- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.201
cok saol cnm benım:)canım prens geliyormuş hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucukk..:)
canım sağolasın ya sorma bu kadar zor geçmemişti bide bu sefer yaza geldi fatihte ramazandan sonra hamile olduğumu öğrenmiştim iyiydi..bu sene orucumuda tutamıycam bakalım 19 u kontrolüm var bide kistimiz vardı 5 e 3.5 cmlik inşallah küçülmüş yada kaybolmuştur..
saol tatlım hepımızınkıne masallah suphanallahGünaydın canlarım hayırlı cumalar, bol bereketli huzurlu ramazanlar
Ben salı ve çarşamba hastanede yattım çok kanamam oldu şimdi evdeyim hamdolsun, rapor verdi yatıyorum, kanama az az geliyor, inşallah yakında tamamen biter, düşük önleyici igne oldum, Allah'a emanet, kısmetimizde ne yazılıysa onu yaşıcaz, bulantılarım. Tam gaz devam
özlem canım şu mübarek arefe gününde Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir dogum nasip etsin inşallah
Tuğbacım hayırlı olsun, oğluna maşallah suphanallah
Canlarım dua listesinde son 4 kişiyi okuyamadım bugün banyo yapip okucam inşallah
jepiniz Allah'a emanet olun
Gül
Buket
Çiğdem
Tuğba
Sizlerin de dualarinizi ettim...tesbihleri çektim...ALLAH im kabul eder İNŞALLAH...
Hayirli ramazanlar
cok sukur gelebildim. Sindi anliyorum dogum yapanlar neden nadir geliyorlar daha iyi anladim.
dogum tahmini dogumun uzerinden 5 gun gecti.tabi bu 5 gun hastanedeydim sancimin gelmesi icin hersey denendi sonunda suyum patladi sancim geldi 3 saat icinde 10 cm ulastik ama bizim oglan gelmek istemedi 10 saatde o sekil cektim sanci sonra suni sanci verdiler derken beldrn asagi uyusturdular ve sezeryana alindim sonra bi 15 dk icinde bebek sesi ile hersey bitti. Suan cok hizli ve kisa anlatiyorumki bizimki uyanirsa yine yarim kalir yazim diye.
cok sukur ikimizde iyiyiz sezeryan gunu ayagklarimi hissettigim gibi kalktim ertesi günü yurudum. Yani normalide sezeryanida tattim sayilir korkmayalim Rabbim yardimci oluyor ozellikle ozlem suni sancidada dayaniyorsun vucudun alisiyor o an sonuca odaklandinmi hersey daha kolay Alkahin izni ile. Buarada nefes egzersizlere dikkatli konsantre ol cok faydasi oluyor rahatlatiyor.
hepinizi opuyorum
dualar icinde coooook tesekkur ederim
Gözün aydınn ayşecimm allah analı babaşı buyutsun inş.Hayirli ramazanlar
cok sukur gelebildim. Sindi anliyorum dogum yapanlar neden nadir geliyorlar daha iyi anladim.
dogum tahmini dogumun uzerinden 5 gun gecti.tabi bu 5 gun hastanedeydim sancimin gelmesi icin hersey denendi sonunda suyum patladi sancim geldi 3 saat icinde 10 cm ulastik ama bizim oglan gelmek istemedi 10 saatde o sekil cektim sanci sonra suni sanci verdiler derken beldrn asagi uyusturdular ve sezeryana alindim sonra bi 15 dk icinde bebek sesi ile hersey bitti. Suan cok hizli ve kisa anlatiyorumki bizimki uyanirsa yine yarim kalir yazim diye.
cok sukur ikimizde iyiyiz sezeryan gunu ayagklarimi hissettigim gibi kalktim ertesi günü yurudum. Yani normalide sezeryanida tattim sayilir korkmayalim Rabbim yardimci oluyor ozellikle ozlem suni sancidada dayaniyorsun vucudun alisiyor o an sonuca odaklandinmi hersey daha kolay Alkahin izni ile. Buarada nefes egzersizlere dikkatli konsantre ol cok faydasi oluyor rahatlatiyor.
hepinizi opuyorum
dualar icinde coooook tesekkur ederim
oy oy MAŞALLAH beklediğine değdi kuzucuk sağlıkla gelmiş....kızlar özlemden haber getirdim
bu sabah aradım sesi ço iyi geliyodu.dün saat 8 de normal doğurmuş.biraz ağrı sızı çektim ama şimdi iyiyim dedi. alttarafta dikişlerde biraz ağrım var dedi.hastaneye gittiğinde 4 cm açılması varmış. suni sancı vermişler.öyle doğurmuş..bora beyde çok iyiyimiş..uyuyomuş ..
haber ederi gözlerinizden öperim
kızlar özlemden haber getirdim
bu sabah aradım sesi ço iyi geliyodu.dün saat 8 de normal doğurmuş.biraz ağrı sızı çektim ama şimdi iyiyim dedi. alttarafta dikişlerde biraz ağrım var dedi.hastaneye gittiğinde 4 cm açılması varmış. suni sancı vermişler.öyle doğurmuş..bora beyde çok iyiyimiş..uyuyomuş ..
Cok şükür YA SAMED lerinizi çektim...dualarimi da ettim cok geciktim hakkınızı helal edin... Bu arada
Özlem
Seda
Burcu yeni listeyi oluştururken son dk yazdım ona aman silme diye o da bana listenin resmini çekip göndermiş lakin en alttakinin ismi görünmüyor...baktım ya ozleeeemm ya sedaaa ben de ikisine de okuyayim dedim..RABBİM kabul eder İNŞALLAH...
Özlemcim hadi güzel haberlerde gelsin senden inşallah hayırlısıyla öptüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oy oy MAŞALLAH beklediğine değdi kuzucuk sağlıkla gelmiş....
Ohh çok şükür bora beyimiz hoş gelmiş sefalar getirmiş Allahım sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsinn :)
Ayşe gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)
ayyyyy Allahımıza binlerce şükürler olsun yaa topiğimizdne mutlu haberler alıyoruz şükürler şükürler olsun ....
Ayşecim çok şükür canım gözün aydın ve aynı şekilde özlemciğiminde gözleri aydın olsun dualar ettik dualarımızın karşılığını aldık ve almaya devam edeceğiz inşallah kızlar. bu yüce annelik duygusunu tatmayan kalmayacak inşallah topiğimizde
Bora beyimiz hoş geşmiş sefa getirmişler allah analı babalı büyütsün inş.
hayırlı ramazanlar herkese...
uzun zamandır yazmıyorum. şifremi unuttum giriş yapamadım telefondan takip ettim hep...
özlem doğrum yapmış darısı başımıza inşallah...
hepinizi öpüyorum...
Canımcım Allah razı olsun ama ben epeydir dua listesinde yoktum sedadır o
kızlar hepinizden Allah razı olsun çok şükür oğlumuza kavuştuk darısı hamile olup doğumu bekleyen ve hayırlısı ile hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun,bugüne kadar ettiğiniz dualar sayesinde geldik bugünlere rabbim hepinizden razı olsun.
Taze anne nasılsın bora bey nasıl :) tekrardan hayırlu ığurlu olsun balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?