- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.181
canım prens geliyormuş hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucukk..:)
canım sağolasın ya sorma bu kadar zor geçmemişti bide bu sefer yaza geldi fatihte ramazandan sonra hamile olduğumu öğrenmiştim iyiydi..bu sene orucumuda tutamıycam bakalım 19 u kontrolüm var bide kistimiz vardı 5 e 3.5 cmlik inşallah küçülmüş yada kaybolmuştur..
Günaydın canlarım hayırlı cumalar, bol bereketli huzurlu ramazanlar
Ben salı ve çarşamba hastanede yattım çok kanamam oldu şimdi evdeyim hamdolsun, rapor verdi yatıyorum, kanama az az geliyor, inşallah yakında tamamen biter, düşük önleyici igne oldum, Allah'a emanet, kısmetimizde ne yazılıysa onu yaşıcaz, bulantılarım. Tam gaz devam
özlem canım şu mübarek arefe gününde Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir dogum nasip etsin inşallah
Tuğbacım hayırlı olsun, oğluna maşallah suphanallah
Canlarım dua listesinde son 4 kişiyi okuyamadım bugün banyo yapip okucam inşallah
jepiniz Allah'a emanet olun
canım sağolasın tutarım tabi gecen seneden var 30 busende olcak 30 bide 10 gününm var 70 seneyede emziriyor olurum kısmetse 30 ettimi 100 artık öderim yavaş yavaş :))geçmiş olsun canım benim yaa inş. kaybolmuştur tatlımm benim olsun ramazan geçsin sen yeterki sağlıklı ol bebişlerin sağlıklı olsun daha sonra kışın tutarsın geçmişte tutamadığın oruçlar için niyet ederek ben öyle yapıyorum canım benim bu yıl tutamıyacam ama allah kısmet ederse kışın tutacam bu yıl ve geçen yılı
ALLAH razı olsun canım...iyi geceler kizlar.dua listesi bugun bitiyormus.bi gayret herkesin duasini okudum :) haberiniz olsun.Allah kabul etsin insallah
tatlımm geçmiş olsun ilk hamileliklerde oluyor sanırım benimde olmuştu 2.de yok çok şükür hem iğne hem hap kullanmıştım 3. aya kadar sürüyor endişelenme cnm yorma kendini dinlen bolbol bişeycik olmaz ALLAHın izniyleGünaydın canlarım hayırlı cumalar, bol bereketli huzurlu ramazanlar
Ben salı ve çarşamba hastanede yattım çok kanamam oldu şimdi evdeyim hamdolsun, rapor verdi yatıyorum, kanama az az geliyor, inşallah yakında tamamen biter, düşük önleyici igne oldum, Allah'a emanet, kısmetimizde ne yazılıysa onu yaşıcaz, bulantılarım. Tam gaz devam
özlem canım şu mübarek arefe gününde Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir dogum nasip etsin inşallah
Canlarım dua listesinde son 4 kişiyi okuyamadım bugün banyo yapip okucam inşallah
hoş geldin canım..hayırlısı olsun değerinde çok iyi MAŞALLAH bişiy yoktur keseyi görmek yada kalp atışı için çağırmıştır RABBİM kUcağına almayıda nasb etsin İNŞALLAH..Kızlarrr ben yeni kayildim aranizaaaa benide kabul edin :) carsamba gunu cift cizgiyi gordum ama kan degerim 415.9 bugn tekrar cagirdi doktor ins kotu bisi degildir
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
günaydın kızlarr nasılsınız...biz idare ederiz ya bu mide bulantısı nedir arkadaşş...bi hararet.......... bastıramadım gittii fenalardayım fatihte böyle olmamıştım rahat geçmişti yaza denk geldi ondan mıki acaba..uyku basar,ögürülür.ot gibiyim yaaaaaaaaa of off geçer inşallah...özlemde hala doğum yapmaış galiba eli kulağındadır sağlıkla gelsin minik prens..
günaydın kıslar nasılsınız pazartesı doktora gıttım doktor erkek bu dedı oğlusum olucak mış nasıpse:)
Şekerlerim napıyosunuz hepten sessizleşti bu topk geçen yıl bu zamanlar sayfaları okum ak bile zaman alırdı şimdi ise bomboş
Özlemcim inş. sağ salim gelsin artık minik prenste sende rahat et ne zaman gelecek diye stres olma :)
Gül canım geçmiş olsun inş. bir an önce geçer bulantın 1. hamileleikle 2. hamilelik pek aynı olmuyormuş Allah yardımcın olsun tatlım...
