım hoş geldin aramıza RABBİM kucağına almayıda nasib etsin kalp atışı ve kese için 7. haftanı bekle görürsün hayırlısı ile..
aynen canım..gecicek sonrada tepiş tepiş yapıcaklar İNŞALLAH :)
 
Kızlaaarrr nasılsınızzz. Ben regl olduğumdan ötürü duaları okuyamadım erken oldum bu sefer erken dediğine de bakmayın 35. günümde ama bu benim için bir lütuf 40 gün ve sonrasında olduğum içni hep 35 gün sınır kabul ediliyor gecikmiş kabul edilmiyor yani sanırım bu ay iyiydim ya moral olarak piknikler filan kafa dağıttım ondan olsa gerek demek psikoloji düzelirse bu da düzeliyor tabi sağı solu belli olmaz bir daha ki ay yine aynı olabilir.
C.tesi artık tüm duaları bitireceğim. Havalr ısındı Kütüphanede durmak çok zor oluyor özellikle öğleden sonra nefesim daralıyor resmen Ramazan da geliyor oruç tutmak istiyorum Allah yardım eder İnşallah.
 

Canımm nasılsın dün akşam içimde geçirdim seni ne yapyor bu kız ses soluk yok diye vakit biraz geçti yazmıyım dedim şimdi. Bebeğe alınacaklar belli zaten eşin deyince verirler o yapsın alışverişi okul işi de bitmiş dilen artık keyfini çıkar inşallah bu vakite kadar geldin bundan sonrası da çabucak geçer. Yat amaan boşver şimdiye kadar senin yerinde olsalar kaç rapor alırdı başkaları. 8 kg filan dert değil canım verirsin az beklemedin o bebişleri ben 20 kg alsam gıkım çıkmaz ama tabi top gibi yuvarlanırım herhalde bu boyla İnşallah bundan sonrası da çok güzel geçer dinlenerek ve sağlıkla gelir bebişlerin ay ne güzel iki tane hem de. Bir anda kalabalık bir aile olacaksınız.


Canım gaviscon şurup gerçekten bir kurtarıcı bende gastrit var ilk teşhis edildiği zamanlar acayip bulantım oluyordu bu ilaç birebir gebelikte de kullanıldığını öğrenince çok sevinmiştim uzun süredir içmiyorum ama süper bir şey. İlk aylar geçsin geçecek bulantılar o zaman istediğini yersin.


meralimm doğum haftaya olacak inşallah pzts kontrole gideceğim günü belli olacak (tabi bora acele edip kendiliğinden gelmezse)


Demek p.tesi geliyor Bora bey sağlıkla gelsin kolaycacık doğsun inşallah bol sütün olsun, ağrıların hemen dinsin. Sana da dua edicem canım. Kilosu gayet iyi tabi ultrasona aldanma daha az doğabilir belki ama yine de gayet normal doğacak ilk birkaç günde şişlikleri olacak tabi 9 ay suyun içindeydi yani o şişlikler inince de kilo kaybı olur korkma hemen alır zaten sütten o kiloyu sen sütünü yağlandırmaya bak kuruyemişleri, kompostoları ihmal etme bol sıvı tüket zaten bu yaz sıcağında da bol bol tüketiyoruz.
 

Allah yardımcın olsun canım benim. anladığım kadarıyla orda klima yok, olsa çok rahat ederdin orucu bile çok kolay tutardıın ama inşallah ALlah kolaylığını verir.
bak gece mutlaka yumurta yada süt ye çok tok tutuyor, birde susuzluk konusu var ama o iş ALlaha kalmış o konuda yapacak bişeyimiz yok, elimizden bişey gelmez ancak akşam çok tuzlu yememeye dikkat ederiz okadar. devamını ALlah bilir. O yardım eder inşallah
 
Günaydın canlarım hayırlı cumalar,
topik sessizleşti ayy özlem nerdesin kuşum doğurdunmu yoksa??
sedacım sıcaklarla başın dertte Allah yardımcın olsun
Aslımın minik kuzuları var onun sık girmesi artık zor
Meralim hiç yok zaten özletiyor kendisini...
Mesudeciğime ne oldu nerelerde acaba, ben onu bi ara watsaptan dürtim bakim
Nazancığım hiç olmazsa günde birkaç kere uğruyor
devamını birazdaha sonra yazacağım açlıktan öldüm :)

bu arada çok şükür 60'lı kilolara düştüm şuan itibari ile 69,8 kg oldum tebrik edin beni kızlar maşallah bana
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…