Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bizde bugün kontrole gittik 40 haftayı beklemeye karar verdik,doktor kilolu olursa doğmaz demiyorum ama zor olabilir dedi şuan 3.600 kg,eğer daha önce gelmezse pazar akşam yatış pzts doğum olarak kararlaştırdı,kendimi bu hafta ortasına göre ayarlamıştım suni sancı beni korkutuyor normal olsun istiyorum sezeryan istemiyorum ve biran önce doğurmak istiyorum

Özlemcim canım hadi hayırlısı inşallah rabbim hangisini uygun görürse kolaylıkla nasip etsin allah yardımcın olsun cnm:)
Boramıza maşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım hayırla gelsin kuzumuz

Canım 1 yıla kadar düzensizlikler normalmiş benim adetimde çok uzun sürüyo mesela

canım romatizma bikere bulaştımı yenileyen bir hastalık çıplaka ayakla durma fazla bende 11 yaşımdan beri var çok tedavi gördüm eklem romatizması bendeki hala hava bozunca hissederim tabi eskisi kadar şiddetli değil ama ara ara oluyo..inşallah geçer..
canım hayırlısı olsun valla bi fikrim yok ben 60. gün normal adetimi olmuştum...

Sağol nazancım öyledir inşallah hayırlısıyla düzelir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlarım

Aman ugrasiyorz be canim dişler hastalıklar. Bir de alerjik olunca her şey.zor.. Rabbim sabır versin bizlere.
ayyy seni unuturmuyuz canım benim daha sık gelmeye çalış, bu aralar herkes kendi derdine düştü, doğum yapanlar, yapmayı bekleyenler, tedavi görenler, tedaviye ara verip kafa dinleyenler vs vs, herkes biyerlerde.
anammm maşallah 1,5 oldu demek, ama şimdi gözümü korkuttun hala o yaştada diş problemi oluyormu yaa((( anammm nezaman bir oh diyeceğiz arkadaş
özlemcim oh maşallah son haftaya geldin şükürler olsun canım benim. hiç kendini korkutma böyle şeyler düşünüp, bence sen doktorun dediği tarih gelmeden normal kendi sancılarınla gidip doğuracaksın içimden öyle geçiyor. bu doğum işi öyle planlı programlı olmuyor, pat diye oluyor çünkü

Hadi bakalım hayırla gelsin kuzumuz

sağol canım amiin

Özlemcim canım hadi hayırlısı inşallah rabbim hangisini uygun görürse kolaylıkla nasip etsin allah yardımcın olsun cnm:)
Boramıza maşallah :)

amiin canım çok sağol

canım hayırlısı olsun valla bi fikrim yok ben 60. gün normal adetimi olmuştum...

güül beni alıntılamışsın gamzeye cvp vermişsin sanırım (hayırlısı olsun mesajını üstüme alınıyorum ama,teşekkür ederim )

eveeet bende öyle düşünüyorum o gün gelmeden doğururum ben yaa

Seni nasıl unuturuz canım beenimm bend sık gelemiyorum kuzunu veseni öpüyorum
Bende sizi çok öptüm canim.. :))

AMİN CANIM ALLAH DAHA BETERİNDEN KORUSUN..bizde dişlerle uğraşıyoruz bi çıksa rahatlıycaz..
Amin canim. İnş sizde rahata eerrsiniz .

Aynen canim col yaramaz bir oglum var :) en kötüsü azı dişler malesef. Uzun zmandr sıkıntı veriyo bize. Pcden girersem eğer resim paylasacagim sizle :))

günaydın hatunlar henüz doğurmadım, tembel oğlumun gelmeye niyeti yok beni merak etmişsiniz doğuma giderken size mesaj atacağım doğuma gidiyorum diye

günaydın kızlarr nasılsınız...biz idare ederiz ya bu mide bulantısı nedir arkadaşş...bi hararet.......... bastıramadım gittii fenalardayım fatihte böyle olmamıştım rahat geçmişti yaza denk geldi ondan mıki acaba..uyku basar,ögürülür.ot gibiyim yaaaaaaaaa of off geçer inşallah...özlemde hala doğum yapmaış galiba eli kulağındadır sağlıkla gelsin minik prens..

Son düzenleme:
günaydın kıslar nasılsınız pazartesı doktora gıttım doktor erkek bu dedı oğlusum olucak mış nasıpse:)

ben duydum onu daha önce ama bana mısın demedi şimdi graphicdesginer ın dediği gibi kefiri bi de uzman tv de reklamını gördüğüm bulantı bilekliğini deneyeceğim :'( umuyorum inş iyi gelirler

canım çok geçmiş olsun, nasıl oldun bilemiyorum ama geçmiştir bulantıların umarım çok kötü bir his bulantı bilekliğinden kastın primabella ise ben de uzman tv de görüp aldım, ilaç kullanmak istemedim çünkü mutfağa bile giremiyordum, bana çok iyi geldi kolumda onla dolaşıyorum

anacım kimsecikler kalmamış ya buralarda ..canım burcum vardı topikde derleyici toplayıcı onunda midesi bulanırmışta giremezmişÇ))

Şekerlerim napıyosunuz hepten sessizleşti bu topk geçen yıl bu zamanlar sayfaları okum ak bile zaman alırdı şimdi ise bomboş

Özlemcim inş. sağ salim gelsin artık minik prenste sende rahat et ne zaman gelecek diye stres olma :)

Gül canım geçmiş olsun inş. bir an önce geçer bulantın 1. hamileleikle 2. hamilelik pek aynı olmuyormuş Allah yardımcın olsun tatlım...

Yaseminim zayıflama günleri nasıl gidiyor bakalım ben 1 kilo daha verdim vee 67 oldum

Burcumm şu bulantıların geçsinde tekrardan geelll

Biz iyiyiz kızımın 1 haftadan fazla huysuzluğu gazı vardı hiç susmuyordu yemiyordu dr gittik dün dedi diş çıkaracak sabredeceksin sterese girmeyeceksin dedi ve jel falan verdi veeeeeeeeeee bugün sabah kızımın ilk dişi patladı çok şükür huysuzluk muysuzluk kalmadı gaz da çok az kaldı :)

günaydın kıslar nasılsınız pazartesı doktora gıttım doktor erkek bu dedı oğlusum olucak mış nasıpse:)
canım prens geliyormuş hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucukk..:)
canım sağolasın ya sorma bu kadar zor geçmemişti bide bu sefer yaza geldi fatihte ramazandan sonra hamile olduğumu öğrenmiştim iyiydi..bu sene orucumuda tutamıycam bakalım 19 u kontrolüm var bide kistimiz vardı 5 e 3.5 cmlik inşallah küçülmüş yada kaybolmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…