Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cok saol cnm benım:)
saol tatlım hepımızınkıne masallah suphanallah
Gül
Buket
Çiğdem
Tuğba

Sizlerin de dualarinizi ettim...tesbihleri çektim...ALLAH im kabul eder İNŞALLAH...

agzına saglık cnm :)

canım gözün aydın sen atlattın darısı bana olsun inşallah, 3 saat içinde 10 cm açılma çok iyiymiş demekki sizin için hayırlı olan sezeryanmış neyse geçti gitti,rabbim oğlunu sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin,bende suni sancı ile doğuracağım canım hayırlısı olur inşallah

sekerkız67/

kısceler rabbım kabul eglesın dualarımızı okudum bıtırdım lısteyı gec kaldım hakkınızı helal edın
Tuğba 20.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
afy2646/Sebiha 23.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
bdroner/Bedriye 24.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
asyamca/ Gülhan 25.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
ranana /mesude. 26.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

Gözün aydınn ayşecimm allah analı babaşı buyutsun inş.

Sebiha
Bedriye
Gülhan
Mesude

Kızlar sizin duaları da okudum binlerce kere şükürler olsun ki....Veeee dua listesi bitti...RABBİM hepinizin gönlüne göre versin...

Kızlar geçen ay ki listeden kalan duaları da bitirdim...

Nazan
Mesude
Yasemin
Ayşe
Asli

Cok şükür YA SAMED lerinizi çektim...dualarimi da ettim cok geciktim hakkınızı helal edin... Bu arada

Özlem
Seda

Burcu yeni listeyi oluştururken son dk yazdım ona aman silme diye o da bana listenin resmini çekip göndermiş lakin en alttakinin ismi görünmüyor...baktım ya ozleeeemm ya sedaaa ben de ikisine de okuyayim dedim.. RABBİM kabul eder İNŞALLAH...

Ayşecim gözünüz aydın cnm.allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah

Burcum canım kuzenimde 2 gün fazla kanamadan yattı hastanede çok şükür paşası sağlıkla doğdu dediğin gibi rabbim sağlıkla versin kucağına almayı da nasip etsin ben inanıyorum bu sefer Rabbimin izniyle Bebişi görecez :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar özlemden haber getirdim

bu sabah aradım sesi ço iyi geliyodu.dün saat 8 de normal doğurmuş.biraz ağrı sızı çektim ama şimdi iyiyim dedi. alttarafta dikişlerde biraz ağrım var dedi.hastaneye gittiğinde 4 cm açılması varmış. suni sancı vermişler.öyle doğurmuş..bora beyde çok iyiyimiş..uyuyomuş ..
haber ederi gözlerinizden öperim

oy oy MAŞALLAH beklediğine değdi kuzucuk sağlıkla gelmiş....

Ohh çok şükür bora beyimiz hoş gelmiş sefalar getirmiş Allahım sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsinn :)

Ayşe gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)

ayyyyy Allahımıza binlerce şükürler olsun yaa topiğimizdne mutlu haberler alıyoruz şükürler şükürler olsun ....
Ayşecim çok şükür canım gözün aydın ve aynı şekilde özlemciğiminde gözleri aydın olsun dualar ettik dualarımızın karşılığını aldık ve almaya devam edeceğiz inşallah kızlar. bu yüce annelik duygusunu tatmayan kalmayacak inşallah topiğimizde

Bora beyimiz hoş geşmiş sefa getirmişler allah analı babalı büyütsün inş.

hayırlı ramazanlar herkese...

uzun zamandır yazmıyorum. şifremi unuttum giriş yapamadım telefondan takip ettim hep...

özlem doğrum yapmış darısı başımıza inşallah...

hepinizi öpüyorum...

Canımcım Allah razı olsun ama ben epeydir dua listesinde yoktum sedadır o

Özlemcim hadi güzel haberlerde gelsin senden inşallah hayırlısıyla öptüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oy oy MAŞALLAH beklediğine değdi kuzucuk sağlıkla gelmiş....

Ohh çok şükür bora beyimiz hoş gelmiş sefalar getirmiş Allahım sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsinn :)

Ayşe gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)

Bora beyimiz hoş geşmiş sefa getirmişler allah analı babalı büyütsün inş.

hayırlı ramazanlar herkese...

uzun zamandır yazmıyorum. şifremi unuttum giriş yapamadım telefondan takip ettim hep...

özlem doğrum yapmış darısı başımıza inşallah...

hepinizi öpüyorum...

kızlar hepinizden Allah razı olsun çok şükür oğlumuza kavuştuk darısı hamile olup doğumu bekleyen ve hayırlısı ile hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun,bugüne kadar ettiğiniz dualar sayesinde geldik bugünlere rabbim hepinizden razı olsun.

Taze anne nasılsın bora bey nasıl :) tekrardan hayırlu ığurlu olsun balım

kızlar yaa size doğum hikayemi yazmıştım uzun uzun ama sistem attı beni mesajım gitti bi daha yazamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…