- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.141
Demek p.tesi geliyor Bora bey sağlıkla gelsin kolaycacık doğsun inşallah bol sütün olsun, ağrıların hemen dinsin. Sana da dua edicem canım. Kilosu gayet iyi tabi ultrasona aldanma daha az doğabilir belki ama yine de gayet normal doğacak ilk birkaç günde şişlikleri olacak tabi 9 ay suyun içindeydi yani o şişlikler inince de kilo kaybı olur korkma hemen alır zaten sütten o kiloyu sen sütünü yağlandırmaya bak kuruyemişleri, kompostoları ihmal etme bol sıvı tüket zaten bu yaz sıcağında da bol bol tüketiyoruz.
Günaydın canlarım hayırlı cumalar,
topik sessizleşti ayy özlem nerdesin kuşum doğurdunmu yoksa??
sedacım sıcaklarla başın dertte Allah yardımcın olsun
Aslımın minik kuzuları var onun sık girmesi artık zor
Meralim hiç yok zaten özletiyor kendisini...
Mesudeciğime ne oldu nerelerde acaba, ben onu bi ara watsaptan dürtim bakim
Nazancığım hiç olmazsa günde birkaç kere uğruyor
devamını birazdaha sonra yazacağım açlıktan öldüm :)
bu arada çok şükür 60'lı kilolara düştüm şuan itibari ile 69,8 kg oldum tebrik edin beni kızlar maşallah bana
Günaydın canlarım hayırlı cumalar,
topik sessizleşti ayy özlem nerdesin kuşum doğurdunmu yoksa??
sedacım sıcaklarla başın dertte Allah yardımcın olsun
Aslımın minik kuzuları var onun sık girmesi artık zor
Meralim hiç yok zaten özletiyor kendisini...
Mesudeciğime ne oldu nerelerde acaba, ben onu bi ara watsaptan dürtim bakim
Nazancığım hiç olmazsa günde birkaç kere uğruyor
devamını birazdaha sonra yazacağım açlıktan öldüm :)
bu arada çok şükür 60'lı kilolara düştüm şuan itibari ile 69,8 kg oldum tebrik edin beni kızlar maşallah bana
SEKERKIZ TUGBA canım duanı okudum Rabbim evladına upuzun sağliklı bir ömür versin, kolay doğum nasip etsin
Yaseminim maşallah sana yaa :) kilo vermelerinin devamını bekliyoruz bende 65 e düşmüştüm çok sevindim galiba sonra artık nasıl yediysem hiç yemek yememiş gibi hergün sabahlara kadar yedim ve 1 haftada verdğim o 3 kilocuğu geri alarak 68 oldum şimdi devam ediyorum yemeyi azaltım 67.4 oldum darısı 60,00 görmeye
buketdemet / Buket 17.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
akyuzcıgdem/ Çiğdem 18.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 19.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat
rabbım kabul eylesın
sağol canım ağzına sağlık
hoşgeldin canım cok şükür iyiz görünmüyordun bayadır nerelerdesin özlettin kendini..:ı) maşallah oğluşunaa :)mrb kızlar nasılsınız. Beni unuttunuz mu bilmiyorm.. Buraya girecek fırsatı malesef oglum bırakmıyor. 1.5 yaşında olduk artık. Bi ara foto atarım size. Eski.sohbetleri özledim
umarım siz ve bebisleriniz iyisinizdir. çok öpüyorum...
hoşgeldin canım cok şükür iyiz görünmüyordun bayadır nerelerdesin özlettin kendini..:ı) maşallah oğluşunaa :)
Aman ugrasiyorz be canim dişler hastalıklar. Bir de alerjik olunca her şey.zor.. Rabbim sabır versin bizlere.
Mrb canlarım nasılsınıZ biz iyi diyelim iyi olalım dogumdan sonra sürekli saglık problemleri yaşıyordum biliyosunuz aetık sonuna geldim adam atamaz oldum kitlenip kalıyodum çwktiğim acıda cabası romotoloji uzmanına gittim bütün sıkıntılarım romatizmadan kaynaklanıyormuş ikaçkı emar falan verdim geçici ilaç verdi test sonucu bekliyoeuz ömür boyuda sürebilirmiş geçicide olabilirmiş
Eslemde bugun altı aylık aşısı oldu baya huysu şimdiden hayırlı ramazanlar allahıma emanetsiniz
Mrb kızlar nasılsınız. Beni unuttunuz mu bilmiyorm.. buraya girecek fırsatı malesef oglum bırakmıyor. 1.5 yaşında olduk artık. Bi ara foto atarım size. Eski.sohbetleri özledim
Umarım siz ve bebisleriniz iyisinizdir. Çok öpüyorum...
Mrb canlarım nasılsınıZ biz iyi diyelim iyi olalım dogumdan sonra sürekli saglık problemleri yaşıyordum biliyosunuz aetık sonuna geldim adam atamaz oldum kitlenip kalıyodum çwktiğim acıda cabası romotoloji uzmanına gittim bütün sıkıntılarım romatizmadan kaynaklanıyormuş ikaçkı emar falan verdim geçici ilaç verdi test sonucu bekliyoeuz ömür boyuda sürebilirmiş geçicide olabilirmiş
Eslemde bugun altı aylık aşısı oldu baya huysu şimdiden hayırlı ramazanlar allahıma emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?