Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsun canım benim yaa inş. kaybolmuştur tatlımm benim olsun ramazan geçsin sen yeterki sağlıklı ol bebişlerin sağlıklı olsun daha sonra kışın tutarsın geçmişte tutamadığın oruçlar için niyet ederek ben öyle yapıyorum canım benim bu yıl tutamıyacam ama allah kısmet ederse kışın tutacam bu yıl ve geçen yılı

iyi geceler kizlar.dua listesi bugun bitiyormus.bi gayret herkesin duasini okudum :) haberiniz olsun.Allah kabul etsin insallah

Günaydın canlarım hayırlı cumalar, bol bereketli huzurlu ramazanlar

Ben salı ve çarşamba hastanede yattım çok kanamam oldu şimdi evdeyim hamdolsun, rapor verdi yatıyorum, kanama az az geliyor, inşallah yakında tamamen biter, düşük önleyici igne oldum, Allah'a emanet, kısmetimizde ne yazılıysa onu yaşıcaz, bulantılarım. Tam gaz devam

özlem canım şu mübarek arefe gününde Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir dogum nasip etsin inşallah
Tuğbacım hayırlı olsun, oğluna maşallah suphanallah

Canlarım dua listesinde son 4 kişiyi okuyamadım bugün banyo yapip okucam inşallah
jepiniz Allah'a emanet olun

Kızlarrr ben yeni kayildim aranizaaaa benide kabul edin :) carsamba gunu cift cizgiyi gordum ama kan degerim 415.9 bugn tekrar cagirdi doktor ins kotu bisi degildir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canımm geçmiş olsun inş. Bitsin kanamam hemencecik

hayırlı cumalar kızlar... canım sağolasın tutarım tabi gecen seneden var 30 busende olcak 30 bide 10 gününm var 70 seneyede emziriyor olurum kısmetse 30 ettimi 100 artık öderim yavaş yavaş :))
iyi geceler kizlar.dua listesi bugun bitiyormus.bi gayret herkesin duasini okudum :) haberiniz olsun.Allah kabul etsin insallah
ALLAH razı olsun canım...
tatlımm geçmiş olsun ilk hamileliklerde oluyor sanırım benimde olmuştu 2.de yok çok şükür hem iğne hem hap kullanmıştım 3. aya kadar sürüyor endişelenme cnm yorma kendini dinlen bolbol bişeycik olmaz ALLAHın izniyle
Kızlarrr ben yeni kayildim aranizaaaa benide kabul edin :) carsamba gunu cift cizgiyi gordum ama kan degerim 415.9 bugn tekrar cagirdi doktor ins kotu bisi degildir
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hoş geldin canım..hayırlısı olsun değerinde çok iyi MAŞALLAH bişiy yoktur keseyi görmek yada kalp atışı için çağırmıştır RABBİM kUcağına almayıda nasb etsin İNŞALLAH..

Son düzenleme:

hala doğum yapmadım canım,sıcaklar benide çok fena etkiliyor feleğim şaştı seninde Allah yardımcın olsun havalar çok sıcak

günaydın kıslar nasılsınız pazartesı doktora gıttım doktor erkek bu dedı oğlusum olucak mış nasıpse:)

oyyy maşallah bi oğluşumuz daha oluyormuş sağlıkla gelsin inşallah hayırlı evlat olsun

evet canım yaa artık gelsede herkes rahata erse kızının dişide hayırlı uğurlu olsun canım

oyyy kuzum benim şu 3 ayı tamamla inşallah bitecek sıkıntıların rabbim yardım etsin,bulantılarında bitsin kanamanda bitsin inşallah

kızlaaaar bugün bizim evlilik yıl dönümümüz bekliyoruz belki oğluşumuz sürpriz yapar bu güzel günde gelir sevindirir bizi, bugün kendimi çok yorgun hissediyorum dün biraz toz alma paspas vb işler yaptım bide üstüne piknik yaptık bugün yorgunluktan ölüyorum,artık konu komşu herkes doğurmamı bekliyor bizi evde göremeyen komşular annemi cepten aramaya başladılar hayırdır yoksunuz doğumamı gittiniz diye