Yaseminim zayıflama günleri nasıl gidiyor bakalım ben 1 kilo daha verdim vee 67 oldum
Burcumm şu bulantıların geçsinde tekrardan geelll
Biz iyiyiz kızımın 1 haftadan fazla huysuzluğu gazı vardı hiç susmuyordu yemiyordu dr gittik dün dedi diş çıkaracak sabredeceksin sterese girmeyeceksin dedi ve jel falan verdi veeeeeeeeeee bugün sabah kızımın ilk dişi patladıçok şükür huysuzluk muysuzluk kalmadı gaz da çok az kaldı :)
Günaydın canlarım hayırlı cumalar, bol bereketli huzurlu ramazanlar
AMİN canım aynen nasıl gecicek bilmiyorum bu sene dahada sıcak olcakmış ALLAH yardımcımız olsun..hala doğum yapmadım canım,sıcaklar benide çok fena etkiliyor feleğim şaştıseninde Allah yardımcın olsun havalar çok sıcak
EVLİLİK yıl dönümünüz kutlu olsun canım İNŞALLAH gelir bebişin bizde demiştik ama 1 hafta sonrası geldi gerçi senin günün doldu bizimki erken gelmişti sağlıkla gelsin kuzucuk bi avazda ALLAH kurtarsın İNŞALLAH...kızlaaaar bugün bizim evlilik yıl dönümümüz bekliyoruz belki oğluşumuz sürpriz yapar bu güzel günde gelir sevindirir bizi, bugün kendimi çok yorgun hissediyorum dün biraz toz alma paspas vb işler yaptım bide üstüne piknik yaptıkbugün yorgunluktan ölüyorum,artık konu komşu herkes doğurmamı bekliyor bizi evde göremeyen komşular annemi cepten aramaya başladılar hayırdır yoksunuz doğumamı gittiniz diye
AMİN canım aynen nasıl gecicek bilmiyorum bu sene dahada sıcak olcakmış ALLAH yardımcımız olsun..
EVLİLİK yıl dönümünüz kutlu olsun canım İNŞALLAH gelir bebişin bizde demiştik ama 1 hafta sonrası geldi gerçi senin günün doldu bizimki erken gelmişti sağlıkla gelsin kuzucuk bi avazda ALLAH kurtarsın İNŞALLAH...
KIZLARRR ÇİN TAKVİMİNDE TAM TERSİ ÇIKIYO BEBEK CİNSİYETİ
RUS TAKVİMİ DENEYEN OLDUMU FATİHİ DENEDİM DOĞRU CIKTI
http://www.gebelikhesaplamasi.net/rus-takvimi-bebek-cinsiyeti-hesaplama.html SİZDE BAKSANIZA..
BENDE ŞİMDİKİNDE DENEDİM KIZ ÇIKTI :) HADİ HAYIRLISI :)teşekkür ederim canım,amiiin canım çok sağol inşallah bir avazda kurtuluruz, bizimkide gelmeyecek sanırım neyse 30 haziranı bekleyelim
Ben denedim doğru çıktı
Canlarım herkese hayırlı Ramazanlar Allah oruç tutanların yardımcısı olsun
Hemen fırsat buldum ve geldimbiz iyiyiz büyümeye çalışıyoruz gaz sıkıntıları ile birlikte çok fırsat bulamıyorum gelmeye bide internette yoktu ama dün İtibariyle anneme geçtik biraz burda kalmaya çalışıcam yada gündüzleri burda gecircez burdada internet var )
kısımları oğlumun fotoları En yakın zamanda paylaşmaya çalışıcam
Herkesi öpüyorum
hala doğum yapmadım canım,sıcaklar benide çok fena etkiliyor feleğim şaştıseninde Allah yardımcın olsun havalar çok sıcak
oyyy maşallah bi oğluşumuz daha oluyormuş sağlıkla gelsin inşallah hayırlı evlat olsun
evet canım yaa artık gelsede herkes rahata ersekızının dişide hayırlı uğurlu olsun canım
oyyy kuzum benim şu 3 ayı tamamla inşallah bitecek sıkıntıların rabbim yardım etsin,bulantılarında bitsin kanamanda bitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?