hala doğum yapmadım canım,sıcaklar benide çok fena etkiliyor feleğim şaştı seninde Allah yardımcın olsun havalar çok sıcak
AMİN canım aynen nasıl gecicek bilmiyorum bu sene dahada sıcak olcakmış ALLAH yardımcımız olsun..
EVLİLİK yıl dönümünüz kutlu olsun canım İNŞALLAH gelir bebişin bizde demiştik ama 1 hafta sonrası geldi gerçi senin günün doldu bizimki erken gelmişti sağlıkla gelsin kuzucuk bi avazda ALLAH kurtarsın İNŞALLAH...

teşekkür ederim canım,amiiin canım çok sağol inşallah bir avazda kurtuluruz, bizimkide gelmeyecek sanırım neyse 30 haziranı bekleyelim

Ben denedim doğru çıktı

selam kızlar hayırlı ramazanlar...yeni dua listesi yapılcakmı önerim var... RAMAZANDA ÇEKİLEN TESBİH VAR
10 GÜN 100 TANE ERHAMERRAHİMİN
10 GÜN 100 TANE GAFFAREZZÜNUB
10 GÜN 100 TANE ATİKARRİKAB
BENCE RAMAZANA ÖZEL BUNLARI OKUYABİLİRİZ
teşekkür ederim canım,amiiin canım çok sağol inşallah bir avazda kurtuluruz, bizimkide gelmeyecek sanırım neyse 30 haziranı bekleyelim

Ben denedim doğru çıktı
BENDE ŞİMDİKİNDE DENEDİM KIZ ÇIKTI :) HADİ HAYIRLISI :)

Son düzenleme:
Canlarım herkese hayırlı Ramazanlar Allah oruç tutanların yardımcısı olsun
Hemen fırsat buldum ve geldim biz iyiyiz büyümeye çalışıyoruz gaz sıkıntıları ile birlikte çok fırsat bulamıyorum gelmeye bide internette yoktu ama dün İtibariyle anneme geçtik biraz burda kalmaya çalışıcam yada gündüzleri burda gecircez burdada internet var )
kısımları oğlumun fotoları En yakın zamanda paylaşmaya çalışıcam
Herkesi öpüyorum

ayyy yerim ben onları bekliyoruz fotoları

Hayirli ramazanlar
cok sukur gelebildim. Sindi anliyorum dogum yapanlar neden nadir geliyorlar daha iyi anladim.
dogum tahmini dogumun uzerinden 5 gun gecti.tabi bu 5 gun hastanedeydim sancimin gelmesi icin hersey denendi sonunda suyum patladi sancim geldi 3 saat icinde 10 cm ulastik ama bizim oglan gelmek istemedi 10 saatde o sekil cektim sanci sonra suni sanci verdiler derken beldrn asagi uyusturdular ve sezeryana alindim sonra bi 15 dk icinde bebek sesi ile hersey bitti. Suan cok hizli ve kisa anlatiyorumki bizimki uyanirsa yine yarim kalir yazim diye.
cok sukur ikimizde iyiyiz sezeryan gunu ayagklarimi hissettigim gibi kalktim ertesi günü yurudum. Yani normalide sezeryanida tattim sayilir korkmayalim Rabbim yardimci oluyor ozellikle ozlem suni sancidada dayaniyorsun vucudun alisiyor o an sonuca odaklandinmi hersey daha kolay Alkahin izni ile. Buarada nefes egzersizlere dikkatli konsantre ol cok faydasi oluyor rahatlatiyor.
hepinizi opuyorum
dualar icinde coooook tesekkur ederim

Allah razı olsun canım benim darısı senin doğumuna bora beyi büyütüp dişlerini görmeye diyelim canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…